Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φοβερή εμπειρία

υπολογίσιμη για στατιστικές μετρήσεις

Αμα δεν μετραει η δικια μου τοτε γιατι να μετραει η δικια σου? ρωτα και τον χασοδικη
ο λογος μου αντι του λογου σου.

Επισκέπτης
Το επαγγελμα δεν συνιστα προσωπικο δεδομενο.

οτιδήποτε μπορεί να σημαδέψει ένα πρόσωπο στο ιντερνετ είναι προσωπικό δεδομένο

αν πει κάποιος ότι είμαι πρέσβης του Τατζικιστάν στη χώρα μας, είναι σα να λέει το όνομά μου σε ένα χώρο που η ανωνυμία είναι ορισμένες φορές υποχρέωση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αν πει κάποιος ότι είμαι πρέσβης του Τατζικιστάν στη χώρα μας, είναι σα να λέει το όνομά μου σε ένα χώρο που η ανωνυμία είναι ορισμένες φορές υποχρέωση

Δικηγορος ειναι.

Επισκέπτης
Βρες κατι άλλο να ασχολείσαι και όχι μαζί μου.
Δεν ξερω βρες ενα χομπι. Βγες για τρεξιμο. Πηγαινε να μιλησεις σε καμια κοπελα... Αν μπορείς γαμα κιολας καμια πουτανα..που δεν το βλεπω να μπορεις...

Σου επαναλαμβανω να μη με ξαναπαραθεσεις...
Και τωρα σαλτα και γαμησου ...

Μπορεί επίσης να κάνει ασκήσης μνήμης για να μάθει απ'έξω
τον αριθμό κάνης της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΤΟΥ.

ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ,
ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΑ ...

ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ... ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΝΝΗΣ !!!!!!

Επισκέπτης
Αμα δεν μετραει η δικια μου τοτε γιατι να μετραει η δικια σου? ρωτα και τον χασοδικη
ο λογος μου αντι του λογου σου.

ρε μπόλντη γαμώ τον προγραμματισμό σου γαμώ και το κάψιμο που σας προκαλεί

όλα τα νούμερα ίδια καταντάτε να τα βλέπετε

για σας το 000010

είναι σχεδόν ίδιο με το 898800

αν μου λεγες ότι τρέχεις 5 χρόνια καθημερινά σε υπηρεσίες, οργανισμούς, κλπ να σεβόμουν την εμπειρία σου (5*220=1.100 ημέρες * 5 υπηρεσίες/ημέρα>5.000 συναλλαγές)

τις 2 συναλλαγές πόση σημασία να τις δώσω;

Το 5.000 είναι πολύ μεγαλύτερο του 0002

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Αμα δεν μετραει η δικια μου τοτε γιατι να μετραει η δικια σου?

Θέλει και ρώτημα;

Πρίν λίγο εσείς δεν είσαστε αυτός που έγραψε ότι δεν γνωρίζει κανένα αριστούργημα; (το αριστούργημα σε αυτάρες,πάντα).

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μην παρεις δικηγορο.
Αν θελεις δικηγορο θα τον πληρωσεις.

την πάπια κάνεις;

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη ρύθμιση στη διαμεσολάβηση ανάμεσα στους οφειλέτες και στην τράπεζα πρέπει να παρίσταται δικηγόρος, για τον οποίο οι οφειλέτες θα πληρώνουν παράβολο 50 ευρώ, συν 0,3% επί της οφειλής για ποσά άνω των 20.000 ευρώ.

Πηγή: Δικηγόροι κατά Χατζηδάκη γιατί δεν υπογράφει την υποχρεωτική παράσταση στις ρυθμίσεις των δανείων | iefimerida.gr

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

για σας το 000010

αν μου λεγες ότι τρέχεις 5 χρόνια καθημερινά σε υπηρεσίες, οργανισμούς, κλπ να σεβόμουν την εμπειρία σου (5*220=1.100 ημέρες * 5 υπηρεσίες/ημέρα>5.000 συναλλαγές)

Απευθύνεσαι σε θρεντ του bou να σου θυμίσω... Το 10% είναι ζήτημα να σε κατανοήσει...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
2 πράγμαρα φίλε Λόπεζ. 1)Αν σου εκμυστηρεύτηκε ένα παιδικό του όνειρο κτλ. δεν νομίζω να είναι κάτι προς κοροϊδία, όλοι θέλαμε και μικροί αλλά και στην διάρκεια της ζωής μας ίσως έχουμε κάποιο απωθημένο να γίνουμε/μασταν κάτι.  2)Όποιος δηλώνει κάτι να το αποδεικνύει με φωτογραφίες και με ντοκουμέντα.Αλλιώς μεταξύ αγνώστων δηλώνουμε όλοι σύμβουλοι βουλευτή, υπουργού, ξάδερφοι εφοπλιστή κτλ. κτλ. κτλ.

το 1) δεν υφισταται στη περιπτωση μας.
το 2) κανεις νοημων δε βγαζει σε ενα πορδελοσαιτ φωτο που τον ταυτοποιουν, εκτος και αν δεν ειναι δικες του ειναι αλλουνου. να δηλωνεις οτι θες αλλα ναχεις και το σθενος να το βουλωνεις οταν σπασει ο διαολος το ποδι και ξεβρακωθεις για το φιδι που ειπες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
την πάπια κάνεις;

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη ρύθμιση στη διαμεσολάβηση ανάμεσα στους οφειλέτες και στην τράπεζα πρέπει να παρίσταται δικηγόρος, για τον οποίο οι οφειλέτες θα πληρώνουν παράβολο 50 ευρώ, συν 0,3% επί της οφειλής για ποσά άνω των 20.000 ευρώ.

Πηγή: Δικηγόροι κατά Χατζηδάκη γιατί δεν υπογράφει την υποχρεωτική παράσταση στις ρυθμίσεις των δανείων | iefimerida.gr
Ρε πλακα μου κανεις?
Αν θελω εγω να παω στην τραπεζα να κουβεντιασω για ρυθμιση του δανειου μου, θα πρεπει να εχω και δικηγορο μαζι?
Το αρθρο αναφερεται στην περιπτωση της ρυθμισης οφειλων στα πλαισια του νομου για τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια. Οπου προβλεπεται από το 2010, η παρασταση δικηγορου ως διαμεσολαβητη. Δεν σε υποχρεωνει κανενας να ακολουθησεις την πορεια του νομου. Πηγαινε και κανε το μονος σου, κουβεντιαζοντας με τις τραπεζες αν δεν θελεις.
Ε δεν γινεται ομως ΚΑΙ να θελεις τη διαδικασια του νομου με διαμεσολαβηση, ΚΑΙ να στραβωνεις επειδη προβλεπεται αμοιβη του μεσολαβητη.
Τι δεν καταλαβαινεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

για σας το 000010

Εσυ αυτο που λες το εχεις κανει? αν οχι δεν μπορεις να μιλας ουτε εσυ

εισαι μαλακας ετσι?

Επισκέπτης
Ρε πλακα μου κανεις?
Αν θελω εγω να παω στην τραπεζα να κουβεντιασω για ρυθμιση του δανειου μου, θα πρεπει να εχω και δικηγορο μαζι?
Το αρθρο αναφερεται στην περιπτωση της ρυθμισης οφειλων στα πλαισια του νομου για τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια. Οπου προβλεπεται από το 2010, η παρασταση δικηγορου ως διαμεσολαβητη. Δεν σε υποχρεωνει κανενας να ακολουθησεις την πορεια του νομου. Πηγαινε και κανε το μονος σου, κουβεντιαζοντας με τις τραπεζες αν δεν θελεις.
Ε δεν γινεται ομως ΚΑΙ να θελεις τη διαδικασια του νομου με διαμεσολαβηση, ΚΑΙ να στραβωνεις επειδη προβλεπεται αμοιβη του μεσολαβητη.
Τι δεν καταλαβαινεις?

Μέχρι τώρα ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ και ήταν ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ

με τη ρύθμιση αυτή θέλουν να την κάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ με παράβολο 0.3% (στις 200.000€ 650 ευρώ!!!)

Βλέπεις κάποια διαφορά ή να το αναλύσουμε κι άλλο;

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
το 2) κανεις νοημων δε βγαζει σε ενα πορδελοσαιτ φωτο που τον ταυτοποιουν, εκτος και αν δεν ειναι δικες του ειναι αλλουνου. να δηλωνεις οτι θες αλλα ναχεις και το σθενος να το βουλωνεις οταν σπασει ο διαολος το ποδι και ξεβρακωθεις για το φιδι που ειπες.

Ευχαριστώ που με λες εμμέσως ηλίθιο τότε. Μιας και εξαιτίας ενός ηλιθίου από χθες το βράδυ που με προκάλεσε ανέβοκατέβασα 3-4 φωτογραφίες μου για να του δείξω ότι δεν είμαστε όλοι χωρίς αρχίδια. Τελικά? Δεν ξέρω αν είμαι ηλίθιος αλλά ο μαλάκας νομίζω ότι μπουκώθηκε στο τέλος... Πόσο καιρό είσαι στο bou? Το κάνει ο 1 στους 50? μπέσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αμα δεν εισαι ο πρεσβης ειναι σα να λεει το ονομα σου ρε τσακαλε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ναι σιγα μη το κανει αυτο ο λακης.... εδω σου λεει για τον αριθμο της κανης ακομα.  :2funny:

Επισκέπτης
Εσυ αυτο που λες το εχεις κανει? αν οχι δεν μπορεις να μιλας ουτε εσυ

εισαι μαλακας ετσι?

μπόλντη να το συνεχίσουμε άλλη μέρα, έχει πάει 3 η ώρα

μεγαλώνοντας θα μάθεις...

μέχρι τότε πες μου άλλες 50 φορές πόσο λάθος είμαι που βρίζω τους ΔΥ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom