επειδη για το επιμαχο αρθρο 23 μιλατε αλλα δεν το παραθετετε, ας δουμε τι λεει
"23. πιστεύει ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ή ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα αποτελούν μέρος του ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού συστήματος και συμβάλλουν στην ανάπτυξή του. Ωστόσο, πιστεύει ότι αυτά τα ιδρύματα πρέπει να χαρακτηρίζονται από διαφανή διαχείριση και να υποβάλλονται στις διαδικασίες αξιολόγησης της ποιότητας της διδακτέας ύλης και των αποτελεσμάτων·"
Ε, λοιπον κι εγω ειμαι υπερ των ιδιωτικων πανεπειστημιων, αλλα κατα των ιδιωτικων στην Ελλαδα, διοτι ακριβως αυτο το γαμημενο το "ωστοσο" δεν πιστευω οτι μπορει να διασφαλιστει στην χωρα του ρουσφετιου και της παλαιοπολιτικης....
Ε, λοιπον κι εγω θα το ψηφιζα στην επιτροπη της ευρωπαικης ενωσης αλλα ειμαι πολεμιος των ιδιωτικων πανεπιστημιων στην Ελλαδα, τουλαχιστον μεχρι να διασφαλιστει το "Ωστοσο".
Τελος δεν βλεπω γιατι τοσο παθος και ειρωνια για καποιον που ειναι και ευπορος και αριστερος.. Ισα ισα .. Τιμη του. Εξ αλλου πολλοι επιφανεις αριστεροι ευποροι ηταν (Μαρξ, Λενιν, Τσεγκεβαρα
(και δεν ειμαι ψηφοφορος του Αλαβανου, αλλα ουτε και περνω γραμμη απο Περισσο, οπως καποιοι εδω μεσα.....)