Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Ακομα ενας λογος για να μη προφυλακιστει.
Υπαρχει καταγεγραμμενος παντου αρα δεν εχει και την υποψια καταστροφης αποδεικτικου υλικου οπως κατηγορουνταν πχ η Καιλη.

Μονος σου τα μαρτυρας.

Δικη θα γινει, προφυλακιση ειναι παραλογο να γινει. Ξυπνα.

Ουτε ξερεις τι σημαινει προσωρινη κρατηση ουτε εχεις καταλαβει καν, ουτε εχεις σπαταλησει 1 λεπτο να γκουκλαρεις.

Αλλα εχεις και αποψη.

Καλυτερα να μιλας λιγο και να μελετησεις για τι πραμα μιλαμε γιατι δεν εχεις ιδεα γενικα.
Ακριβώς αυτό, τελείως λάθος......
Μόνο που τον ακούν στη γέφυρα να λέει πάρτε τηλέφωνο τον τάδε (λογικό, όλες οι εταιρείες έχουν κάποιον standby για όποια μαλακία συμβεί).
Τον ακούν, ή καλύτερα ακούν άλλους εκεί δίπλα, να δίνουν οδηγίες τι λέμε και τι όχι.
Όλοι όσοι ασχολούνται με την ναυτιλία ξέρουν πως τον άνθρωπο στη θάλασσα τον βοηθάς και δεν χρησιμοποιείς αστείες δικαιολογίες αφού τον εγκαταλείψεις.
Κάθεσαι ακόμα και πιστεύεις πως αυτός ο άνθρωπος αν ήταν έξω δεν θα προσπαθούσε να αλλοιώσει ότι στοιχείο μπορούσε??
Ή πως δεν θα τη κοπανούσε από την χώρα μέχρι να δικαστεί??
Όντως πρέπει να ξυπνήσω.

Α και που είσαι, μπούτσα μου που έκλεισαν κάποιον μέσα.
Ένας άλλος κλείστηκε σε 2Χ2 εξαιτίας του.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Ξ

Τον παρεπεμψαν και για θανατηφόρο έκθεση τον πλοίαρχο.
Moored.....

Ποιός τον γαμεί τον μαλάκα, ολόκληρο πλοίο το έστειλαν για επισκευές.
Αν ψάξει κανείς μπορεί και να βρει πως τις κάνουν πριν την ώρα τους.
Αθώο το μουνόπανο.
Ξύπνα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Του εδωσαν ελ.υπηκοοτητα για να γινει υπουργος.... 2 χρονια εξυνε τα παπαρια του ...απο το αποκλεισμενη -εγκλωβισμενη αττικη οδο , αλλοδαπη κατεχακη κλπ... στα σπασμωδικα κλεισιματα με το πρωτο χιονι την επομενη χρονια... με την ανυπαρξια στην δασοπυροσβεση , η αττικη απο το πουθενα καηκε απο παρνηθα μεχρι β,α, αττικη...με την ανυπαρξια για προληψη -προβλεψη πυρκαγιων πλυμμηρων ( τωρα ολα βγαινουν στην επιφανεια) παλι καλα που δεν εγινε ( ακομα) μεγαλος σεισμος.... και του δινουν ξανα υπουργειο ως επιβραβευση ...ενω εχει ηδη 63 υπουργους και υφυπουργους το ολιγομελες επιτελικο και λειτουργικο σχημα των μεγαλοσχημων εξαγγελιων....αντε λιγο ακομα και δεν θα υπαρχουν εδρανα στα υπουργικα να κατσουν ολοι και τα βουλευτικα θα ειναι ετσι και αλλιως αδεια....το δουλεμα παει συννεφο... ο κοσμος καναπεδατος , ο μπουμπουκος καταργει εργασιακα δικαιωματα θεμελειωμενα ακομα απο την εποχη του Ελ.Βενιζελου το 1920.... και δεν κουνιεται φυλλο....

Ελέγχει τα ΜΜΕ, τη δικαιοσυνη και τους μπαχαλακηδες του πεζοδρομιου
Δεν τον κουνάει τίποτα, 40 χρόνια θα μείνει σαν τον τσαουσεσκου

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
πλοιο σκότωσε επιβάτη. τι θα κάνουμε τώρα θα συλλάβουμε το πλοίο;
τρένο τράκαρε με άλλο τρένο
δίκανο σκότωσε εργαζόμενο.....

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ακριβώς αυτό, τελείως λάθος......
Μόνο που τον ακούν στη γέφυρα να λέει πάρτε τηλέφωνο τον τάδε (λογικό, όλες οι εταιρείες έχουν κάποιον standby για όποια μαλακία συμβεί).
Τον ακούν, ή καλύτερα ακούν άλλους εκεί δίπλα, να δίνουν οδηγίες τι λέμε και τι όχι.
Όλοι όσοι ασχολούνται με την ναυτιλία ξέρουν πως τον άνθρωπο στη θάλασσα τον βοηθάς και δεν χρησιμοποιείς αστείες δικαιολογίες αφού τον εγκαταλείψεις.
Κάθεσαι ακόμα και πιστεύεις πως αυτός ο άνθρωπος αν ήταν έξω δεν θα προσπαθούσε να αλλοιώσει ότι στοιχείο μπορούσε??
Ή πως δεν θα τη κοπανούσε από την χώρα μέχρι να δικαστεί??
Όντως πρέπει να ξυπνήσω.

Α και που είσαι, μπούτσα μου που έκλεισαν κάποιον μέσα.
Ένας άλλος κλείστηκε σε 2Χ2 εξαιτίας του.

Παιρνεις 20 στην εκθεση ιδεων αλλα εισαι εκτος θεματος οποτε μηδενιζεσαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Είσαι κανονική γλίτσα, με αυτά που ισχυρίζεσαι και ζητάς σε άλλο νήμα να σου ζητήσω και συγγνώμη επειδή μου ζήτησες πιστοποιητικό εκλογικών φρονημάτων! Όπου σε βρίσκω θα σε κράζω.
Mηπως να εβρισκες εκεινο το διοικητικο συμβουλιο της ΑΑΔΕ με τους ξενους?
Αν σε ξεβρακωσα δεν ευθυνομαι εγω, ας μην ελεγες βλακειες.
Τωρα κάνεις επιδειξη ακομη μεγαλυτερης ανωριμοτητας, θα με κυνηγας για να με εκδικηθεις που σε ξεβρακωσα? Τραγικος. Συγνωμη σου ειπα να ζητησεις επειδη εβρισες, ασε τις σαχλαμαρες, νιωσε επιτελους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τυπε αλεξ, όταν ο κορκονεας καθάρισε τον γρηγοροπουλο, μπήκε μαζί του φυλακή και ο άλλος που ήταν βαρδια μαζι του χωρίς να έχει κάνει τίποτα ουσιαστικά. Ποια η διαφορά του με τους εδω και γιατί να μην πρέπει να προφυλακιστουν τουλαχιστον και οι 4?
Κακως προφυλακιστηκε και εκεινος τοτε

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Ξ

Και αυτό είναι ίσως το μοναδικό αδίκημα που βγάζει νόημα στην περίπτωσή του. Γιατί να μιλάμε για ανθρωποκτόνο δόλο προς άνθρωπο που δεν γνωρίζεις την ύπαρξή του...δύσκολο.

Και κάτι ακόμα, όχι για σένα, για κάποιους που διάβασα από πάνω: Η προσωρινή κράτηση δεν είναι προκαταβολή ποινής. Οκ; Το 'χουμε;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ξ

Ειναι το μονο που βγαζει νοημα, αλλά εξακολουθει να ειναι εντελως ακραιο, και ασφαλως δεν δικαιολογει προφυλακιση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αυτό είναι ίσως το μοναδικό αδίκημα που βγάζει νόημα στην περίπτωσή του. Γιατί να μιλάμε για ανθρωποκτόνο δόλο προς άνθρωπο που δεν γνωρίζεις την ύπαρξή του...δύσκολο.

Και κάτι ακόμα, όχι για σένα, για κάποιους που διάβασα από πάνω: Η προσωρινή κράτηση δεν είναι προκαταβολή ποινής. Οκ; Το 'χουμε;;;;
Πολλά ζητας...
Θα σου απαντησουν διάφορα με έντονο ύφος, ασχετα με την ουσία, θα σου πουν για τα ηχητικα, τα ιδια και τα ιδια παντα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356

Εγώ, να σου πω τη μαύρη αλήθεια μου, το Λοστρόμο περίμενα να στείλουν να κάνει παρέα στον Ύπαρχο, όχι τον Πλοίαρχο. Αλλά δεν είμαι και ανακριτής για να ξέρω πως σκέφτονται.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
Ακριβώς ισοβιτες καταδικασμένοι για δολοφονίες 5-10 Ατόμων τη πέφτουν πολύ άσχημα σε δολοφόνους.Οι γυναικοκτονοι,αυτοί με το πλοίο τώρα,αυτοί που σκότωσαν τον Άλκη και τον Μιχάλη θα φάνε στη φυλακή ξύλο μέχρι αναπηρίας και οι κώλοι τους θα γίνουν σα πηγάδια από το άγριο γαμησι που θα τους ρίξουν οι φυλακισμένοι μη παραμυθιαζεστε δε γλιτώνουν με καμία Παναγία,θα φτύσουν το γάλα της μάνας τους όλοι αυτοί.

Και το ότι έχουμε φυλακές χειρότερες από της γουατεμάλας ή της σιέρα λεόνε ... το επιδοκιμάζεις δηλαδή ;;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Παιρνεις 20 στην εκθεση ιδεων αλλα εισαι εκτος θεματος οποτε μηδενιζεσαι.
Ευχαριστώ και για το εικοσάρι αλλά και για το ολοστρόγγυλο μηδενικό.
Μόνο που όσον αφορά εκείνο το εκτός θέματος άστο καλύτερα γιατί μάλλον που δεν έχεις δει τα πλοία από κοντά, όχι να ταξιδέψεις.
Στη δίκη τα ωραία :hi:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Εγώ, να σου πω τη μαύρη αλήθεια μου, το Λοστρόμο περίμενα να στείλουν να κάνει παρέα στον Ύπαρχο, όχι τον Πλοίαρχο. Αλλά δεν είμαι και ανακριτής για να ξέρω πως σκέφτονται
Από εμπειρία και χωρίς καμία άλλη απόδειξη γι' αυτό που λέω, έχω καταλάβει ότι η σειρά σκέψης είναι η εξής:
1) Την έκανε τη πράξη;
2) Μπορώ να προφυλακίσω με βάση το 282 ΚΠΔ ή ούτε καν;
3) Θα καταδικαστεί στο ακροατήριο ή θα παίζει να αθωωθεί και να γίνω ρόμπα;

Εγώ αυτό έχω στο μυαλό μου και με αυτό γράφω υπομνήματα. Νομίζω 8 στις 10 φορές πιάνει. Ευτυχώς δεν έτυχα ποτέ μου σε υπόθεση που να υπήρχε "κοινή γνώμη" και διάφορα άλλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ για τη δημοκρατία μας.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Εγώ, να σου πω τη μαύρη αλήθεια μου, το Λοστρόμο περίμενα να στείλουν να κάνει παρέα στον Ύπαρχο, όχι τον Πλοίαρχο. Αλλά δεν είμαι και ανακριτής για να ξέρω πως σκέφτονται.
Το πλοίο ταξιδεύει με την ευθύνη του πλοιάρχου.
Και κανένα χέρι/πόδι να σπάσεις μπελάδες θα έχει.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Από εμπειρία και χωρίς καμία άλλη απόδειξη γι' αυτό που λέω, έχω καταλάβει ότι η σειρά σκέψης είναι η εξής:
1) Την έκανε τη πράξη;
2) Μπορώ να προφυλακίσω με βάση το 282 ΚΠΔ ή ούτε καν;
3) Θα καταδικαστεί στο ακροατήριο ή θα παίζει να αθωωθεί και να γίνω ρόμπα;

Εγώ αυτό έχω στο μυαλό μου και με αυτό γράφω υπομνήματα. Νομίζω 8 στις 10 φορές πιάνει. Ευτυχώς δεν έτυχα ποτέ μου σε υπόθεση που να υπήρχε "κοινή γνώμη" και διάφορα άλλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ για τη δημοκρατία μας.
Το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δεν είναι η μουρμούρα της κοινής γνώμης ούτε η δίψα της για αίμα.
Ένα βίντεο κυκλοφορεί και δείχνει ναυτικό να κάνει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πράξη.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δεν είναι η μουρμούρα της κοινής γνώμης ούτε η δίψα της για αίμα.
Ένα βίντεο κυκλοφορεί και δείχνει ναυτικό να κάνει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πράξη.
Δεν καταλαβαίνω τη διάζευξη. Δηλαδή μόνο το ένα από τα δύο μπορεί να είναι απαράδεκτο; Όχι και τα δύο ταυτόχρονα;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Δεν καταλαβαίνω τη διάζευξη. Δηλαδή μόνο το ένα από τα δύο μπορεί να είναι απαράδεκτο; Όχι και τα δύο ταυτόχρονα;
Δεν έχεις άδικο, δεν το έγραψα όπως έπρεπε μάλλον.
Αντιλαμβάνεσαι όμως τι εννοώ?

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Δεν έχεις άδικο, δεν το έγραψα όπως έπρεπε μάλλον.
Αντιλαμβάνεσαι όμως τι εννοώ?
Οκ. Όσο το σκέφτομαι, ξέρεις που καταλήγω ότι έγκειται το πρόβλημα;
Ότι η πράξη του ύπαρχου (ή πως τον λένε τέλος πάντων), εκτός από ηθικά απαράδεκτη, είναι και παράνομη. Και θα ελεγχεί και θα κριθεί γι' αυτό. Μπορεί δίκαια, μπορεί άδικα, αλλά θα κριθεί, με τον τρόπο που έχουμε βρει ως δυτικές κοινωνίες να κρίνουμε τους συμπολίτες μας.

Η πράξη των δικαστικών αρχών, θα κριθεί από τους ανωτέρους. Σωστά ή λάθος, θα κριθεί όπως λέει ο νόμος. Και γαι τη νομική ορθότητα και για το αν επηρεάστηκε ή όχι.

Η αιμοβόρος κοινή γνώμη ρε φίλε δεν θα κριθεί από κανέναν. Όταν διψά για αίμα, κόντρα σε κάθε νόμο, επηρεάζοντας τις Αρχές, ακόμα και δίκιο να έχει, δεν θα κριθεί από κανέναν. Μόνο θα κρίνει. Ε, αυτό μου τη δίνει. Βαράει στα μελίγκια μου.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ευχαριστώ και για το εικοσάρι αλλά και για το ολοστρόγγυλο μηδενικό.
Μόνο που όσον αφορά εκείνο το εκτός θέματος άστο καλύτερα γιατί μάλλον που δεν έχεις δει τα πλοία από κοντά, όχι να ταξιδέψεις.
Στη δίκη τα ωραία :hi:
Ποσο χρονων εισαι τυπε μου?

Δεν αναφερθηκε πουθενα η λεξη πλοιο ουτε το συμβαν ουτε αν θα μπει φυλακη (θα μπει). Μοναχα γιατι δε πρεπει να προφυλακιστει.

Διαβασε τα κριτηρια για να προφυλακιστει καποιος. Δεν ικανοποιει ουτε ενα.
Τελεια.Παραγραφος.

Δεν αξιωθηκες να κανεις ουτε ενα απλο google να μαθεις τις συνθηκες ως γνησιος τυπικος τεμπελακος.

Και συνεχιζεις να μονολογεις για πλοια και ηχογραφησεις που δεν εχουν σχεση με τη προφυλακιση αγγιζοντας τα ορια του αυτισμου.

Περνα στο γραφειο απο Φεβρουαριο για επανεξεταση. Και ξαναπες μας για δικη, πλοιο και γεφυρα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Λόγω του ότι πολλοί διαφώνησαν όταν έγραψα πως ο Αντώνης πέθανε επειδή δεν ήταν Αντωνία

Μήλος: Μέλος πληρώματος επιβατηγού ταχύπλοου βούτηξε στη θάλασσα κι έσωσε 66χρονη​

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 11:39
superjet-01.jpg-696x292.webp

Και στελέχη της τοπικής λιμενικής Αρχής έριξαν κάβο και την περισυνέλλεξαν με ασφάλεια στον ντόκο.
Στη θάλασσα βούτηξε βραδινές ώρες της Πέμπτης μέλος του πληρώματος του επιβατηγού-ταχύπλοου “Super Jet”, της Sea Jets, όταν αντιλήφθηκε ότι 66χρονη αλλοδαπή, κατά τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα του Αδάμαντα στη Μήλο, παραπάτησε και έπεσε στο νερό.

Λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν με το “Blue Horizon” στον Πειραιά, χθες ο συγκεκριμένος ναυτικός έσπευσε άμεσα και κράτησε τη γυναίκα στην επιφάνεια, ενώ στελέχη της τοπικής λιμενικής Αρχής έριξαν κάβο και την περισυνέλλεξαν με ασφάλεια στον ντόκο.

Η επιβάτιδα ήταν καλά στην υγεία της και δεν επιθυμούσε τη μεταφορά της σε Κέντρο Υγείας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom