koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
μαγκες εχει κανεις επισκεφθει κανενα καταστημα?αποψη?
παιζει να δουλεβεις σε τετοιο καταστημα εσυ...25 μηχανηματα εχει!κλειστο σκοταδι μεσα..αλλα ωραια φαση!και πολυ καλα στημενα !Μικρά Καζίνο λίγο κλειστοφοβικά . Έχουν περίπου 25 μηχανήματα το καθένα................
Τι εννοεί ο ποιητής;Έχουν σχεδόν όλα γκομενάκια αλλα δεν δίνουν λεφτά...στα φρουτάκια του οπαπ που έχω πάρει ειναι σε προπό πάντα...στο play δεν μου έχει δώσει τιποτα
Ευχαριστώ φίλε είσαι κατατοπιστικός με το ζόρι κρατιέμαι να μην μπω μέσα και ξανακολλησω αλλά ποτέ δεν ξέρεις καλό ειναι να έχω μια ιδέα τι παίζει.Μπορει και να ισχυει αυτο που λες με κορακια , πιο διακριτικα ομως , υπαλληλους να δινουν πληροφοριες κλπ.
Ομως ποτε δεν ξερεις αν ενα μηχανημα θελει να φαει ας πουμε 200€ ή 800€ για να δωσει μετα κατι.
Επισης αυτα ειναι κεντρικα συνδεδεμενα μεσω web και δεν ξερω αν πχ φαει ενα μηχανημα στην Αθηνα τα δωσει πισω (μερος απο αυτα ) ενα μηχανημα στα Γιαννενα.
Οπως και οτι το καθε μηχανημα περι;τύπουεχει πχ 10 διαφορετικα παιχνιδια , δεν ξερουμε αν στα φαει το παιχνιδι 2 θα δωσει κατι πισω το ιδιο ή το παιχνιδι 6.
Δεν ξερω πως λειτουργουν , δικτυακα , και με τι ποσοστα.