Νέα

Ποδαράκια/πατουσάκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 363K
  • Ετικέτες
    foot fetish
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
IMG_20230624_165219.jpg

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
γλύφετε τις πατούσες της γκόμενάς σας; σας αφήνει να τις χύνετε τις πατούσες; ποδομαλακίες σας προσφέρουν; το έχει η Ελληνίδα με την πατούσα ή είναι ακόμα ταμπου;

TonyDOP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2018
Like
3.291
Πόντοι
441
γλύφετε τις πατούσες της γκόμενάς σας; σας αφήνει να τις χύνετε τις πατούσες; ποδομαλακίες σας προσφέρουν; το έχει η Ελληνίδα με την πατούσα ή είναι ακόμα ταμπου;

7 στις 10 που εχω πηδήξει με άφηναν. Προσωπικά θα ασχοληθώ με πόδια γκόμενας που τα έχει φτιαγμένα και περιποιημένα. Η τωρινή που τα έχω τώρα με αφήνει να τα κάνω ότι θελω, και προφανώς τα έχει άψογα μονίμως. Το πιο τέλειο είναι να νοιώθεις το περιποιημένο πατουσάκι να σ χαιδεύει τα αρχίδια... Αυτή η αίσθηση με αρρωσταίνει, βαράω 0-100 σε δευτερόλεπτα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Είναι και στη κοπελα, εδω κοπέλα να πλένει τα ποδια της και να μυρίζει η πατούσα της πάλι ενω αλλη να τη βγαζει μεσα απο σπορτεξ και να ειναι πεντακάθαρη.
Ειναι στη μυρωδιά του ποδιου του σώματος στους μυκητες και τα συναφή.
αν το καλοκαίρι η άλλη κυκλοφορεί μόνο με παντόφλες (όχι σπιτικές,κατάλαβες) και σανδάλια και τα πλένει κάθε μέρα δεν νομίζω να έχει θέμα
βέβαια έχει και ατομα που γουστάρουν βρωμερό γυναικείο πόδι μετά από γυμναστήρια κλπ

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
540
Πόντοι
21
Ναι η δικιά μου απ'την πρώτη μέρα. Και ποδομαλακια και χυσιμο σε πατούσα με αφήνει. Γλυψιμο καμία φορά δεν θέλει.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Πιστευω αρεσει σε ολες...απλα καποιες ψιλοντρεπονται και φοβουνται μην τυχων μυριζει η πατουσα τους κτλ. και θελουν σιγα σιγα να τις καταφερεις.... που να ξεραν οτι αμα μυριζει η πατουσα λιγακι αυτο καυλωνει καποιους περισσοτερο (οπως εγω καλη ωρα χαχαχαχα)

Trifonbakatsoulias

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
33
Like
12.568
Πόντοι
4.496

Stories

Νέο!