Ακριβως!Και ειναι και της Ρουμανικης σχολης!!!Σπουδασε 3 χρονια στο μεγαρο και τωρα ως ανωτατη καθηγητρια διδασκει στην Κασσανδρας!!!![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
να πω την αλήθεια μου αρέσει καλύτερα όπως είναι στην Κασσάνδρας δλδ μόνο με το στρινγκάκι και της γόβες της
Ακριβως!Και ειναι και της Ρουμανικης σχολης!!!Σπουδασε 3 χρονια στο μεγαρο και τωρα ως ανωτατη καθηγητρια διδασκει στην Κασσανδρας!!!![]()
![]()
να πω την αλήθεια μου αρέσει καλύτερα όπως είναι στην Κασσάνδρας δλδ μόνο με το στρινγκάκι και της γόβες της![]()
Ουτε συζητηση περι αυτου![]()
![]()
να πω την αλήθεια μου αρέσει καλύτερα όπως είναι στην Κασσάνδρας δλδ μόνο με το στρινγκάκι και της γόβες της![]()
γιατι στο ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ φορουσε αλλα?
δεν εδειχνε τατουαζ---στριγκο---βυζους?
Eμενα μου αρεσε στο ΑΜΝΕΖΙΑ, που φορουσε παντα οτι πιο προστυχο!!!![]()
πάντως είναι αρκετά παιχνιδιάρα στο σαλόνι......το κουνάει καλά![]()
![]()
Το'χει η πουτανα χαλαλι της
Ξερει καλα την δουλεια της
Σε πρωτη ευκαιρια![]()
Oσο θυμαμαι και αυτες τις καυλοβυζαρες.......Το'χει η πουτανα χαλαλι της
Ξερει καλα την δουλεια της
Σε πρωτη ευκαιρια![]()
Oσο θυμαμαι και αυτες τις καυλοβυζαρες.......[/URL]![]()
![]()
Βρηκα πιο σουτιεν φοραγε....Φόραγε τα σουτιέν της Μαγδας τότε ............................................
Αν φόραγε της Μιχαελας _ Ιωάννας Θα νόμιζες ότι έβλεπες τα δικά μου βυζιά!
Ελα Αλεκο....γιατι κανεις δεν απάνταει ?
ΛάγαρεΓια ανάλυσε το ροστερ ....................................................
Σε μαγέρικο πήγες, δεν πήγες σε γκαλά στο χιλτον!