Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Τί τον έβαλες τον Νέγρο τύπε? :cool:
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Τί τον έβαλες τον Νέγρο τύπε? :cool:
Τί τον έβαλες τον Νέγρο τύπε?
δεν είμαι ψυχίατρος , αλλά ναι είμαι γιατρός
και ενθουσιάζομαι όταν ακούω γνήσιες πορνικές
συμπεριφορές απαλλαγμένες απ΄την μαλακία και την πιρφορία
που έχει κατακλύσει όλη την κοινωνία
ο παίχτουρας έχει τον σεβασμό μου
Χιουμορ τυπε !!!!!!Τί τον έβαλες τον Νέγρο τύπε?
μην βριζεις τον χριστο νεε μου, γιατι θα καεις στην κολαση μετα τον θανατο...Ρε μπάσταρδε γαμώ τον Αντιχριστό σου, 2 μέρες μου κλάνεις τ'αρχίδια και δεν έρχεσαι έξω να σε γαμήσω. Όλο μαλακίες ξέρεις να πετάς στα θρεντ και μετά να κάνεις το κοτόπουλο, Παλιοπατσαβούρα.
Στο πατουρι σου ψωλατου αρέσουν οι μεγάλες ψωλές...
μην βριζεις τον χριστο νεε μου, γιατι θα καεις στην κολαση μετα τον θανατο...
Και που ξερεις οτι υπαρχει δηλαδη ?μην βριζεις τον χριστο νεε μου, γιατι θα καεις στην κολαση μετα τον θανατο...
του αρέσουν οι μεγάλες ψωλές...
Στο πατουρι σου ψωλα
μην βριζεις τον χριστο νεε μου, γιατι θα καεις στην κολαση μετα τον θανατο...
η κολαση βρισκεται 10 χιλιομετρα κατω απο το εδαφος κοντα στον φλοιο της γης...Και που ξερεις οτι υπαρχει δηλαδη ?
Ολα εδω ειναι τυπε.....Ο παραδεισος και η κολαση ειναι μεσα στις επιλογες μας !!!!!!
Και που ξερεις οτι υπαρχει δηλαδη ?
Ολα εδω ειναι τυπε.....Ο παραδεισος και η κολαση ειναι μεσα στις επιλογες μας !!!!!!
'Εχω κι εγώ μια αλλά σε άλλη απόχρωση. Στελάρα είσαι πεινασμένος από γυναίκα, ένα κοτόπουλο και μισό που έγινε ρόμπα μπροστά σε πολλούς. Η μόνη σου ελπίδα να με τρολλάρεις συνέχεια είναι να αφήνεις 30-40 σελίδες να περνούν σε ένα θρεντ και να πετάς μια μαλακία για εμένα όταν έχει ξεπρηστεί η κωλοτρυπίδα σου και κανείς δεν θα γυρίσει πίσω 30-40 σελίδες για να δει τι μαλακίες έλεγες και πόσο κοτόπουλο ήσουν...Αυτή είναι η μόνη σου άμυνα παλιοπουστάρα του κερατά!
έτσι το εκλαμβάνεις εσύ,Έχει το σεβασμό σου κάποιος που ξεχειλίζει από κόμπλεξ κατωτερότητας μόνο και μόνο επειδή επιδεικνύει "πορνική συμπεριφορά" στα παραμύθια που φαντασιώνεται ;
στα αρχιδια μου τυπε !!!!!!αν ξαναβρίσεις θα πατήσω το ρουφιανοκούμπι και θα πρασινίσεις...
στα αρχιδια μου τυπε !!!!!!
έτσι το εκλαμβάνεις εσύ,
εγώ βρίσκω κοινά στοιχεία με το σκεπτικό του παίχτουρα
και αρέσκομαι στην αδέσμευτη πολυγαμική ηδονή
το αντίθετο δλδ η πιρφορική δέσμευση επι μακρόν κατ΄αποκλειστικότητα σε 1 αντικείμενο
το βρίσκω γελοίο και μου προκαλεί εμετικά συμπτώματα
η κολαση βρισκεται 10 χιλιομετρα κατω απο το εδαφος κοντα στον φλοιο της γης...
εκει που η λαβα καιει... εκει ειναι η κολαση