You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χορηγουλης εισαι και συ και θιχτηκες...καθησα και διαβασα ολες τις σελιδες απο εχθες.Καλα ρε μαλακα στελιο12345678902123 ακομα δεν εξαφανιστηκες απο εδω;μουνι καλλιγραφια σε εκανε ο soda.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ειναι ενα πληγωμενο λιονταρι.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μην τον ξαναβρισεις!!!Τουλαχιστον αυτος ειναι αντρας
να διαβαζουμε με την αναλογη αξιοπιστια και τις υπολοιπες ιστοριες σου λοιπον
τυπε γιατι;φοβαται μην τυφλωθουμε απο την απαραμιλλη θεσπεσια και αρχαιοελληνικη ομορφια του;ο στελιος τυπε δεν βαζει φωτο
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ποιος ο λογος να μπω μετα τοσο καιρο στο μπου και να γραψω μουφα-ιστορια;;;...Θα χαρω να μου απαντησεις!!!Αλλα και συγνωμη που εγραψα αν την θεωρησες μουφα!!!!θα με αναγκασεις να δωσω το τηλεφωνο της στο Μητσο να παει και αυτος να φαει γλυκο!!!!...Τεσπα,δεν θα ξαναγραψω παλι και θα διαβαζω τις δικες σας ιστοριες που ειναι αληθινες!!!Τα σεβη μου!!!!Ρε παιχτουρα τι μουφοιστορια ειναι αυτη που σκαρφιστηκες :S
Επισκέπτης
Ναι, οπως η Μουνιτσα.ριγκορ ψυχίατρος είσαι ?
Που με περισπουδαστο υφος δινουν ελαφρυντικα σε παιδεραστες, επειδη ειναι πολυ μορφωμενα και ανωτερα οντα.
οταν προκαλεις καποιον και φορας παντελονια το πας μεχρι τελους.Αν θες ομως βαλε φωτο σου και βαζω και εγω.Χορηγουλης εισαι και συ και θιχτηκες...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ποιος ο λογος να μπω μετα τοσο καιρο στο μπου και να γραψω μουφα-ιστορια;;;...Θα χαρω να μου απαντησεις!!!Αλλα και συγνωμη που εγραψα αν την θεωρησες μουφα!!!!θα με αναγκασεις να δωσω το τηλεφωνο της στο Μητσο να παει και αυτος να φαει γλυκο!!!!...Τεσπα,δεν θα ξαναγραψω παλι και θα διαβαζω τις δικες σας ιστοριες που ειναι αληθινες!!!Τα σεβη μου!!!!
Μπορει να φτιαχνεσαι με τις μουφοιστοριες παιχτουρα που να ξερω εγω?
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
τυπε γιατι;φοβαται μην τυφλωθουμε απο την απαραμιλλη θεσπεσια και αρχαιοελληνικη ομορφια του;
Γιατί όρθιος μου παίρνει πίπα, από φάτσα είναι σαν την Βασιλειάδου αλλά σε πούστη άντρα και τώρα χύνει που μπαίνει και με εκνευρίζει... Κρίμα που δεν είμαι Χάκερ ρε μαλάκα να ρθω ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΩΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
επειδή έχουν ειπωθεί βαρύτατες κατηγορίες και ύβρεις απο το skatomoutro , ότι είμαι παιδόφιλος και άλλα πολλά
περιμένω σε πρώτη φάση να δώ πως θα το χειριστεί το θέμα η ηγεσία του site
περιμένω σε πρώτη φάση να δώ πως θα το χειριστεί το θέμα η ηγεσία του site
ματριξ και ετσι;Γιατί όρθιος μου παίρνει πίπα, από φάτσα είναι σαν την Βασιλειάδου αλλά σε πούστη άντρα και τώρα χύνει που μπαίνει και με εκνευρίζει... Κρίμα που δεν είμαι Χάκερ ρε μαλάκα να ρθω ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΩΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μωρη απλυτη πουσταρα θα σε γαμησω οπου σε βρω με το κονταρι μου γιατι το καυλι μου και την υπογραφη μου δεν τα βαζω οπου κι οπουναι ξερω. να περιμενω πμ με κλαμα στυλ "ενας πουστης εξομολογειται" τωρα.
Βγαλε μια αναμνηστικη φωτο γιατι δεν θα εισαι ποτε ξανα ο ιδιος οταν σε πετυχω
Μπορεις να περαγγειλεις μασελα απο τωρα στον Λακη33
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
παιχτουρα καλα μας περνας για ηλιθιους? ειναι δυνατον να αφησε ενα τέτοιο μουνι αυτος που το πηδαει χωρις 200 ευρω? Και να σε καλεσε μετα σπιτι της να την πηδηξεις ενω εισαι αγνωστος?
Με μια πιπα και ενα πισωκολλητο με εναν γνωστο της εχει βγαλει τα 200 ευρω ... σιγα μην ερθει με σενα που σε γνωρισε στην σταση του λεωοφρειου να πηδηχθει με την μια χαχαχα ελεος τι μουφες ειναι αυτες?
Με μια πιπα και ενα πισωκολλητο με εναν γνωστο της εχει βγαλει τα 200 ευρω ... σιγα μην ερθει με σενα που σε γνωρισε στην σταση του λεωοφρειου να πηδηχθει με την μια χαχαχα ελεος τι μουφες ειναι αυτες?
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πε κακομοιρηδες πυρφοροι,εγω ουτε σε μπουρδελα δεν παω θα κατσω να βαλω φοτο μου εδω μεσα,σας ειπα 500 φορες πως ειμαι,μαλακια θελετε να τραβατε βραδυατικα...τυπε γιατι;φοβαται μην τυφλωθουμε απο την απαραμιλλη θεσπεσια και αρχαιοελληνικη ομορφια του;
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ε...αντε να σου το γραψω για να τελειωνουμε!!!Ο αχαχουχας δεν ειναι βλακας σαν και μενα να γραφει χαρτι και καλαμαρι τα προσωπικα του θεματα!!!Γνωριζω οτι εχει πηδηξει μια γκομενα απο το φατσιβιβλιο παντως στο παρελθον!!!...Εγω δεν πιστευω οτι ο παιχτουρας ειναι γκομενιαρης γιατι κανει παρεα με τον αχαχουχα που δεν ασχολειται λεει με αυτα ... για να κανεις φιλια με καποιον πρεπει να ταιριαζετε και στις αποψεις αλλιως θα τσακωνεστε συνεχεια ή θα σε ζηλευει σαν ανωτερο.... δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι !!!!!!!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
ας μη μπουμε αλλο αναμεσα στο ζευγαρι. να σεβαστουμε τη σχεση.
Σωστός.
Κι άμα το αποφασίσουν με το καλό, προτίθεμαι να τους κάνω το μυστήριο του γάμου δωρεάν.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ναι, οπως η Μουνιτσα.
Που με περισπουδαστο υφος δινουν ελαφρυντικα σε παιδεραστες, επειδη ειναι πολυ μορφωμενα και ανωτερα οντα.
τυπε ειναι βαριες κουβεντες να επιμενεις τον αλλο παιδεραστη.
οκ εγω σε πιστευω παντως.Συγνωμη αν σε αγχωσαΠε κακομοιρηδες πυρφοροι,εγω ουτε σε μπουρδελα δεν παω θα κατσω να βαλω φοτο μου εδω μεσα,σας ειπα 500 φορες πως ειμαι,μαλακια θελετε να τραβατε βραδυατικα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις