Επισκέπτης
Τετοια φανταζεσαι οταν βαράς μαλακια ε?
τις σπάνιες φορές που ξεμένω από μουνί και βαράω μαλακία θυμάμαι τη φάτσα σου και λέω στον εαυτό μου:
"κοίτα να βρεις κανά μουνί σύντομα και μην το ξανακάνεις γιατί σαν κι αυτόν θα καταντήσεις"
Τετοια φανταζεσαι οταν βαράς μαλακια ε?
Εχει παει για υδατινη ηδονη
Θα σου ταιριαζε ο λαιμ σοντα,απλα θα εβαφε μαυρη την ψωλλη ,ετσι και αλλιως κατι πατσαβουροχοντρες ετρωγε ,οποτε κουτι του εισαι...στελιο2563685624735124712534&%^$& πλακα πλακα δεν εχω καημο με μαυρους οπως πολλες . λες να χανω;
Θα σου ταιριαζε ο λαιμ σοντα,απλα θα εβαφε μαυρη την ψωλλη ,ετσι και αλλιως κατι πατσαβουροχοντρες ετρωγε ,οποτε κουτι του εισαι...
τι ειναι η υδατινη ηδονη;
τις σπάνιες φορές που ξεμένω από μουνί και βαράω μαλακία θυμάμαι τη φάτσα σου και λέω στον εαυτό μου:
"κοίτα να βρεις κανά μουνί σύντομα και μην το ξανακάνεις γιατί σαν κι αυτόν θα καταντήσεις"
εμένα μ αρέσει πολύ να βάζω το χέρι μέσα απ το παντελόνι και να ξύνω την πούτσα
ή ακόμα καλύτερα μέσα απ την τσέπη (δήθεν διακριτικά) αλλά να κάνει μπαμ ότι πιάνεις την πούτσα σου
άμα είναι λίγο σηκωμένη, η γκόμενα στάζει το πρώτο χύσι και της πέφτουν και καλαμάκια και πεπόνια και όλα...
Θα σου ταιριαζε ο λαιμ σοντα,απλα θα εβαφε μαυρη την ψωλλη ,ετσι και αλλιως κατι πατσαβουροχοντρες ετρωγε ,οποτε κουτι του εισαι...
Ο σκιουρος γλυφεται να φαει την εριναλ,ακουει το σκιουρακι μου και , το πιρφοροκοντερ ομως επιασε ταβανι και με την θα μεινειΤετοια φανταζεσαι οταν βαράς μαλακια ε?
Καλα, κλεινω εδω, χαρηκα....την φωτο την βρηκα στο νετ
Ο σκιουρος γλυφεται να φαει την εριναλ,ακουει το σκιουρακι μου και , το πιρφοροκοντερ ομως επιασε ταβανι και με την θα μεινει
Ρε μαλακα σακη,εμενα δεν ελεγες οτι παω με χοντρες,τωρα μου τις τρωει ο σοδας;Θα σου ταιριαζε ο λαιμ σοντα,απλα θα εβαφε μαυρη την ψωλλη ,ετσι και αλλιως κατι πατσαβουροχοντρες ετρωγε ,οποτε κουτι του εισαι...
Φιλε πεφωτισμενε προσεχε αυτη που νομιζεις στο φεισμπουκ οτι ειναι δικη της η φωτο,μην ειναι κανας πισογλεντης και απο πεφωτισμενος βρεθεις πεγαμημενοςΚαλα, κλεινω εδω, χαρηκα....
Εσυ τις πας στο πηλιο που εχει πιο αιγλη,μεχρι που σπαει το κρεβατι απο τις χοντρες και σε πετανε κλωτσηδον και απο κειΡε μαλακα σακη,εμενα δεν ελεγες οτι παω με χοντρες,τωρα μου τις τρωει ο σοδας;
Τωρα καλοκαιρι τις παω ευβοια ρε.Βαζουν κρεβατι ενισχυμενο για να τις αντεχει.Εσυ τις πας στο πηλιο που εχει πιο αιγλη,μεχρι που σπαει το κρεβατι απο τις χοντρες και σε πετανε κλωτσηδον και απο κει
Ο σκιουρακος κραταει σοβαρο προφιλ μπας και καμια πατσαβουρα απο δω μεσα ;)σκιουρακο που εισαι αγορινα δεν μιλας?
Αντε μαστερ μας τα πρηξες με τις χοντρες,εφυγε και η εριναλ παλι με τη μειναμε εγω και ο σκιουρακος φευγω και γωΤωρα καλοκαιρι τις παω ευβοια ρε.Βαζουν κρεβατι ενισχυμενο για να τις αντεχει.
σκιουρακο που εισαι αγορινα δεν μιλας?
Αντε μαστερ μας τα πρηξες με τις χοντρες,εφυγε και η εριναλ παλι με τη μειναμε εγω και ο σκιουρακος φευγω και γω
εμένα μ αρέσει πολύ να βάζω το χέρι μέσα απ το παντελόνι και να ξύνω την πούτσα
ή ακόμα καλύτερα μέσα απ την τσέπη (δήθεν διακριτικά) αλλά να κάνει μπαμ ότι πιάνεις την πούτσα σου
άμα είναι λίγο σηκωμένη, η γκόμενα στάζει το πρώτο χύσι και της πέφτουν και καλαμάκια και πεπόνια και όλα...