Νέα

Ποιά είναι η πιo τρομακτική ταινία που έχετε δεί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dooman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ωραιος ο Κινγκ αλλα κατι πρεπει να κανει με το τελος των βιβλιων του...Ειναι σε ολα αθλιο....    :grin: :grin: :grin:
βασικα τα παλια του ηταν πιο καλα,δυο-τρια πιο προσφατα που διαβασα (π.χ.το κινητο-αυτο οπου εξαπλωνονταν ιος μεσω κινητου) μαπα τελειως.... :P :P

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το τελος του βιβλιου ηταν διαφορετικο με της ταινιας?
Η ταινια ειχε καλο τελος.

Δεν θυμαμαι ακριβως....Νομιζω το ιδιο ηταν...Απλα αυτο που μου χει μεινει  με τα βιβλια του ειναι ενα ξενερωμα στο τελος.....Οσο σε κρατουσε απορροφημενο σε ολο το βιβλιο τοσο σε ξενερωνε στο τελος κι ελεγες "ελεος τι διαβαζω τοσες ωρες".....τουλαχιστον αυτο αισθανομουν εγω....

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Γνωρίζει κανείς για μία ταινία που είχα δει στο σταρ πριν 2-3 χρόνια που είχε το εξής θέμα:ήταν νομίζω σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας(μπορεί να ήταν και επικίνδυνοι ψυχασθενείς),όπου στην αρχή ένας κρατούμενος είχε πεθάνει και τον πήγαν στο γιατρό της φυλακής(έναν πραγματικά για "δέσιμο" σε στυλ δρ.Μένγκελε),ο οποίος επίσης ήταν κρατούμενος,να τον βοηθήσει με κάνα γιατροσόφι και αυτός του έκανε,μέσω μιας ενδοφλέβιας ένεσης,κάτι σαν νεκρανάσταση.Η συνέχεια όμως ήταν τρομακτική καθώς ο κρατούμενος αυτός ανέπτυξε επιθετική συμπεριφορά και τάσεις κανιβαλισμού.Αυτό το πράγμα επεκτάθηκε σιγά σιγά σαν πανδημία και τελικά στο τέλος επικράτησε το μπάχαλο μεταξύ σωφρονιστικών υπαλλήλων και κρατουμένων.Θυμίζει σε κάποιον απο εσάς κάτι η περιγραφή?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Η Λαμψη του Κιουμπρικ. Το καρε που ο πιτσιρικας εχει μεινει με ανοιχτο το στομα και κοιταει το κενο και καπακι δειχνει τις σκαλες του ξενοδοχειου με ποταμια απο αιμα ειναι απλα σοκαριστικο. Και η λαμψη στο ματι του νικολσον οταν ψαχνει τη γυναικα του ειναι ολα τα λεφτα. Επος.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το The return of the living dead... η πιο τρομαχτικη αλλα και απο τις πιο αστειες  :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γνωρίζει κανείς για μία ταινία που είχα δει στο σταρ πριν 2-3 χρόνια που είχε το εξής θέμα:ήταν νομίζω σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας(μπορεί να ήταν και επικίνδυνοι ψυχασθενείς),όπου στην αρχή ένας κρατούμενος είχε πεθάνει και τον πήγαν στο γιατρό της φυλακής(έναν πραγματικά για "δέσιμο" σε στυλ δρ.Μένγκελε),ο οποίος επίσης ήταν κρατούμενος,να τον βοηθήσει με κάνα γιατροσόφι και αυτός του έκανε,μέσω μιας ενδοφλέβιας ένεσης,κάτι σαν νεκρανάσταση.Η συνέχεια όμως ήταν τρομακτική καθώς ο κρατούμενος αυτός ανέπτυξε επιθετική συμπεριφορά και τάσεις κανιβαλισμού.Αυτό το πράγμα επεκτάθηκε σιγά σιγά σαν πανδημία και τελικά στο τέλος επικράτησε το μπάχαλο μεταξύ σωφρονιστικών υπαλλήλων και κρατουμένων.Θυμίζει σε κάποιον απο εσάς κάτι η περιγραφή?
το πασοκ τυπε :S
pasok-zombie.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο παπασουζας

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
απο τις πιο τρομακτικες ταινιες που εχω δει ειναι ο εξορκιστης και το The ring(το αμερικανικο)...γενικα μου αρεσουν ταινιες που δημιουργουν μια τρομακτικη ατμοσφαιρα περα απο τρομακτικες σκηνες,πχ. στο αμερικανικο ring που αρεσε η μουντη ατμοσφαιρα με τη συνεχομενη βροχη,τα μουντα χρωματα και γενικα μια καταθληπτικη κατασταση....δεν θεωρω τρομακτικη ταινια το σαγονια του καρχαρια(δεν ξερω κανεναν που να ειδε αυτη την ταινια μετα τα 18 και να την θεωρησε τρομακτικη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom