Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
139 τιμωροί-δικαστές ΝΡΕΝΤ μαζί μ αυτόν

ρε κοίτα να δεις και δεν τους είχαμε ανακαλύψει τότε με τους αγανακτισμένους...
αντε εμεις ειμαστε δικαστες.
εσυ τι γνωμη εχεις ρε μεγαλε να τους κανουν?
για πες να μαθουμε.
οταν εχει καποιος  γάγγραινα του κοβουν το ποδι η χερι για να μην πεθανει.
και αυτες τις γραγγραινες πρεπει να τις κρεμανε και τελος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Από μία ηλικία και μετά φίλε , με τέτοιες έπαιζα μόνο.
Για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι ανακάλυψα
ότι με τέτοιες δεν με πειράζει η ήττα. Έχει κι αυτή την πλάκα της.
Ένας άλλος λόγος, είναι ότι ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,
είχα ζήσει μία φάση που δεν ήμουν ... "καθόλου αποδεκτός" κοινωνικά,
λόγω επαγγελματικών επιλογών κυρίως , λόγω κατοικίας
(εμενα μόνος σε μπουρδελοπεριοχή )
και σεξουαλικώς επιλογών (γαμούσα καθημερινά πουτάνες,
συχνα και σπίτι μου) και στα μεσοδιαστήματα που προσπαθούσα να
κάνω καμάκι , είχα φάει ήττες, από γκόμενες Ε' κατηγορίας ,
όχι γιατί δεν έπαιζα καλά, αλλά γιατί ήμουν κάποιος που δεν είχε "αποδεκτή" δουλειά , σπούδαζε σε "μεγάλη" ηλικία για 2ο πτυχίο
(κάτι που δεν καταλαβαίνει μία "Σούλα" λογίστρια, καθηγήτρια , σερβιτόρα κτλ και πολύ περισσότερο και η μάνα της και η φάρα της) ,
οπότε αργότερα όταν έγινα ... "πολιτικά ορθός" ως γκόμενος,
αποφασισα να πάρω την εκδίκησή μου.

και εκδικηθηκες με το να μας λες στο μπου οτι εισαι γκομενος. Ευγε λακη .. χαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Από μία ηλικία και μετά φίλε , με τέτοιες έπαιζα μόνο.
Για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι ανακάλυψα
ότι με τέτοιες δεν με πειράζει η ήττα. Έχει κι αυτή την πλάκα της.
Ένας άλλος λόγος, είναι ότι ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,
είχα ζήσει μία φάση που δεν ήμουν ... "καθόλου αποδεκτός" κοινωνικά,
λόγω επαγγελματικών επιλογών κυρίως , λόγω κατοικίας
(εμενα μόνος σε μπουρδελοπεριοχή )
και σεξουαλικώς επιλογών (γαμούσα καθημερινά πουτάνες,
συχνα και σπίτι μου) και στα μεσοδιαστήματα που προσπαθούσα να
κάνω καμάκι , είχα φάει ήττες, από γκόμενες Ε' κατηγορίας ,
όχι γιατί δεν έπαιζα καλά, αλλά γιατί ήμουν κάποιος που δεν είχε "αποδεκτή" δουλειά , σπούδαζε σε "μεγάλη" ηλικία για 2ο πτυχίο
(κάτι που δεν καταλαβαίνει μία "Σούλα" λογίστρια, καθηγήτρια , σερβιτόρα κτλ και πολύ περισσότερο και η μάνα της και η φάρα της) ,
οπότε αργότερα όταν έγινα ... "πολιτικά ορθός" ως γκόμενος,
αποφασισα να πάρω την εκδίκησή μου.

:thumbsup:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Πάντως ρε παιδιά δεν ξέρω για σας εμένα στα 14 όλη μέρα κάγκελο ήταν

σκέψου τώρα να με γαμούσε καμιά φουρνάρισα και να μπουκάραν τίποτα μπάτσοι να την μπουζουριάζαν,

ή κανένας arcans με τον lopez να την αποκεφάλιζαν

κρίμα θα ήταν και γι αυτήν και για μένα
κοιταξε να γαμας στην ηλικια που εισαι τωρα,γιατι απο τις μαλακιες που γραφεις μαλλον δεν γαμας καθολου ουτε τωρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πας να πεις ένα δύο πράγματα διαφορετικά,στηριζόμενες σε στοιχεία και όχι επειδή σε έμαθαν να τα "παπαγαλίζεις" και σε κράζουν κιόλας.Δεν αξίζει,χάσιμο χρόνου.Θα επαναλάβω απλώς αυτό που λέω συνεχώς,ο καθείς έχει νου και κρίση και αναλόγως κρίνει τα γραφόμενα τα δικά μου και οποιουδήποτε άλλου,νομίζω πως οι υγιώς σκεπτόμενοι "έπιασαν" το point μου και φυσικά θα κατάλαβαν πως δεν είμαι κάποιος ανώμαλος υπερασπιστής των "ομοϊδεατών" μου.

ποια ειναι τα στοιχεια ρε ηλιθιε? η φυση? η φυση εχει δωσει και σε 5η δημοτικου παιδια περιοδο. ψαξε να τα βρεις και να τα γαμησεις, στα εκανε δωρο η φυση. τραβα να γαμησεις και κοριτσακια με συνδρομο νταουν εχουν και αυτα περιοδο. για παρτη σου δωρο της φυσης και αυτα. αειντε ηλιθιε με τα στοιχεια.

Επισκέπτης
1)Ρε Λάκη αυτά πρέπει να είσαι ημι-διάσημος για να τα κάνεις

2)και με το 99% των προβλημάτων της ζωής λυμμένα από χρόνια (λεφτά, δουλειές, γνωριμίες, κλπ)

3)ζήτημα αν μπορούν να το κάνουν 5-6 σ όλη την Αθήνα πλην του μπόλντη...

1)Ποτέ δεν ήμουν ημι-διάσημος.
2)Οι δουλειές αν το κυνηγάς , κάποια στιγμή παίρνουν τα πάνω τους.
Οι γνωριμίες , ειδικά με προσωπικό μαγαζιών , φτιάχνονται εύκολα.
Αν πας σε ένα μαγαζί με ένα αριθμό από εμφανίσιμα μουνιά , γίνεσαι "φίρμα" εύκολα. Χωρίς να γαμάς τα μουνιά. Απλά να τα συνοδεύεις στο μαγαζί για ... καφέδες ...
3)Αναφέρομαι σε παλιότερες εποχές , ομολογουμένως, αλλά και τώρα ,
είναι πάρα πολλοί αυτοί που μπορούν να το κάνουν αυτό , αρκετές φορές το μήνα. Δεν χρειάζεται κάθε μέρα. Αν έχεις κάνει σωστή επιλογή μουνιών , στις 3 φορές που θα το κάνεις, θα "φας" ένα καλό.

Επισκέπτης
Αυτά τα σημαντικά και σοβαρά πράγματα που αφορούν παιδικές ψυχές δεν θα τα συζητήσω εγώ προσωπικά πλεον φιλοσοφικά χωρις επιστημονικη κατάρτιση με ηλίθιους συσχετισμούς και αναγωγες. Γιατι ο διάλογος γίνεται για να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα και εγώ έχω σαφέστατα καταλήξει στο δικό μου και  αποτελεί ΘΕΣΦΑΤΟ ΔΟΓΜΑ. συνεπώς δεν βρίσκω λόγο.
εχω ευαίσθητο στομάχι σε τέτοια θέματα. Ισως αν κάποτε κάνει παιδια κατανοήσεις τι λεω. ΑΥτα απο εμένα και ειλικρινα δεν κατανοω το νοημα της συζητησης οταν η βια της παιδεραστιας εχει διαλυσει χιλιαδες παιδικες ψυχες; τι συζηταμε αν εμεις νομιζουμε οτι δεν τις διαλυσε;;(επειδη υπαρχουν καποια επιστημομικα και καλα δεδομενα και να χαμε να λεγαμε);

εγώ κοπελιά λόγω ότι καλώς ή κακώς μου έλαχε να σπουδάσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ή αν θες αλλιώς ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

επετρεψέ μου να έχω και να εκφράζω ελεύθερα οποιαδήποτε άποψή μου, σε οποιοδήποτε θέμα αφορά αυτόν τον πλανήτη ή και άλλους, είτε νανοτεχνολογία λέγεται αυτό, είτε βιοιατρική, είτε πυρηνική ενέργεια, είτε τρομοκρατία, είτε παιδεραστία, είτε ναρκωτικά, είτε θεολογία, είτε παιδαγωγία, είτε οτιδήποτε άλλο

το να κάτσω να κολλήσω επειδή 5-15-125-1500 κολλημένοι το παίζουν δήθεν πιο ευαισθητοποιημένοι, αυστηροί και τιμωρητικοί από μένα δεν το επιτρέπω στον ευατό μου.

Αυτό απλά. Τελευταίο ποστ για το θέμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

σκέψου τώρα να με γαμούσε καμιά φουρνάρισα και να μπουκάραν τίποτα μπάτσοι να την μπουζουριάζαν,

αν σε βιαζε κανενα μορτης θα ηταν καλα; η δεν θα χες προβλημα με τον αποκεφαλισμο απο τον λοπεζ και αρκανς;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο μπολντης γιατι δεν απαντα στον παικτουρα ρε μαγκες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
« Εστάλη στον/στην: Παιχτουρας  στις: 08/12/11, 04:04 »
μη μου το παιζεις χαζος γιατι δεν εισαι....

ειχα ολη την καλη διαθεση λογο γιορτων να κανω δωρο ενα φουλ προγραμμα σε εναν αθνρωπο απο δω μεσα....ετσι ενιωσα ετσι εκανα....και εντελος τυχαια διαλεξα τον μπολτ.γιατι ετσι γουσταρα και εγω κανω οτι γουσταρω και οτι τρελα μου ερθει στο μυαλο....
το λαθος μου ηταν οτι το ανακυνωσα δημοσια...αυτη ηταν η μαλακια μου...αλλα δεν το εκανα για να προσεγγισω πελατε...θα ηταν μικροπρεπες χοντροκομενο μαρκετινγκ....το εκανα γιατι ετσι μου ηρθε...
και μαευτηκανε ολοι οι μαλακες μαζι για να πουνε την καθε μαλακια τους...
εδω μεσα αγορι μου γλυκο δεν μπαινω για να κανω πελατες...μπαινω για να περασω την ωρα μου....δωξα τον Θεο δεν εχω αναγκη απο πελατε...εχω αρκετους...και δεν ειναι απο δω μεσα...αλοιμονο αν περιμενα να κανω πελατες απο το μπουρδελοσαιτ...ειμαι πολυ καλο και σωστο παιδι...
αυτα

Ωραια και?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ποια ειναι τα στοιχεια ρε ηλιθιε? η φυση? η φυση εχει δωσει και σε 5η δημοτικου παιδια περιοδο. ψαξε να τα βρεις και να τα γαμησεις, στα εκανε δωρο η φυση. τραβα να γαμησεις και κοριτσακια με συνδρομο νταουν εχουν και αυτα περιοδο. για παρτη σου δωρο της φυσης και αυτα. αειντε ηλιθιε με τα στοιχεια.
σσσσσσσσσσσστ εσυ μη μιλας
μη ξεχναμε τι ανηθικες προτασεις κανεις στον αχαχουχα  :birdman:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
και εκδικηθηκες με το να μας λες στο μπου οτι εισαι γκομενος. Ευγε λακη .. χαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

Εσύ αν είσαι όντως γυναίκα πρέπει να έχεις πάνω από 1 χρόνο να κάνεις σεξ με άντρα(όχι δονητή). Δεν εξηγείται αλλιώς. Από επαγγελματικά πώς πας? Τα ίδια χάλια ε?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Επίσης και απαντώ σε σένα γιατί έχουν μια λογική αυτά που λες, οι νόμοι περι παιδεραστίας πρέπει να είναι διαφορετικοί στα αγόρια και διαφορετικοί στα κορίτσια...αν ένας 30άρης για παράδειγμα την πέσει σε μία 15-16 χρονών κοπέλα, είναι παιδεραστής...αν όμως μια 30άρα την πέσει σε ένα 15-16 χρονών αγόρι, τότε είναι και γαμώ τις φάσεις....οπότε ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά....και μην αρχίσετε τις ψευτοηθικολογίες, γιατί ποιος από εσάς δεν θα ήθελε?(απευθύνομαι στους άντρες)

Επισκέπτης
αντε εμεις ειμαστε δικαστες.
εσυ τι γνωμη εχεις ρε μεγαλε να τους κανουν?
για πες να μαθουμε.
οταν εχει καποιος  γάγγραινα του κοβουν το ποδι η χερι για να μην πεθανει.
και αυτες τις γραγγραινες πρεπει να τις κρεμανε και τελος.
το είπα σε 2 ποστ

φταίω και για το ότι βαριέσαι να διαβάσεις;

την ώρα που πόσταρες 29 τόμους ΠΑΠΥΡΟΣ-ΛΑΡΟΥΣ στο θρεντ για το καμάκι και περίμενες να τις διαβάσουμε;

αντε να το ξαναπω:  Δημόσιος αποκεφαλισμός αυθημερόν με την έκδοση καταδικαστικής απόφασης σε όλους ανεξαιρέτως τους παιδεραστές

Επισκέπτης

Ποιός ασχολείται μαζί σου σκουπίδι ;;;
Δυστυχώς ο κώδικας του φόρουμ, δεν δίνει τη δυνατότητα να σου απαγορέψω να διαβάζεις τα ποστ μου, τα οποία ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ;;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το οτι ηθελε η τυπισα να μου κανει δωρακι το ειχε πει και δημοσια το προβλημα ποιο ειναι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σειρα σου τωρα γιατι την πουλεψες την προηγουμενη φορα. ρε γκιοζο ψευτη ποτέ δεν ανακαλεσες σε μενα οτι ησουν ΟΥΚας? σε μενα δε θα λες ψεμματα γιατι σε γαμαω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom