Καλά είπα εγώ πριν μερικές μέρες ότι το thread έχει βρεί το ρυθμό του...
κατι το οποιο δε θελετε να γινει με τιποτα απο οτι βλεπω!
Καλά είπα εγώ πριν μερικές μέρες ότι το thread έχει βρεί το ρυθμό του...
κατι το οποιο δε θελετε να γινει με τιποτα απο οτι βλεπω!
απο εδω και στο εξης δεν λαμβανω μερος σε καμια αντιπαραθεση σε αντοιστιχα θρεντ!
Μουνίλαααααααα...........Κυριάκος!!!!...taratsa αθετω αυτο που ειπα χθες το βραδυ...ναι ειμαι κοτα αλλα δεν κρατηθηκα....
ταρατσα...με συγχωρεις?
ταρατσα...με συγχωρεις?
Παιδες, το θρεντ αυτο το ανοιξα με σκοπο την ανταλλαγη πληροφοριων για τραβεστι, τρανσ, κλπ.
Δεν εχει λογο κανεις που δεν τον ενδιαφερει το θεμα να ασχοληθει με το συγκεκριμενο.
Το αν ειναι καποιος ομοφυλοφυλος, αμφιφυλοφιλος, αφυλος, ετεροφυλος, μετροσεξουαλ, πανσεξουαλ, παρενδυτικος, παραφυλικος κλπ κλπ κλπ κλπ δεν εχει τοση σημασια, μιας και κανεις δεν κανει τεστ στον αλλον, ουτε ειναι και σωστο. Και κανεις δεν θα κρινει εμενα, το τι ειμαι αν ειμαι πως ειμαι γιατι ειμαι, μηπως ειμαι και πως θα ειμαι. Αν ειμαι.
Παρολο που υπαρχει ελευθερια γενικα στα φορουμ, ειναι τιμιο να διατηρουνται στο επιπεδο αυτο για το οποιο ηρθαν σε υπαρξη. Δεν υπαρχει λογος να γινει μπαχαλο αυτο εδω, οπως εγινε και ενα αλλο θρεντ (κατα την γνωμη μου παντα).
Δεν κρινω αλλους, δεν δεχομαι να με κρινουν αλλοι, και μαλιστα αγνωστοι.
Το αν ειναι αηδια για καποιον το να παει σε τραβελι, ειναι σεβαστο, και δεν πρεπει να ξαναπαει αφου δεν του αρεσε. Τι σχεση ομως εχει με ποστ εδω περα που ουσιαστικα κοροιδευει καποιον που μπορει να του αρεσει. Ε?
Μηπως η δουλεια του mod δεν ειναι να φροντιζει για την ομαλη λειτουργεια του site και του forum? Ειναι μηπως στα καθηκοντα του να εμποδιζει ή να ενοχλει ή να κοροϊδευει καποιους χρηστες για τον τροπο που εκφραζονται?
Δηλαδη? Επειδη δεν του αρεσουν καποιου τα τραβελια τι εγινε? Θα μπορουσες να βαλεις εναν πουριτανο ή φανατικο μονογαμικο να moddαρει στο thread για τα μπουρδελα? Φυσικα, αλλα τι σχολια θα εκανε και πως θα το εκανε το θρεντ ειναι μια αλλη ιστορια.
Προς θεου, δεν ονομαζω τους mod του site καπως. Απλα η ελευθερια της εκφρασης, συνοδευομενη απο μια σχετικη ταξη νομιζω οτι ειναι το νοημα της δημοκρατιας και της ελευθεριας.
Αν νομιζετε οτι το site και το εν λογω thread πρεπει να λειτουργει οπως εσεις νομιζετε, καλως. Εγω θα υπακουσω. Απλα καταργειτε ετσι την ουσια του, την σημασια του και ισως ισως και την ελευθερια του.
(Α)ντρας?...
Και εγω την ίδια απορία έχω, μόνο ζητάνε και δεν δίνουν καμιά πληροφορία όπως ο μουνιλα!Συνάδελφοι λύστε μου μία απορί:
Πως γίνεται κάθε φορά όλοι οι καραγκιόζηδες εδώ μέσα να έχουν χρόνο και διάθεση να γαμάνε κάθε ζήτημα, αναλύοντας και γράφοντας κατεβατά για οτιδήποτε άλλο εκτός του εκάστοτε κυρίως θέματος?
Προφανώς ότι κι εγώ... άσχετους με το thread να έχου κάνει το forum, chat και όταν μπαίνεις για να βρεις μια πληροφορία να χάνεσαι σε ατελείωτες σελίδες με παπαριές.. αυτάΜπορείς να μου πεις απο ΠΟΥ βγάζεις αυτό το συμπέρασμα? ("απ ότι βλέπω" λες). Τι ακριβώς βλέπεις?
το κανουν για τα αστερακια ρε σειςΠροφανώς ότι κι εγώ... άσχετους με το thread να έχου κάνει το forum, chat και όταν μπαίνεις για να βρεις μια πληροφορία να χάνεσαι σε ατελείωτες σελίδες με παπαριές.. αυτά
θα ηθελα και εγω πληροφοριες και γνωριμιες με trans
..που περπαταει λεβέντικα !!!!Καλως τηνα την περδικα.....
..που περπαταει λεβέντικα !!!!
..που περπαταει λεβέντικα !!!!