Θελω να πω δυο πραγματα, σαν επαγγελματιας ναυτικος.
ΟΚ φταιει το κρατος για μη τηρηση νομων, φταει το Λιμενικο γιατι δεν εκανε καλα την δουλεια του, φταιει το οτι δεν τηριθηκαν οι κανονισμοι αποπλου και ενα σωρο αλλοι παραγοντες.
Προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ! Εμενα με θλιβει και με ποναει που συναδελφος σκοτωνει ανθρωπο με αυτον τον τροπο. Περνει φορα απο πισω τρεχει κατα πανω του και τον σπρωχνει τρεις φορες. Ολα αυτα τα ειδαμε στο βιντεο. Σαν υποπλοιαρχος γνωριζει πολυ καλα και οι προπελες να μη τον πιασουν και τον κανουν κοματακια, οι δυνες νερου που δημιουργουν θα τον τραβηξουν προς τον πατο, οσο καλος κολυμβητης και να ειναι, και θα πνιγει. Εμενα κατι τετοιες συμπεριφορες ανθρωπων με κανει να πιστευω οτι ηταν λαθος η καταργιση της θανατικης ποινης. Ντρεπομαι που το λεω, αλλα ειμαι τοσο θυμωμενος, στεναχωριμενος και ντροπιασμενος που ειμαι ανθρωπος.
Ναι ολοι οι καπετανοι, μηχανικοι περναμε απο σχολες, στα χρονια μου Ακαδημιες, σημερα ΤΕΙ. με πολυ καλη εκπαιδευση και γνωσεις. Υπαρχουν νομοι σχετικα με διασωση ανθρωπου στη θαλασσα, αλλα εκεινο που μετραει, περισσοτερο, ειναι ο αγραφος νομος που μας περασαν και οι καθηγητες μας και οι παλαιοτεροι απο εμας συναδελφοι, για παροχη βοηθειας κινδυνευονυων στην θαλασσα.
Αυτο το πραγμα, το τερας καμια σχεση δεν εχει με αξιωματικους Εμπορικου Ναυτικου, ναυτικης νοοτροπιας, αλλα και καμια σχεση με ανθρωπο.
Μην κατηγοριτε τους δικηγορους, ο νομος μας λεει, οτι και να μην δεχτει συνηγορος να τον υπερασπιστει, θα του ορισει υποχρεωτικα το κρατος.