Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλο τριημερο αγαπες. Κοιταξτε να περασετε καλα. Η ζωη ειναι μικρη, και τα ωραια πραγματα λιγα.
Ριξτε το εξω ολοι εδω. Πονηρα μου πλασματα.
που δουλευει αυτη η ζωη?ποσο την εχει την καλουμπα????

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλο τριημερο αγαπες. Κοιταξτε να περασετε καλα. Η ζωη ειναι μικρη, και τα ωραια πραγματα λιγα.
Ριξτε το εξω ολοι εδω. Πονηρα μου πλασματα.

Γλυκια μου Δανάη εννοείτε ότι είμαστε Πονηρά πλάσματα...Παμπόνηρα θα το έλεγα εγώ

Καλο Τριήμεροοοοοοοο

edefdsm

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δαναη σου εστειλα δυο μηνηματα.τα πειρες;γιατι δεν πηρα απαντηση;

{KamaSutra}

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς την Εβίτα απο Ελευσίνα..?Έχω χάσει το τηλ. της!!!Επίσης με ενδιαφέρουν trans οι οποίες είναι σε ενεργητικό ρόλο!!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

edefdsm

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα ηθελα πληροφωριες για trans ενεργοπαθητικες απο θεσσαλονικη.ομορφες με μεγαλα προσοντα.οποιος ξερει κατι ας το γραψει...

MyMyMy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εαν καποιος εχει βρει ενα σιτε-φορουμ να μπορουν να ανταλλασσονται σωστες πληροφοριες, χωρις ο καθε "ασ-μην-τον-χαρακτηρισω" να λεει το δικο του παρακαλω, στειλτε το μου σε pm..  αρνουμαι να διαβαζω τις κουταμαρες σας...

Συγγνωμη αν σας εθιξα με το κουταμαρες...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εαν καποιος εχει βρει ενα σιτε-φορουμ να μπορουν να ανταλλασσονται σωστες πληροφοριες, χωρις ο καθε "ασ-μην-τον-χαρακτηρισω" να λεει το δικο του παρακαλω, στειλτε το μου σε pm..  αρνουμαι να διαβαζω τις κουταμαρες σας...

Συγγνωμη αν σας εθιξα με το κουταμαρες...

Ψαχνεις ενα φορουμ να διαφημιζεις το εμπορευμα χωρις παρεμβολες; Σταματα να μπαινεις καθε δυο λεπτα με αλλο ονομα... ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΕΜΕ!!!

MyMyMy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν καταλαβαινω τι λες...
Στην διαθεση μου η ΙP στους mods.
Tελος συζητησης.

Κι αν δεν εχω μιλησει πολυ στο φορουμ δεν σημαινει οτι δεν το εχω διαβασει.
Ερχομαι σε λιγο καιρο με εμπεριστατωμνενο τοπικ-reply με πληροφοριες και POI's..

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
...ασχετο, αλλα μιας και μιλαμε για πληροφοριες, δειτε τρανς απο τη γειτονικη μας χωρα:

...καντε κανενα ταξιδακι προς τα κει, συμφερει!!!

xxx
n

Μπράβο Νάντια που συμμετέχεις δημιουργικά...

Κι ενώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει ένα site της προκοπής που να διαφημίζονται τραβεστί, και ζήτημα να υπάρχουν 6-7 προσωπικές ιστοσελίδες κοριτσιών πολύ κακής ποιότητας, η γειτονική μουσουλμανική χώρα μας έχει ήδη ξεπεράσει...

Είμαστε πολύ πίσω και σε αυτό...

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μπράβο Νάντια που συμμετέχεις δημιουργικά...

Κι ενώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει ένα site της προκοπής που να διαφημίζονται τραβεστί, και ζήτημα να υπάρχουν 6-7 προσωπικές ιστοσελίδες κοριτσιών πολύ κακής ποιότητας, η γειτονική μουσουλμανική χώρα μας έχει ήδη ξεπεράσει...

Είμαστε πολύ πίσω και σε αυτό...

συμφωνω απολυτως. :rockon:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τελικά επειδη το χω χασει λιγο, εισαι οντως ο εθνικος σταρ ή μας δουλευεις ολους; κοιτα μην εισαι γιαλαντζι και σε παρει πρεφα ο οριτζιναλ και σε κυνηγαει με μηνυσεις και κραξιμο στο εξτρα τρια.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ολοι στο πλευρο των απεργων της ΔΕΗ!!! αυτων που παιρνουν χαμηλη συνταξη,χαμηλο μισθο και πληρωνουν
ακριβα το ρευμα Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning!

Συνημμένα

• zetem.jpg
    zetem.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 30

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
νακαι η αποδειξη!!!!!!!!!!!!!!!!

Κυρ <<Ανδρέα>>.. Αν δεν εισαι ο γνωστός Στάρ και το παίζεις δεν ειναι σωστό, στα κάτω κατω δεν εχεις το δικαίωμα να εκθέτεις τα προσωπικά στοιχεία κάποιου όποιος και νάναι αυτός...

Αν πράγματι είσαι ο ίδιος τότε πές μας μια χαρακτηριστική φράση που θες αλλά να την ακούσουμε στην επόμενη εκπομπή σου!!!
Τότε πειστήκαμε.... και χεστήκαμε αλλοιώς...κ ό φ τ ο!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom