Επιτελους!!!Τα off-topic πλέον θα παίρνουν δρόμο........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Επιτελους!!!
να αρχισουμε τις πληροφοριες
Και εσύ τέκνον βρούτε?
Όχι, παρανόησες.
Δεν είμαι εγώ στη φωτογραφία.
Επισκέπτης
Άλλο εννοώ αλλά δεν μπορώ να απαντήσω θα χαλάσω το thread!Όχι, παρανόησες.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Επιτελους!!!
Tαράτσα...τί ώρες κατεβαίνεις Βαρδάρη...???έχεις γατάκι μικρότερο ή μεγαλύτερο της Αλίκης????Όχι, παρανόησες.
Ευχαριστώ
Επισκέπτης
Tαράτσα...τί ώρες κατεβαίνεις Βαρδάρη...???έχεις γατάκι μικρότερο ή μεγαλύτερο της Αλίκης????
Ευχαριστώ
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ταρατσακο και Βρασιδακο την αγαπη μου. Ερχετε 3ημερο. αχοηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Φατε πιειτε και οτι αρπαξη. Σηκωστε και κανενα αετο. Βαλεντινααααααααααα. Το στοιχειο σου. Ναχη και μια παπαρα μεγαλη ζωγραφισμενη επανω 33 ποντων που να λεη αν δεν σας αρεση η λαγανα φατε αυτο. Το βουταω και στο ταραμα αν θελετε. Θα τα ξαναπουμε απο Τριτη. Θα ξανακανουμε καλη παρεα παλι. Να μην πουμε και κατι να γελασουμε?? Συλβια φιλια.
Φατε πιειτε και οτι αρπαξη. Σηκωστε και κανενα αετο. Βαλεντινααααααααααα. Το στοιχειο σου. Ναχη και μια παπαρα μεγαλη ζωγραφισμενη επανω 33 ποντων που να λεη αν δεν σας αρεση η λαγανα φατε αυτο. Το βουταω και στο ταραμα αν θελετε. Θα τα ξαναπουμε απο Τριτη. Θα ξανακανουμε καλη παρεα παλι. Να μην πουμε και κατι να γελασουμε?? Συλβια φιλια.
Επισκέπτης
Ταρατσακο και Βρασιδακο την αγαπη μου. Ερχετε 3ημερο. αχοηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
εμενα ουτε ενα καλησπερα ουτε ενας χαιρετησμος :'( :'( :'( :'(
Επισκέπτης
Mεγάλο και πράσινο σαν του HULK!έχεις γατάκι μικρότερο ή μεγαλύτερο της Αλίκης????
Ευχαριστώ
Mην με κάνετε να θυμώσω!!! :o
Υ.Γ Δεν είμαι off-topic για ψωλές μιλάμε!
Γεια σου Δαναη καλημερα και καλο 3ημερο και απο εμας.Ταρατσακο και Βρασιδακο την αγαπη μου. Ερχετε 3ημερο. αχοηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Εγω θα πεταξω πετρες ετσι για αλλαγη.
Αμα το καρφωσο με καμια καρφιτσα και γινει πυραυλος θα σου πω εγω.Mεγάλο και πράσινο σαν του HULK!
Mην με κάνετε να θυμώσω!!! :o
Υ.Γ Δεν είμαι off-topic για ψωλές μιλάμε!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μουνιλα μου βλεπω δεν λυπη ο Μαρτης απο την Σαρακωστη. Σε χαιρετω και σενα, και τον μπουλ, και τον μοντ μας το Σταυρο, που προσπαθη να μας βαλη σε ταξη εδω αλλα μυαλο δεν βαζουμε. Μαλλον του αρεση η φαση. Ε μοντ μου?? Ελα πες μου Καθαρη Δευτερα ερχετε ολα επιτρεπονται.
kaliosnatrios
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλο τριήμερο σε όλουςςςςς!!!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Βρασιδα τετοια μου βαζης και μετα μου λες να ειμαι φρονιμη μαζη σου. Ποσο να αντεξω και εγω.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπραβο βρασιδαΒρασιδα τετοια μου βαζης και μετα μου λες να ειμαι φρονιμη μαζη σου. Ποσο να αντεξω και εγω.
Επισκέπτης
Τι τις έβαλε ρε παιδιά?μπραβο βρασιδα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ποσο την εχεις τη λαγαναΤι τις έβαλε ρε παιδιά?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλο τριημερο αγαπες. Κοιταξτε να περασετε καλα. Η ζωη ειναι μικρη, και τα ωραια πραγματα λιγα.
Ριξτε το εξω ολοι εδω. Πονηρα μου πλασματα.
Ριξτε το εξω ολοι εδω. Πονηρα μου πλασματα.
Άλλο εννοώ αλλά δεν μπορώ να απαντήσω θα χαλάσω το thread!
Στείλε μου ΠΜ να μην εκνευρίσουμε κανένα συνάδελφο...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ποσο την εχεις τη λαγανα
Τετοια λαγανα Βρασιδα μου την ετρωγα ολο τον χρονο οχι μονο καθαρη Δευτερα. Βρωμοπαιδο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24K
- Εμφανίσεις
- 4M