Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
δεν είμαι ψυχίατρος , αλλά ναι είμαι γιατρός
και ενθουσιάζομαι όταν ακούω γνήσιες πορνικές
συμπεριφορές απαλλαγμένες απ΄την μαλακία και την πιρφορία
που έχει κατακλύσει όλη την κοινωνία

ο παίχτουρας έχει τον σεβασμό μου

Έχει το σεβασμό σου κάποιος που ξεχειλίζει από κόμπλεξ κατωτερότητας μόνο και μόνο επειδή επιδεικνύει "πορνική συμπεριφορά" στα παραμύθια που φαντασιώνεται ;  

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε μπάσταρδε γαμώ τον Αντιχριστό σου, 2 μέρες μου κλάνεις τ'αρχίδια και δεν έρχεσαι έξω να σε γαμήσω. Όλο μαλακίες ξέρεις να πετάς στα θρεντ και μετά να κάνεις το κοτόπουλο, Παλιοπατσαβούρα. :pipa2: :pipa2: :pipa2:
μην βριζεις τον χριστο νεε μου, γιατι θα καεις στην κολαση μετα τον θανατο...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μην βριζεις τον χριστο νεε μου, γιατι θα καεις στην κολαση μετα τον θανατο...
Και που ξερεις οτι υπαρχει δηλαδη ?

Ολα εδω ειναι τυπε.....Ο παραδεισος και η κολαση ειναι μεσα στις επιλογες μας !!!!!!

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
του αρέσουν οι μεγάλες ψωλές... :rolleyes:

'Εχω κι εγώ μια αλλά σε άλλη απόχρωση. Στελάρα είσαι πεινασμένος από γυναίκα, ένα κοτόπουλο και μισό που έγινε ρόμπα μπροστά σε πολλούς. Η μόνη σου ελπίδα να με τρολλάρεις συνέχεια είναι να αφήνεις 30-40 σελίδες να περνούν σε ένα θρεντ και να πετάς μια μαλακία για εμένα όταν έχει ξεπρηστεί η κωλοτρυπίδα σου και κανείς δεν θα γυρίσει πίσω 30-40 σελίδες για να δει τι μαλακίες έλεγες και πόσο κοτόπουλο ήσουν...Αυτή είναι η μόνη σου άμυνα παλιοπουστάρα του κερατά! :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και που ξερεις οτι υπαρχει δηλαδη ?

Ολα εδω ειναι τυπε.....Ο παραδεισος και η κολαση ειναι μεσα στις επιλογες μας !!!!!!
η κολαση βρισκεται 10 χιλιομετρα κατω απο το εδαφος κοντα στον φλοιο της γης...

εκει που η λαβα καιει... εκει ειναι η κολαση

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
'Εχω κι εγώ μια αλλά σε άλλη απόχρωση. Στελάρα είσαι πεινασμένος από γυναίκα, ένα κοτόπουλο και μισό που έγινε ρόμπα μπροστά σε πολλούς. Η μόνη σου ελπίδα να με τρολλάρεις συνέχεια είναι να αφήνεις 30-40 σελίδες να περνούν σε ένα θρεντ και να πετάς μια μαλακία για εμένα όταν έχει ξεπρηστεί η κωλοτρυπίδα σου και κανείς δεν θα γυρίσει πίσω 30-40 σελίδες για να δει τι μαλακίες έλεγες και πόσο κοτόπουλο ήσουν...Αυτή είναι η μόνη σου άμυνα παλιοπουστάρα του κερατά! :jerking: :jerking: :jerking:

δεν είμαι ο Στελάρας καρδιά μου. :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Έχει το σεβασμό σου κάποιος που ξεχειλίζει από κόμπλεξ κατωτερότητας μόνο και μόνο επειδή επιδεικνύει "πορνική συμπεριφορά" στα παραμύθια που φαντασιώνεται ;  
έτσι το εκλαμβάνεις εσύ,
εγώ βρίσκω κοινά στοιχεία με το σκεπτικό του παίχτουρα
και αρέσκομαι στην αδέσμευτη πολυγαμική ηδονή
το αντίθετο δλδ η πιρφορική δέσμευση επι μακρόν κατ΄αποκλειστικότητα σε 1 αντικείμενο
το βρίσκω γελοίο και μου προκαλεί εμετικά συμπτώματα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
έτσι το εκλαμβάνεις εσύ,
εγώ βρίσκω κοινά στοιχεία με το σκεπτικό του παίχτουρα
και αρέσκομαι στην αδέσμευτη πολυγαμική ηδονή
το αντίθετο δλδ η πιρφορική δέσμευση επι μακρόν κατ΄αποκλειστικότητα σε 1 αντικείμενο
το βρίσκω γελοίο και μου προκαλεί εμετικά συμπτώματα

Θα είχε ένα ενδιαφέρον η άποψή σου αν δεν ήταν αξίωμα και δόγμα.  Ο λόγος σου χαρακτηρίζεται από τον ίδιο φανατισμό μιας αγράμματης θείτσας στην Άνω Τραχανοπλαγιά που ακούει για προγαμιαίο σεξ και έχει εμετικά συμπτώματα.

Παρουσιάζεις τον άνδρα ως αυτόματο, που χαρακτηρίζεται από μόνο μία συμπεριφορά, την ανάγκη εκτόνωσης, απηλλαγμένη από οποιοδήποτε συναίσθηση, ακοινώνητο και αναίσθητο και η οποία δεν επηρεάζεται ούτε στο χρόνο, ούτε από το περιβάλλον και τις εμπειρίες του.  

Επίσης οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά σου προκαλεί έντονα συναισθήματα, αηδία έως οργή, ενδιαφέρουσα αντίφαση, είσαι ικανός να μη νοιώθεις απολύτως τίποτα στην επαφή σου με τις γυναίκες, νοιώθεις πράγματα για το πως συμπεριφέρονται οι υπόλοιποι αντίστοιχα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
η κολαση βρισκεται 10 χιλιομετρα κατω απο το εδαφος κοντα στον φλοιο της γης...

εκει που η λαβα καιει... εκει ειναι η κολαση

μαν όταν βρίσκεται ακόμα μέσα στη γη λέγεται μάγμα :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.windows2universe.org/earth/geology/images/batholith_sm.gif[/img[/URL]] :)

[img]http://[URL unfurl="true"]www.digitaldreamdesigns.com/stuffs/dr_evil_magma.jpg[/img[/URL]] :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom