Νέα

Ποιά είναι η πιo τρομακτική ταινία που έχετε δεί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dooman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
the human centipede 1-2..ιδιως το παρτ 2

Η ανθρωπινη σαρανταποδαρουσα

καθολου τρομακτικη..απλα αρρωστημενη ταινια

αλλα μ αρεσουν αυτα

part-1
the-human-centipede-the-first-sequence-191-e1288211040148-700x342.jpg

οτι τρωει ο πρωτος τ αποβαλλει ο τελευταιος
human-centipede1.jpg

part-2
The-Human-Centipede-2.jpg

URL]]

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εμένα πάντως ή ταινία που μ' έκανε καί έκλασα αζιμούθιο ήταν το Zombie του 1979 με πρωταγωνίστρια την Όλγα Καρλάτου σε σκηνοθεσία του gran maestro Lucio Fulci !! την είχα δεί με τους συμμαθητές μου καί την ώρα που την βλέπαμε σπάγαμε πλάκα , το βράδι όμως που έπεσα για ύπνο δέν έκλεισα μάτι απ' τον φόβο ! χαρακτηριστικές οί σκηνές με το "υποβρύχιο" zombie που τρώει ένα ζωντανό καρχαρία καί πάνω απ' όλα ή σκηνή που το χέρι ενός zombie σπάει την πόρτα πίσω απο την οποία κρύβεται ή Καρλάτου καί στην συνέχεια την τραβάει απ' το κεφάλι μέχρι που της βγάζει το μάτι με ένα κομμάτι σπασμένου ξύλου καί στην συνέχεια της σκηνής την ξεκοιλιάζουν καί της τρώνε τ' άντερα ! μάλλον δέν είναι τυχαίο ότι ό τύπος πριν ασχοληθεί με την σκηνοθεσία είχε σπουδάσει ιατρική !! αλλά ή ταινία που κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ή κορυφαία ίσως λόγω του θέματος που πραγματεύεται είναι φυσικά ό Εξορκιστής με την εκπληκτική επίσης μουσική του Mike Olfield !

jimy jump

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια ειδε κανεις το grave encounters???Αποψεις...

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
To Event Horizon, ειδικά όταν το είδα μικρός δεν μπόρεσα να κοιμηθώ:
Καλό σενάριο και αρκετά τρομακτικό (σε δίνει και την εντύπωση από την αρχή ως το τέλος πως δεν υπάρχει διαφυγή).

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Η πιο σιχαμερή ταινία που έχω δει είναι "A serbian film".

Υπάρχει ένα όριο σε όλα. Πρέπει να υπάρχουν όρια.
Δεν ξέρω αν είναι τέχνη...

Νομίζω όσοι την έχουν δει..καταλαβαίνουν τι εννοώ...

MV5BMTU2NzI3OTk4M15BMl5BanBnXkFtZTcwMTEyNzIxNA@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg
ναι απαισια ταινια...

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
η ταινια που με εκανε να κλασω μεντες που λεμε , ηταν ... ηταν μια μερα που ειχα φαει φασολια.
Την ταινια ουτε που την θυμαμαι.  :birdman:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Στο Paranormal Activity τρομοκρατήθηκα πραγματικα...
Στην 2η ταινια δε θα το ελεγα τοσο...  φυσικα την ειδα απογευμα καλου κακου μη χασω και τον υπνο μου..

Μαλακιες, χαμενες ωρες απο τη ζωη μας

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
JAWS 1
6 χρονών το είδα στη λούφα από μηχανή προβολής με μπομπίνες το '79.
Ούτε στη μπανιέρα δεν έμπαινα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και η συνεχεια της!!!

:sunglasses: :sunglasses:
Οτι χειροτερο εχω δει στην ζωη μου.
Και δεν το λεω αυτο γιατι ηταν ακραια, αλλα επειδη ηταν μαλακια, χωρις σεναριο, χωρους ρολους που απλα ηθελε να προκαλεσει.
ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Εμένα πάντως ή ταινία που μ' έκανε καί έκλασα αζιμούθιο ήταν το Zombie του 1979 με πρωταγωνίστρια την Όλγα Καρλάτου σε σκηνοθεσία του gran maestro Lucio Fulci !! την είχα δεί με τους συμμαθητές μου καί την ώρα που την βλέπαμε σπάγαμε πλάκα , το βράδι όμως που έπεσα για ύπνο δέν έκλεισα μάτι απ' τον φόβο ! χαρακτηριστικές οί σκηνές με το "υποβρύχιο" zombie που τρώει ένα ζωντανό καρχαρία καί πάνω απ' όλα ή σκηνή που το χέρι ενός zombie σπάει την πόρτα πίσω απο την οποία κρύβεται ή Καρλάτου καί στην συνέχεια την τραβάει απ' το κεφάλι μέχρι που της βγάζει το μάτι με ένα κομμάτι σπασμένου ξύλου καί στην συνέχεια της σκηνής την ξεκοιλιάζουν καί της τρώνε τ' άντερα ! μάλλον δέν είναι τυχαίο ότι ό τύπος πριν ασχοληθεί με την σκηνοθεσία είχε σπουδάσει ιατρική !! αλλά ή ταινία που κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ή κορυφαία ίσως λόγω του θέματος που πραγματεύεται είναι φυσικά ό Εξορκιστής με την εκπληκτική επίσης μουσική του Mike Olfield !

Man...Αν Δεν Με Απατά Η Μνήμη Μου  :think: Αυτη Η Ταινία Ήταν Το Zombie 3 ! Οπού Τα Zombie Ήρθαν Στη Νέα Υόρκη Μέσω Ενός Καραβιού Που Είχε Προσαράξει Σε Κάποιο Λιμάνι ! Το Θυμάμαι  :think: Διότι Ως Πιτσιρικάς Είχα Παεί Σινεμά (Συγκεκριμένα Μετάλειον Στο Παγκράτι - Δεν Υπαρχεί Τώρα -) & Είχα Δηλώσει Πάνω Απο 13ων Ετών Μιας & Η Ταινία Ήταν Κατάλληλη Από 13ων Ετών & Πάνω !!!  ;)

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
εγω ειχα φρικαρει με το πλοιο φαντασμα το 2002. :S Μου χε σηκωθει η τριχα!!ενας ενας πεθαινε με φρικιαστικο τρόπο. :priest:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Insidious!!!!kai to REC 1 mou arese

soufra lover

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί (λίωνω να διαβάσω τα προηγούμενα)

το λοιπόν :

cannibal holocaust, guinea pig series (και ειδικά το flower of flesh and blood) και τα traces of death/faces of death. για αρρωστίλες λέμεε...  :uglystupid:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
"Η Μύγα" (The Fly) #1.

Δεν μπόρεσα να φάω τίποτα εκείνο το βράδυ...... Ήμουν και πιτσιρικάς τότε... :grin:

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
E tu vivrai nel terrore! L'aldilà (1981) Η έβδομη πύλη της κολάσεως [1981]

Stories

Νέο!

Stories