Νέα

Ποιά είναι η πιo τρομακτική ταινία που έχετε δεί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dooman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Όταν είδα το εαυτό μου στο καθρέφτη :P :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.....

2012_movie.jpg

Με τρομάζει  αφάνταστα!!!

hell awaits!

tassman

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η μήπως ο τρομακτiκότερος και πιο κακος απο όλους ήταν ο ΚΑΡΠΑΘΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΥΛΙΩΝ ? Ερωτω εγω τωρα :) :2funny: :2funny:

Εγγρ.
12 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
They-Wes Craven
One missed call
The Ring
Paranormal Activity

αυτες ειναι μερικες απο τις ταινιες που μ'εκαναν να μου σηκωθει η τριχα στα καλα καθουμενα...ειδικα το ΤΗΕΥ, σε μια συγκεκριμενη σκηνη ενοιωσα μεχρι και τις φρεσκοξυρισμενες τριχες του κεφαλιου μου να σηκωνονται...

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
λευκος θορυβος μαγκες.χεστικα πανω μου

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Και τα ντοκιμαντέρ mondo είναι δυνατά, αλλά το Subconscious Cruelty είναι ό,τι πιο νοσηρό και σοκαριστικό έχω δει. Γροθιά στο στομάχι.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
εχει δει κανεις το "the human centipede" ?

Εγγρ.
12 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

σκετη μαλακια ειναι φιλε....δεν ειναι τρομακτικο, αηδιαστικο ειναι.....και περιμενα σαν τον καραγκιοζη και μια εβδομαδα για να το κατεβασω.....οτι γουσταρει ο καθε ανωμαλος με λεφτα για ξοδεμα το κανει ταινια απ'οτι φαινεται....

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

σκετη μαλακια ειναι φιλε....δεν ειναι τρομακτικο, αηδιαστικο ειναι.....και περιμενα σαν τον καραγκιοζη και μια εβδομαδα για να το κατεβασω.....οτι γουσταρει ο καθε ανωμαλος με λεφτα για ξοδεμα το κανει ταινια απ'οτι φαινεται....

Βασικα κολαω να το δω γιατι παιζει να ξερασω απ οτι μου ειπαν

Εγγρ.
12 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και τα ντοκιμαντέρ mondo είναι δυνατά, αλλά το Subconscious Cruelty είναι ό,τι πιο νοσηρό και σοκαριστικό έχω δει. Γροθιά στο στομάχι.

το cannibal holocaust το εχεις δει?

εκει να δεις σοκ που θα παθεις.....θα λες 'μα καλα ειναι δυνατον? εκεινη την εποχη τα ψηφιακα ειδικα εφε δεν υπηρχαν, αυτο πως το εκαναν να φαινεται τοσο αληθινο?'

η συγκεκριμενη ταινια απαγορευτηκε λογω εντονης βιαιοτητας.....αλλα δεν θα την ελεγα τρομακτικη....ειναι ομως οτι πιο βιαιο εχω δει....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε θυμηστε μου λιγο, ειμουν πολυ μικρος....και δεν θυμαμαι τιτλο...

Ειταν δυο αραπάκια,ενας μικρος και ενας μεγάλος, ο μεγάλος ειχε πάει σε ενα σπίτη με δυο ψιχανόμαλους που τρώγανε ανθρωπους... Χερια ειχαν μεσα,ποδια κλπ...
Σε μια φάση ο αντρας του ζευγαριου ειχε κρεμάσει τον μαυρο  του ειχε ξεθωριάσει ολο το δερμα, και δηθεν του τα χε φάει ολα... Και μετα τον πέταξε σε ενα υπογειο,υστερα δεν θυμάμαι τι εγεινε....

Αν θυμάται κανεις κοντα ας μου πει....

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Με διαφορά η τρομακτικότερη ταινία όλω των εποχών είναι "Εξορκιστής 1" με το Μαξ φον Σιντοφ. Είναι ατμοσφαιρική, έχει καλες ερμηνείες, θρησκευτικο περιεχόμενο που πάντα λιγάκι ανατριχιάζει κλπ.
Την είχα δει μόνος μου όταν ήμουν φοιτητης, έξω φύσαγε και βαρουσαν τα παραθυρα και είχα πραγματικα τρομαξει...
Επίσης και το "blair witch project" γιατι στο τέλος μενεις με την απορια...
Ομως η πραγμαντικότητα αποδεικνυεται τρομακτικότερη απο τις ταινίες...

Εγγρ.
12 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα κολαω να το δω γιατι παιζει να ξερασω απ οτι μου ειπαν

ναι...παιζει και αυτη η περιπτωση.....καλυτερα να μην φας (για παν ενδεχομενο)....ανατριχιαζω μονο που σκεφτομαι σκηνες απο την ταινια, οχι απο τρομο αλλα απο σκετη αηδια......δες καμια τσοντα καλυτερα, θα χασεις τον χρονο σου απλα.....(σημειοτεων οτι απο ενα σημειο και μετα δεν αντεξα κ την ειδα σε fast forward)!!!!!!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Με διαφορά η τρομακτικότερη ταινία όλω των εποχών είναι "Εξορκιστής 1" με το Μαξ φον Σιντοφ. Είναι ατμοσφαιρική, έχει καλες ερμηνείες, θρησκευτικο περιεχόμενο που πάντα λιγάκι ανατριχιάζει κλπ.
Την είχα δει μόνος μου όταν ήμουν φοιτητης, έξω φύσαγε και βαρουσαν τα παραθυρα και είχα πραγματικα τρομαξει...
Επίσης και το "blair witch project" γιατι στο τέλος μενεις με την απορια...
Ομως η πραγμαντικότητα αποδεικνυεται τρομακτικότερη απο τις ταινίες...

Ρε φιλε ο εξορκιστης 1 ειναι πλεον κομμωδια

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ναι...παιζει και αυτη η περιπτωση.....καλυτερα να μην φας (για παν ενδεχομενο)....ανατριχιαζω μονο που σκεφτομαι σκηνες απο την ταινια, οχι απο τρομο αλλα απο σκετη αηδια......δες καμια τσοντα καλυτερα, θα χασεις τον χρονο σου απλα.....(σημειοτεων οτι απο ενα σημειο και μετα δεν αντεξα κ την ειδα σε fast forward)!!!!!!

Καταλαβα, αρα καλα εκανα που δε την ειδα  :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε θυμηστε μου λιγο, ειμουν πολυ μικρος....και δεν θυμαμαι τιτλο...

Ειταν δυο αραπάκια,ενας μικρος και ενας μεγάλος, ο μεγάλος ειχε πάει σε ενα σπίτη με δυο ψιχανόμαλους που τρώγανε ανθρωπους... Χερια ειχαν μεσα,ποδια κλπ...
Σε μια φάση ο αντρας του ζευγαριου ειχε κρεμάσει τον μαυρο  του ειχε ξεθωριάσει ολο το δερμα, και δηθεν του τα χε φάει ολα... Και μετα τον πέταξε σε ενα υπογειο,υστερα δεν θυμάμαι τι εγεινε....

Αν θυμάται κανεις κοντα ας μου πει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom