Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε δεν με νοιαζει τι εχει πηδηξει ο αχαχουχας.... μακαρι να πηδηξει να ξεθολωσει κιολας ουτε εσυ με νοιαζει... αλλα αυτη η ιστορια που εγραψες δεν υπαρχει.
Επειδη για σενα εχω την ενημερωση(αλλα και το βλεπω απο τον αριθμο των μηνυματων σου, ποσες ωρες εισαι στο διαδικυτυο) οτι εισαι ακινδυνος(μην το παραξηγησεις)...ευχαριστως καλε μου φιλε να σε βγαλω εξω και να με απολαυσεις απο κοντα!!!....Το καμακι και το γαμησι εκτος απο δυνατο και καλο πουλι, θελει και τεχνη!!! :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Υποστηρικτη σε ειπα και δε το παιρνω πισω. Εχουν μεινει τα γραπτα σου.

Τι εγινε; Δε το σηκωσε το τηλεφωνο ο δικηγορος σου να μου κανεις μηνυση, και τωρα αλλαξες τροπαριο;

Μπορεις να τα παραθεσεις αυτα τα γραπτα?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Οχι τι λες.
Μας ελεγε κοινωνικοπολιτκοσκατα ειναι αποδεκτη η παιδοφιλια ανα τους αιωνες.
Ποσο οπισθοδρομικοι ειμαστε που κραζουμε τους παιδοφιλους... και ταλιμπαν και ταλιμπαν.

Κανε μια επαναληψη να δεις τι πιπες εγραφε και διαβασε αυτο το pdf που επικολλησα.

καλά δεν μπορώ να κάνω τώρα ριβιού  :P

αλλά απ ότι θυμάμαι απλά λέει ότι τα 12 13 δεν είναι κίνδυνος-θάνατος  σε μερικές κοινωνίες και ακόμα και εδώ μέχρι πριν κάτι 10ετίς

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Αντε γαμησου κι εσυ πουστη τραγοπαπα που θα μας κανεις το μυστηριο του γαμου

Ακου το μυστηριο του γαμου ο τραγοπαπας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ολοι οι τρελοπουστηδες μαζεμενοι σε απαρτια εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:new_shocked:

Τι;

Μην μου πείτε ότι πορτιμάτε να μέινετε αστεφάνωτοι;

Αίσχος μοίχοι, αμαρτωλοί.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επειδη για σενα εχω την ενημερωση(αλλα και το βλεπω απο τον αριθμο των μηνυματων σου, ποσες ωρες εισαι στο διαδικυτυο) οτι εισαι ακινδυνος(μην το παραξηγησεις)...ευχαριστως καλε μου φιλε να σε βγαλω εξω και να με απολαυσεις απο κοντα!!!....Το καμακι και το γαμησι εκτος απο δυνατο και καλο πουλι, θελει και τεχνη!!! :)

:2funny: :2funny:

τσαμπα θα ειναι τα μαθηματα ?

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Φίλε άστο οι 8 στους 10 δεν πιστεύουν ούτε τον κώλο τους. Μαλακία κάνουμε που μοιραζόμαστε ιστορίες μας με αγνώστους τελικά εκεί καταλήγω... Θα γίνει διαδικτυακά της πουτάνας ΠΑΝΤΑ! Αν πω τώρα ότι έχω γαμήσει πάνω από 15 μουνιά από το 2008 μέσω Facebook θα με πουν της Παναγιάς τα μάτια... Γάμα το, όλοι είμαστε ψεύτες. Δεν μπορούμε να πολεμάμε σπείρες Κλώνων και αγάμητων θρασύδειλων Nerds...  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ρε βρωμιαρη σπουδαγμενε του κωλου.
Μη δημιουργεις εντυπωσεις.
[size=15pt]
Υποστηριξες ανοιχτα τους παιδοφιλους και μας εκραζε που ειμασταν κατα, ναι ή οχι;[/size]

δεν την γλιτώνεις την μήνυση
θα περιμένω πως θα αντιδράσουν οι ιθύνοντες του site
και θα απευθυνθώ σε νομικό για τα περαιτέρω

Επισκέπτης
καλά δεν μπορώ να κάνω τώρα ριβιού  :P

αλλά απ ότι θυμάμαι απλά λέει ότι τα 12 13 δεν είναι κίνδυνος-θάνατος  σε μερικές κοινωνίες και ακόμα και εδώ μέχρι πριν κάτι 10ετίς
Καλα ρε τσοκαρο με δουλευεις κι εσυ τωρα;
Ποιες κοινωνιες; Αυτες του Πακισταν και της Ινδιας που ζουνε 300 χρονια πριν;
Ποιο ηταν το προσδοκιμο ζωης πριν μερικες δεκαετιες στην Ελλαδα και ποσα χρονια διαφορα ειχε το ζευγαρι;

Θα με βαζεις να απανταω σε μαλακοπροβληματισμους του μορτη;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν την γλιτώνεις την μήνυση
θα περιμένω πως θα αντιδράσουν οι ιθύνοντες του site
και θα απευθυνθώ σε νομικό για τα περαιτέρω

ρε τυπε ειναι δυσκολο να γραψεις ενα απλο 'οχι'?  :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν τον πιστευεις ?????? τι λογο εχει να σου πει ψεμματα?????

Το καλυτερο ηταν οτι γαμησε ο αχαχουχας απο το φβ αλλα δεν το λεει επειδη ειναι ταπεινος ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Eιμαι ο Mister Malakas 2012. Πως μπορω να σας βοηθησω?

Χτυπα 10 μαλακιες στην σειρα και μετα κανε 20 καμψεις εδαφους :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
:2funny: :2funny:

τσαμπα θα ειναι τα μαθηματα ?
Και εσυ μπορεις να μου κανεις μαθημα.....μαθαινω απο τον καθε ανθρωπο!!!Απλα δεν εχω λογους να γραψω ψεμματα γι αυτο που μου συνεβηκε την περασμενη εβδομαδα και μετανοιωσα που το εγραψα δημοσια!!!Σε ολους μπορει να τυγχαινε, αν γνωριζουν πως να μιλησουν σε μια γυναικα και δεν εχουν καβουρακια στην τσεπη τους!!!Και εγω ειμαι σφιχτος στα οικονομικα θεματα...αλλα οταν βγαινεις με γυναικα καποια χρηματα πρεπει να ξοδεψεις!!!!Καμμια γυναικα δεν το εχει γραμμενο στο κουτελο της!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom