Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Εξαρταται για τι ειδους γκομενες λετε.... αμα εννοειται το κλασσικο παρτσακλο με το κολαν μεχρι το κωλοτρυπιδι να μπαινει μεσα... να ειναι απο Νικαια να μασαει τσιχλα να πηγαινει στο ΕΠΑΛ ενω εχει φτασει 20 χρονων ακομα το πρωι να δουλευει πωλητρια και το βραδυ να θελει κοντρες με μηχανακια...

με αυτην εστω οτι βγαινεις βολτα... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΕΙΣ? εγω προσωπικα δεν εχω να πω τιποτα καλυτερα πουτανα στη φυλης  :rockon:

ή για ενα βραδυ μια τετοια και τελος.... δεν μπορεις να συνεννοηθεις με τετοιες
1.)Μην αναφέρεσαι έτσι στα παρτσακλά της περιοχής μου.Μεταξύ μας,έτσι είναι όπως τις περιγράφεις  :2funny:,αλλά έπρεπε να υπερσπασιτώ την τιμή της περιοχής.
2.)Σχεδόν τις έβγαλες "ακτινογραφία",να υποθέσω ότι είχες πολλές "επαφές" με του λόγου τους? :think:

Επισκέπτης
εννοείται ότι τα καταδικάζουμε
όπως και εννοείται προφανώς ότι δεν είμαι παιδόφιλος

αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο τα ιστορικά στοιχεία στα οποία προφανώς όλοι έχουν πρόσβαση
όπως και στα βιβλία περι σεξουαλικότητας

ελπίζω να έχεις ελάχιστο εγκέφαλο να καταλαβαίνεις τι γράφω
και να λήξει όμορφα αυτό το θεματάκι εδώ

αν θέλεις να συνεχίσεις , θα το προχωρήσω το θέμα στο τέρμα

διαλέγεις τι δρόμο θές να ακολουθήσεις

Ολο αυτο δε θα ειχε γινει, αμα σε εκεινο το thread δεν ειχες μπει να μας αποδειξεις ποσο και γαμω μορφωμενο εισαι.
Θυμασαι το υφακι σου;

Για μενα και παραμικρη θετικη νυξη για παιδοφιλια, ακομα κι αν ειναι σατυρα, ειναι υποπτη.

Μου φτανει που το ξεκαθαρισες οτι δεν υποστηριζεις.

Επισκέπτης
1.)Μην αναφέρεσαι έτσι στα παρτσακλά της περιοχής μου.Μεταξύ μας,έτσι είναι όπως τις περιγράφεις  :2funny:,αλλά έπρεπε να υπερσπασιτώ την τιμή της περιοχής.
2.)Σχεδόν τις έβγαλες "ακτινογραφία",να υποθέσω ότι είχες πολλές "επαφές" με του λόγου τους? :think:

έχει συμμετάσχει σε πολλές γλυφαδοσυζητήσεις να υποθέσω
από κει τάμαθε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν θα σου πω ότι δεν είναι φυσικά δικαίωμά σου να έχεις κουραστεί από το ίντερνετ. Και εγώ ξεκίνησα προ Ολυμπιακών αγώνων αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Να δείχνεις λίγο σεβασμό σε έναν άνθρωπο 50 χρονών που μπορεί να έχει τα διπλάσιά σου χρόνια και ίσως και εμπειρίες, φιλικά. Έχω πάρει και μέτριες και κάτω του μετρίου αλλά και καλά μουνιά. Ποιοτική εννοείς για γάμο? Δεν ξέρω... Ποιοτικά ξέκωλα που διψάνε για ωραίους και με τρόπους άντρες θα βρεις πάντως Boldemort. Άπειρα. Μην το πας όμως τώρα το αν θα έχουν επίπεδο, εμείς μιλήσαμε απλά για εξεύρεση μουνιού και ΟΧΙ για ποιοτική ανάλυση του μουνιού. ;)

Οπα το οτι καποιος ειναι 50 δεν σημαινει οτι έχεις και τις διπλασιες εμπειριες απο μενα. Αυτο δεν ειναι σιγουρο.

Κοιτα φιλε οταν λεω επιπεδο εννοω να μπορεις να πεις και 2-3 κουβεντες με κάποια να μην ειναι βοδι και ανώριμη. Να της λες θα βγουμε τοτε ναι? να σου λεει ναι και να ειναι ΟΝΤΩΣ ναι... οχι να ειναι οτι να ναι. Μια φορα εκανα το λαθος και δεν ελαβα υποψιν μου οτι καποια απο το φβ ηταν οτι να ναι μονο και μονο επειδη ειχε ωραιο κωλαρακι και μουτρακι.... ε με εστησε δεν ηρθε ποτε... ενω επρεπε οταν ακουσα το "Εγω δεν βγαινω απο την περιοχη μου..." να της πω ενα "Μπα σοβαρα? οι αλλες πως βγαινουν? ρε αι γαμησου δρομο. μπουλο"

Αυτα παθαινει οποιος δεν προσεχει φιλε. Αμα η γκομενα δεν εχει μυαλο ειναι επικινδυνη

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

αυτό που ονομάζει η σημερινή κοινωνία ύψιστο αποτρόπαιο έγκλημα
, στην αρχαία Ελλάδα ήταν ρουτίνα και μάλιστα πολύ διασκεδαστική

υγ:αληθινό γεγονός όποιος ψάξει θα το επιβεβαιώσει

Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.

με ερεθίζει το δίκιο βρε ερωτομανή πακιστανέ
και μόλις το αμολάω λεκτικά , μόνο τότε ανακουφίζομαι !

υγ: όχι μόνο στην αρχαία ελλάδα , αλλά και στην αρχαία ρώμη γινόταν της πορνείας  το κάγκελο με την την παιδεραστεία
αφού ένας αυτοκράτορας είχε βάλει παιδάκια σε μια τεράστια πισίνα να τον χαιδολογάνε κτλ κτλ όταν έκανε μπάνιο, και τα
αποκαλούσε "ψαράκια"

και παλια καιγανε τις μαγισσες, και πιο παλια ειχνε κυνηγι δεινοσαυρων και καποια αλλη εποχη πιστευανε οτι η γη ειναι επιπεδη. Ε και; που θες να καταληξεις;

σ'αυτό που υπονοούν όλα σχεδόν τα post μου
ότι είναι άλλο πράγμα η κοινωνία και άλλο πράγμα η ανθρωπότητα

το πρώτο είναι κάτι σαν μόδα που αλλάζει συνεχώς ( θέσεις επι του τι είναι νόμιμο-παράνομο , καλό-κακό , κτλ κτλ)
και το δεύτερο είναι κάτι το διαχρονικό

υγ: και μ'αυτό το λίγο βαρύ πόστ κλείνω για "σήμερα"  ;)

μονο που εκτος απο τις βαρυγδουπες   χαζοφιλοσοφιες  ισοπεδωσης για το αποτροπαιο εγκλημα που προσπαθεις να περασεις ως μοδα εποχης ....εξακολουθει να ειναι και κοινωνικα και νομικα εγκλημα αποτροπαιο. Οποτε  την αποψη σου δεν θα συμμεριστουν ουτε οι δικαστες, ουτε η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος, ουτε η κοινωνια που ζεις, ουτε οι φιλοι σου (αν εχεις) ουτε η οικογενεια σου, και σιγουρα ουτε οι συγκρατουμενοι καποιου που θα διαπραξει τετοιο εγκλημα .. και οι αποψεις τυπου ολα ειναι ατμος οποτε ολα επιτρεπονται ειναι λιγακι μεχρι τρομερα  επικινδυνες...
καλο βραδυ  και προσεξε τι κοτσανες πετας προφανως απο βλακεια θα ηθελα να πιστευω..

όλοι οι ανωτέρω , δεν ανήκουν στην παρούσα κοινωνία & κρίνουν βάση αυτής ?
αυθαίρετο προσωπικό σου συμπέρασμα

γιατί δεν διαβάζεις κάποιο βιβλίο ή διάφορες σχετικές διαδικτυακές δημοσιεύσεις ?

το εκλαμβάνω ως κομπλιμέντο, αν κάποιος με βρίζει χωρίς να με καταλαβαίνει

...αυτό που βλέπω είναι ότι με το που μπαίνει λίγο ο φουκώ ή λίγο η ιστορία του σέξ, προκαλούνται οξείες δυσπεπτικές αντιδράσεις ! , οπότε το σταματάμε καλύτερα εδω΄...

τα χαιρετίσματά μου πακιστανέ εραστή  ;)

C_71_article_1084834_image_list_image_list_item_0_image.jpg

Δηλαδή για να καταλάβω, ποια είναι η γνώμη σου για το θέμα; Απάντα καθαρά κι αντρίκια όμως χωρίς θεωρίες της πούτσας όπως συνηθίζεις  :jerking:
Δικαιολογείς αυτό που γινόταν τότε (αν γινόταν) επειδή τότε δεν το θεωρούσαν κακό;
Θεωρείς ότι η παιδεραστία είναι έγκλημα μόνο λόγω... μόδας!(άκου λέξη που έβαλε ο ταραμάς)

εχει κουδουνισει ο ριγομορτης. τον εχει ιδρωσει και το αγχος να γραφει κατι ψαγμενο παντα.

Δεν απάντησες όμως..

και όυτε πρόκειται ,λόγω αυτοσεβασμού ,  το επίπεδο των απαντήσεων είναι τόσο πολύ χαμηλό που δεν ενδείκνυται σοβαρός διάλογος
ίσως έκανα εξαρχής λάθος που τοποθετήθηκα

καταρχήν οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί επιστρέφονται στο 10πλάσιο στα ζώα που τους πέταξαν (δεν καταλαβαίνουν τα ηλίθια ζώα ότι στην ουσία βρίζουν τους διανοητές απ'τους οποίους συγκρότησα τις απόψεις μου)

και δεύτερον αυτό είναι το τελευταίο μου πόστ σ'αυτό το επίπεδο τουαλέτας  :shit:

closer αν περνούσε απο το χέρι μου και δεν είχα ποινικά παρελκόμενα μα την παναγία στο ορκίζομαι αυτό, αυτή τη γλώσσα σου θα στην έκοβα σύριζα και θα στην έραβα στο ορθό σου χωρίς αναισθησία

η συκοφαντία και η μαλακία γιατι να μην μπανάρεται όμως ?

αυτό που ανέφερα  είναι ότι η παιδεραστία άλλοτε ήταν ρουτίνα και άλλοτε ήταν ποινικό αδικημα
πηγή όλα τα ιστορικά διαδικτυακά και μη βιβλία , ψάξτε λίγο ρε ζώα
πχ :

και στην ουσία τι σημαίνει επικροτώ ή δεν επικροτώ ?
απλά αναφέρω τι λέει η ιστορία , ένα ιστορικό γεγονός

ας πούμε erinal επικροτώ την κλειτοριδεκτομή στις ελεηνίδες που συκοφαντούν παρερμνηνεύουν και βριζουν
ήταν νόμιμο κάποτε αλλά και τώρα σε μερικές περιοχές

υγ: ή εκτός και αν είστε τόσο μαλάκες που θα λογοκρίνετε και την ιστορία επειδή έτσι γουστάρετε

παραδέχομαι ότι έκανα [size=15pt]μέγιστο λάθος[/size] που έχασα τη σημερινή μέρα ασχολούμενος με τα ζώα του μπουρδέλα
τι ιστορία , τι φιλοσοφία ,τι κοινωνιολογία, τι επιστήμη να συζητήσει κανείς εδώ ;
μόνο με κόπρανα , σπερματικες & ουρικές εκκρίσεις αρμόζει να ανταλλάσεις με την πανίδα που ενδημεί σ'αυτό το site

και προσέξτε κάτι θλιβερά ανθρωποειδή :closer , ektor lopez , lion , skatomoutro , nacho , erinal και κάποια άλλα ανεγκέφαλα σκουπίδια που μου διαφεύγουν
μην αντλείτε έστω και την παραμικρή ικανοποίηση, απο την ψευδαίσθηση ότι και καλά μου την είπατε ή ότι γενικά αρθρώσατε κάποιου τύπου λόγο
απλά μυρηκάζετε μια κοινότυπη κοινωνική μαλακία

άκου που το μπάοκ η γαλότσα και ο ντενεκές  έχουν άποψη για το οτιδήποτε
γαμώ την δημοκρατία σας ζωύφια

νομίζω ότι στο σημείο αυτό έχουν ήδη τελειώσει τα επιχειρήματα εκατέρωθεν :grin:

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι φτιαχνεις κλωνους;;;

ελα μου ντε?
γιατι φτιαχνει κλωνους, αφου μπορει να μεινει κορμος (δεντρου)..?

http://[URL unfurl="true"]www.myfourthirds.com/files/0070/EvenAgentSmithGetsTheBluesWebSharpenedFinal.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="kosnik26, post: 4583799"]
ώστε εσύ είσαι ο σφέρδεκλος... :cool:
[/quote]

λες ρε μαστορα..?
να αρχισω να απορω και εγω, αν ειμαι εγω και οχι ο αλλος...?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ώστε εσύ είσαι ο σφέρδεκλος... :sunglasses:

Επεσες απο τα συννεφα, ε;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχχααχχχα για συνεχισε το να γελασουμε.. :grin:

Το φανταζεσαι να μελετουν στο μελλον οι φοιτητες νομικης την υποθεση rirormortis εναντιον skatomoutro?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
έχει συμμετάσχει σε πολλές γλυφαδοσυζητήσεις να υποθέσω
από κει τάμαθε
Eίναι λάτρης της Γλυφάδος και των πέριξ?
Δηλαδή εκεί δεν υπάρχουν ψωνισμένα παρτσακλά?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τα ειχα παλια με μια απο Κερατσινι αλλα δεν ηταν ετσι .... αυτη ηταν απλα "Θελω καποια μερα να φυγω απο εδω να παω να μεινω Κηφισια..." ολες τις αλλες τις εχω ακουσει απο εμπειριες φιλων και τις βλεπεις και στο φβ δεν ειναι δυσκολο να τις ψυχολογησεις. Το θεμα ειναι να εισαι παρατηρητικος... μια που βαζει φωτογραφιες με μηχανακια δεν τις βαζει τυχαια... γουσταρει και τον τυπα να κανει κοντριτσες κτλπ.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο Ελληνας στην ψυχη εχει συναισθηματισμο, καθοτι καταγομαστε οχι μονο απο τον Αχιλλεα τον Πηλειδη αλλα και τον Αιαντα τον Τελαμωνιο!!!Με λυπει που κατηγορειτε και ειρωνευεστε μελη που δεν γνωριζετε και δεν αναφερομαι για μενα, καθοτι σας εχω για τα @@ μου, τους περισσοτερους εδω μεσα, που πισω απο το πληκτρολογιο πουλατε θρασυδειλο τσαμπουκα να ουμε σε οποιον θελει να γραψει την αποψη του!!!!Αναφερομαι για καποια μελη που ειναι στολιδια στο συγκεκριμενο διαδικτυακο χωρο!!!!Καθηστε να τα διαβασετε...δεν εχουν κανενα λογο που γραφουν..... περαν της ανταλλαγης αποψεων και εκτιμησεων!!!!Αν ειναι αληθινες, ειτε ψευτικες, αυτο ας το κρατησει ο αναγνωστης για τον εαυτο του!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eίναι λάτρης της Γλυφάδος και των πέριξ?
Δηλαδή εκεί δεν υπάρχουν ψωνισμένα παρτσακλά?

Καλα αν ειναι να απαντας στον σκιουρο θα την γαμησουμε την κουβεντα πες το μου απο τωρα να ξερω... ειρωνευεται απο φθονο και δεν με χωνευει.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Επεσες απο τα συννεφα, ε;

Το φανταζεσαι να μελετουν στο μελλον οι φοιτητες νομικης την υποθεση rirormortis εναντιον skatomoutro?

καλώς τα παλικάρια :sunglasses:

αν και είχατε κάποιον τόση ώρα εδώ μέσα ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Ελληνας στην ψυχη εχει συναισθηματισμο, καθοτι καταγομαστε οχι μονο απο τον Αχιλλεα τον Πηλειδη αλλα και τον Αιαντα τον Τελαμωνιο!!!Με λυπει που κατηγορειτε και ειρωνευεστε μελη που δεν γνωριζετε και δεν αναφερομαι για μενα, καθοτι σας εχω για τα @@ μου, τους περισσοτερους εδω μεσα, που πισω απο το πληκτρολογιο πουλατε θρασυδειλο τσαμπουκα να ουμε σε οποιον θελει να γραψει την αποψη του!!!!Αναφερομαι για καποια μελη που ειναι στολιδια στο συγκεκριμενο διαδικτυακο χωρο!!!!Καθηστε να τα διαβασετε...δεν εχουν κανενα λογο που γραφουν..... περαν της ανταλλαγης αποψεων και εκτιμησεων!!!!Αν ειναι αληθινες, ειτε ψευτικες, αυτο ας το κρατησει ο αναγνωστης για τον εαυτο του!!!!

Παιχτουρα αν κατι ειναι αληθινο να το διαβασουμε... τωρα μουφιες ποιος ο λογος? αυτο που περιεγραψες συμβαινει 1 στα 1000 δεν ειναι καθημερινο φαινομενο... δηλαδη ποιους προσδοκας οτι θα βοηθησει με το να το παραθετεις (περαν του να κανεις επιδειξη θαυμαστε με ειμαι δεινος καμακιας και γαμιας)? ορισμενοι εδω μεσα δεν εχουν καν θαρρος να μιλησουν σε μια συμφοιτητρια ή δεν εχουν την διαθεση επειδη δοξαζουν τις πουτανες εσυ λες να κατσουν να κανουν καμακι σε μια αγνωστη στο λεωοφρειο διμετρη μουναρα ?????

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Επισκέπτης
ρε μάγκες, συγγνώμη τώρα αλλά αν κατάλαβα καλά ο rigo αναφερόταν καθαρά σε θέμα ηλικίας και έλεγε πχ ότι οι 14χρονες δεν είναι το ίδιο με τα 7χρονα, αναφερόμενος κοινωνίες που απ τα 12 παντρεύονται και γεννάνε; (σύγχρονες όχι παλιές)
Το ίδιο δεν κάνουν και αρκετές φυλές γύφτων;

Εννοείτε ότι από βιολογικής απόψεως η επαφή με 14χρονη (με την ερωτική της συναίνεση) δεν συγκρίνεται με απεχθή ασέλγια επάνω σε αθώο 7χρονο παιδάκι
Εγώ είχα συμμαθήτριες στα 12 που κάναν παρτούζες με αυτούς της Γ Γυμνασίου
Αλλη περίπτωση ήξερα που ο μπαμπάς έβγαζε την 14χρονη κόρη στο σφυρί
Άλλη περίπτωση που ένας 20χρονος τα είχε κανονικότατα με μια 14 χρονη και επειδή κάτι στράβωσε τον πήγε δικαστικά και πήγε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΥΛΑΚΗ για βιασμό ανηλίκου  :S

Αν η συζήτηση έχει να κάνει με αυτά, φυσικά και δεν είναι το ίδιο και φυσικά η περίπτωση των εφήβων δεν μπαίνει στο ίδιο καλάθι με την ασέλγεια επάνω σε αθώα πλασματάκια 5-6 χρονών που εκεί φυσικά πρέπει να αποκεφαλίζονται οι δράστες αυθημερόν

ιδού και σχετικά:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom