Νέα

Πληροφορίες για Σερβία και Βουλγαρία, συνθήκες εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ironman1979
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
29
Πόντοι
1
Μου έγινε πρόταση από εταιρία να φύγω για Σερβία ήΒουλγαρία για 1,5 χρόνο περίπου με καλό μισθό. Υπάρχουν εμπειρίες από αυτές τις χώρες για συνθήκες εργασίας; πως σε δέχονται οι ντόπιοι; κλίμα; κλπ
Για Βουλγαρία είναι η Φιλιππούπολη και για Σερβία η Νις.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Μου έγινε πρόταση από εταιρία να φύγω για Σερβία-Βουλγαρία για 1,5 χρόνο περίπου με καλό μισθό. Υπάρχουν εμπειρίες από αυτές τις χώρες για συνθήκες εργασίας, πως σε δέχονται οι ντόπιοι κλπ
Φιλε οσον αφορα την φιλιπουπολη μπορω να σου πω μερικα πραγματα. Υπαρχουν πολλοι Ελληνες και ειδικα φοιτητες και πολλοι μιλανε Ελληνικα.το πως θα σου φερθουν οι ντοπιοι εξαρταται απο πολλα οσο και κυριως απο εσενα.Φυσικα εξαρταται τι δουλεια θα κανεις και τι εννοεις καλα λεφτα.Αν θες περισσοτερα στειλε πμ

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε αν σου καναν προταση για σερβια φυγε οπως εισαι,καλη ζωη,φτηνη,οι σερβοι μας πανε πολυ σαν λαο και οι σερβες δεν παιζονται σαν γυναικες,δεν θα θες να φυγεις να γυρισεις στην ελλαδα.

Υποθετω οτι ειναι εταιρια ελληνικων συμφεροντων οποτε δεν νομιζω οτι σε νοιαζει κι ολας οι συνθηκες εργασιας των σερβων,η ζωη μια φορα ειναι γαματη!

Η Νις ειναι λιγο ποιο επαρχια απο το βελιγραδι και ισως αυτο να ειναι ακομα καλυτερο οσον αφορα τους ανθρωπους παντως,και εχει και εκει ελληνες απο οσο ξερω

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Και Βουλγαρια δεν θα περασει ασχημα,ιδιαιτερα στη Φιλιπουπολη(Πλοβντιβ στα βουλγαρικα).Το θεμα ειναι,ο μισθος θα ειναι καλος με δεδομενα Ελλαδας η δεδομενα Βουλγαριας?Στη βουλγαρια τα "στελεχη" παιρνουν 500 ευρω και ειναι κ ευχαριστημενοι...Απλα Σερβια,οι γυναικες ειναι μακραν ανωτερες εμφανισιακα χωρις να σημαινει οτι οι Βουλγαρες πανε πισω...Μιλαω εκ πειρας πολυχρονης.

OP
OP
ironman1979

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
29
Πόντοι
1
O μισθός ελληνικός - όχι ευρωπαϊκός-. Δεν μιλάμε λοιπόν για τριτοκοσμικές καταστασεις.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μου έγινε πρόταση από εταιρία να φύγω για Σερβία ήΒουλγαρία για 1,5 χρόνο περίπου με καλό μισθό. Υπάρχουν εμπειρίες από αυτές τις χώρες για συνθήκες εργασίας; πως σε δέχονται οι ντόπιοι; κλίμα; κλπ

Φύγε όπως είσαι! Και μόνο σαν (επαγγελματική και όχι μόνο) εμπειρία αξίζει.

Ξεκολλήστε απ τις μαμάδες σας.

Sorry, χωρίς παρεξήγηση, συμβολικά μιλάω.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Αν οπως σουγραψα και στο πμ σου εξασφαλισουν μαλιστα και την διαμονη κοστος περιπου 300 ευρω αν και το χειμωνα με τους λογαριασμους ανεβαινει σαφως και ειναι καλυτερα απο Ελλδα και ειδικα Αθηνα σημερα.Αλλα τα παντα εξαρτωνται απο την εργασια που καλεισαι να κανεις.Ο χειμωνας ειναι σχετικα κρυος με χιονια και το καλοκαιρι αρκετα ζεστο ειδικα στο Πλοβντιβ.
Γενικα ισχυεει το θεμα οτι αν δουν οτι εστω καταλαβαινεις η ακομη καλυτερα μιλας την γλωσσα σου φαιρονται καλυτερα δηλαδη απλα δεν σε βλεπουν σαν αλλον ενα τουριστα για ξεμαδισμα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eγώ θα πήγαινα πάντως, και θα διάλεγα Σερβία.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Είδες όμως, δεν θα χρειαστεί να πας γιατί δεν πρέπει να το παλέψεις επαγγελματικά όπως ο κουβαλητής ό άνδρας.

:huh:

edit: Εννοώ ότι θα ήθελα να πάω, αλλά δε μου προτείνουν κάτι χαχα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σου λείπουν οι λέξεις;

Είμαι "σεξιστής"

OP
OP
ironman1979

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
29
Πόντοι
1
ευχαριστώ μάγκες... θα απαντήσω όταν θα έχω περισσότερα νέα.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Η κοπελα μου ειναι απο Νις (αν και τωρα μενει Βελιγραδι) αν θες συγκεκριμενες πληροφοριες στειλε πμ και την ρωταω

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Η κοπελα μου ειναι απο Νις (αν και τωρα μενει Βελιγραδι) αν θες συγκεκριμενες πληροφοριες στειλε πμ και την ρωταω

σου στελνω εγω να μου βρει καμια φιλη της σερβα να τα φτιαξουμε  :smitten:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγγρ.