BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
μα γιατί?Έλα ρε φίλε,σιγά την Πιτσινίνι.Εμένα ποτέ δε μ'αρεσε αυτή
μα γιατί?Έλα ρε φίλε,σιγά την Πιτσινίνι.Εμένα ποτέ δε μ'αρεσε αυτή
Και σε θέμα εμφάνισης, επειδή την έβλεπα όλη την ώρα από κοντά, δεν έλεγε. Άχαρο σώμα.Η Χαντάβα είναι γυναικάρα ρε φίλε. Τώρα για το πόσο καλή αθλήτρια είναι , το αφήνω στην άκρη. Μόνο για εμφάνιση μιλάω
αναφέρομαι σε επίπεδο εμφάνισης, όχι ποιότητας παίκτη. Οι αδερφές Καραγκούνη την είχανε για φάπα όπως ο Ben Hill..αφου η χανταβα ηταν καθε βραδυ για ποτο και στις προπονησεις ψωλοβροντουσε....μπορουσε να γινει πολυ καλυτερη, αλλα ηταν τεμπελα...
νταξει αν μιλας για επιπεδο ολυμπιαδας, τι σχεση εχει με τις ελληνιδες ρε τυπε????σαν να συγκρινεις την πουτσα με την βουρτσα...
Ισχύει.. όλους μας.. Θα καθίσω να δω που έχω φωτογραφίες να σκανάρω να βάλω από τότε αθλήτριες.Έλα ρε φίλε,σιγά την Πιτσινίνι.Εμένα ποτέ δε μ'αρεσε αυτή
Πάντως το 2004 είχε καυλώσει κόσμο η Καμπάεβα
Πίστεψε με άμα την έβλεπες τότε από κοντά, θα πάθαινες ίλιγγο. Έριχνε σε όλους πάντως μισό κεφάλι. Τώρα έχει σπάσει στο πρόσωπο.μα γιατί?
το ινσταγκραμ της παντως ειναι πιο βαρετο και απο ινστα αντρα ποδοσφαιριστη που αν μη τι αλλο θα εχει και κανα κωλο...η αγγλια σηκωσε το euro γυναικων, ας θαυμασουμε τις ρωγιτσες της καβλωμενης βρετανιδας κατα τον πανηγυρισμο
Πολύ καλή αθλήτρια....όχι και όμορφη όμως....Λατρεια παντοτινη μου
Ντενιζ Δημακη
Come on England reeeeee!!!!!η αγγλια σηκωσε το euro γυναικων, ας θαυμασουμε τις ρωγιτσες της καβλωμενης βρετανιδας κατα τον πανηγυρισμο
Come on England reeeeee!!!!!
Θα έχουν τις Εγγλέζες αφίσα στα δωμάτια τους...Μέχρι και οι γυναίκες πήραν γιουρο,ο Κέιν,ο Μπέκαμ,ο Τζέραρντ κι όλοι αυτοί οι μια ζωή αποτυχημένοι ας πάνε να κρυφτούν τώρα
Απίθανη...
Με ανώμαλους.... δεν μιλάω!Η Δεβετζή είναι αυτή με το άσπρο;
Ωραίο κορμί.....εντελώς σκατα φάτσα.....Θα έχουν τις Εγγλέζες αφίσα στα δωμάτια τους...
Φοβερές οι νεαρές κωπηλατριες μας που σαρώνουν τα μετάλλια αυτές τις μέρες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απίθανη...
Όντως! Αυτή και μια Κορεάτισσα - που έτυχε και συνάντησα από κοντά - ήταν ότι καλύτερο είχα δει τότε!Έχοντας παίξει βόλλευ πάνω από 17 χρόνια, η χαντάβα για μένα ήταν πολύ μέτρια σε όλα. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για βολλευμπολίστριες αυτά που είδα στην Ολυμπιάδα του 2004 όταν ήμουν ball boy, ήταν από άλλο πλανήτη.
Francesca Piccinini
και ξερό ψωμί!
Ξυνομουνα μου κάνειΚαθαροαιμο απο την Ολλανδια
Femke Bol (Holland)
1.84m, 65kg