Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ναι, οπως η Μουνιτσα.
Που με περισπουδαστο υφος δινουν ελαφρυντικα σε παιδεραστες, επειδη ειναι πολυ μορφωμενα και ανωτερα οντα.

δεν έχει δώσει κανείς ελαφρυντικά μωρέ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ε...αντε να σου το γραψω για να τελειωνουμε!!!Ο αχαχουχας δεν ειναι βλακας σαν και μενα να γραφει χαρτι και καλαμαρι τα προσωπικα του θεματα!!!Γνωριζω οτι εχει πηδηξει μια γκομενα απο το φατσιβιβλιο παντως στο παρελθον!!!...
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μην μιλας !!!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε...αντε να σου το γραψω για να τελειωνουμε!!!Ο αχαχουχας δεν ειναι βλακας σαν και μενα να γραφει χαρτι και καλαμαρι τα προσωπικα του θεματα!!!Γνωριζω οτι εχει πηδηξει μια γκομενα απο το φατσιβιβλιο παντως στο παρελθον!!!...

Ρε δεν με νοιαζει τι εχει πηδηξει ο αχαχουχας.... μακαρι να πηδηξει να ξεθολωσει κιολας ουτε εσυ με νοιαζει... αλλα αυτη η ιστορια που εγραψες δεν υπαρχει.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Με λέει χαπάκια και ψυχασθενή. Δεν εμφανίζεται όμως να δούμε πως είναι. Δεν μπορώ να βγάλω το προφίλ του αν είναι κανάς ασχημόπουστας ή κάτι άλλο... Είναι ΦΟΒΕΡΑ ΔΕΙΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ. Του έφυγε η κλανιά του πούστη χθες από γαμιάς που του κάνουν τον καφέ οι γκόμενες και ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ έγινε μια παλιολούγκρα, Θρασύδειλη πόρνη... :pipa3:

Επισκέπτης
all star game σήμερα  :dancing:

ector lopez, skatomoutro, stelios12345, boldermot,

όλοι μέσα

χαράς στο κουράγιο των απέναντι...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οταν προκαλεις καποιον και φορας παντελονια το πας μεχρι τελους.Αν θες ομως βαλε φωτο σου και βαζω και εγω. :grin: :grin:
Ασε ηδη κοντεψα να κανω εμετο με την φοτο του καημενου,ορεξη εχω να βλεπω φοτο πιρφορων ,λες και δεν σας βλεπω εξω :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επειδή έχουν ειπωθεί βαρύτατες κατηγορίες και ύβρεις απο το skatomoutro , ότι είμαι παιδόφιλος και άλλα πολλά
περιμένω σε πρώτη φάση να δώ πως θα το χειριστεί το θέμα η ηγεσία του site

βάλε το λινκ με τον επίμαχο διάλογο να βγάλουμε πόρισμα :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Υποστηρικτη σε ειπα και δε το παιρνω πισω. Εχουν μεινει τα γραπτα σου.

Τι εγινε; Δε το σηκωσε το τηλεφωνο ο δικηγορος σου να μου κανεις μηνυση, και τωρα αλλαξες τροπαριο;

επιμένεις ότι είμαι παιδεραστής ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Μωρη απλυτη πουσταρα θα σε γαμησω οπου σε βρω με το κονταρι μου γιατι το καυλι μου και την υπογραφη μου δεν τα βαζω οπου κι οπου

Βγαλε μια αναμνηστικη φωτο γιατι δεν θα εισαι ποτε ξανα ο ιδιος οταν σε πετυχω

Μπορεις να περαγγειλεις μασελα απο τωρα στον Λακη33

Αυτή την πρακτική δεν την καταλαβαίνω. Έτσι χάνεις και τις καλύτερες δουλειές, και τα πιό δυνατά πηδήματα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
χαχαχαχαχα ο παιχτουρας έβγαλε γκομενάκι φίνο στο λεωφορείο και το γάμαγε 3 ώρες ααααχαχαχαχα :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σωστός.

Κι άμα το αποφασίσουν με το καλό, προτίθεμαι να τους κάνω το μυστήριο του γάμου δωρεάν.
Αντε γαμησου κι εσυ πουστη τραγοπαπα που θα μας κανεις το μυστηριο του γαμου

Ακου το μυστηριο του γαμου ο τραγοπαπας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ολοι οι τρελοπουστηδες μαζεμενοι σε απαρτια εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχαχα ο παιχτουρας έβγαλε γκομενάκι φίνο στο λεωφορείο και το γάμαγε 3 ώρες ααααχαχαχαχα :2funny:

δεν τον πιστευεις ?????? τι λογο εχει να σου πει ψεμματα?????

Το καλυτερο ηταν οτι γαμησε ο αχαχουχας απο το φβ αλλα δεν το λεει επειδη ειναι ταπεινος ΑΝΘΡΩΠΟΣ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αντε γαμησου κι εσυ πουστη τραγοπαπα που θα μας κανεις το μυστηριο του γαμου

Ακου το μυστηριο του γαμου ο τραγοπαπας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ολοι οι τρελοπουστηδες μαζεμενοι σε απαρτια εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν τον πιστευεις ?????? τι λογο εχει να σου πει ψεμματα?????

Το καλυτερο ηταν οτι γαμησε ο αχαχουχας απο το φβ αλλα δεν το λεει επειδη ειναι ταπεινος ΑΝΘΡΩΠΟΣ

είχε φτιάξει προφίλ στην αγγελικούλα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom