Νέα

O «πράσινος» Καταδότης των Βρυξελλών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Απόψη αρκετών είναι αυτή,μπορεί και λάσπη,εγώ προσωπικά το πιστεύω.
Εσύ πιστεύεις γίνεται να υπάρξουν στοιχεία για αόρατα άτομα,μπορώ να σου ποστάρω video από του youtoube και άλλες πηγές αλλά πάλι τίποτα δεν λένε γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις....
Ολοί ξέρουν οτί Ρουσόπουλος και Βουλγαράκης καταχράστηκαν αλλά κανείς δεν μπορεί ή δεν θέλει να το αποδείξει.
Το ίδιο ισχύει και με την Χ.Α.

Όλοι ξέρουν...
Είναι κοινή πεποίθηση...
Οι πολίτες γνωρίζουν.... Και άλλα δημοσιογραφικά κλισέ...

Στο χωριό μου λένε ότι η γενίκευση είναι η αρχή του κάθε φασισμού...

Επισκέπτης
Όλοι ξέρουν...
Είναι κοινή πεποίθηση...
Οι πολίτες γνωρίζουν.... Και άλλα δημοσιογραφικά κλισέ...
Στο χωριό μου λένε ότι η γενίκευση είναι η αρχή του κάθε φασισμού...
Εχετέ πολλούς ΝΔ και Χ.Α. στο χωρίο σου;! :cheesy: :think:

Επισκέπτης
Καλα πας να ηρωοποιησεις το ουρανιο τοξο...μια οργανωση  που θελει αποκοπει εδαφων απο την ελλαδα....δηλαδη στο μυαλο σου υπαρχει το "καλο ουρανιο τοξο" και η "κακη ΧΑ"? ΠΟΙΑ ειναι η γνωμη σου σαν πασοκ για τους προδοτες?

Είσαι τρόμπαααας την ενέργεια της Χ.Α. μπορείς να την δεις;! :think:
Aυτό κοίτα,αλλά ακόμα και το σύνθημα:
Αίμα,τιμή,Χ.Α, σου κάνει ειρηνικό και φυλήσυχό;!  :idiot: :uglystupid:
Πασόκ και προδότης με τον ορισμό τον δικό σου χαίρομαι να είμαι!!! :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εχετέ πολλούς ΝΔ και Χ.Α. στο χωρίο σου;! :cheesy: :think:

Μπααα...Πασοκ βγάζει...
Και εσύ βρε πουλάκι μου απ' όλα τα βίντεο με τη δράση της χα, πραγματικής ή υποτιθέμενης, αυτά που ξεμπροστιάζουν συνοδοιπόρους των σκοπιανών βρήκες να προβάλλεις;
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά με εξαίρεση κάτι πίπηδες, οι περισσότεροι έλληνες μάλλον θα είπαν "ε, τα ήθελε και ο κώλος τους" για τους κωστοπουλοδημητράδοβαλλιανάτους...

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Είσαι τρόμπαααας την ενέργεια της Χ.Α. μπορείς να την δεις;! :think:
Aυτό κοίτα,αλλά ακόμα και το σύνθημα:
Αίμα,τιμή,Χ.Α, σου κάνει ειρηνικό και φυλήσυχό;!  :idiot: :uglystupid:
Πασόκ και προδότης με τον ορισμό τον δικό σου χαίρομαι να είμαι!!! :grin:

ΟΧΙ δεν ειναι ειρηνικο αλλα μεταξυ των ακραιων τραμπουκων και των προδοτων...διαλεγω τους τραμπουκους....το ΣΥΜΦΕΡΟΝ της πατριδας ειναι πανω απο τους χαφιεδες....μην εισαι τοσο επιπολαιος και βαζεις ουρανιο τοξο vs XA (DIXAΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)γιατι ηρωοποιεις την Χρυση Αυγη και την καθιστα υπερμαχο της πατριδας

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μαγκες οκ.. ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΔΕΞΙΑ μαλακιες...

το θεμα ειναι παντως οτι οποια γαμημενη κυβερνηση
και να βγει δεν κανει κατι.... για τιποτα..

Ειμαστε παρτακηδες και παραμυθιασμενοι...

Οι αγροτες πρεπει να μεινουν ζωντανοι διοτι

ολα τα καστρα πεφτουν....

Ο τουρισμος π.χ (εχουμε γινει ακριβη χωρα πλεον και φθινουμε κατα πολυ)
Οι περισοτερες βιοτεχνειες - μεταποηση την εχουν κανει προς ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
οι Αγροτες πεθαινουν σιγα σιγα..

Αντε να να δουμε τι θα τρωμε σε λιγο..

και που θα εκτοξευθει το εξωτερικο χρεος, ποιοι θα πληρωνουν τους
Συνταξιουχους και δημοσιους υπαλληλους...
και απο που θα βρισκουμε να πληρωνουμε τους ΦΟΡΟΥΣ...

αφου δεν θα παραγουμε πλεον τιποτα....

Μετα θα δειτε τι ΦΑΣΙΣΜΟΣ ερχεται............

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  !!!

Θανατος σε ολα τα ΛΑΜΟΓΙΑ.....

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
ΛΑΟΣ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΑ!!

ΑΓΑΠΗΤΕ, ΕΑΝ αυτο που γραφεις τα λεει ενας αντιπαλος τοτε δικαιολογειται διοτι υπαρχει σε αυτη τη δηλωση ιδεολογικη συγκρουση αλλα οταν ενας αριστερος μιλαει για την αριστερα κατι λεει αυτο.

Επισκέπτης
ΟΧΙ δεν ειναι ειρηνικο αλλα μεταξυ των ακραιων τραμπουκων και των προδοτων...διαλεγω τους τραμπουκους....το ΣΥΜΦΕΡΟΝ της πατριδας ειναι πανω απο τους χαφιεδες....μην εισαι τοσο επιπολαιος και βαζεις ουρανιο τοξο vs XA (DIXAΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)γιατι ηρωοποιεις την Χρυση Αυγη και την καθιστα υπερμαχο της πατριδας
Η χρυσή αυγή είναι εξέλιξη του Ναζισμού αν θες να ξέρεις.....
Αν την προτιμάς δικαιωμά σου,εγώ προτιμώ το ουράνιο τόξο από αυτούς πάντως!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Εγώ που θα ήθελα να τους δω να αλληλοεξοντώνονται για να ξεβρωμίσει ο τόπος, είμαι σοβαρά γιατρέ μου;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

μη λες μαλακίες

Κανεις από τους 2

Και οι 2 είναι 1 γήπεδο άτομα

Τους μαζεύουμε και το ανατινάζουμε

Επισκέπτης
Μπααα...Πασοκ βγάζει...
Και εσύ βρε πουλάκι μου απ' όλα τα βίντεο με τη δράση της χα, πραγματικής ή υποτιθέμενης, αυτά που ξεμπροστιάζουν συνοδοιπόρους των σκοπιανών βρήκες να προβάλλεις;
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά με εξαίρεση κάτι πίπηδες, οι περισσότεροι έλληνες μάλλον θα είπαν "ε, τα ήθελε και ο κώλος τους" για τους κωστοπουλοδημητράδοβαλλιανάτους...
Φίλτατε την ενέργεια της επίθεσης με τραμπουκισμό μπορείς να την απομονώσης;! :think:
Παρόμοιο περιστατικό και με τον Μαζουράκη!!!
Την τραμπουκική επίθεση και τις απειλές δες,αυτό μόνο,όχι το σε ποιον!!!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96

Σε ενα υποθετικο σεναριο που δεν προκειται να πραγματοποιηθει ποτε άλλα λεμε τωρα

εαν ο γκρουεφσκι "απελευθερωνε" την θεσσαλονικη απο τους ελληνες θα φεροταν "δημοκρατικα"?

Για μαθε ποιες ειναι ριζες του βε με ρο ...τους κομματος του γκρουεφσκι...Δηλαδη θα προτιμουσες να ζεις σαν οθωμανος πολιτης με δημοκρατικα δικαιωματα (με οποιο τροπο οριζεις τα δικαιωματα) παρα σαν ελληνας πολιτης

εγω σε ενα τετοιο διχαστικο σεναριο εαν επρεπε να διαλεξω θα διαλεγα το δευτερο...αλλα ετσι δεν αναιρουμε το 1821?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Βρεεεε, σας το είπα εγώ ότι το ΛΑΟΣ πάει να κλείσει τα μπουρδέλα.

Για δείτε εδώ την επερώτηση που έκανε η Νίκη η Τζαβέλλα στην Ευρωβουλή μαζί με το μπουμπουκάκι τον Πλεύρη:

www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+WQ+E-2009-4213+0+DOC+XML+V0//EL&language=EL]Θέμα: Νόμος στο Αφγανιστάν που προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα[/url]

Στο Αφγανιστάν λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές η διεθνής κοινότητα παρατηρεί με μεγάλο προβληματισμό το νέο νόμο που ψηφίστηκε και προσβάλλει βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών, καθώς τις αντιμετωπίζει ως αντικείμενο ικανοποίησης του ερωτικού πόθου των συζύγων τους και με αυτόν τον τρόπο τις καθιστά υποχείριό τους. Δεν είναι δυνατόν σε μια προσπάθεια που κάνει καθημερινά ο πολιτισμένος κόσμος για εμπέδωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξίας του ανθρώπου οπουδήποτε αυτός βρίσκεται να επιτρέπουμε την προσβλητική αυτή αντιμετώπιση των γυναικών, οι οποίες προκειμένου να έχουν τροφή θα πρέπει να μετατρέπονται σε αντικείμενα των ανδρών τους. Το θέμα έχει λάβει έντονες διαστάσεις στο διεθνή Τύπο με εμφανείς αναφορές ότι οι αντιδράσεις των δυτικών κρατών είναι μέχρι τώρα υποτονικές λόγω των εκλογών (βλ. The New York Times 17.08.09). Ωστόσο η ΕΕ δεν πρέπει να μένει απαθής σε τέτοιας φύσεως παραβιάσεις δικαιωμάτων συνδέοντας ενδεχομένως και την όποια χρηματική βοήθεια με το σεβασμό αυτών των δικαιωμάτων

Συνεπώς ερωτάστε,

Σκοπεύετε να λάβετε μέτρα προκειμένου να ασκηθεί πίεση στη νέα κυβέρνηση του Αφγανιστάν να μην επιτρέψετε την εφαρμογή αυτού του νόμου;

Χαρ, χαρ, χαρ, χαρ.

Προς όλα τα φασιστάκια:

1) Από πότε μας έπιασε η κάψα για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε παγκόσμιο επίπεδο;;;
Μετά μας φταίνε οι ΜΚΟ και ο Σόρος;;;;

2) Από πότε αξιόπιστη πηγή γίνεται μία ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ εφημερίδα και μάλιστα όργανο των σιωνιστών;;;;

Χαρ, χαρ, χαρ, χαρ.

Και μετά σας φταίει ο Τρεμόπουλος.

ΟΥΣΤ ρε.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Μπααα...Πασοκ βγάζει...

αγαπητε ειναι αυτη η δηθεν αριστερη αντιληψη που τον ωθει...και αυτη σαν κομμα πρεπει να ξεριζωσουμε..."συμμαχηστε και με τον γκρουεφσκι, αρκει να μην ερθει δεξιος στα πραγματα" ...βλεπεις οτι φεγουμαι πλεον απο κομματικη αντιπαραθεση και πρεπει να μιλησουμε με ορους φρουντ

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Βρεεεε, σας το είπα εγώ ότι το ΛΑΟΣ πάει να κλείσει τα μπουρδέλα.

Για δείτε εδώ την επερώτηση που έκανε η Νίκη η Τζαβέλλα στην Ευρωβουλή μαζί με το μπουμπουκάκι τον Πλεύρη:

www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+WQ+E-2009-4213+0+DOC+XML+V0//EL&language=EL]Θέμα: Νόμος στο Αφγανιστάν που προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα[/url]

Στο Αφγανιστάν λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές η διεθνής κοινότητα παρατηρεί με μεγάλο προβληματισμό το νέο νόμο που ψηφίστηκε και προσβάλλει βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών, καθώς τις αντιμετωπίζει ως αντικείμενο ικανοποίησης του ερωτικού πόθου των συζύγων τους και με αυτόν τον τρόπο τις καθιστά υποχείριό τους. Δεν είναι δυνατόν σε μια προσπάθεια που κάνει καθημερινά ο πολιτισμένος κόσμος για εμπέδωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξίας του ανθρώπου οπουδήποτε αυτός βρίσκεται να επιτρέπουμε την προσβλητική αυτή αντιμετώπιση των γυναικών, οι οποίες προκειμένου να έχουν τροφή θα πρέπει να μετατρέπονται σε αντικείμενα των ανδρών τους. Το θέμα έχει λάβει έντονες διαστάσεις στο διεθνή Τύπο με εμφανείς αναφορές ότι οι αντιδράσεις των δυτικών κρατών είναι μέχρι τώρα υποτονικές λόγω των εκλογών (βλ. The New York Times 17.08.09). Ωστόσο η ΕΕ δεν πρέπει να μένει απαθής σε τέτοιας φύσεως παραβιάσεις δικαιωμάτων συνδέοντας ενδεχομένως και την όποια χρηματική βοήθεια με το σεβασμό αυτών των δικαιωμάτων

Συνεπώς ερωτάστε,

Σκοπεύετε να λάβετε μέτρα προκειμένου να ασκηθεί πίεση στη νέα κυβέρνηση του Αφγανιστάν να μην επιτρέψετε την εφαρμογή αυτού του νόμου;

Χαρ, χαρ, χαρ, χαρ.

Προς όλα τα φασιστάκια:

1) Από πότε μας έπιασε η κάψα για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε παγκόσμιο επίπεδο;;;
Μετά μας φταίνε οι ΜΚΟ και ο Σόρος;;;;

2) Από πότε αξιόπιστη πηγή γίνεται μία ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ εφημερίδα και μάλιστα όργανο των σιωνιστών;;;;

Χαρ, χαρ, χαρ, χαρ.

Και μετά σας φταίει ο Τρεμόπουλος.

ΟΥΣΤ ρε.

δηλαδη απο το κειμενο εσυ καταλαβαινει οτι οι αφγανοι στην χωρα τους (που ειναι ισλαμικη και οι μουζαχεντιν που ειναι προ των πυλων τηρουν το κορανι) εξωθουν στην πορνεια τις γυναικες?

Εγω καταλαβαινω οτι η Νικη καταγγελνει την ενδοοικογενειακη βια....

Η βασικη αρχη της προπαγανδας λεει λεγε 9 αληθειες και 1 ψεμα για να γινει αυτο πιστευτο.....γιατι λες οτι και τα 10 αρθρα που μπορει να εχει αυτη η εγημεριδα ολα ειναι ψεματα? ΑΚΟμα και ο ριζοσπαστης λεει που και που καμια αληθεια...εκτος βεβαια εαν θεωρεις οτι η γυναικα σην αφγανικη κοινωνια καλοπαιρναει...

Σαν κομμα για να το ξεκαθαρισουμε δεν ειμαστε εκ φυσεως αντιαμερικανοι ή αντιεβραιοι...ειμαστε αντιεβραιοι επειδη τωρα αυτοι πληττουν τα εθνικα συμφεροντα μας...εαν στο μελλον ακομα και ο σορος εξαναγκασει τον γκρουεφσκι να αποδεχτει για την χωρα του το ονομα Σκοπια, γιατι να συνεχιζουμε να του κραταμε μουτρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom