Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Φίλε μου ανέβηκε στο πλοίο και μετά βρέθηκε στην θάλασσα.

Φαίνεται καθαρά ότι δεν του δίνουν πρόσβαση και τον σπρώχνει τουλάχιστον ο ένας.

Αν έχασε ισορροπία ή κατέληξε στην θάλασσα από το σπρώξιμο είναι άνευ ουσίας. Το πλοίο φέρει την αποκλειστική ευθύνη.

Άλλωστε υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες. Όποτε είναι θέμα αποδείξεων.
δεν ανεβηκε στο πλοιο. ανεβηκε στο πλοιο σημαινει επιβιβαστηκε. αυτος δεν επιβιβαστηκε... δε περασε καν τον καταπελτη...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Το συγγενή μου θα περιμένω να τον σωσει ενας σωστος αστυνομικός επαγγελματίας και εκπαιδευμενος και οχι να ελπιζω να ειναι ασχετος ο εγκληματίας.

ο Σοριν δεν επαιζε, οτι ελεγε το εκανε, δεν ειχε τιποτα να χάσει, οι μπατσοι του πουτσου πηγαν να το παιξουν μαγκες οταν ο Σοριν κρατουσε ομηρο κόσμο

Είχε την ευκαιρία να έχει όμηρο αστυνομικό. (Μπάτσο του πούτσου). Προτίμησε όμως ανυποψίαστο αθώο. Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον είχα ταΐσει στα γουρούνια ζωντανό.

Τελευταία τροποποίηση:

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
Με όλο τον σεβασμό στο θύμα, δεν τον σκότωσε κάποιος σκόπιμα, αν είναι δυνατόν!

Όταν κλείνουν οι πόρτες, κλείνουν, δεν έχει μα και μου.
Εκείνη την στιγμή αναχωρουσε το πλοίο, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΤΑΝ.
Δεν υπάρχει δημοκρατία εκεί, ακολουθείς ότι σου λένε,πολύ απλά, και για λόγους ασφαλείας.
Με ολο τον σεβασμό αν ήταν καμιά μουναρα (δεν φοβάμαι εδώ το εσρ ούτε το bourdela), θα σου έλεγα αν την αφηνε
ή όχι.
Ο νόμος δεν λεει τίποτα για αυτο. Εδώ προκύπτουν δύο αδικήματα αυτό που κατηγορουντε καλώς, κι της αυτοδικιας. ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΛΚΑΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ( αλλά δεν ήταν, ούτε είναι) να πει στον καπετάνιο να σταματήσει να υπάρξει καθυστέρηση στο απόπλου και να ερχόταν ένα ωραίο πρόστιμο στον συγχωρεμένο, για παρακώληση συγκοινωνιών ή ακόμα καλύτερα να τον επερνε λ, να τον έβαζε κρατητήρια του πλοίου αν δεν είχε εισιτήριο και να τον περαδιδε στο λιμεναρχείο Ηρακλείου σαν λαθρεπιβατη. Υπήρχαν δικλείδες ασφαλείας που θα μπορούσε να κινείται ο μλκας αλλά ήθελε αυτοδικια. Αυτό που εύχομαι στην οικογένεια του εκλιπόντος να βρει ένα καλό δικηγόρο που να μην ρηματιστει γιατί η αποζημίωση θα είναι πολύ πολύ παρα πολύ μεγάλη.
Αντε τώρα δώσαμε αξία στον κάθε μλκ και μας κάνει ρεζίλι διεθνούς και θα του πούμε μπράβο που δεν τον έβαλε γιατι θα βούλιαζε το πλοίο με τα 70κιλα επιπλέον. Που να μη ηρεμήσει ποτέ η ψυχή του μλκ.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
η προπελλες ειναι 10 μετρα μακρια απο τον πεθαμενο. σιγα μην το χτυπησε και ο Μπομπ ο σφουγγαρακης
εδω λες χαζομαρα ... το νερο που παιρνει η προπελλα απο που ερχεται? αυτο που πεταει το πεταει στο λιμανι? εχεις φτιαξει κεικ ποτε με το μιξερ? ισως ετσι καταλαβεις οτι μια χαρα μπορει να σε παρει η δινη και να σε παει εκει να γινεις κομματακια....

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
467
Πόντοι
21
δεν ανεβηκε στο πλοιο. ανεβηκε στο πλοιο σημαινει επιβιβαστηκε. αυτος δεν επιβιβαστηκε... δε περασε καν τον καταπελτη...
Εδώ κάνεις λάθος. Ο καταπέλτης είναι μέρος του πλοίου. Ακόμη και αν ανεβεί από την κουπαστή με σχοινί, αυτόματα περιέρχεται στην αποκλειστική ευθύνη του πλοίου.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.326
Πόντοι
3.656
Είχε την ευκαιρία να έχει όμηρο αστυνομικό. (Μπάτσο του πουλυτσου). Προτίμησε όμως ανυποψίαστο αθώο. Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον είχα ταΐσει στα γουρούνια ζωντανό.

Για τη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στο ηράκλειο ... έχεις κάνει κάποιο σχόλιο ;
Έγινε κάποια σύλληψη ; Ανάκριση ; Δίκη ;;;

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
Φτασαμε στο σημείο να λέμε γιατι εκανε καλα την δουλειά του ενας εγκληματίας για να καλυψουμε την ανικανότητα της Αστυνομίας
Θα τρελαθουμε εντελως εδω μεσα
Δεν είναι δουλειά της αστυνομίας είναι το λιμεναρχείο υπεύθυνο.
Η αδυναμίας ειναι αυτή την φορά εκτός.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Είχε την ευκαιρία να έχει όμηρο αστυνομικό. (Μπάτσο του πουλυτσου). Προτίμησε όμως ανυποψίαστο αθώο. Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον είχα ταΐσει στα γουρούνια ζωντανό.
Βλέπεις SAW τύπε; :smiling-face-with-heart-eyes:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.421
Πόντοι
12.756

Και πολυ καλά εκανε και αφησε τον μπατσο και πηρε την αθωα στην εγκληματικη τακτικη,
να σωθεί ηθελε και να χρησιμοποιήσει αυτη σαν εισιτήριο σωτηρίας , αυτη θα καθοταν φρόνιμη και θα εκανε οτι της ελεγε , ο μπατσος θα το επαιζε ηρωας και θα εκανε καμιά μαλακια ..

Που να φανταστει οτι θα ειναι τόσο μάλακες όμως οι μπατσοι και θα εκανα ντου σε ενα πρεζακι που δεν εχει τιποτα να χασει ..

Οταν κυνηγας εγκληματίες πρεπει να σκεφτεσαι σαν εγκληματίας , οχι σαν μπατσος γραφειου , και ειδικα αρχηγος που εχει μαθει οτι λεει να το κανουν οι αλλοι και νιωθει άτρωτος..

Ολη η επιχειρηση ηταν λαθος , ΟΛΗ ομως.

Εγκληματίας ο Σοριν και δολοφόνος , αλλα και ολοι οι μπατσοι της επιχειρησης εγιναν εγκληματιες με την ασχετοσυνη τους

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Δεν είναι δουλειά της αστυνομίας είναι το λιμεναρχείο υπεύθυνο.
Η αδυναμίας ειναι αυτή την φορά εκτός.
Τι τα θες τύπε;
Άσχετοι.
Ναυτικός λαός σου λέει μετά.
Περισσότερα ξέρει για τη θάλασσα ο κάτοικος Colorado παρά ο Αθηναίος κόμπρα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Φτασαμε στο σημείο να λέμε γιατι εκανε καλα την δουλειά του ενας εγκληματίας για να καλυψουμε την ανικανότητα της Αστυνομίας
Θα τρελαθουμε εντελως εδω μεσα

Και για να μην τρελαθούμε εντελώς εδώ μέσα, όπως πολύ σωστά γράψατε, το ότι υπήρξαν περισσότερο καθίκια οι μπάτσοι οι οποίοι έβαλαν την προσωπική τους κόντρα με τον δολοφόνο πάνω από τις ζωές των ομήρων, δεν αποκαθικοποεί (επιτρέψτε την γλωσσοπλασία) τον Ματέι. Το ίδιο καθίκι παραμένει κι αυτός.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Τι φαίνεται από το δεύτερο βίντεο:
1) Ο καταπέλτης αποτελείται από δύο εξαρτήματα, το κύριο μέρος, που είναι προσαρτημένο στο πλοίο, και το τμήμα στο πίσω άκρο που λειτουργεί ως ράμπα και είναι ελεύθερο να αρθρώνεται.
2) Καθώς το πλοίο φεύγει, το κύριο μέρος του καταπέλτη παραμένει στην οριζόντια θέση και η γωνία του δεν αυξάνεται. 3) Ο επιβάτης και ο υπαρχος στέκονται στη ράμπα κατά τη διάρκεια της διαμάχης τους, με τον υπαρχο πιο κοντά στο πλοίο.
4) Σε κάποιο σημείο, η ράμπα πέφτει από την άκρη της προβλήτας και η γωνία της μειώνεται.
5) Ο επιβάτης γλιστράει μέσα στον στροβιλισμό, ενώ ο υπαρχος πατάει τη τελευταία στιγμή στο κύριο μέρος του καταπέλτη που είναι ακόμα στο οριζόντιο, και είναι επομένως ασφαλές. Φαίνεται πως και ο μπράβος κινδύνεψε. Προσωπικά, πιστεύω ότι ήταν ένα ατύχημα, ανεξάρτητα από το ποια ήταν η ανταλλαγή μεταξύ των δύο. Το ατύχημα θα είχε αποφευχθεί αν άρχιζαν να σηκώνουν τον καταπέλτη ενώ το πλοίο ήταν ακόμα ελλιμενισμένο. Πιστεύω ότι ο καπετάνιος και το λιμενικο είναι πιο υπεύθυνοι για αυτήν την τραγωδία παρά ο υπαρχος

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Αντε τώρα δώσαμε αξία στον κάθε μλκ και μας κάνει ρεζίλι διεθνούς και θα του πούμε μπράβο που δεν τον έβαλε γιατι θα βούλιαζε το πλοίο με τα 70κιλα επιπλέον.
Εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει κανεις που λεει μπραβο στους δυο ανοικους .
Εχουν ξεκαθαρα 100% ευθυνη για την αναρμοστη συμπεριφορα τους και οτι δεν τον προστατευσαν τον φουκαρα ως ωφειλαν.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
ο δικηγορος τους λεει οτι υποχωρησε το ευκαμπτο τμημα του καταπελτη, μαλλον εννοει αυτο το πραγμα σαν λαστιχο που ειναι για να μην κανει σκαλι οταν ανεβαινουν τα ιχ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.421
Πόντοι
12.756
Και για να μην τρελαθούμε εντελώς εδώ μέσα, όπως πολύ σωστά γράψατε, το ότι υπήρξαν περισσότερο καθίκια οι μπάτσοι οι οποίοι έβαλαν την προσωπική τους κόντρα με τον δολοφόνο πάνω από τις ζωές των ομήρων, δεν αποκαθικοποεί (επιτρέψτε την γλωσσοπλασία) τον Ματέι. Το ίδιο καθίκι παραμένει κι αυτός.

ο Σοριν περιμένεις να ειναι καθίκι και ειναι , δεν βγηκε να διεκδικήσει το βραβειο του "καλου παιδιού" , απο πιτσιρικας μουνοπανο ηταν. Τον ηξεραν οι μπατσοι απο 10 χρονων.
οι μπατσοι περιμένεις να ειναι σωστοι και επαγγελματιες και τελικα ηταν για το μπουτσο

Με το πρωτο δεν ξαφνιάζεσαι , με το δευτερο ναι

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.326
Πόντοι
3.656

Αν μας φάνε στο σπίτι μας , εμάς ή τα παιδιά μας, λύκοι , αρκούδες σκορπιοί ή φίδια .... οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές . Και οι υπεύθυνοι άπειροι.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ... ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αν μας φάνε στο σπίτι μας , εμάς ή τα παιδιά μας, λύκοι , αρκούδες σκορπιοί ή φίδια .... οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές . Και οι υπεύθυνοι άπειροι.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ... ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ....
Τι λες ρε φίλε πας καλά και εσύ?τα καθηκια σπρωξαν τον άνθρωπο μέσα στο νερό πως στο διάολο τους πήγε η καρδιά,καρκίνο στα μουνοπανα και καρκίνο στον καπετάνιο που ξεκίνησε το πλοίο τη ώρα που ο άνθρωπος βρισκόταν στο νερό και δε μπορούσε να πάρει ανάσες και πέθανε.Ευχομαι ολόψυχα και τα γομαρια που τον σπρωξαν και ο καπετάνιος να ψωφησουν στη φυλακή για το έγκλημα που κάναν.Σε τέτοια τσουτσεκια δε αξίζει καν να ζουν και να υπάρχουν,ντροπή του Αντρικου φύλου.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
Ξεφτίλα της ακτοπλοοίας ....

ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΑ ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΜΠΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΩ ....

Μισή ώρα πριν φτάσει το πλοίο .... ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ ....
για να την ετοιμάσουν για το επόμενο δρομολόγιο !!

ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ;;;

Στις σκάλες και στα σαλόνια που είχαν πιάσει τα πόστα οι πλεμπαίοι (που ψηφίζουν ΝΔ) ;;;
ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΑ ;;;;
Σχετική ιστορία που έζησα πριν αρκετά χρόνια.
Βγάζω εισιτήριο με καμπινα.Στο πρακτορείο μου λενε οτι υπάρχουν μόνο καμπίνες πρώτης θέσης.(Ψέματα αφού είδα μετά,οτι οι περισσότερες τουριστικής, ήταν άδειες).Δέχομαι πρώτη θέση σε μια ακριβή τιμή.
Στο πλοίο στη ρεσεψιόν μου λενε οτι δεν υπάρχουν πλέον καμπίνες πρώτης θέσης ούτε γενικά καμπίνες.
Μετά απο πολλές φασαρίες με πάνε κατω απ' το μηχανοστάσιο σε ενα πανάθλιο χώρο του πληρώματος, με καμμιά δεκαριά κουκέτες που ειχαν μονο στρωματα χωρίς καν σεντόνια.
Ανεβαίνω τρέχοντας και ζητάω τουλάχιστον να μου δώσουν τη διαφορά εισητηρίου.
Μου λένε έχετε δίκιο αλλά τώρα ο λογιστής εχει παει για ύπνο, ελάτε το πρωί.
Την έβγαλα σε μια καρέκλα στο σαλόνι και το πρωί είχα ήδη φθάσει στο προορισμό μου με το λογιστή ακόμα να κοιμάται.
Έκανα σχετική αναφορά στο Υπουργείο Εμπορ. Ναυτιλίας ζητώντας να επιβάλουν ώστε να μου επιστραφεί η διαφορά του εισητηρίου.
Μετά καμμιά κοσαριά μέρες μου απάντησαν οτι ερεύνησαν το γεγονός,έχω δίκιο και για αυτό επέβαλαν πρόστιμο υπερ του Δημοσίου στον ναυτιλιακό πράκτορα..!!
(Για επιστροφή των δικών μου χρημάτων, ούτε κουβέντα...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom