Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
γιατι μιλας ετσι φιλε;
Ρε άει και γαμήσου κι εσύ με τα 35 κλωνομηνύματα! Γύρνα πίσω 50-60 σελίδες και δες γιατί μιλάω έτσι. Γαμηθήκατε οι κλώνοι εδώ μέσα!
γιατι μιλας ετσι φιλε;
Η ξεφτιλισμένη που κατά τα άλλα σπουδάζει και νομικά
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ...
Κανείς. Έχει βάλει σύστημα συναγερμού.
είμαι σε προχωρημένο προ-υπνικό στάδιο και δεν μπορώ να επεξεργαστώ καθόλου όσα μου λέςΜάλον το αντίθετο συμβαίνει, άν και υπάρχει η ειδοποιός διαφορά μεταξύ νόμων της φύσης και αυτοσυντηρούμενων οργανισμών.
Πάντως και τα δύο αυτά ρεύματα δεν εξηγούν την κοινωνική μεταβολή.
δε ρωτησα εσενα φιλεΡε άει και γαμήσου κι εσύ με τα 35 κλωνομηνύματα! Γύρνα πίσω 50-60 σελίδες και δες γιατί μιλάω έτσι. Γαμηθήκατε οι κλώνοι εδώ μέσα!
δε ρωτησα εσενα φιλε
αυτον με το 26 ρωτησα
καταρχην εσυ αποκλειεται να εχεις δει μουναρες κανονικες.για σενα μουναρες ειναι αυτες.Εγώ πάλι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ
ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΑΝΕ "ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ".
Μάγκες ναι , εμφανίσιμοι ΟΧΙ.
Οι προθέσεις;
αν το άλλο στερεότυπο που αντικαθιστώ τα κοινωνικά στερεότυπα , είναι η ελεύθερη και αδέσμευτη ηδονή
τότε αυτό με χαροποιεί απόλυτα και με νομιμοποιεί ηθικά στον εαυτό μου πλήρως
στο αφιερώνω :
κι'αν είμαι εγωκεντρικός , εγώ είμαι ολόκληρος μωρό μου !
είμαι σε προχωρημένο προ-υπνικό στάδιο και δεν μπορώ να επεξεργαστώ καθόλου όσα μου λές
και κύριως δεν καταλαβαίνω αυτό το "αντίθετο" που λές ότι συμβαίνει...
τέλοσπάντων ίσως τα πούμε κάποια άλλη στιγμή , με περισσότερη διαύγεια... ;)
Εγώ πάλι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ
ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΑΝΕ "ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ".
καταρχην εσυ αποκλειεται να εχεις δει μουναρες κανονικες.για σενα μουναρες ειναι αυτες.
o ομοιος τον ομοιο.Τωρα για κατι μοντελα που βλεπεις να γαμανε κατι τελειωμενοι εμφανισιακα αλλα παμπλουτοι,
ε δεν ειναι μαγκες,παμπλουτοι ειναι απλα.και απο πισω τα μοντελα γαμιουνται με σφιχτες.τι νομιζεις οτι γαμιουνται μονο
με τον πλουσιο;
[size=11pt]τι να πιστεψω ρε τυπε εγω δεν γουσταρω να γαμαω κωλο,
δεν βρισκω τον λογο να βουτηξω την πουτσα μου μεσα στο σκατο
εκτος και αν ημουν μικροτσουτσουνος και δεν καταλαβαινα τιποτα στο μουνι,
η αν ημουν κρυφοπουστας.[/size]
Ούτε οι προθέσεις ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ...
http://[URL unfurl="true"]www.paratiritis-news.gr/ckfinder/userfiles/images/2012/09/alexiou-27.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
έχει ξενερώσει ο δάσκαλος :banghead:
Ούτε οι προθέσεις ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ...
http://[URL unfurl="true"]www.paratiritis-news.gr/ckfinder/userfiles/images/2012/09/alexiou-27.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κόκαλο ο δάσκαλος πάλι !!!
αυτά είναι...:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
αυτός σου απάντησε
καταρχην εσυ αποκλειεται να εχεις δει μουναρες κανονικες.για σενα μουναρες ειναι αυτες.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com
ε δεν ειναι μαγκες,παμπλουτοι ειναι απλα.και απο πισω τα μοντελα γαμιουνται με σφιχτες.τι νομιζεις οτι γαμιουνται μονο
με τον πλουσιο;
[/quote]
Ο 1,40 με τα λεφτά και τις VIP που αναφέρει ο Λάκης, θα γαμήσει ναι. Αλλά θα είναι και εκείνος που θα ακούει συχνά "Πάω μωρό μου με τις φίλες μου για θέατρο ή για ψώνια" (Και εννοείται ότι θα τις ξεφτιλίζει στον πούτσο κάποιος μάγκας και εμφανήσιμος σφίχτης ή όχι σε κανά 3ΧΧΧ).
:oldman: :oldman: :oldman: