Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
[/color]Αυτοι που το πιστευουν αυτο δεν λενε στο καμακι εγω θα σου εδινα τα λεφτα που ζητας απ το φιλο σου

Ρε τελειωμένε, σε όλο τον κόσμο κολλάς εδώ μέσα. Απρόσωπε Καραμαλάκα Πουτάνας απλήρωτης γιε! Παραδέξου ότι από γυναίκες είσαι αρχιμυρωδιάς και βγάλε το σκασμό όταν μιλάνε εδώ μέσα όλο μαλακίες θα πεις και σαν την πούτσα πετάγεσαι. :headbang: :headbang: :headbang:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
νομιμοποίηση απο την συνείδησή μου και μόνο και σε καμμία περίπτωση επιβολή στην πλειοψηφία ώστε να γίνει το επόμενο μαζικό στερεότυπο

γιατί μ'αρέσουν οι ασύμμετρες αντιθέσεις , δλδ αν βάλεις μιας άσπρη πινελιά σ'ένα πίνακα αυτή θα τονίζεται περισσότερο αν έχεις έναν τεράστιο μαύρο φόντο ώστε να κάνει αντίθεση

οπότε για να μαστε πιο συγκεκριμένοι ,
εν μέσω ατέλειωτων κρύων ωκεανών πιρφορίας , χρειάζεται ένας ελάχιστος φάρος πορνισμού που να καίει
οπότε ο φάρος έχει νόημα μόνο σ'αυτή την αντίθεση και δε θα χε νόημα να τανε αποκλειστικά 1000φάροι σ΄ενα χώρο...

υγ: μάλλον χρειάζομαι ύπνο γιατί ξεφεύγω , τελοσπαντων καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ

καλό βράδυ  ;)  

αφού πιρφόρους τους ανεβάζεις πιρφόρους τους κατεβάζεις....  :2funny: δεν επιβάλεις δια της λεκτικής βια κάτι ?  
και αυτή είναι η μόνη μου διαφωνία μαζί σου...
διότι για να κρίνεις τους άλλους ανθρώπους πρέπει να είσαι ο ίδιος ο ιδανικός άνθρωπος.
αλλά από τη στιγμή που και εσύ τρως, γαμάς, χέζεις και πεθαίνεις δεν είσαι ούτε εσύ ιδανικός.
άρα ?
δεν έχει νόημα να κρίνουμε κανένα γιατί ούτως η άλλος κανένας δεν είναι ιδανικός άνθρωπος και ο καθένας έχει διαφορετικές αδυναμίες....
η ακόμα και αν δεν έχει τώρα θα είχε σίγουρα στο παρελθόν.

απλά όπως τη βρίσκει ο καθένας και end of story για μένα.
σωστό, λάθος μπλα μπλα....μικροπρέπιες.

υγ
Χάρη... :smitten:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
νομιμοποίηση απο την συνείδησή μου και μόνο και σε καμμία περίπτωση επιβολή στην πλειοψηφία ώστε να γίνει το επόμενο μαζικό στερεότυπο

γιατί μ'αρέσουν οι ασύμμετρες αντιθέσεις , δλδ αν βάλεις μιας άσπρη πινελιά σ'ένα πίνακα αυτή θα τονίζεται περισσότερο αν έχεις έναν τεράστιο μαύρο φόντο ώστε να κάνει αντίθεση

οπότε για να μαστε πιο συγκεκριμένοι ,
εν μέσω ατέλειωτων κρύων ωκεανών πιρφορίας , χρειάζεται ένας ελάχιστος φάρος πορνισμού που να καίει
οπότε ο φάρος έχει νόημα μόνο σ'αυτή την αντίθεση και δε θα χε νόημα να τανε αποκλειστικά 1000φάροι σ΄ενα χώρο...

υγ: μάλλον χρειάζομαι ύπνο γιατί ξεφεύγω , τελοσπαντων καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ

καλό βράδυ  ;)  

Καλή η θεωρία του Πόπερ, αλλά παρά τη λογική της δύναμη δεν φαίνεται να συμπίπτει με αυτό που έχουν την εντύπωση ότι κάνουν οι ίδιοι οι επιστήμονες, τουλάχιστον οι ασχολούμενοι με τις φυσικές επιστήμες. Οι ίδιοι θεωρούν ότι μια θεωρία τους «ισχύει» και «επαληθεύεται», έστω και μέχρις αποδείξεως του εναντίον.

Επίσης ό επιστημονισμός του Πόπερ καταλύεται από τον σχετικισμό του Φαγιεράμπεντ.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παικτουρα προσεξε θα σου φαει την συνταξη καμια πιτσιρικα και θα ψαχνεσαι
Αυτη ειναι 32 χρονων οπως εγραψα το μεσημερι.Δηλαδη γυναικα.Με μικρες δεν πηγαινω γιατι δεν μου αρεσουν οι μικρες!!!Σεβομαι την ηλικια μου!!!Και 32 χρονων που ειναι αυτη,παλι υπαρχει διαφορα ηλικιας εστω για φιλικη παρεα!!!Οποτε συνεκτιμωντας οτι ειναι και στο χαρακτηρα της πισωγλεντισα και λαμβανομεμνου υποψη οτι μενει κοντα μου....θα την βλεπω αραια και που!!!Το καλο ειναι οτι σε δυο συναντησεις, καταλαβα το σκεπτικο της και θα ξερω, με τι εχω να κανω!!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τελειωμένε, σε όλο τον κόσμο κολλάς εδώ μέσα. Απρόσωπε Καραμαλάκα Πουτάνας απλήρωτης γιε! Παραδέξου ότι από γυναίκες είσαι αρχιμυρωδιάς και βγάλε το σκασμό όταν μιλάνε εδώ μέσα όλο μαλακίες θα πεις και σαν την πούτσα πετάγεσαι. :headbang: :headbang: :headbang:
Οταν κολλας στις γκομενες εχε και μια φοτο της ψωλλης σου μπας και σου κατσει καμια αλλιως τσαμπα τα λεφτα σου θα πανε παλι :rolleyes:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πακιστανέ την αγάπη μου  :smitten: :smitten:

άγιε , πραγματικά εκπλήσσομαι που βρίσκω διαμάντια πολλών καρατίων μέσα στο βούρκο , θα το θελα πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις
αλλά μου φανερώθηκες σε πολύ ακατάλληλη ώρα και πλέον το σαρκίο μου είναι μισοκοιμισμένο για να επεξεργαστεί θέματα που χρειάζονται
μεγάλη φλοιική αιμάτωση...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Οταν κολλας στις γκομενες εχε και μια φοτο της ψωλλης σου μπας και σου κατσει καμια αλλιως τσαμπα τα λεφτα σου θα πανε παλι :rolleyes:

Mα καλά είσαι εντελώς βλάκας έτσι? Πολύ πιο εύκολα θα κάτσει σε εμένα που θα την βγάλω και θα την κεράσω και τα ποτάκια της και τα καφεδάκια της 'Η ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΤΣΙΓΓΑΝΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ:"ΕΧΕΙΣ 4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΦΕ?" ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ... χαχαχαχαχα Παλιομυρωδιά Πανάσχετε!!! :jerking: :jerking: :jerking:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Mα καλά είσαι εντελώς βλάκας έτσι? Πολύ πιο εύκολα θα κάτσει σε εμένα που θα την βγάλω και θα την κεράσω και τα ποτάκια της και τα καφεδάκια της 'Η ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΤΣΙΓΓΑΝΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ:"ΕΧΕΙΣ 4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΦΕ?" ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ... χαχαχαχαχα Παλιομυρωδιά Πανάσχετε!!! :jerking: :jerking: :jerking:
Εγω θα την πω να δωσει και μπουρμπουαρ στο γκαρσονι :rockon:

Εμαθα απο μελος του μπου που θελει να διατηρησει την ανωνυμια του οτι πληρωνεις καφεδες και δεν σου καθεται καμια και απο την αγαμια γαμας πουστηδες,η δειχνεις την ψωλλη σου σε σαιτ  :S,ειναι αληθεια ?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η μεγαλη πλακα ....σε καποια φαση μου ελεγε για τα οικονομικα της, που ειναι σε αθλια κατασταση, καθοτι ηταν τραγουδιστρια(δευτερη φωνη) και τωρα ειναι ανεργη!!!Και τις λεω εγω...Μα με τετοια εμφανιση που εχεις, γιατι δεν δουλευεις σε καμμια καφετερια,σερβιτορα;;;Και μου απανταει....αν ηθελα εβρισκα, αλλα να παω σερβιτορα με 20 ευρω την ημερα και να με τρωει η ορθοστασια;;;...Θα πηγαινα σε κανενα μπαρ μου ειπε στην συνεχεια, για μπαρ woman, αλλα εκει θα μου την επεφτε ο καθε μαλακας που θα επινε κανενα ποτο παραπανω!!!...Και σκεφτομουνα απο μεσα μου...."Εμ καλα τα λες μωρη τεμπελα...καλυτερα να καθεσαι και να εχεις λιγους και καλους μαλακες να τους αρμεγεις με το τροπο σου..α..ρε κλωτσιες που τις θελεις"....Τελικα ειμαι τυχερος ανθρωπος και παραγγελια να την ειχα κανει, δεν θα την εβρισκα....χαχαχαχχα!!!!

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Εγω θα την πω να δωσει και μπουρμπουαρ στο γκαρσονι :rockon:

Εμαθα απο μελος του μπου που θελει να διατηρησει την ανωνυμια του οτι πληρωνεις καφεδες και δεν σου καθεται καμια και απο την αγαμια γαμας πουστηδες,η δειχνεις την ψωλλη σου σε σαιτ  :S,ειναι αληθεια ?

Όσο αλήθεια δεν είναι αυτά που έμαθα εγώ για την μάνα σου τύπε! Έλα τώρα μωρή βρώμα να σε γαμήσω, παράτα τον υπολογιστή και έλα να βρεθούμε man to man. Kαι φέρε κι εκείνη που σου τα είπε και θέλει να κρατήσει την κλωνοανωνυμία της να της τον δώσω κι αυτής κανά deepthroat! :pipa2: :pipa2: :pipa2:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η μεγαλη πλακα ....σε καποια φαση μου ελεγε για τα οικονομικα της, που ειναι σε αθλια κατασταση, καθοτι ηταν τραγουδιστρια(δευτερη φωνη) και τωρα ειναι ανεργη!!!Και τις λεω εγω...Μα με τετοια εμφανιση που εχεις, γιατι δεν δουλευεις σε καμμια καφετερια,σερβιτορα;;;Και μου απανταει....αν ηθελα εβρισκα, αλλα να παω σερβιτορα με 20 ευρω την ημερα και να με τρωει η ορθοστασια;;;...Θα πηγαινα σε κανενα μπαρ μου ειπε στην συνεχεια, για μπαρ woman, αλλα εκει θα μου την επεφτε ο καθε μαλακας που θα επινε κανενα ποτο παραπανω!!!...Και σκεφτομουνα απο μεσα μου...."Εμ καλα τα λες μωρη τεμπελα...καλυτερα να καθεσαι και να εχεις λιγους και καλους μαλακες να τους αρμεγεις με το τροπο σου..α..ρε κλωτσιες που τις θελεις"....Τελικα ειμαι τυχερος ανθρωπος και παραγγελια να την ειχα κανει, δεν θα την εβρισκα....χαχαχαχχα!!!!
Ολα τα καλα μουνια πλεον στην βιζιτα θα το ριξουν

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
αν ηθελα εβρισκα, αλλα να παω σερβιτορα με 20 ευρω την ημερα και να με τρωει η ορθοστασια;;;...Θα πηγαινα σε κανενα μπαρ μου ειπε στην συνεχεια, για μπαρ woman, αλλα εκει θα μου την επεφτε ο καθε μαλακας που θα επινε κανενα ποτο παραπανω!!!

Mιλάς για το 95% των Ελλεϊνίδων τώρα με αυτά παραπάνω... ΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όσο αλήθεια δεν είναι αυτά που έμαθα εγώ για την μάνα σου τύπε! Έλα τώρα μωρή βρώμα να σε γαμήσω, παράτα τον υπολογιστή και έλα να βρεθούμε man to man. Kαι φέρε κι εκείνη που σου τα είπε και θέλει να κρατήσει την κλωνοανωνυμία της να της τον δώσω κι αυτής κανά deepthroat! :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Ειμαι μποξερ,θα τις φας

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

2001-a-space-odyssey1.jpg
:thumbsup:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ειμαι μποξερ,θα τις φας

Μια πουτάνα αδερφή είσαι. Ένας πεινασμένος ανθρωπάκος που λέει ψέματα είσαι. Προχθές μας είπες δεν ανεβάζεις φώτο αφότου ζήτησες να με δεις γιατί είσαι σαν τον Σάκη Ρουβά... Σήμερα λες ότι είσαι μποξέρ... ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΑΜΑΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ! ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΕ. ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ... ΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ? ΜΕ 3-4 ΦΩΤΟ. ΕΣΥ? ΜΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΧΥΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! :pipa3: :pipa2: :2on1: :pipa1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μια πουτάνα αδερφή είσαι. Ένας πεινασμένος ανθρωπάκος που λέει ψέματα είσαι. Προχθές μας είπες δεν ανεβάζεις φώτο αφότου ζήτησες να με δεις γιατί είσαι σαν τον Σάκη Ρουβά... Σήμερα λες ότι είσαι μποξέρ... ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΑΜΑΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ! ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΕ. ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ... ΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ? ΜΕ 3-4 ΦΩΤΟ. ΕΣΥ? ΜΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΧΥΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! :pipa3: :pipa2: :2on1: :pipa1:
Κρατησα τη φοτο απο την φατσα σου να την δειχνω στην μικρη μου αδερφη να την φοβιζω να τρωει το φαι της :2funny: :2funny:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Κρατησα τη φοτο απο την φατσα σου να την δειχνω στην μικρη μου αδερφη να την φοβιζω να τρωει το φαι της :2funny: :2funny:

Ο κόσμος βλέπει και κρίνει φιλαράκο. Το πιο πιθανό είναι να την κράτησες για να βαράς μαλακία με έναν αρσενικό όταν γυρνάς σπίτι από γκόμενες που σου πληρώνουν τους καφέδες... Σου επιτρέπω να τον παίζεις μαζί μου τύπε, κανένα πρόβλημα αλλά επειδή συνέχεια τρώγεσαι και τρίβεσαι, σου ξεκαθαρίζω και δημοσίως ότι ΠΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ! :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom