altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
φωτογράφησε τα και στείλε μας τις φωτός σου
fotografise ta kai steile mas tis foto sou
Τα τελειοτερα ποδια στον κοσμο τα εχουν οι:Το καλυτερο σημειο στα ποδια κατεμε ειναι οι γαμπες / γουσταρω πολυ η γαμπα να ειναι γυμνασμενη και να διαγραφεται / επισης μου αρεσει πολυ το ποδι να εχει γυμνασμενο, αλλα χωρις υπερβολες, τετρακεφαλο .....
Εν ολιγοις απο τα καλυτερα ποδια που εχω δει ποτε ηταν της Ρουμανας της Καρλας στις Μουσες για τους γνωστες του αθληματος ...
xristos1000 οι Ανατολικοευρωπαιες να ειχαν μονο ποδια τελεια καλα θα ηταν ..... / αυτες απο την κορυφη μεχρι τα νυχια σε καυλωνουν !!!!
Να προσθεσω οτι οι Ελληνιδες εχουν απο τα χειροτερα ποδια / κοντα,στραβα και .... ενιοτε η ριζα της τριχας απο το ξυρισμα να δημιουργει αυτες τις αντιαισθητικες κοκκινιλες ... / δυσκολο να βρεις μεση Ελληνιδα με ποδαρες - δε μιλαμε βεβαιως για τα μοντελα του Πρωινου Καφε κτλ.
Ναι Ιπποτη μου ... / και οταν παμε μαζι στην επομενη τσαρκα θα απολαυσουμε ποδαρακια ....
κράτα αρχείο bite γιατί έχει ο καιρός γυρίσματαστραβοχυμενοι λουκουμαδες! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εμπλουτιζεται η λιστα
Ναι Ιπποτη μου ... / και οταν παμε μαζι στην επομενη τσαρκα θα απολαυσουμε ποδαρακια ....
Για τις αν.μπλοκ γυναικες ειναι αλλη ιστορια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xristos1000 οι Ανατολικοευρωπαιες να ειχαν μονο ποδια τελεια καλα θα ηταν ..... / αυτες απο την κορυφη μεχρι τα νυχια σε καυλωνουν !!!!
Να προσθεσω οτι οι Ελληνιδες εχουν απο τα χειροτερα ποδια / κοντα,στραβα και .... ενιοτε η ριζα της τριχας απο το ξυρισμα να δημιουργει αυτες τις αντιαισθητικες κοκκινιλες ... / δυσκολο να βρεις μεση Ελληνιδα με ποδαρες - δε μιλαμε βεβαιως για τα μοντελα του Πρωινου Καφε κτλ.
καλά μιλάμε για ΚΟΥΚΛΑΡΑ ... αλλά γτ πατάει πάνω σε νταλίκες... γυμνό ποδαράκι θέλουμε.*&*&&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&&*&*&*&*&*&*&&*&*&*&*&&*&*&*&*&*&*&*&*