kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ποσο μαρεσουν οι τυποι που γραφουν τελευταιο ποστ αγανακτησεως και αποχωρησης
κανείς δεν αποχωρεί μονάχα μία φορά
ποσο μαρεσουν οι τυποι που γραφουν τελευταιο ποστ αγανακτησεως και αποχωρησης
τυπε κατεβα στην πιατσα και ρωτα για να μαθειςΑυτό που με εξοργίζει σε έναν άνθρωπο είναι η ΑΓΕΝΕΙΑ... Τύποι σαν τον Στελάρα με έχουν "πιέσει" με τον τρόπο τους πολύ άσχημα στην ζωή μου εντός και εκτός φόρουμ... Τώρα αυτός χύνει γιατί τύποι νευρικοί είναι το "ψωμί" του στο bou... Το ίδιο και κάποιοι ακόμα εδώ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ Π-Ο-Τ-Ε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Αν είχα την επιλογή τώρα να δώσω 100 ευρώ και να γαμήσω σε ένα στούντιο την μεγαλύτερη μουνάρα ή να τα δώσω σε έναν που θα μου έδειχνε που είναι ο Στελάρας, θα τα έδινα στον δεύτερο... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις βρε αγενέστατε σκατομαλάκα αλλά ο καημός μου είναι που δεν σε έχω μπροστά μου να σου δώσω 2 μπουνίδια ανάμεσα στα μάτια!
Δεν εχω διαβασει να εχει γραψει τετοια θεματα ο "rigmortis";;;...Μπορεις να μου δειξεις που το εχει γραψει;;;Σ'αρεσουν οι υποστηρικτες της παιδοφιλιας δικε μου;
Εισαι ανθρωπος του πνευματος και της υψηλης διανοησης να ουμε...
αστον ρε μαλακα κι εσυ !!!!!
τι προβλημα εχεις παλι με τον παιχτουρα ?
Πανω στα νευρα μας ολοι λεμε οτι θελουμε και μας ερχεται εκεινη την ωρα.....
άντε πάλι τα ίδιαΣ'αρεσουν οι υποστηρικτες της παιδοφιλιας δικε μου;
Εισαι ανθρωπος του πνευματος και της υψηλης διανοησης να ουμε...
Ξερεις με ποιον μιλας ρε κακομοιρογλου,με τι θα με δειρεις με την ψυχασθενεια σουΑυτό που με εξοργίζει σε έναν άνθρωπο είναι η ΑΓΕΝΕΙΑ... Τύποι σαν τον Στελάρα με έχουν "πιέσει" με τον τρόπο τους πολύ άσχημα στην ζωή μου εντός και εκτός φόρουμ... Τώρα αυτός χύνει γιατί τύποι νευρικοί είναι το "ψωμί" του στο bou... Το ίδιο και κάποιοι ακόμα εδώ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ Π-Ο-Τ-Ε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Αν είχα την επιλογή τώρα να δώσω 100 ευρώ και να γαμήσω σε ένα στούντιο την μεγαλύτερη μουνάρα ή να τα δώσω σε έναν που θα μου έδειχνε που είναι ο Στελάρας, θα τα έδινα στον δεύτερο... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις βρε αγενέστατε σκατομαλάκα αλλά ο καημός μου είναι που δεν σε έχω μπροστά μου να σου δώσω 2 μπουνίδια ανάμεσα στα μάτια!
εισαι ωραιος τυπος
ε αφου ειναι ελληνας ρε τυπεΠόσες φορές χωράει σε ένα post η λέξη Έλληνας και τα παράγωγά της???
Δεν εχω διαβασει να εχει γραψει τετοια θεματα ο "rigmortis";;;...Μπορεις να μου δειξεις που το εχει γραψει;;;
θα ξαναφυγω αγαπητε!!!ποσο μαρεσουν οι τυποι που γραφουν τελευταιο ποστ αγανακτησεως και αποχωρησης
ε αφου ειναι ελληνας ρε τυπε
Τυπε απο ολους αυτους μονο ενας κρατησε τον λογο τουποσο μαρεσουν οι τυποι που γραφουν τελευταιο ποστ αγανακτησεως και αποχωρησης
ρε τυπε τα παντα ειναι ρευστα στη ζωη. και για τον μογγολο γραφει οτι δε μετανιωσε που τον γνωρισε, αλλα δεν ειχε δει τα ξεφτιλικια που τουριχνε ΟΣΟ ελειπε. επειδη ειναι στρειτ ο παιχτουρας και δεν του εκανε χαδια και αγαπες του πουστοπικπα.
και που ησουν μωρη μπετουγια
Τυπε απο ολους αυτους μονο ενας κρατησε τον λογο του
Δεν εχω να μοιρασω τιποτα με κανενα!!!!Εσυ εχεις;;;;αυτα που σουχει σουρει εδω και στο αλλο σαιτ ο μογγολος ταχεις διαβασει?
θα ξαναφυγω αγαπητε!!!
Ξερεις με ποιον μιλας ρε κακομοιρογλου,με τι θα με δειρεις με την ψυχασθενεια σου
και που ησουν μωρη μπετουγια
παλι στο κλαρι ειχες βγει
αχα.....να προσέχετε τα νεύρα σας δημήτρη μου