Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εμα αχαχουχα λυσαξες... και δεν εχω νταλαβερια με γυναικες και δεν τα μπορω αυτα και μαλακιες
και σου βγηκε το ονομα.... καλα να παθεις

το ονομα του βγηκε απο οσους συναντησε τυπε οχι απο εδω. καποιοι τον εδιωξαν με τις κλοτσιες οταν πουστιζε, καποιοι με το καλο (παιχτουρας). ντε και καλα θελει να βρει την αγαπη που εχασε απο τον ξενια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Bάλε! Θα μου κλάσεις τ'αρχίδια Άπλυτη πουστάρα του ελέους. Είμαι έτοιμος τώρα να σου ανοίξω το κρανίο όπου και σε όση ώρα θες στην Αθήνα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι γραβατες ειναι αυτες ρε τυπε

Επισκέπτης
Η παιδοφιλια ειναι ψυχικη ασθενεια και θελει αμεσως ψυχιατρο.Ο συγκεκριμενος οπως μας εχει γραψει... ειναι ψυχιατρος αγαπητε και γιατρευει αλλες ψυχες που νοσουν!!!Τα σεβη μου! :)
Πςςςςςςςςς. :sunglasses: Εχεις σπουδασει λογικη.
Αμα δεν ησουν βλαξ κι εσυ, δε θα ησουν φιλος του Μητσου.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ναι ναι ξερουμε και απο τα ραντεβου σου και απο τα κλαμματα στα πμ. πουστρα με αναπηρια.  
Μην τον ξαναβρισεις!!!Τουλαχιστον αυτος ειναι αντρας(τον εχουν δει πολλοι και εξω)!!Εσυ τι εισαι;;;..Σε εχει δει κανεις;;;....Με σεβασμο σε ρωτω, καθοτι κανεις εδω μεσα, δεν γνωριζει αν εισαι αντρας..ειτε γυναικα!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μητσο ηταν που δεν θα εβριζες μανες εσυ ρε  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτον δεν τον γεννησε μανα ρε ..... ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ κατι τετοιο...

Και στην τελικη αντε γαμησου κι εσυ σακη του πειραια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το ονομα του βγηκε απο οσους συναντησε τυπε οχι απο εδω. καποιοι τον εδιωξαν με τις κλοτσιες οταν πουστιζε, καποιοι με το καλο (παιχτουρας). ντε και καλα θελει να βρει την αγαπη που εχασε απο τον ξενια

Ναι αλλα γιατι να φτασεις στο σημειο να βγεις απο εδω μεσα με τον αχαχουχα? δεν τον βλεπεις πως ξηγιεται και τι έχει κανει και στους αλλους? αυτα ειναι βασικες γνωσεις που πρεπει να ξερεις οταν γνωριζεις ή θες να κανεις φιλιες με καποιον.Αυτα που κανει στους αλλους θα τα κανει και σε σενα επειδη ετσι ειναι ο χαρακτηρας του.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Να καταθεσω μια εμπειρια μου, που ειχα την περασμενη εβδομαδα ελπιζοντας να βοηθησω την συζητηση!!!Φυσικα ειχα και την τυχη με το μερος μου, καθοτι η τυπισα εμενε στην Κυψελη που μενω και εγω!!!Ημουνα στο Μοναστηρακι για καφε και στην επιστροφη με τα ποδια βγηκα στην Πατησιων στο υψος του Πολυτεχνειου και σταματησα στην σταση να παρω το λεωφορειο, καθοτι βαριομουνα να περπατησω αλλο μεσα στην ζεστη(ηταν μεσημερακι να ουμε)!!!Στο μπλα-μπλα ειμαι πρυτανις!!!Ξερω πως θα πλησιασω και θα μιλησω, αμα αποφασισω να κανω καμακι!!!Στην σταση ηταν μια γυναικα ξανθια ψηλη με σωμα ποιημα-αριστουργημα(μετα που πιασαμε την συζητηση μου ειπε την ηλικια της...32 χρονων Ελληνιδα καταγωγη Καστορια)!!!Οπως την παρατηρουσα σκεφτομουνα, αν με επαιρνε να την πλησιασω να της προτεινω να κερασω καφε!!!Αυτη μιλουσε στο κινητο της και ακουω σε μια φαση που ελεγε...καλα ρε μαλακα δεν μπορεις να μου δανεισεις 200 ευρω που σου ζητω;;;;.....Αυτα ελεγε στο κινητο της η τυπισσσα.....που σημειωνω ηταν μουναρα στην εμφανιση!!!!Μολις ακουσα να μιλαει ετσι...την πλησιαζω μετα που τελειωσε την συνομιλια της στο κινητο και της ειπα.....Δεν ντρεπεται ο μαλακας που σε ενα θεσπεσιο και υπεροχο πλασμα σαν και σενα δεν μπορει να το εξυπηρετησει με 200 ευρω δανεικα;;;...Εγω αν σε ειχα φιλη και να μην τα ειχα θα φροντιζα να τα εβρισκα και να σε εξυπηρετουσα γιατι ολοι οι ανθρωποι μπορει να βρεθουμε σε αναγκη!!!Οι φιλοι γιατι ειναι;;;Αυτοματα διακρινω στα ματια της να φευγει η θλιψη και να μου χαμογελα λεγοντας μου ποσο καλος ειμαι!!!!..Την ρωτησα προς τα που θα παει με το λεωφορειο και μου λεει μια σταση μετα την πλατεια Αμερικης!!!Λεω απο μεσα  μου Παιχτουρα παλι τυχερος εισαι θα γαμησεις θεομουνο και δεν θα σε πιστευει κανενας(αν και με ειδαν στην περιοχη μου γνωστοι..και τριβαν τα ματια τους!!!)..Τεσπα συνεχιζω να ειμαι συντομος..της λεω και εγω εκει κατεβαινω...θελεις να παμε για καφε στην Φωκυονος Νεγρη και να γνωριστουμε;;;;....Μου λεει και δεν παμε!!!!...Πηγαμε την κερασα ενα καφε μετα την πηγα σε ταβερνακι στην Αγ.Ζωνης για φαγητο μου ειπε οτι δουλευε δευτερη φωνη σαν τραγουδιστρια σε καποιο νυχτερινο κεντρο......και μετα με καλεσε μονη της καθοτι με περασε για πλουσιο σπιτι της να μου ανταποδωσει το κερασμετα που της εκανα εξω με σπιτικο καφε!!!!..Και μου καθησε να την πηδηξω, ισως νομιζοντας μεσα της οτι θα με ξαναδει να περασει ετσι ομορφα!!!!Περιπου τρεις ωρες κατσαμε με την ησυχια μας και βγαλαμε τα ματακια μας στο πηδημα σπιτι της!!!!.Αυτα που ξοδεψα ηταν................4 ευρω για τον καφε της και 30 ευρω και για τους δυο μας στην ταβερνιτσα!!!!!!Στα @@ μου, αν δεν με πιστεψετε!!Μου ζητησε και εμενα μετα δανεικα....και της εδωσα φευγοντας ενα εικοσαευρω να προχωρησει για δυο ημερες, καθοτι δεν κραταγα αλλα πανω μου!!!....Συνολο...4 ευρω και 15 τα δικα της στην ταβερνα και 20 που την δανεισα....μας κανουν 39 ευρω για τρεις ωρες σεξ με θεομουνο..καθολου ασχημα θα ελεγα!!!!Και παλι τα σεβη μου!!!!!

Κλαίω...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
καθησα και διαβασα ολες τις σελιδες απο εχθες.Καλα ρε μαλακα στελιο12345678902123 ακομα δεν εξαφανιστηκες απο εδω;μουνι καλλιγραφια σε εκανε ο soda. :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην τον ξαναβρισεις!!!Τουλαχιστον αυτος ειναι αντρας(τον εχουν δει πολλοι και εξω)!!Εσυ τι εισαι;;;..Σε εχει δει κανεις;;;....Με σεβασμο σε ρωτω, καθοτι κανεις εδω μεσα, δεν γνωριζει αν εισαι αντρας..ειτε γυναικα!!!!

Ρε παιχτουρα τι μουφοιστορια ειναι αυτη που σκαρφιστηκες  :S

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Bάλε! Θα μου κλάσεις τ'αρχίδια Άπλυτη πουστάρα του ελέους. Είμαι έτοιμος τώρα να σου ανοίξω το κρανίο όπου και σε όση ώρα θες στην Αθήνα!
Πανεμορφος εισαι ρε τυπε,με αυτη τη φατσα θες και να γαμησεις :(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

α τα βρηκατε? με σεβασμο να υποθεσω οτι αφου δε μασας ουτε απο τα ξεφτιλικια που σου εκανε διαδικτυακως ουτε απο το οτι πουστιζει μαλλον εχεις μεγαλη γκαμα στα γουστα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καθησα και διαβασα ολες τις σελιδες απο εχθες.Καλα ρε μαλακα στελιο12345678902123 ακομα δεν εξαφανιστηκες απο εδω;μουνι καλλιγραφια σε εκανε ο soda. :grin: :grin: :grin:
ο στελιος τυπε δεν βαζει φωτο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω δεν πιστευω οτι ο παιχτουρας ειναι γκομενιαρης γιατι κανει παρεα με τον αχαχουχα που δεν ασχολειται λεει με αυτα ... για να κανεις φιλια με καποιον πρεπει να ταιριαζετε και στις αποψεις αλλιως θα τσακωνεστε συνεχεια ή θα σε ζηλευει σαν ανωτερο.... δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι !!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom