james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.208
- Πόντοι
- 2.356
Σε έχω βρίσει, δε θυμάσαι;ωχ ωχ μαλλον θα με βρισεις και μενα γιατι μαρεσουν οι γριες
Σε έχω βρίσει, δε θυμάσαι;ωχ ωχ μαλλον θα με βρισεις και μενα γιατι μαρεσουν οι γριες
εχει καμερα πισω ο καταπελτης που βλεπει η γεφυρα , παιρνουν και ενημερωση , αλλα βλεπουν και την καμεραΗ γέφυρα του πλοίου δεν έχει εικόνα του καταπέλτη αν δεν ενημερώσει ο υπεύθυνος της πρύμνης τύπε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το λιμενικό είχε πάρει το Κασκάι και έκανε βόλτες τύπε .
Ξέρεις τι καλά παιδιά είναι;
τι παρεξηγιεσαι ρε μαλακα upgrade σου εκανα.Πες τα ρε τύπε!
Δεν είναι ο μόνος που δε διακρίνω καθαρά λοιπόν.
Που θα με πει και "αυτιστικό" ο άλλος ο μλκας να πούμε...
Ευτυχώς που έχουμε και ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο γιατί σε λίγο θα μας πουν ετούτοι τύπε ότι παίρνουν μισθούς ανειδίκευτου εργάτη.Όπως τα λες είναι για το γεγονός, δεν το αμφισβητώ.
Κάνω επίθεση στο Πρώτο Θέμα γιατί θυμάμαι τι ήταν ο Αναστασιάδης.
Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νυφίτσα, αυτό το βδέλυγμα.
P E A C Eτι παρεξηγιεσαι ρε μαλακα upgrade σου εκανα.
ειναι ξεκαθαρο οτι ο χοντρος τον σπρωχνει πολλες φορες, για λιγα δευτερολεπτα πιανονται, συνεχιζει να του κοβει τον δρομο ενω τα πραγματα ειναι οριακα (το καραβι εχει ξεκινησει), και οταν πλεον ο τυπος δεν εχει εδαφος κατω απο τα ποδια αλλα νερο, οριακα προλαβαινει και τραβιεται ο χοντρος πανω. Χρονος για να μπει στο πλοιο ο επιβατης, υπαρχει, και δεν τιθεται καμια αμφισβητηση προς αυτο. Αυτα τα "πηδηξε και δεν προλαβε" που ανεβαζουν τα μμε ειναι γελοια.
Σε οποιοδηποτε σεναριο, ο χοντρος κατηγορειται για ανθρωποκτονια. Επι 15 δευτερολεπτα "κανει τη δουλεια του" ενω ξερει ο μαλακας οτι παει καρφι για θανατο ο επιβατης. Τα υπολοιπα ο εισαγγελεας και το δικαστηριο.
για το μπουτσο ολα,αμα δεν τραβαγανε βιντεο οι επιβατες δεν θα το μαθαιναμε ποτε...Δεν ενημέρωσαν τον καπετάνιο τα 3 άτομα του πληρώματος; Είναι δυνατόν; Δεν ειδοποιήθηκε το Λιμενικό;
Αγαπητέ μου αυτά θα γίνουν, αλλά όταν γίνουν, δε θα υπάρχει ούτε η σκόνη μας...Ολα αυτα τα θέματα λύνονται ευκολά και με μικρο κοστος απλα κανεις σε αυτη την κωλοχωρα δεν ασχολείται και πρεπει πρωτα να γινει ενα ατυχημα-δυστηχημα και μετα να ασχοληθούν. Π.χ. θα μπορούσαν να υπήρχαν στα σημεία που πιάνουν τα πλοια στην αποβάθρα και κατεβαίνει ο καταπέλτης κάγκελα τα οποία πρώτα θα κλείνουν και μετα θα σηκώνει τον καταπέλτη το πλοιο... αν υπήρχε κατι τέτοιο ο μακαρίτης θα ειχε μεινει εξω απο το κλειστο κάγκελο και δεν θα έφτανε ποτε στο να ανεβεί στον καταπέλτη, τίποτα απο ολα αυτα δεν θα ειχε συμβεί.
Το τι ήταν ο Θέμος δεν αναιρεί τη σωστή δουλειά που έγινε εδώ. Νοήμονες υποτίθεται ότι είμαστε, μπορούμε να ξεχωρίσουμε το σωστό και το λάθος δημοσιογραφικά. Επιβραβεύουμε το πρώτο καυτηριαζουμε το δεύτερο.Όπως τα λες είναι για το γεγονός, δεν το αμφισβητώ.
Κάνω επίθεση στο Πρώτο Θέμα γιατί θυμάμαι τι ήταν ο Αναστασιάδης.
Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νυφίτσα, αυτό το βδέλυγμα.
ε να πανε να γαμηθουνε ολοι τους ρε πουστη,τοσα λεφτα και συμπεριφερονται ετσι κ εγω γαμιεμαι κ ειμαι με το χαμογελο συνεχεια γαμω το μουνι τους μεσα...Ο χοντρός πρέπει να είναι ο δεύτερος ή τρίτος λογιστής. Οπότε 2.500 με 3.500 τον μήνα συν το μπόνους που είπα πρίν. Αν είναι ύπαρχος τα διπλάσια.
Δεν είμαι σίγουρος για την ύπαρξη κάμερας.εχει καμερα πισω ο καταπελτης που βλεπει η γεφυρα , παιρνουν και ενημερωση , αλλα βλεπουν και την καμερα
Δεν εχουν και πολλα να δουν , και δεν ειναι ενας στην γεφυρα
Δεν παραμένει τίποτα περισσότερο από μισοφαγωμένος σκελετός τύπεΤο τι ήταν ο Θέμος δεν αναιρεί τη σωστή δουλειά που έγινε εδώ. Νοήμονες υποτίθεται ότι είμαστε, μπορούμε να ξεχωρίσουμε το σωστό και το λάθος δημοσιογραφικά. Επιβραβεύουμε το πρώτο καυτηριαζουμε το δεύτερο.
Κι ο Θέμος παραμένει το γνωστό λαμόγιο.
Ρε κλωνε. Κανε logout πρώτα ΓΤΘΣΕυτυχώς που έχουμε και ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο γιατί σε λίγο θα μας πουν ετούτοι τύπε ότι παίρνουν μισθούς ανειδίκευτου εργάτη.
ε καλα προφανως ο τυπος στη γεφυρα το καταλαβαινω οτι δεν βλεπει κατω τι γινεται,αλλα το καραβι επλεε ποση ωρα μεχρι να γυρισει ενω ενα καρο επιβατες ειδανε κανονικα τι εγινε κ φωναζανε,αλλα τους γραψανε στα αρχιδια τους.Η γέφυρα του πλοίου δεν έχει εικόνα του καταπέλτη αν δεν ενημερώσει ο υπεύθυνος της πρύμνης τύπε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το λιμενικό είχε πάρει το Κασκάι και έκανε βόλτες τύπε .
Ξέρεις τι καλά παιδιά είναι;
Μη βαράς ρε!Ρε κλωνε. Κανε logout πρώτα ΓΤΘΣ
Δεν είμαι σίγουρος για την ύπαρξη κάμερας.
Τουλάχιστον όχι στα περισσότερα πλοία της ακτοπλοΐας.
Μπορει τα μουνοπανα να κατάλαβαν τι χοντρή μαλακια που εκαναν και να μην ενημέρωσαν τον καπετάνιο, σου λεει αστο και οτι γινει.Δεν είμαι σίγουρος για την ύπαρξη κάμερας.
Τουλάχιστον όχι στα περισσότερα πλοία της ακτοπλοΐας.