Νέα

Πλούσιος Αριστερός Ηγέτης υπέρ Ιδιωτικών Πανεπιστημίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TiLesTora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Για δείτε τι υποστήριζε ο Αλαβάνος όταν ήταν ευρωβουλευτής:

Εδώ:
Το κείμενο συμφωνήθηκε ομόφωνα....
Την παράγραφο 23 παρακαλώ ....
Κορόιδα...
Αφου το εχουμε πει κατ επαναληψη: Πιο ευκαιριακο κομμα απο το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ δεν υπαρχει ρε παιδια. τι να λεμε τωρα;;;;

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
κομμα ληστων τραπεζων και εμπορων κοκαινης!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ψιλικατζήδες είναι  αλλά δεν καταλαβαίνω εσύ γιατί τρώγεσαι , αφού υπάρχουν  ,κλεφτές , και ληστές  , τι σε πειράζουν οι ψιλικατζήδες ???????  απορία ….

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Tilestora που διαλο το βρηκες  Μπραβο .....Να ειναι εγκυρο ? χαχαχαχα

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ αλλά τέτοιες  :jerking: απο ομορφόπαιδα μάλλον δεν συμβάλουν στο να κατανοήσουμε τι συμβαίνει γύρω μας.
Μερικές ενστάσεις
1) Οι άνθρωποι δικαιούνται να αλλάξουν γνώμη  (αρκεί να το αναγνωρίζουν)
2) Καλό είναι να δούμε το πλήρες κείμενο και όχι την περίληψη.
3) Είναι σίγουρο ότι ψηφίστηκε ομόφωνα δηλαδή ψηφίστηκε και από το ΚΚΕ;  Δεν νομίζετε ότι αυτό θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ποπο...δεν έχουν βαρεθεί μερικοι...; Πραγματικά όμως...

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
εμ, κλεφτες ειναι γιατι... "ομοιος ομοιω αει πελαζει"

Επισκέπτης
Δεν ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ αλλά τέτοιες  :jerking: απο ομορφόπαιδα μάλλον δεν συμβάλουν στο να κατανοήσουμε τι συμβαίνει γύρω μας.
Μερικές ενστάσεις
1) Οι άνθρωποι δικαιούνται να αλλάξουν γνώμη  (αρκεί να το αναγνωρίζουν)
2) Καλό είναι να δούμε το πλήρες κείμενο και όχι την περίληψη.
3) Είναι σίγουρο ότι ψηφίστηκε ομόφωνα δηλαδή ψηφίστηκε και από το ΚΚΕ;  Δεν νομίζετε ότι αυτό θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον;
γιατί ρωτάς αν το ψήφισε το ΚΚΕ? όχι ρε φίλε δεν το ψήφισε βγάλε λίγο της παροπίδες.

OP
OP
T

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Το κείμενο είναι έγκυρο δεδομένου ότι είναι στο site του ευρωκοινοβουλίου.
Το κείμενο δεν νομίζω ότι λέει κάπου ότι είναι περίληψη - εκτός αν μου ξέφυγε κάτι. Στην επικεφαλίδα "Έκθεση" λέει ότι είναι. Άρα είναι πλήρες και αναλυτικό.

Το κείμενο ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παρόντες υπογράφοντες ευρωβουλευτές που αναφέρονται στην αρχή.
Η άλλη ελληνίδα Ευρωβουλευτής που ήταν μέλος τη επιτροπής είναι η Μυρσίνη Ζορμπά του ΠΑΣΟΚ που μάλλον δεν ήταν παρούσα στην ψηφοφορία. Άρα ο Αλαβάνος ήταν ο μόνος Έλληνας που το ψήφισε. Άρα το ΚΚΕ δεν το ψήφισε, ούτε και η ΝΔ το ψήφισε αφού κανείς από τη ΝΔ δεν ήταν μέλος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δικαίωμα να αλλάξει κάποιος γνώμη σαφώς και έχει. Πολύ απλά βγαίνεις, λες έκανα λάθος, συγγνώμη, το παίρνω πίσω. Και αυτά πριν σε ανακαλύψουν. Τώρα είναι αργά....

Τέλος, όντως κάποιοι δεν έχουν βαρεθεί να κοροϊδεύουν τον κόσμο....

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Δεν νομιζω να ασχοληθει κανενα καναλι με το θεμα ομως...

Το εχω ξαναπει μπορει να διαφωνω ριζικα με το ΚΚΕ , αλλα ειναι ενα σοβαρο και ειλικρινες κομμα σταθερο στις θεσεις του. Αλλα σαν το ΣΥΡΙΖΑ τετοιο κομμα γελοιο και απατη δεν εχω ξαναδει.

OP
OP
T

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Εν τω μεταξύ υπάρχει δημοσίευμα στο Κυριακάτικο "Θέμα" για την κόρη άλλου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που είναι στον Κορυδαλλό για εμπόριο ναρκωτικών.
Εδω:

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
το "φυσα ρουφα τραβατονε" παει συννεφο στον ΣΥΡΙΖΑ!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δεν νομιζω να ασχοληθει κανενα καναλι με το θεμα ομως...

Το εχω ξαναπει μπορει να διαφωνω ριζικα με το ΚΚΕ , αλλα ειναι ενα σοβαρο και ειλικρινες κομμα σταθερο στις θεσεις του. Αλλα σαν το ΣΥΡΙΖΑ τετοιο κομμα γελοιο και απατη δεν εχω ξαναδει.
Σωστά, ενώ πασοκ και νδ και λαος είναι σοβαρα και ειλικρινή.

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επειδη για το επιμαχο αρθρο 23 μιλατε αλλα δεν το παραθετετε, ας δουμε τι λεει
"23.  πιστεύει ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ή ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα αποτελούν μέρος του ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού συστήματος και συμβάλλουν στην ανάπτυξή του. Ωστόσο, πιστεύει ότι αυτά τα ιδρύματα πρέπει να χαρακτηρίζονται από διαφανή διαχείριση και να υποβάλλονται στις διαδικασίες αξιολόγησης της ποιότητας της διδακτέας ύλης και των αποτελεσμάτων·"

Ε, λοιπον κι εγω ειμαι υπερ των ιδιωτικων πανεπειστημιων, αλλα κατα των ιδιωτικων στην Ελλαδα, διοτι ακριβως αυτο το γαμημενο το "ωστοσο" δεν πιστευω οτι μπορει να διασφαλιστει στην χωρα του ρουσφετιου και της παλαιοπολιτικης....

Ε, λοιπον κι εγω θα το ψηφιζα στην επιτροπη της ευρωπαικης ενωσης αλλα ειμαι πολεμιος των ιδιωτικων πανεπιστημιων στην Ελλαδα, τουλαχιστον μεχρι να διασφαλιστει το "Ωστοσο".

Τελος δεν βλεπω γιατι τοσο παθος και ειρωνια για καποιον που ειναι και ευπορος και αριστερος.. Ισα ισα .. Τιμη του. Εξ αλλου πολλοι επιφανεις αριστεροι ευποροι ηταν (Μαρξ, Λενιν, Τσεγκεβαρα
(και δεν ειμαι ψηφοφορος του Αλαβανου, αλλα ουτε και περνω γραμμη απο Περισσο, οπως καποιοι εδω μεσα.....)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
κομμα ληστων τραπεζων και εμπορων κοκαινης!

Ενώ της Νέας Δημοκρατίας προτιμούνε τις χρηματαποστολές της Wackenhut:

Σοβαρή πολιτική "καραμπόλα" στην κυβέρνηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της συμμορίας που διέπραξε τη μεγάλη ληστεία στη χρηματαποστολή του καζίνο Μον Παρνές, τον Σεπτέμβριο, με λεία πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, ο 38χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος της μεγάλης αυτής ληστείας, ήταν και στενός συνεργάτης του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ηλία Καλιώρα.Ο 38χρονος ήταν πρώην υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που είχε ανοίξει και επιχείρηση SPA στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο βουλευτής της ΝΔ είχε μεσολαβήσει για να εκδοθεί και άδεια οπλοφορίας στον συλληφθέντα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομία, ο δράστης είχε κάνει τη ληστεία με νόμιμο όπλο και με άδεια οπλοφορίας από την αστυνομία. Τη νόμιμη άδεια είχε αποκτήσει αφού είχε καταθέσει δικαιολογητικά ότι επρόκειτο να προσληφθεί στην ασφάλεια βουλευτή, και ανάμεσα στα δικαιολογητικά ήταν και η επιστολή του βουλευτή.

10/12/2006

Και βέβαια στην διακίνηση κοκαΐνης κάποιοι είχαν πολύ περισσότερο ενεργό ρόλο από την κόρη κάποιου στελέχους κόμματος η οποία είναι χρήστις και κάποιος (πιθανόν ο γκόμενος)  την έκανε βαποράκι - κλασσική ιστορία στον κόσμο των ναρκωτικών:

Δουλειές με... φούντες σε όλο το φάσμα του εγκλήματος φαίνεται ότι είχε ο πρώην αστυνομικός φρουρός του υπουργού Πολιτισμού κ. Γ. Βουλγαράκη, ο οποίος συνελήφθη προ δεκαημέρου να συνοδεύει σε ρόλο μπράβου εμπόρους κοκαΐνης. Για τις υπηρεσίες του αυτές εισέπραττε 100 ευρώ την ώρα. Ο 27χρονος αστυνομικός είχε συναλλαγές και με αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Παράλληλα συνεργαζόταν με γραφείο... ντετέκτιβ, αναλαμβάνοντας αποστολές παρακολούθησης ανυποψίαστων πολιτών.
27/5/2007

OP
OP
T

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
επειδη για το επιμαχο αρθρο 23 μιλατε αλλα δεν το παραθετετε, ας δουμε τι λεει
"23.  πιστεύει ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ή ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα αποτελούν μέρος του ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού συστήματος και συμβάλλουν στην ανάπτυξή του. Ωστόσο, πιστεύει ότι αυτά τα ιδρύματα πρέπει να χαρακτηρίζονται από διαφανή διαχείριση και να υποβάλλονται στις διαδικασίες αξιολόγησης της ποιότητας της διδακτέας ύλης και των αποτελεσμάτων·"

Ε, λοιπον κι εγω ειμαι υπερ των ιδιωτικων πανεπειστημιων, αλλα κατα των ιδιωτικων στην Ελλαδα, διοτι ακριβως αυτο το γαμημενο το "ωστοσο" δεν πιστευω οτι μπορει να διασφαλιστει στην χωρα του ρουσφετιου και της παλαιοπολιτικης....

Ε, λοιπον κι εγω θα το ψηφιζα στην επιτροπη της ευρωπαικης ενωσης αλλα ειμαι πολεμιος των ιδιωτικων πανεπιστημιων στην Ελλαδα, τουλαχιστον μεχρι να διασφαλιστει το "Ωστοσο".

Τελος δεν βλεπω γιατι τοσο παθος και ειρωνια για καποιον που ειναι και ευπορος και αριστερος.. Ισα ισα .. Τιμη του. Εξ αλλου πολλοι επιφανεις αριστεροι ευποροι ηταν (Μαρξ, Λενιν, Τσεγκεβαρα
(και δεν ειμαι ψηφοφορος του Αλαβανου, αλλα ουτε και περνω γραμμη απο Περισσο, οπως καποιοι εδω μεσα.....)
1. Ο Αλαβάνος δεν νομιζω να είπε ποτέ (και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) ότι είναι υπέρ των ιδιωτικών παν/μιων υπό όρους (διαφάνεια, έλεγχος κ.λ.π.). Η Ν.Δ. και ο ΓΑΠ τα λένε αυτά. Ο Αλαβάνος τα απορρίπτει δογματικά - όταν μιλάει στα νομιστεράκια πάντα.
2. Το να είναι κάποιος πλούσιος - και κατά την άποψη μου επίσης -  είναι τιμή (εφ' όσον τα κέρδισε με τον ιδρώτα του αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα). Κατά την άποψη των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω....
edit:
Αυτό που τελικά νομίζω ότι θα γίνει στην Ελλάδα με τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια είναι το ακόλουθο:
Το άρθρο 16 δεν περνάει. Όμως η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει το Ευρωπαϊκό δίκαιο. Σιγά σιγά όλο και περισσότεροι απόφοιτοι από τα διάφορα college προσφεύγουν στην δικαιοσύνη και δικαιώνονται. Τελικά θα έχουμε defacto ιδιωτικά πανεπιστήμια χωρίς κανένα θεσμοθετημένο έλεγχο και εποπτεία. Το γνωστό ελληνικό μπάχαλο δηλαδή....
Και σε 20 χρόνια μπορεί κάποια από τα παιδιά που αγωνίζονται ενάντια στα Ιδιωτικά Παν/μια σήμερα να είναι καθηγητές εκεί. Το λέω επειδή ξέρω αρκετούς που πριν 30 χρόνια φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και σήμερα ζούνε από τα λεφτά της Ε.Ε. (προγράμματα κ.λ.π)

Τέλος αυτό που θέλω να πω δεν είναι ότι ο Αλαβάνος ή η Παπαρήγα είναι χειρότεροι ή καλύτεροι από τον  Κωστάκη και τον Γιωργάκη. Ιδιοι είναι ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom