Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
απο εδω και στο εξης δεν λαμβανω μερος σε καμια αντιπαραθεση σε αντοιστιχα θρεντ!
παρα μονο σε ανταλλαγη πληροφοριων γυρω απο το θεμα!!!
ευχομαι να κανουν το ιδιο και οι υπολοιποι συναγωνιστες!!!
το ποιοι γαμανε το θρεντ με ασχετα σχολια το βλεπετε καθαρα!!!!

guru

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Παιδες, το θρεντ αυτο το ανοιξα με σκοπο την ανταλλαγη πληροφοριων για τραβεστι, τρανσ, κλπ.
Δεν εχει λογο κανεις που δεν τον ενδιαφερει το θεμα να ασχοληθει με το συγκεκριμενο.
Το αν ειναι καποιος ομοφυλοφυλος, αμφιφυλοφιλος, αφυλος, ετεροφυλος, μετροσεξουαλ, πανσεξουαλ, παρενδυτικος, παραφυλικος κλπ κλπ κλπ κλπ δεν εχει τοση σημασια, μιας και κανεις δεν κανει τεστ στον αλλον, ουτε ειναι και σωστο. Και κανεις δεν θα κρινει εμενα, το τι ειμαι αν ειμαι πως ειμαι γιατι ειμαι, μηπως ειμαι και πως θα ειμαι. Αν ειμαι.

Παρολο που υπαρχει ελευθερια γενικα στα φορουμ, ειναι τιμιο να διατηρουνται στο επιπεδο αυτο για το οποιο ηρθαν σε υπαρξη. Δεν υπαρχει λογος να γινει μπαχαλο αυτο εδω, οπως εγινε και ενα αλλο θρεντ (κατα την γνωμη μου παντα).

Δεν κρινω αλλους, δεν δεχομαι να με κρινουν αλλοι, και μαλιστα αγνωστοι.

Το αν ειναι αηδια για καποιον το να παει σε τραβελι, ειναι σεβαστο, και δεν πρεπει να ξαναπαει αφου δεν του αρεσε. Τι σχεση ομως εχει με ποστ εδω περα που ουσιαστικα κοροιδευει καποιον που μπορει να του αρεσει. Ε?

Μηπως η δουλεια του mod δεν ειναι να φροντιζει για την ομαλη λειτουργεια του site και του forum? Ειναι μηπως στα καθηκοντα του να εμποδιζει ή να ενοχλει ή να κοροϊδευει καποιους χρηστες για τον τροπο που εκφραζονται?
Δηλαδη? Επειδη δεν του αρεσουν καποιου τα τραβελια τι εγινε? Θα μπορουσες να βαλεις εναν πουριτανο ή φανατικο μονογαμικο να moddαρει στο thread για τα μπουρδελα? Φυσικα, αλλα τι σχολια θα εκανε και πως θα το εκανε το θρεντ ειναι μια αλλη ιστορια.
Προς θεου, δεν ονομαζω τους mod του site καπως. Απλα η ελευθερια της εκφρασης, συνοδευομενη απο μια σχετικη ταξη νομιζω οτι ειναι το νοημα της δημοκρατιας και της ελευθεριας.

Αν νομιζετε οτι το site και το εν λογω thread πρεπει να λειτουργει οπως εσεις νομιζετε, καλως. Εγω θα υπακουσω. Απλα καταργειτε ετσι την ουσια του, την σημασια του και ισως ισως και την ελευθερια του.

Συνάδελφοι λύστε μου μία απορί:

Πως γίνεται κάθε φορά όλοι οι καραγκιόζηδες εδώ μέσα να έχουν χρόνο και διάθεση να γαμάνε κάθε ζήτημα, αναλύοντας και γράφοντας κατεβατά για οτιδήποτε άλλο εκτός του εκάστοτε κυρίως θέματος?

Επισκέπτης
Συνάδελφοι λύστε μου μία απορί:

Πως γίνεται κάθε φορά όλοι οι καραγκιόζηδες εδώ μέσα να έχουν χρόνο και διάθεση να γαμάνε κάθε ζήτημα, αναλύοντας και γράφοντας κατεβατά για οτιδήποτε άλλο εκτός του εκάστοτε κυρίως θέματος?
Και εγω την ίδια απορία έχω, μόνο ζητάνε και δεν δίνουν καμιά πληροφορία  όπως ο μουνιλα!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Μπορείς να μου πεις απο ΠΟΥ βγάζεις αυτό το συμπέρασμα? ("απ ότι βλέπω" λες). Τι ακριβώς βλέπεις?
Προφανώς ότι κι εγώ... άσχετους με το thread να έχου κάνει το forum, chat και όταν μπαίνεις για να βρεις μια πληροφορία να χάνεσαι σε ατελείωτες σελίδες με παπαριές.. αυτά

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
Προφανώς ότι κι εγώ... άσχετους με το thread να έχου κάνει το forum, chat και όταν μπαίνεις για να βρεις μια πληροφορία να χάνεσαι σε ατελείωτες σελίδες με παπαριές.. αυτά
το κανουν για τα αστερακια ρε σεις :headbang: :headbang:

edefdsm

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα ηθελα και εγω πληροφοριες και γνωριμιες με trans

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Terrorista_gay.jpg
    Terrorista_gay.jpg
    75,8 KB · Εμφανίσεις: 20

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το θρεντ εχει χασει τον σκοπο του,εδω ειμαστε για να περνουμε πληροφοριες αλλα μερικοι μερικοι το εχουν κανει θρεντ αντιπαραθεσεων.
θα παρακαλεσω οποιον δεν εχει σκοπο να παρει η να δωσει πληροφοριες να μην γραφει εδω.
Θα ηθελα μια πληροφορια απο τα κοριτσια Αλικη και βαλεντινα.
Κοριτσια που υπηρετησατε;

Επισκέπτης
ενω εγω που λεω πληροφοριες ολοι με βριζεται οτι γαμαω το θρεαντ :dunno:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom