Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτό που με εξοργίζει σε έναν άνθρωπο είναι η ΑΓΕΝΕΙΑ... Τύποι σαν τον Στελάρα με έχουν "πιέσει" με τον τρόπο τους πολύ άσχημα στην ζωή μου εντός και εκτός φόρουμ... Τώρα αυτός χύνει γιατί τύποι νευρικοί είναι το "ψωμί" του στο bou... Το ίδιο και κάποιοι ακόμα εδώ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ Π-Ο-Τ-Ε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Αν είχα την επιλογή τώρα να δώσω 100 ευρώ και να γαμήσω σε ένα στούντιο την μεγαλύτερη μουνάρα ή να τα δώσω σε έναν που θα μου έδειχνε που είναι ο Στελάρας, θα τα έδινα στον δεύτερο... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις βρε αγενέστατε σκατομαλάκα αλλά ο καημός μου είναι που δεν σε έχω μπροστά μου να σου δώσω 2 μπουνίδια ανάμεσα στα μάτια! :sunglasses:
τυπε κατεβα στην πιατσα και ρωτα για να μαθεις

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σ'αρεσουν οι υποστηρικτες της παιδοφιλιας δικε μου;
Εισαι ανθρωπος του πνευματος και της υψηλης διανοησης να ουμε...
Δεν εχω διαβασει να εχει γραψει τετοια θεματα ο "rigmortis";;;...Μπορεις να μου δειξεις που το εχει γραψει;;;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αστον ρε μαλακα κι εσυ !!!!!

τι προβλημα εχεις παλι με τον παιχτουρα ?

Πανω στα νευρα μας ολοι λεμε οτι θελουμε και μας ερχεται εκεινη την ωρα.....

να προσέχετε τα νεύρα σας δημήτρη μου :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Σ'αρεσουν οι υποστηρικτες της παιδοφιλιας δικε μου;
Εισαι ανθρωπος του πνευματος και της υψηλης διανοησης να ουμε...
άντε πάλι τα ίδια  :jerking: :jerking:

δλδ όποιος αναφέρει ιστορικά στοιχεία επι του τι γινόταν σε άλλες εποχές ή σε άλλους τόπους
γίνεται παιδόφιλος?

Έλεος

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό που με εξοργίζει σε έναν άνθρωπο είναι η ΑΓΕΝΕΙΑ... Τύποι σαν τον Στελάρα με έχουν "πιέσει" με τον τρόπο τους πολύ άσχημα στην ζωή μου εντός και εκτός φόρουμ... Τώρα αυτός χύνει γιατί τύποι νευρικοί είναι το "ψωμί" του στο bou... Το ίδιο και κάποιοι ακόμα εδώ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ Π-Ο-Τ-Ε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Αν είχα την επιλογή τώρα να δώσω 100 ευρώ και να γαμήσω σε ένα στούντιο την μεγαλύτερη μουνάρα ή να τα δώσω σε έναν που θα μου έδειχνε που είναι ο Στελάρας, θα τα έδινα στον δεύτερο... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις βρε αγενέστατε σκατομαλάκα αλλά ο καημός μου είναι που δεν σε έχω μπροστά μου να σου δώσω 2 μπουνίδια ανάμεσα στα μάτια! :sunglasses:
Ξερεις με ποιον μιλας ρε κακομοιρογλου,με τι θα με δειρεις με την ψυχασθενεια σου :fuck1: :fuck1:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εισαι ωραιος τυπος

ρε τυπε τα παντα ειναι ρευστα στη ζωη. και για τον μογγολο γραφει οτι δε μετανιωσε που τον γνωρισε, αλλα δεν ειχε δει τα ξεφτιλικια που τουριχνε ΟΣΟ ελειπε. επειδη ειναι στρειτ ο παιχτουρας και δεν του εκανε χαδια και αγαπες του πουστοπικπα.  :uglystupid:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε τυπε τα παντα ειναι ρευστα στη ζωη. και για τον μογγολο γραφει οτι δε μετανιωσε που τον γνωρισε, αλλα δεν ειχε δει τα ξεφτιλικια που τουριχνε ΟΣΟ ελειπε. επειδη ειναι στρειτ ο παιχτουρας και δεν του εκανε χαδια και αγαπες του πουστοπικπα.  :uglystupid:

κι ο μήτσος μου έβαλε χέρι πιο πάνω λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της παλιάς αληθινής φιλίας :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ξερεις με ποιον μιλας ρε κακομοιρογλου,με τι θα με δειρεις με την ψυχασθενεια σου :fuck1: :fuck1:

ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ είσαι! Χθες μου είπες ότι είσαι 5 φορές ομορφότερος, σου ανέβασα φώτο μου. Σήμερα σου έστειλα και την πούτσα μου και σου είπα και "Κάτσε πάνω", σου έστειλα και ΠΜ.

ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΑΙ, ΕΝΑΣ ΑΣΧΗΜΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ, ΕΝΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ... Ε, ΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΡΕ ΜΕ ΕΣΥ ΡΕ ΣΤΕΛΑΡΑ, ΕΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom