sasakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Όταν είδα το εαυτό μου στο καθρέφτη .....
Με τρομάζει αφάνταστα!!!
hell awaits!
Όταν είδα το εαυτό μου στο καθρέφτη .....
Με τρομάζει αφάνταστα!!!
οχι απλα προτιμαει το γεμιστο μπιφτεκι.Εισαι χορτοφάγα;
εχει δει κανεις το "the human centipede" ?
σκετη μαλακια ειναι φιλε....δεν ειναι τρομακτικο, αηδιαστικο ειναι.....και περιμενα σαν τον καραγκιοζη και μια εβδομαδα για να το κατεβασω.....οτι γουσταρει ο καθε ανωμαλος με λεφτα για ξοδεμα το κανει ταινια απ'οτι φαινεται....
Και τα ντοκιμαντέρ mondo είναι δυνατά, αλλά το Subconscious Cruelty είναι ό,τι πιο νοσηρό και σοκαριστικό έχω δει. Γροθιά στο στομάχι.
Βασικα κολαω να το δω γιατι παιζει να ξερασω απ οτι μου ειπαν
Με διαφορά η τρομακτικότερη ταινία όλω των εποχών είναι "Εξορκιστής 1" με το Μαξ φον Σιντοφ. Είναι ατμοσφαιρική, έχει καλες ερμηνείες, θρησκευτικο περιεχόμενο που πάντα λιγάκι ανατριχιάζει κλπ.
Την είχα δει μόνος μου όταν ήμουν φοιτητης, έξω φύσαγε και βαρουσαν τα παραθυρα και είχα πραγματικα τρομαξει...
Επίσης και το "blair witch project" γιατι στο τέλος μενεις με την απορια...
Ομως η πραγμαντικότητα αποδεικνυεται τρομακτικότερη απο τις ταινίες...
ναι...παιζει και αυτη η περιπτωση.....καλυτερα να μην φας (για παν ενδεχομενο)....ανατριχιαζω μονο που σκεφτομαι σκηνες απο την ταινια, οχι απο τρομο αλλα απο σκετη αηδια......δες καμια τσοντα καλυτερα, θα χασεις τον χρονο σου απλα.....(σημειοτεων οτι απο ενα σημειο και μετα δεν αντεξα κ την ειδα σε fast forward)!!!!!!
λιγο αλλα πραγματικα για γελια ειναι το Drag Me to Hell (2009) σαν να εβλεπα κωμωδια ηταν, οποιος το εχει δει ξερει τι εννοω...
Kλασικό, αλλά δεν έχει καμία σχέση μ' αυτά που ανέφερα προχείρως και πολλά άλλα. Νηπιαγωγείο μπροστά τους.το cannibal holocaust το εχεις δει?