Νέα

Πληροφορίες για Σερβία και Βουλγαρία, συνθήκες εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ironman1979
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ελα πες μου τωρα οτι εαν ησουν κ εργοδοτης και ειχες να επιλεξεις αναμεσα σε 2, θα προσλαμβανες αποφοιτο βουλγαρικου πανεπιστημιου αντι για αγγλικου-ιταλικου-γερμανικου..

πες το μου κ αυτο μεσα σ ολα!

θελω να το διαβασω..

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
ελα πες μου τωρα οτι εαν ησουν κ εργοδοτης και ειχες να επιλεξεις αναμεσα σε 2, θα προσλαμβανες αποφοιτο βουλγαρικου πανεπιστημιου αντι για αγγλικου-ιταλικου-γερμανικου..

πες το μου κ αυτο μεσα σ ολα!

θελω να το διαβασω..
Πιθανα οχι αλλα αυτο ειναι ασχετο με ολα τα υπολοιπα γιατι ασχετα Πανεπιστημια υπαρχουν και στην Αγγλια. Επησις οπως προανεφερα πολλα εχουν αλλαξει και αλλαζουν συνεχως σε αυτες τις χωρες αν καποιος ειχε επισκεφθει πχ την Βουλγαρια πριν 10-15 χρονια δεν ξερει τιποτα απο την σημερινη κατασταση.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Πιθανα οχι αλλα αυτο ειναι ασχετο με ολα τα υπολοιπα γιατι ασχετα Πανεπιστημια υπαρχουν και στην Αγγλια. Επησις οπως προανεφερα πολλα εχουν αλλαξει και αλλαζουν συνεχως σε αυτες τις χωρες αν καποιος ειχε επισκεφθει πχ την Βουλγαρια πριν 10-15 χρονια δεν ξερει τιποτα απο την σημερινη κατασταση.

εφυγε και ενας συναδελφος για σοφια..θα ειναι υπευθυνος υποκαταστηματος

ειτε σοφια, ειτε νεα υορκη ειτε σαο παολο ενα ειναι σιγουρο

ολο και περισσοτεροι νεοι μορφωμενοι θα κοιταζουν προς τα εξω..τα πραγματα ειναι δυσκολοτερα για τα παιδια που βγηκαν στον χωρο πριν 2-3 χρονια και με την κριση δεν εχουν προυπηρεσια της προκοπης

*αγγλια υπαρχουν 110 πανεπιστημια

ο αφρος ειναι τα 20 - 25 πρωτα

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
εφυγε και ενας συναδελφος για σοφια..θα ειναι υπευθυνος υποκαταστηματος

ειτε σοφια, ειτε νεα υορκη ειτε σαο παολο ενα ειναι σιγουρο

ολο και περισσοτεροι νεοι μορφωμενοι θα κοιταζουν προς τα εξω..τα πραγματα ειναι δυσκολοτερα για τα παιδια που βγηκαν στον χωρο πριν 2-3 χρονια και με την κριση δεν εχουν προυπηρεσια της προκοπης

*αγγλια υπαρχουν 110 πανεπιστημια

ο αφρος ειναι τα 20 - 25 πρωτα
Τωρα μιλας σωστα! Συμφωνω !

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Και πριν ολοσωστα μιλαγα και μ επιχειρηματα

απλα ειναι εναντια στα πιστευω σου και στις επαγγελματικες επιλογες σου

καθολου σωστα δε μιλουσες, η για να το κανω πιο συγκεκριμμενο μιλουσες στα στενα ορια του δικου σου τομεα εργασιας που μπορει η εργασιακη εμπειρια σε μια μη ανεπτυγμενη χωρα να μην μετραει και πολυ. Υπαρχουν τομεις εργασιας (μηχανικοι ειναι το προφανες παραδειγμα) στους οποιους η χωρα στην οποια δουλευεις δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια. Ξερεις ποσους πρωην ΟΤΕτζηδες εχει παρει η Vodafone στην Αγγλια και τους χρυσοπληρωνει? Πολλους. Ξερεις απο που τους πηρε? Ρουμανια. Μηχανικος, φιλος μου, με ειδικευση σε υποδομες για μαρινες τελειωσε εργο στο Μαυροβουνιο και πηγε Φλοριντα, στη Raytheon. Τον παρακαλαγανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom