Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.987
Πόντοι
5.235
Ρε μαγκες θα σας παω αρκετα πισω στο χρονο αλλα αυτο το τρανς(εγχειρισμενο) μου ειχε χαρισει απιστευτες στιγμες απολαυσης :rockon: :rockon: :rockon: , ακομα το θυμαμαι και  :bigdick:
Δουλευε απο το 1998-2001 περιπου στο ρδελομπου στην Καλλιφρονα (χαμηλα αναμεσα Πατησιων και Δροσοπουλου) ονομα Ηλεκτρα. μελαχρινο οχι πολυ ψηλη για τρανς , με πολυ θηλυκο σωμα, λεκανη καθαρα γυναικεια, μουν@κι απιστευτου σχηματος και αισθησης, στηθος απιστευτα καλη δουλεια καμια σχεση με τις σιλικονες που κυκλοφορουν.
οταν χαθηκαν τα ιχνη της απο αυτο το μαγαζι μου ειχε πει η τσατσα οτι πηγε επαρχια να δουλεψει. απο τοτε τζιφος! ξερω πολλοι θα πειτε ψαχνεις ψηλους στα αχυρα , αλλα που ξερεις καποιος μπορει να γνωριζει η' να θυμαται κατι.
αν καποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια ας την καταθεσει! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

avgeros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τελικά ρε παιδιά δεν θα δούμε καμιά πληροφορία? [glow=blue,2,300]πρωτάρης είμαι [/glow]
στη φάση αυτή... προτείνετε μου κάτι καλο για φάση... με υδραυλικά ή χωρίς... από αθήνα.  [move]:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:[/move]

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ? [glow=blue,2,300]ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΕΙΜΑΙ [/glow] ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ... ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΦΑΣΗ... ΜΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Ή ΧΩΡΙΣ... ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.  [move]:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:[/move]

για αρχη πηγαινε με μια εγχειρησμενη στο ντελο της οδου λουκα νικα και σαρρη στου ψυρρη και παρε την αλικη!!!!!!
στανταρ ειναι σαββατο και πεμπτη βραδυ!!!! ειναι πυραυλος η γκομενα!!!

avgeros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κάτι πιο βατό? πιο νωρίς εννοώ... είμαι δεσμευμενος... :headbang: :headbang: :headbang:

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στις 6 το απογευμα πιανει τη βαρδια της ρε φιλε δε σου κανει?

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Γεια σας ειμ και εγω εδω.

Συνημμένα

• untitled1erre.jpg
    untitled1erre.jpg
    125,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.273
Πόντοι
12.056
Αλλο ενα Θεεικο πουλεντο  :dancing: :dancing:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• untitled1J.jpg
    untitled1J.jpg
    156,8 KB · Εμφανίσεις: 32

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
λιλικα μωρο μου,
μ αρεσεις επειδη δινεις προσοχη
και στην παραμικρη λεπτομερια.
Σου εφτιαξα αυτο.
ελπιζω να σ αρεσει :grin:

Συνημμένα

• untitled1J.jpg
    untitled1J.jpg
    97,8 KB · Εμφανίσεις: 22

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αχ αυτο το βλεμμα σου..
πραγματικα φαινεται να κατεχεις
τα μυστικα του ερωτα...

Συνημμένα

• untitled1J.jpg
    untitled1J.jpg
    43 KB · Εμφανίσεις: 23

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Λιλάκι πού σε βρίσκει κανείς ?

'Επεσες βρε στο καλύτερο κορίτσι μας...Αντε να το προσέχεις.... Τέτοια ομορφιά ρε πούστη μου  :headbang: :headbang: :headbang: Ούτε ναυαγός σε νησί για 1000 χρόνια δεν σε γαμά γαμώ την τρέλα μου...Ρε Λίλα, σκέφτηκεσ ποτέ να κάνεις μεταμόσχευση κεφαλιόυ?  :think: :think:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
εσυ παντως ουτε με μεταμοσχευση στο κατω κεφαλι δεν μπορεις να γαμησεις.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
εσυ παντως ουτε με μεταμοσχευση στο κατω κεφαλι δεν μπορεις να γαμησεις.

Ναι ναι ναι....έχεις δίκιο αλλά εγώ μιλάω σοβαρά... Εδώ μπαινουν και άλλες τραβεστί κλπ που ποτέ μου δεν έχω πει κουβέντα.

Αλλά εσύ ρε πούστη μου θες σουλούπωμα, μάλλον γενική μεταμόσχευση.... Απο περούκα, κεφάλι, καινούργια ροδέλα (την έχεις λιώσει την παλιά) γενικά δεν σε φτάνει 1.000.000 ευρώ για να γίνεις συμπηθητική.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom