You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποδαράκια/πατουσάκια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 363K
-
- Ετικέτες
- foot fetish
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Παιδια ,οσοι εχουμε αυτη την αρωστεια με τα ποδαρακια,λεω να μη παμε σε γιατρο να γινουμε καλα.Ειμαστε μια χαρα.Αφηστε , δε , που οι γκομενες τρελενονται μολις ακουμπησουμε την γλωσσα μας στα δαχτυλα τους.Ταραζονται και ανατριχιαζουν απιστευτα.Και μετα ολο και ψαχνονται πως θα μας ξαναβαλουν τα δαχτυλα τους στο στομα μας....
σούπερ καύλα 3 (τελευταία για σήμερα ....)
σε ποια στουντιο παιζουν τετοιες καταστασεις και να αξιζουν κιολας???
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Σπάνιο σε studio να έχει όμορφα πόδια & καθαρά & και να ξέρει να το κάνει. Εγώ το ψάχνω στα city tours.
καλη η ποδομαλακια αλλα πρεπει να εχουν και καθαρα ποδια να μην βρομανε!!!εκτος και αν φορανε καλσον!σε ποιο στουντιο σου εκατσε?
παλιοτερα ηταν μια στο στουντιο στην αριστοτελους 177 που ειχε παντα καθαρα ποδια και ηξερε να το κανει πολυ καλα!!αλλα δυστυχως εκλεισε το στουντιο!!τωρα αλλου δεν ξερω ψαχνω!!κατι ακουσα για τη γιαννα στη βρηλισσου 46!!καποια στιγμη θα παω να δοκιμασω!!Σπάνιο σε studio να έχει όμορφα πόδια & καθαρά & και να ξέρει να το κάνει. Εγώ το ψάχνω στα city tours.
Επισκέπτης
λιοσιον 303...ι αλεξανδρα κανει πολομαλακια αν τισ το ζιτισεις...μετρια απο εμαφανισι το πουτανιδιο αλλα πολι καλι περηποιηση !!!
δηλαδη για κανε μια περιγραφη!ποδογλυψιμο παιζει?ποδοπατημα?λιοσιον 303...ι αλεξανδρα κανει πολομαλακια αν τισ το ζιτισεις...μετρια απο εμαφανισι το πουτανιδιο αλλα πολι καλι περηποιηση !!!
Επισκέπτης
μονο ποδομαλακια εχει και αμα το ζιτισεις εσι....αλλα οσο αναφορα τιν περοιποισι ..σε χαιδευει σε ολο το κορμι....μεχρι να καυλοσεις και μετα σινεχχιζει στα περετερο...πολι καυλιαρα...αλλα απο εμφανισι ειναι πολι μετρια....αξιζει ενα πιτσιλισμα παντος φιλε μου!!κανι τετοια αψογι περιποιησι που σιγουρα θα χισεις!!!
ποδοπεριποιηση εννοεις!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θα δοκιμασω!!!μονο ποδομαλακια εχει και αμα το ζιτισεις εσι....αλλα οσο αναφορα τιν περοιποισι ..σε χαιδευει σε ολο το κορμι....μεχρι να καυλοσεις και μετα σινεχχιζει στα περετερο...πολι καυλιαρα...αλλα απο εμφανισι ειναι πολι μετρια....αξιζει ενα πιτσιλισμα παντος φιλε μου!!κανι τετοια αψογι περιποιησι που σιγουρα θα χισεις!!!
Επισκέπτης
να τις το πεισ ομοσ γιατι απο μονι τισ δε το κανει...μολισ τισ το πεισ θα δεκτει ευχαριστος!!!να στο παιξει με τα πατουσινια τις...
φοραει καλσον?να τις το πεισ ομοσ γιατι απο μονι τισ δε το κανει...μολισ τισ το πεισ θα δεκτει ευχαριστος!!!να στο παιξει με τα πατουσινια τις...
Επισκέπτης
φορουσε αλλα τορα τελευτεα που τιν ειδα δεν φορουσε....παντος καθαρι μου φανικε εμενα!!!
εγώ την πέτυχα 2 φορές όχι με καλτσόν αλλά με κάλτσες (ανεξάρτητες) διχτυωτές. Αυτά πριν 1 μήνα - την πήρα 2 φορές. σπεσιαλ τιπ = Κάνει έκπτωση αν κάνεις ότι φεύγεις (από 50 σε 40)
φορουσε αλλα τορα τελευτεα που τιν ειδα δεν φορουσε....παντος καθαρι μου φανικε εμενα!!!
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις