You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Ρωτησα και για αυτο αλλα ακουσα τα χειροτερα.Γινονται και φασαριες πολλες εκει.Στο δρομο απο Μυτιληνη προς Καλλονη(γυρω στα 25 χιλιομετρα απο μυτιληνη δηλαδη 15 απο καλλονη)εχει 1 μπαρακι,μαλλον κολομπαρο...ΟΝΕΙΡΟ BAR...E στη μεση του πουθενα και με αυτο το ονομα νομιζω οτι πρεπει να παιζει...Δε μπηκα βεβαια αν και γουσταρα καθως δεν εκατσε η φαση να παω με παρεα!!Αμα εχεις διαθεση και αμαξι περνα απο κει το βραδακι...Καλα να περασεις!!!
Σιγα ρε μαν τις φασαριες...Στη Μυτιληνη εισαι οχι στο Σικαγο..Ρωτησα και για αυτο αλλα ακουσα τα χειροτερα.Γινονται και φασαριες πολλες εκει.
Καλο ειναι το ονειρο..Με 100 ευρωπουλα φορτωνεις και φευγεις αρκει να πας 2-3 φορες και να κερασεις κανα ποτακι καμια γκομενα..Μην μπεις με υφος μπατσου μεσα γιατι δεν θα φορτοσεις ποτε.Ξυλο δεν τρως..Οταν πρωτοπηγα μιας και αγνωστη φατσα εκει με ενα φιλο,ηπιαμε ενα σωρο ποτα κερασμενα απ τ αφεντικο(μας περασε για μπατσους) οταν καποια στιγμη μας ειδε με καποιον γνωστο του εσκασε στα γελια και φορτωσαμε με 50 ευρω μιας και γνωστοι του δικου του πλεον.αν γινεις συχνος πελατης φορτωνεις με 50!!!
Επισκέπτης
φίλε μου κατάγομαι από εκεί και οι συμπατριώτισσες μου είναι πολύ τσαχπίνες μάλιστα στην Σάμο ένα χωριό που λέγεται Μυτιληνιοί και έχει ιδρυθεί από κόσμο που έφυγε από την Μυτιλήνη και εγκαταστάθηκε εκεί οι Σαμιώτες το αποκαλούν ανάσκελο χωριό.Αρχες Σεπτεμβρη ανεβαινω παλι Μυτιληνη ανοιξε παιδια τιποτα καινουριο?Οχι οτι οι Μυτιλινιες απο μονες τους δεν ειναι αρκετα μεγαλη προκληση για να ανεβω.
Επισκέπτης
Υπαρχει ενα κονσομασιον μπαρ στην πολη προς το αεροδρομιο διπλα στη roma pizza με καλα τεμαχια μεσα οπως επισης και ενα στρηπτιζαδικο λιγο εξω απο την πολη μετα τις αντιπροσωπιες με μετρια μουνια και μαπα χορους!Αυτα τα ολιγα ξερω...
μια ωρα εξω απ την καλλονη ρε φιλε εχεις πιασει πλεον τουρκικα παραλια...10 λεπτα εξω απ την καλλονη ειναι οπως πας για μυτιληνη στα αριστερα σου και λεγεται "Ονειρο" αν δεν κανω λαθος!!Καμια πληροφορια για Μυτιλήνη βρε παιδια ???
Φιλοι μου ειπαν για μερικα καλα μαυρακια σε καποιο κολομπαρο μια ωρα περιπου εξω απο την πολη.... ξερει κανεις αν πραγματι ισχυει αυτο και σε πια περιοχη ειναι ???
Ευχαριστω
στο πρωτο που λες δεν γαμας με την καμια αν δεν γινεις πολυ "φιλος του μαγαζιου",λεγεται "Liberty" κι αυτο μετα τις αντιπροσοπειες ειναι πισω απ τα μπουζουκια "καβουρας",λεγεται "Ζεφυρος" και δεν ξερω αν δουλευει πλεον...ισως και να χει κλεισει...Υπαρχει ενα κονσομασιον μπαρ στην πολη προς το αεροδρομιο διπλα στη roma pizza με καλα τεμαχια μεσα οπως επισης και ενα στρηπτιζαδικο λιγο εξω απο την πολη μετα τις αντιπροσωπιες με μετρια μουνια και μαπα χορους!Αυτα τα ολιγα ξερω...
Επισκέπτης
Ο Ζεφυρος εχει κλεισει. Εδω και καιρο.
Υπαρχουν παντως μαγαζακια του ειδους αυτου στη μυτιληνη.
Υπαρχουν παντως μαγαζακια του ειδους αυτου στη μυτιληνη.
scockfield
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Στο Exotica νομίζω μπορείς να φορτώσεις με το ανάλογο αντιτιμο, βέβαια απο ποιότητα δεν ξέρω τι παίζει. Παλιότερα είχα φορτώσει απο ζέφυρο στις καλές του εποχές με 130Ε...Η σκηνή πάντως απο ότι ακούω έχει πέσει αρκετά..Οι παντρεμένες παίζουν περισσότερο..
φιλε μου το εξωτικα ειναι μεσα στην Καλλονη και πιο συγκεκριμενα στο δρομο που παει προς μυτιληνη,2 λεπτα απ την κεντρικη πλατεια της πολης..εκει γαμας με 100 ευρω αλλα για να φορτωσεις πρεπει να πας 3-4 βραδυα να πιεις κανα ποτακι και να μην εχεις την φατσα μπατσου που δεν ειναι απο κει....O φιλος πριν λιγο μου εστειλε μηνυμα και το ονομα του Μπαρ μοθ γραφει ειναι "ΕΧΟΤΙΚΑ".
Ξερει η εχει ακουσει κανενας φιλος απο Μυτιληνη κατι σχετικο με το τι παιζεται εκει???
only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τιποτα καινουριο παιζει μεσα στην πολη???
only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το liberty τι ειναι τελικα?
ξερει κανεις να βοηθησει?
helppppppppppppppppp
ξερει κανεις να βοηθησει?