Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.200
Πόντοι
2.356
οσα εχουν καταπελτη εχουν κάμερες για να βλεπουν την κινηση και για το δέσιμο
ελαχιστα δεν εχουν
δεν εχει νόημα να μην εχουν
Δεν αμφιβάλλω.
Απλώς στα πορθμεία που συνήθως χρησιμοποιώ, δεν έχω δει.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.507
Πόντοι
8.346
Μπορει τα μουνοπανα να κατάλαβαν τι χοντρή μαλακια που εκαναν και να μην ενημέρωσαν τον καπετάνιο, σου λεει αστο και οτι γινει.
Κλασσική περίπτωση βλάβης "πάμε κ όπου βγει"

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.545
Πόντοι
9.931
Και ποιος μου λεει οτι ο Καπετανιος ειδε τον επιβατη απο την καμερα να ανεβαίνει τελευταία στιγμη στον καταπέλτη και διέταξε αυτος να τον κατεβάσουν με το ζορι;; Ολα παιζουν.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.645
Πόντοι
18.496
το πλοιο δεν εχει καμια ευθυνη για το συμβαν ακουγεται απο τα μεγαφωνα...
μαλιστα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
Να σου πω έχεις άδικο; Δεν έχεις. Δε θα χρεώσω και τη καταστροφή της χώρας για έναν ναυτικό που έσπρωξε κάποιον ενώ προσπάθησε να μπει στο παρα 1. Αν μπεις στο twitter θα δεις γτ έγραψα όσα έγραψα. Είναι μια ομάδα ατόμων που απαρτίζουν πλέον την πλειοψηφία των προοδευτικών εναλλακτικών που πάντα όταν γίνεται κάτι ρίχνουν γύφτικες κατάρες και κράζουν πολιτικούς. Πού κολλάνε οι πολιτικοί με έναν ναυτικό που έσπρωξε κάποιον ρε; Θα τρελαθούμε τελείως. Κάτι βάζουν στο χόρτο και έχουν λασκάρει όλοι πλέον. Σε μαλακίες γίνονται όλα πολύ γρήγορα. Δεν δικαιολογώ τον κύριο που τον έσπρωξε. Με το που το είδα λέω τι μαλάκας είναι ρε φίλε γτ δεν τον άφησε τον άνρθωπο αφού ανέβηκε άνετα. Τράβα μέσα και χρέωσέ τον διπλό εισιτήριο ή οτιδήποτε πρόστιμο. Με το λαικό δικαστήριο τα έχω τέλος πάντων.
Υπάρχει δικαστήριο κανονικό που δεν χρειάζεται τον γιάννη τον πακετά και τη κόρη του τραπεζίτη που αράζει πίνοντας μπάφους γράφοντας κατάρες λέγοντας να πετάξουν κι αυτόν στην θάλασσα. Υπάρχει το βίντεο όλοι είδαν τι έγινε κι ακόμη πιο καλά είδαν οι ίδιοι οι επιβάτες με τα μάτια τους.

Τυπε ετσι ειναι οπως τα γραφεις
Και οι ιδιοι που τα γραφουν εντωμεταξυ κάνουν και χειρότερα απο αυτα που κρινουν και ευχονται καρκίνους σε κοσμο και συγγενεις .
Παντα υπηρχαν αυτοι και θα υπαρχουν , ειναι μια ομάδα που νιωθει καταπιεσμενη ο καθενας απο κατι άλλο και τους αρεσουν να ξεδίνουν
με την τιμωρία των αλλων.
Απλα εχει διογκωθεί το φαινομενο λογο της πολιτικης καταστασης ειδικα με την κριση που αφησε καταλοιπα.
Δεν ξερει ή δεν μπορει να ξεσπασει εκει που πρεπει ο άλλος και ξεσπάει σε οτι βλεπει που θεωρει αδικία

Γι αυτο λεω οτι ειμαστε πολυ κοντα στο να αρχισει η αυτοδικία να γινεται μόδα
και αν το κρατος δεν κανει αυτα που πρεπει αυτοι που τα κανουν θα γίνονται ηρωες για τους υπόλοιπους

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Ολα αυτα τα θέματα λύνονται ευκολά και με μικρο κοστος απλα κανεις σε αυτη την κωλοχωρα δεν ασχολείται και πρεπει πρωτα να γινει ενα ατυχημα-δυστηχημα και μετα να ασχοληθούν. Π.χ. θα μπορούσαν να υπήρχαν στα σημεία που πιάνουν τα πλοια στην αποβάθρα και κατεβαίνει ο καταπέλτης κάγκελα τα οποία πρώτα θα κλείνουν και μετα θα σηκώνει τον καταπέλτη το πλοιο... αν υπήρχε κατι τέτοιο ο μακαρίτης θα ειχε μεινει εξω απο το κλειστο κάγκελο και δεν θα έφτανε ποτε στο να ανεβεί στον καταπέλτη, τίποτα απο ολα αυτα δεν θα ειχε συμβεί.

τυπε αν δεις ελληνικες ταινιες,τα καγκελα που λες υπηρχαν απο την δεκαετια του 50 στο λιμανι οταν εφευγαν τα καραβια :confused::confused::confused:
υπηρχαν το 50 και δεν υπαρχουν το 2023,τοσο για τον μπουτζον ειμαστε πια :headbang::headbang::headbang:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Λοιπον μεχρι να λογκαρω το πρωι που θα σηκωθω να μελετησω για να παω κουβα στο μουντομπασκετ, το θεμα πρεπει να εχει λυθει απο την επιστημονικη ομαδα και το εγκληματολογικο του μπου, και πινοντας τον καφε που καποιος βρωμιαρης αιθιοπας μαζεψε με τα σκατοχερα του για 1 δολλαριο το μηνα ενω εγω τον πληρωσα 60 ευρω το λοκι, θελω να διαβασω περιληπτικα καθε λεπτομερια, ευθυνες, ποινες, δεδικασμενο, μπακραουντ τσεκ, εκουιπμεντ στανταρντς, προτοκολ κτλ.

Το μονο που απευχομαι ειναι να ειναι γυφτος το θυμα. Γιατι τοτε, δεδομενα θα ειναι σαν να μην εγινε, ενω ολοι ξερουμε οτι ενας τετοιος μαλακας υπαλληλος, για να το κανει αυτο σε εναν ανθρωπο (εστω και γυφτο), θα το εκανε στον καθενα μας υπο παρομοιες συνθηκες. Θα πεσει στα πολυ μαλακα το μουνι και θα εχει φουλ στηριξη ενω ειναι ξεκαθαρα δολοφονος.

Λοιπον καληνυχτα και οπως ειπαμε, θελω 10+ σελιδουλες ΚΟΣΜΙΑ αναλυση με citations :coffee:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.507
Πόντοι
8.346
Λοιπον μεχρι να λογκαρω το πρωι που θα σηκωθω να μελετησω για να παω κουβα στο μουντομπασκετ, το θεμα πρεπει να εχει λυθει απο την επιστημονικη ομαδα και το εγκληματολογικο του μπου, και πινοντας τον καφε που καποιος βρωμιαρης αιθιοπας μαζεψε με τα σκατοχερα του για 1 δολλαριο το μηνα ενω εγω τον πληρωσα 60 ευρω το λοκι, θελω να διαβασω περιληπτικα καθε λεπτομερια, ευθυνες, ποινες, δεδικασμενο, μπακραουντ τσεκ, εκουιπμεντ στανταρντς, προτοκολ κτλ.

Το μονο που απευχομαι ειναι να ειναι γυφτος το θυμα. Γιατι τοτε, δεδομενα θα ειναι σαν να μην εγινε, ενω ολοι ξερουμε οτι ενας τετοιος μαλακας υπαλληλος, για να το κανει αυτο σε εναν ανθρωπο (εστω και γυφτο), θα το εκανε στον καθενα μας υπο παρομοιες συνθηκες. Θα πεσει στα πολυ μαλακα το μουνι και θα εχει φουλ στηριξη ενω ειναι ξεκαθαρα δολοφονος.

Λοιπον καληνυχτα και οπως ειπαμε, θελω 10+ σελιδουλες ΚΟΣΜΙΑ αναλυση με citations :coffee:
Αν είναι οπαδός της Ρόμα,τα Οκτωβριανά θα έρθουν νωρίτερα στην Αθήνα

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.070
Πόντοι
7.865
Με όλο τον σεβασμό στο θύμα, δεν τον σκότωσε κάποιος σκόπιμα, αν είναι δυνατόν!

Όταν κλείνουν οι πόρτες, κλείνουν, δεν έχει μα και μου.
Εκείνη την στιγμή αναχωρουσε το πλοίο, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΤΑΝ.
Δεν υπάρχει δημοκρατία εκεί, ακολουθείς ότι σου λένε,πολύ απλά, και για λόγους ασφαλείας.
Τι λες δικέ μου; Πας καλά; Ακομα το πλοίο ήταν στην αποβάθρα. Δεν πετάς κάποιον στην θάλασσα επειδή δεν έχει εισιτήριο για τον οποιονδήποτε λόγο. Τον μαζεύεις τον πας στο λογιστήριο, γιατί μπορεί να μην πρόλαβε να κλείσει, πληρώνει με κάποια επιβάρυνση και τέλος. Αν δεν έχει λεφτά σε όποιο λιμάνιθ πιάσεις τον παραδίδεις στις αρχές και τον γαμάνε. Να είσαι σίγουρος πως τους λαθρεπιβάτες δεν τους γουστάρουν οι λιμενικοί και δεν θα τον αφήσουν έτσι. Προσωπικά εχω ταξιδέψει πολλές φορές έτσι, με το να πάω στο λογιστήριο του πλοίου, επειδή μου την έδωσε και ήθελα να φύγω εκείνη την ωρα. Μια χαρα με έχουν δεχτεί πάντα. Εδώ απλά είναι θέμα εξουσίας. Ο κάθε ντελαμαγκέν περιθωριακός, επειδή νομίζει ότι έχει κάποια εξουσία, την βλέπει τουλάχιστον αυτοκρατορική φρουρά και κάνει ότι γουστάρει. Εδώ εκτελέστηκε ένας άνθρωπος επειδή δεν γούσταρε την μουρη του κάποιος. Αν ηταν λαθρεπιβάτης θα χωνόταν με το ντου του κόσμου και όχι τελευταία στιγμή μονος του να αρχίσει να τρέχει. Συνέλθετε, γενικά, μερικοί...Ιδιωτική εταιρεία είναι και έχει νομικό τμήμα και δεν χρειάζονται τραμπουκομπαρμπάδες να το παίζουν μπράβοι. Εύχομαι να του γαμήσουν του μπάσταρδου ότι έχει και δεν έχει και να τους κάψουν τα κωλοκάραβα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Μπορει τα μουνοπανα να κατάλαβαν τι χοντρή μαλακια που εκαναν και να μην ενημέρωσαν τον καπετάνιο, σου λεει αστο και οτι γινει.

100%......:coffee: μουνοπανα που υπερεκτιμουν την οποια..."εξουσια" νιωθουν πως εχουν εκεινη τη στιγμη....

κλασικα μουνοπανα στα πληρωματα,βλαχαδερά,ποταπά σκουπίδια...... ευχομαι να γαμηθουν παραδειγματικα και κυριολεκτικα !

ειμαστε με τη βουλα μια κοινωνια ζώων...μηδενικη αξια στην ανθρωπινη ζωη....:coffee:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Πωλείται εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Ηράκλειο

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.200
Πόντοι
2.356
Τι λες δικέ μου; Πας καλά; Ακομα το πλοίο ήταν στην αποβάθρα. Δεν πετάς κάποιον στην θάλασσα επειδή δεν έχει εισιτήριο για τον οποιονδήποτε λόγο. Τον μαζεύεις τον πας στο λογιστήριο, γιατί μπορεί να μην πρόλαβε να κλείσει, πληρώνει με κάποια επιβάρυνση και τέλος. Αν δεν έχει λεφτά σε όποιο λιμάνιθ πιάσεις τον παραδίδεις στις αρχές και τον γαμάνε. Να είσαι σίγουρος πως τους λαθρεπιβάτες δεν τους γουστάρουν οι λιμενικοί και δεν θα τον αφήσουν έτσι. Προσωπικά εχω ταξιδέψει πολλές φορές έτσι, με το να πάω στο λογιστήριο του πλοίου, επειδή μου την έδωσε και ήθελα να φύγω εκείνη την ωρα. Μια χαρα με έχουν δεχτεί πάντα. Εδώ απλά είναι θέμα εξουσίας. Ο κάθε ντελαμαγκέν περιθωριακός, επειδή νομίζει ότι έχει κάποια εξουσία, την βλέπει τουλάχιστον αυτοκρατορική φρουρά και κάνει ότι γουστάρει. Εδώ εκτελέστηκε ένας άνθρωπος επειδή δεν γούσταρε την μουρη του κάποιος. Αν ηταν λαθρεπιβάτης θα χωνόταν με το ντου του κόσμου και όχι τελευταία στιγμή μονος του να αρχίσει να τρέχει. Συνέλθετε, γενικά, μερικοί...Ιδιωτική εταιρεία είναι και έχει νομικό τμήμα και δεν χρειάζονται τραμπουκομπαρμπάδες να το παίζουν μπράβοι. Εύχομαι να του γαμήσουν του μπάσταρδου ότι έχει και δεν έχει και να τους κάψουν τα κωλοκάραβα.
Αν κάψουν τα κωλοκάραβα πώς θα πηγαίνουν στα νησιά με τις μερσεντέ οι κάγκουρες και τα μουνέτα τύπε;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.070
Πόντοι
7.865
Αν κάψουν τα κωλοκάραβα πώς θα πηγαίνουν στα νησιά με τις μερσεντέ οι κάγκουρες και τα μουνέτα τύπε;
Αφου έχουμε ανάπτυξη να πάρουν σκάφη και να μην είναι πλέμπες. Εγω θα έρθω σε εσένα να με πας με το Εντερπράιζ

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.200
Πόντοι
2.356

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.070
Πόντοι
7.865

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.708
Πόντοι
6.946
Αν γίνεται όπως λες, να το δεχτώ, δεν ξέρω ότι βγάζεις εισιτήρια στο πλοίο.

Διαφωνώ απόλυτα με τον χαρακτηρισμό εκτέλεση και δολοφονία. Το που οδήγησε όλος ο τσακωμός τελικά, δεν σημαίνει ότι σχεδίαζαν σκόπιμα να τον σκοτώσουν.

Το έγκλημα που εγώ βλέπω είναι: έπεσε μέσα, δεν του πέταξαν αμέσως σωσίβιο, δεν ενημέρωσαν να σταματήσει κατευθείαν το πλοίο την κίνηση (δεν ξέρω και πόσο γρήγορα σταματούν οι προπέλες, αν είναι εφικτό) .
Γενικά, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ όταν κάποιος είναι στην θάλασσα και κινδυνεύει.

• Like
Αντιδράσεις: enduro

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.200
Πόντοι
2.356
Τύποι, πιστεύετε ότι αν ο άτυχος επιβάτης ήταν γυναίκα, 25-30, με μεγάλα βυζιά, σώμα αθλήτριας βόλεϊ και τσιμπουκόχειλα, θα την είχαν πετάξει στη θάλασσα οι τύποι του Blue Horizon;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom