Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα;Moored.....
LEFKA ORI - Ro-Ro/Passenger Ship (IMO: 8616336, MMSI: 239575000) | MyShipTracking
Πληροφορίες και τρέχουσα θέση για το πλοίο LEFKA ORI με MMSI 239575000, IMO 8616336 και σημαία [GR] Greecewww.myshiptracking.com
Ποιός τον γαμεί τον μαλάκα, ολόκληρο πλοίο το έστειλαν για επισκευές.
Αν ψάξει κανείς μπορεί και να βρει πως τις κάνουν πριν την ώρα τους.
Αθώο το μουνόπανο.
Ξύπνα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 89K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Το κοινή γνώμη δεν πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο εδώ, γιατί ο Λοστρόμος έσπρωχνε και αυτός. Συμπεριφέρθηκε όπως ο Ύπαρχος. Άρα δεν υπολόγισαν κοινή γνώμη οταν τον άφησαν ελεύθερο.Από εμπειρία και χωρίς καμία άλλη απόδειξη γι' αυτό που λέω, έχω καταλάβει ότι η σειρά σκέψης είναι η εξής:
1) Την έκανε τη πράξη;
2) Μπορώ να προφυλακίσω με βάση το 282 ΚΠΔ ή ούτε καν;
3) Θα καταδικαστεί στο ακροατήριο ή θα παίζει να αθωωθεί και να γίνω ρόμπα;
Εγώ αυτό έχω στο μυαλό μου και με αυτό γράφω υπομνήματα. Νομίζω 8 στις 10 φορές πιάνει. Ευτυχώς δεν έτυχα ποτέ μου σε υπόθεση που να υπήρχε "κοινή γνώμη" και διάφορα άλλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ για τη δημοκρατία μας.
Καλά ντε, σώπα και θα ψάξω.Ποσο χρονων εισαι τυπε μου?
Δεν αναφερθηκε πουθενα η λεξη πλοιο ουτε το συμβαν ουτε αν θα μπει φυλακη (θα μπει). Μοναχα γιατι δε πρεπει να προφυλακιστει.
Διαβασε τα κριτηρια για να προφυλακιστει καποιος. Δεν ικανοποιει ουτε ενα.
Τελεια.Παραγραφος.
Δεν αξιωθηκες να κανεις ουτε ενα απλο google να μαθεις τις συνθηκες ως γνησιος τυπικος τεμπελακος.
Και συνεχιζεις να μονολογεις για πλοια και ηχογραφησεις που δεν εχουν σχεση με τη προφυλακιση αγγιζοντας τα ορια του αυτισμου.
Περνα στο γραφειο απο Φεβρουαριο για επανεξεταση. Και ξαναπες μας για δικη, πλοιο και γεφυρα.
Να δες τι βρήκα:
Όπου:
"Προσωρινή κράτηση μπορεί να επιβληθεί αντί για περιοριστικούς όρους - εάν αιτιολογημένα κριθεί ότι οι τελευταίοι δεν επαρκούν - εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις της πρώτης παραγράφου του άρθρου αυτού, μόνο αν ο κατηγορούμενος διώκεται για κακούργημα και δεν έχει γνωστή διαμονή στη χώρα ή έχει κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διευκολύνει τη φυγή του ή κατά το παρελθόν υπήρξε φυγόποινος ή φυγόδικος ή κρίθηκε ένοχος για απόδραση κρατουμένου ή παραβίαση περιορισμών διαμονής, εφόσον από τη συνδρομή των παραπάνω στοιχείων προκύπτει σκοπός φυγής ή κρίνεται αιτιολογημένα ότι αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό, όπως προκύπτει από προηγούμενες αμετάκλητες καταδίκες του για ομοειδείς αξιόποινες πράξεις να διαπράξει και άλλα εγκλήματα."
Το τηλεφώνημα για εσένα δεν είναι τίποτα όπως επίσης δεν είναι η μεταξύ τους συνομιλία πως θα τα παρουσιάσουν.
Σεβαστό.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Ο διάβολος κρίνεται στις λεπτομέρειες. Με το ακριβώς επόμενο εδάφιο του νόμου από αυτό που παρέθεσες προφυλακίζουν τις περισσότερες φορές.Καλά ντε, σώπα και θα ψάξω.
Να δες τι βρήκα:
Όπου:
"Προσωρινή κράτηση μπορεί να επιβληθεί αντί για περιοριστικούς όρους - εάν αιτιολογημένα κριθεί ότι οι τελευταίοι δεν επαρκούν - εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις της πρώτης παραγράφου του άρθρου αυτού, μόνο αν ο κατηγορούμενος διώκεται για κακούργημα και δεν έχει γνωστή διαμονή στη χώρα ή έχει κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διευκολύνει τη φυγή του ή κατά το παρελθόν υπήρξε φυγόποινος ή φυγόδικος ή κρίθηκε ένοχος για απόδραση κρατουμένου ή παραβίαση περιορισμών διαμονής, εφόσον από τη συνδρομή των παραπάνω στοιχείων προκύπτει σκοπός φυγής ή κρίνεται αιτιολογημένα ότι αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό, όπως προκύπτει από προηγούμενες αμετάκλητες καταδίκες του για ομοειδείς αξιόποινες πράξεις να διαπράξει και άλλα εγκλήματα."
Το τηλεφώνημα για εσένα δεν είναι τίποτα όπως επίσης δεν είναι η μεταξύ τους συνομιλία πως θα τα παρουσιάσουν.
Σεβαστό.
Δεν θα κάτσω να σκάσω γιατί:Ο διάβολος κρίνεται στις λεπτομέρειες. Με το ακριβώς επόμενο εδάφιο του νόμου από αυτό που παρέθεσες προφυλακίζουν τις περισσότερες φορές.
α)Δεν έχω κάνει κάτι (τουλάχιστον έτσι νομίζω ) για να με κυνηγούν εισαγγελείς και ανακριτές
β)Δεν είμαι νομικός
γ)Το πιο σημαντικό, με αποκάλεσε τεμπελάκο που δεν ψάχνει και με απείλησε πως θα με αφήσει μεταξετασταίο....
Τελευταία τροποποίηση:
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
αφου δεν πρεπει ερθεις αυριο με τον κηδεμονα σου, τυχερος εισαι!Δεν θα κάτσω να σκάσω γιατί:
α)Δεν έχω κάνει κάτι (τουλάχιστον έτσι νομίζω ) για να με κυνηγούν εισαγγελείς και ανακριτές
β)Δεν είναι νομικός
γ)Το πιο σημαντικό, με αποκάλεσε τεμπελάκο που δεν ψάχνει και με απείλησε πως θα με αφήσει μεταξετασταίο....
Ναι, δίκιο έχεις κι εσύ, σώπα καλό μουΑν σου πω ότι δεν κατάλαβα;
Το πλοίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.
Πότε τώρα βρέθηκε εκεί??
Μετά το φονικό άλλαξε το πλήρωμα και ήρθε Ηράκλειο.
Το περίμενε κόσμος και κοσμάκης και ακούστηκαν λόγια αγάπης.
Τέτοια που το πλοίο επιβίβασε τους μισούς και αναχώρησε νωρίτερα.
Όταν έπιασε Πειραιά η εταιρεία ανακοίνωσε πως αλλάζει δρομολόγιο, νομίζω προς Σάμο (ούτως ή άλλως θα το άλλαζαν μετά την εξαγορά της ΑΝΕΚ αλλά όχι έτσι βιαστικά, με πρόγραμμα).
Ο δήμαρχος του νέου προορισμού βγήκε και κάλεσε τον κόσμο σε διαδήλωση όταν θα εμφανιζόταν το πλοίο στο νέο λιμάνι.
Και με μια λιτή ανακοίνωση το πλοίο έφυγε για Πέραμα.
Νομίζω ότι έπιασε άλλο λιμάνι, οπου όντως έγινε διαδήλωση οταν έδεσε.Ναι, δίκιο έχεις κι εσύ, σώπα καλό μου
Το πλοίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.
Πότε τώρα βρέθηκε εκεί??
Μετά το φονικό άλλαξε το πλήρωμα και ήρθε Ηράκλειο.
Το περίμενε κόσμος και κοσμάκης και ακούστηκαν λόγια αγάπης.
Τέτοια που το πλοίο επιβίβασε τους μισούς και αναχώρησε νωρίτερα.
Όταν έπιασε Πειραιά η εταιρεία ανακοίνωσε πως αλλάζει δρομολόγιο, νομίζω προς Σάμο (ούτως ή άλλως θα το άλλαζαν μετά την εξαγορά της ΑΝΕΚ αλλά όχι έτσι βιαστικά, με πρόγραμμα).
Ο δήμαρχος του νέου προορισμού βγήκε και κάλεσε τον κόσμο σε διαδήλωση όταν θα εμφανιζόταν το πλοίο στο νέο λιμάνι.
Και με μια λιτή ανακοίνωση το πλοίο έφυγε για Πέραμα.
Δε νομίζω πως πρόλαβε να κάνει άλλο δρομολόγιο.Νομίζω ότι έπιασε άλλο λιμάνι, οπου όντως έγινε διαδήλωση οταν έδεσε.
Παράλληλα με την ανακοίνωση, συγγνώμης, της εταιρείας έγινε και η ανακοίνωση για Πέραμα.
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.188
- Πόντοι
- 456
Καλά ντε, σώπα και θα ψάξω.
Να δες τι βρήκα:
Όπου:
Σεβαστό.
Ακριβως και εσυ πιστευεις στα σοβαρα οτι συντρεχουν οι λογοι περι φυγης οι οποιοι προκυπτουν απο τον κωλο σου.
Ακουγεσαι.
Ως εδω αρκει. Αρκετο iq σπαταληθηκε με εσενα. Μολις ενηλικιωθεις τα λεμε παλι. Next.
Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Και εμένα μου φαίνεται ακραίο, αλλά πώς όμως συμπεραίνεις ότι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας πήραν αυτή την απόφαση λόγω πίεσης της κοινής γνώμης και όχι λόγω των στοιχείων;Πολυ σωστη αποφαση.
Το λαθος, εξοργιστικο μαλιστα, ειναι οτι απο την πιεση της κοινης γνωμης προφυλακιστηκε ο πλοίαρχος.
Επιεικώς απαραδεκτο.
Ευελπιστω να αποφυλακισθει συντομως. Δεν ειναι δυνατον ολοκληρη δικαιοσυνη να αγεται και να φερεται απο τα τρολ και τους δικαστες του διαδικτυου. ΝΙΣΑΦΙ.
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.188
- Πόντοι
- 456
Αφου ντυθηκε στουθοκαμηλος για περιπου 5 σελιδες και ειχε ανοιξει στιχομυθια με τον εαυτο του σε ενα αυτιστικο μονολογο περι γεφυρων, πλοιων, σπρωξιμου, εγκληματια και λοιπες ασχετες με τη κουβεντα πιπες για πανελ Λιαγκα, κατεληξε τελικα να μας πει ολους εκεινους τους λογους για τους οποιους ειναι υποπτος φυγης απο τη χωρα για να μη δικαστει.
Οι οποιοι κατεληξαν τελικα στον αριθμο ΜΗΔΕΝ.
Αυτος τωρα ψηφιζει και θελει και δικαιοσυνη κιολας.
Κακος ηθοποιος.
Κακος ηθοποιος.
Αν δεν έχεις τα αρχίδια να απευθύνεσαι συγκεκριμένα σε κάποιον άκου τα από τον πρώτο τυχόντα.Αφου ντυθηκε στουθοκαμηλος για περιπου 5 σελιδες και ειχε ανοιξει στιχομυθια με τον εαυτο του σε ενα αυτιστικο μονολογο περι γεφυρων, πλοιων, σπρωξιμου, εγκληματια και λοιπες ασχετες με τη κουβεντα πιπες για πανελ Λιαγκα, κατεληξε τελικα να μας πει ολους εκεινους τους λογους για τους οποιους ειναι υποπτος φυγης απο τη χωρα για να μη δικαστει.
Κακος ηθοποιος.
Μπαγλαμά, τους έχουν πιάσει τα καταγραφικά και τα έχουν από την πρώτη στιγμή αυτοί που πρέπει για να αποφασίζουν προφυλάκιση.
Μπαγλαμά, μερικές ώρες κράτησε η κάλυψη τους από τους εργοδότες. Μόλις πήραν χαμπάρι τι έγινε τους εγκατέλειψαν.
Μπαγλαμά, η ουσία δεν είναι αν σωστά προφυλακίστηκαν ή όχι αλλά πως δεν θα ξανακουμαντάρουν καράβι ΠΟΤΕ.
Σύρε παρακάτω και ψόφα.
Πλυντήριο
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.188
- Πόντοι
- 456
Ε προφανως ρε τι συζηταμε. Τι ειναι απειλη για τη δημοσια ασφαλεια, serial killer και υποπτος φυγης απο τη χωρα για να μη δικαστει?Και εμένα μου φαίνεται ακραίο, αλλά πώς όμως συμπεραίνεις ότι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας πήραν αυτή την απόφαση λόγω πίεσης της κοινής γνώμης και όχι λόγω των στοιχείων;
Αρα δε υπαρχει χρεια προφυλακισης. Ισως μονο για τη δικη του ασφαλεια για να μη λιντσαριστει.
Και που το συζηταμε δειχνει το μεγαλειο της ηλιθιοτητας που υπηρχε και υπαρχει σε αυτη τη χωρα γι αυτο παντα το συνολο του πληθυσμου θα ειναι στον πατο.
Δε μπορει να ξεχωρισει το συναισθημα του απο τους νομικους κανονες και τις διαδικασιες.
Πριν 200 χρονια ολοι αυτοι θα ηταν με τσουγρανα στο χερι και θα ζητουσαν λαικο δικαστηριο και λαιμητομο.
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.188
- Πόντοι
- 456
Τσολια μου παλι απαντας σε ασχετα πραγματα.Αν δεν έχεις τα αρχίδια να απευθύνεσαι συγκεκριμένα σε κάποιον άκου τα από τον πρώτο τυχόντα.
Μπαγλαμά, τους έχουν πιάσει τα καταγραφικά και τα έχουν από την πρώτη στιγμή αυτοί που πρέπει για να αποφασίζουν προφυλάκιση.
Μπαγλαμά, μερικές ώρες κράτησε η κάλυψη τους από τους εργοδότες. Μόλις πήραν χαμπάρι τι έγινε τους εγκατέλειψαν.
Μπαγλαμά, η ουσία δεν είναι αν σωστά προφυλακίστηκαν ή όχι αλλά πως δεν θα ξανακουμαντάρουν καράβι ΠΟΤΕ.
Σύρε παρακάτω και ψόφα.
Πλυντήριο
Εαν εισαι ενηλικας εισαι λαμπρο αντικειμενο για κλινικη ερευνα.
Εαν εισαι παιδακι η εχεις καποιου ειδους ειδικες αναγκες δικαιολογεισαι και σε συμπονουμε.
Τελευταία τροποποίηση:
Καλά σώπα, θα πάω από Δευτέρα να αλλάξω χάπια.Τσολια μου παλι απαντας σε ασχετα πραγματα.
Εαν εισαι ενηλικας εχεις σοβαρο κλινικο θεμα.
Εαν εισαι παιδακι η αυτιστικο δικαιολογεισαι και σε συμπονουμε.
Άλλαξε όμως κι εσυ πρόγραμμα στο πλυντήριο μα δεν θα τον αθωώσεις, μουνόπανο είναι και βρίσκεται εκεί που του αρμόζει.
Ναυτικό δίκαιο δεν υφίσταται??
Άντε να σε δούμε αφού θες και τα σχετικά.
Τι προβλέπει για ναυαγό?
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.188
- Πόντοι
- 456
Καλά σώπα, θα πάω από Δευτέρα να αλλάξω χάπια.
Άλλαξε όμως κι εσυ πρόγραμμα στο πλυντήριο μα δεν θα τον αθωώσεις, μουνόπανο είναι και βρίσκεται εκεί που του αρμόζει.
Ναυτικό δίκαιο δεν υφίσταται??
Άντε να σε δούμε αφού θες και τα σχετικά.
Τι προβλέπει για ναυαγό?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Και ο κανιβαλισμος της κοινης γνωμης, απαραδεκτος ειναιΤο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δεν είναι η μουρμούρα της κοινής γνώμης ούτε η δίψα της για αίμα.
Ένα βίντεο κυκλοφορεί και δείχνει ναυτικό να κάνει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πράξη.
Εξαλλου οταν μου μιλαει καποιος για ευαισθησια και ανθρωπισμό της κοινης γνωμης, με πιανει νευρικο γελιο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Ποσο δικιο εχεις.Οκ. Όσο το σκέφτομαι, ξέρεις που καταλήγω ότι έγκειται το πρόβλημα;
Ότι η πράξη του ύπαρχου (ή πως τον λένε τέλος πάντων), εκτός από ηθικά απαράδεκτη, είναι και παράνομη. Και θα ελεγχεί και θα κριθεί γι' αυτό. Μπορεί δίκαια, μπορεί άδικα, αλλά θα κριθεί, με τον τρόπο που έχουμε βρει ως δυτικές κοινωνίες να κρίνουμε τους συμπολίτες μας.
Η πράξη των δικαστικών αρχών, θα κριθεί από τους ανωτέρους. Σωστά ή λάθος, θα κριθεί όπως λέει ο νόμος. Και γαι τη νομική ορθότητα και για το αν επηρεάστηκε ή όχι.
Η αιμοβόρος κοινή γνώμη ρε φίλε δεν θα κριθεί από κανέναν. Όταν διψά για αίμα, κόντρα σε κάθε νόμο, επηρεάζοντας τις Αρχές, ακόμα και δίκιο να έχει, δεν θα κριθεί από κανέναν. Μόνο θα κρίνει. Ε, αυτό μου τη δίνει. Βαράει στα μελίγκια μου.
Και ποσο πολυ μερικες φορες νιωθω αηδια γι' αυτο που λεγεται "κοινη γνωμη", που δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια μειοψηφια φωνακλαδων που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και διψανε για αιμα σαν ξεδοντιαρες κουτσομπόλες γριες.
Και θελουν να μας πεισουν οτι ειναι και "ευαισθητοι" κιολας
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Να, αυτα σιχαινομαιΟ δήμαρχος του νέου προορισμού βγήκε και κάλεσε τον κόσμο σε διαδήλωση όταν θα εμφανιζόταν το πλοίο στο νέο λιμάνι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι, εχει απομεινει καποιο στοιχειο που δεν εχει βγει (παρανομα) δημοσιως στη φορα? Ολα τα ξερουμε.Και εμένα μου φαίνεται ακραίο, αλλά πώς όμως συμπεραίνεις ότι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας πήραν αυτή την απόφαση λόγω πίεσης της κοινής γνώμης και όχι λόγω των στοιχείων;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις