Feet Lover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2022
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 201
γλύφετε τις πατούσες της γκόμενάς σας; σας αφήνει να τις χύνετε τις πατούσες; ποδομαλακίες σας προσφέρουν; το έχει η Ελληνίδα με την πατούσα ή είναι ακόμα ταμπου;
αν το καλοκαίρι η άλλη κυκλοφορεί μόνο με παντόφλες (όχι σπιτικές,κατάλαβες) και σανδάλια και τα πλένει κάθε μέρα δεν νομίζω να έχει θέμαΕίναι και στη κοπελα, εδω κοπέλα να πλένει τα ποδια της και να μυρίζει η πατούσα της πάλι ενω αλλη να τη βγαζει μεσα απο σπορτεξ και να ειναι πεντακάθαρη.
Ειναι στη μυρωδιά του ποδιου του σώματος στους μυκητες και τα συναφή.
Ναι η δικιά μου απ'την πρώτη μέρα. Και ποδομαλακια και χυσιμο σε πατούσα με αφήνει. Γλυψιμο καμία φορά δεν θέλει.γλύφετε τις πατούσες της γκόμενάς σας; σας αφήνει να τις χύνετε τις πατούσες; ποδομαλακίες σας προσφέρουν; το έχει η Ελληνίδα με την πατούσα ή είναι ακόμα ταμπου;
Πιστευω αρεσει σε ολες...απλα καποιες ψιλοντρεπονται και φοβουνται μην τυχων μυριζει η πατουσα τους κτλ. και θελουν σιγα σιγα να τις καταφερεις.... που να ξεραν οτι αμα μυριζει η πατουσα λιγακι αυτο καυλωνει καποιους περισσοτερο (οπως εγω καλη ωρα χαχαχαχα)γλύφετε τις πατούσες της γκόμενάς σας; σας αφήνει να τις χύνετε τις πατούσες; ποδομαλακίες σας προσφέρουν; το έχει η Ελληνίδα με την πατούσα ή είναι ακόμα ταμπου;
κ εγωΤης τα εχυνα άνετα
Πανεμορφες πατουσιτσες.....φωτο απο instagram
Γλειψιμο στη σουφριτσα και μετα πατουσακια