You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 717K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
τελικα η ιωαννα φιλε λαγαρε αποδειχτηκε ποιο μαγκας απο ολες οσες περασαν απο κει.... καποτε μου ειχε πει πως ηθελε να σταματησει.... θα φανει παραξενο αλλα την πιστεψα...Αφιερωμένο στην Ιωάννα που θα ΛΕΙΨΕΙ από το δώμα…………………………………………
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σήμερα βρήκα και το πάρκινγκ κλειστό ,όπως ήταν αναμενόμενο ......................
Το δράμα ολοκληρώνεται με το χρόνο!
Παίδες, εγώ δεν πιστεύω ότι τελικά θα κλείσει το μαγαζί.
Κι αν κλείσει το συγκεκριμένο, θα ανοίξει άλλο.
Το "σηκώνει" η αγορά.
Το ότι έμεινε ανοιχτό τόσα χρόνια σημαίνει ότι τα πράματα είχαν βρει την ισοροπία τους εκεί.
Και όταν λέω "τα πράματα" εννοώ ΟΛΑ τα πράματα, όπως π.χ. και οι μίζες που πληρώνονται από ΟΛΑ τα ξενοδοχεία ("ημιδιαμονής") στις "αρχές" για να κάνουν τα στραβά μάτια για το τι γίνεται εκεί μέσα.
Αμφιβάλλετε?
Επειδή δηλαδή φάνηκε τώρα ένας διάττων αστέρας Χρυσοχοϊδης που ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ είπε "Εγώ θα βάλω τάξη στο κέντρο της πόλης" τον πιστέψατε? Αρχίδια. Αν τα πράματα (κοινωνικά εννοώ) παραμείνουν ως έχουν και μετά τις εκλογές, θα καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, θα σταματήσουν τα πυροτεχνήματα, και η ζωή θα ξαναγυρίσει στον κανονικό της ρυθμό.
Κι αν ΔΕΝ παραμείνουν, θα διαμορφωθεί ένα νέο πλαίσιο που το καθεστώς "Amnesia" θα βρει τη θέση του. Ο λόγος? Το "σηκώνει" η αγορά.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
συμφωνω απλα πιστευω πως οσο και να θελει να αφησει το παρελθον πισω της, το σημαδι στο κουτελο θα της το θυμιζει...Ήταν από τις εξαιρέσεις ανάμεσα στις πουτάνες.........
Είχα την "αγωνία"5-6 μήνες,μη τη φάνε, και πέσει έξω, αλλά τώρα νομίζω απ ότι έμαθα τελευταία ότι είναι μια χαρά και δεν έχει ανάγκη!
συμφωνω απλα πιστευω πως οσο και να θελει να αφησει το παρελθον πισω της, το σημαδι στο κουτελο θα της το θυμιζει...
ποιος την πήδαγε ο Ζορό ?
Than77
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δυστυχώς το Μέγαρο ήταν κλειστό. Γιατί??? (φυσικά και γνωρίζω - ρητορικά ερωτώ) Καταρχήν θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ σε εκέινους που έκλεισαν ένα τέτοιο μέρος. Γιατί, και πάλι, γιατί??? Πότε θα γίνουμε χώρα ευρωπαϊκή!!! Αντί να βρείτε φόρμουλα να γίνουμε Αμστερνταμ (Ολλανδία), μας γυρίζετε πίσω (στην παρανομία, και στα πεζοδρόμια - ΑΙΣΧΟΣ ). Πού είναι το κακό, να βρίσκεις κορίτσια, να κουβεντιάζεις, να τα κερνάς, και εάν σε καυλώνουν να πηγαίνεις σε παρακείμενα ξενοδοχεία. . . φυσικά με το "κέρασμά" τους. Γιατί όχι?? Φυσικά πρέπει να μιλάμε για ενήλικες, και κοπέλες που δουλεύουν για τους εαυτούς τους. Αυτό γίνεται συνεχώς στην Αγγλία, αφού μπορείς να επισκεφθείς διάφορα club, όπου βρίσκεις καθημερινά κορίτσια (της διπλανής πόρτας), που θέλουν να περάσουν καλά, και φυσικά να μαζέψουν χρήματα, για ρούχα, για ταξίδια κτλ..... είναι κακό??? Που είναι η παρανομία?? Πραγματικά έχω αρκετές τέτοιες εμπειρίες, και δεν βρίσκω κάτι το μεπτόν (Πάντα εκφράζω την πολύ προσωπική μου γνώμη, και χωρίς να γνωρίζω το σκεπτικό της απόφασης των Αρχών για το κλείσιμο του Μεγάρου). Τελοσπάντων, , αυτά από μένα. . . . αλλά, ας προχωρήσω στο παρακείμενο.
Πήγα στην περιοχή του Amnezia, και για καλή μου τύχη είδα την Μελίσα (ρουμάνα, 25χρ, 1.68-70μ), όπου την είχα δοκιμάσει στο παρελθόν, και η οποία με θυμόταν.
Χωρίς δεύτερη σκέψη, . . . . και διακριτικά, πήγαμε στο χοτελάκι, όπου πέρασα ΤΕΛΕΙΑ για 30λεπτά μαζί της. Πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά, με όρεξη, πίπα όνειρο (ρούφαγε τα @@ με λύσσα), εναλλαγές στο sex, φιλιά, χάδια, και καθόλου (μα καθόλου) βιασίνες. Το κορίτσι επιδίωξε να περάσω καλά, και δεν με άφησε μέχρι να στραγγίξω τελείως (γενικά αργώ να τελειώσω ), και να με πονέσει η μέση μου.
Έφυγα χαρούμενος, και ήρεμος, και πολύ σύντομα θα υπάρξει β'γύρος. Η Μελίσα έχει το σώμα που μου αρέσει, και φυσικό βυζάκι 30D (περίπου). . .
Πήγα στην περιοχή του Amnezia, και για καλή μου τύχη είδα την Μελίσα (ρουμάνα, 25χρ, 1.68-70μ), όπου την είχα δοκιμάσει στο παρελθόν, και η οποία με θυμόταν.
Χωρίς δεύτερη σκέψη, . . . . και διακριτικά, πήγαμε στο χοτελάκι, όπου πέρασα ΤΕΛΕΙΑ για 30λεπτά μαζί της. Πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά, με όρεξη, πίπα όνειρο (ρούφαγε τα @@ με λύσσα), εναλλαγές στο sex, φιλιά, χάδια, και καθόλου (μα καθόλου) βιασίνες. Το κορίτσι επιδίωξε να περάσω καλά, και δεν με άφησε μέχρι να στραγγίξω τελείως (γενικά αργώ να τελειώσω ), και να με πονέσει η μέση μου.
Έφυγα χαρούμενος, και ήρεμος, και πολύ σύντομα θα υπάρξει β'γύρος. Η Μελίσα έχει το σώμα που μου αρέσει, και φυσικό βυζάκι 30D (περίπου). . .
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
μι κλετε καλι κιριι να ιπαρχουνε κε αλα πολι ορεα μαγαζα
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σε συνθήκες κρίσης, το παρασκήνιο κάνει ασύμφορη τη λειτουργία τέτοιου ιδρύματος.
Σπάσ' το και ξαναρίχτο, αρχηγέ. Δε μπορώ να παρακολουθήσω το σκεπτικό σου. Τι είναι "παρασκήνιο" και γιατί αυτό αλλάζει τα στοιχεία της λειτουργίας?
χωρίς να γνωρίζω το σκεπτικό της απόφασης των Αρχών για το κλείσιμο του Μεγάρου).
Μάλλον είναι στα πλαίσια της καταπολέμησης της ανεργίας
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
η ιωαννα ηταν ενα κοριτσι που το τιμησα πολλες φορες . ηταν πολυ καλη σε αυτο που εκαν(ε) .χαθηκε και μικαελλα εχω καιρο να την δω .φιλε xpapad το σημαδι πως το απεκτησε ? κ .λαγαρε οταν λετε μια χαρα τι εννοειτε ??συμφωνω απλα πιστευω πως οσο και να θελει να αφησει το παρελθον πισω της, το σημαδι στο κουτελο θα της το θυμιζει...
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
θα σου απαντησω και στα 2 ερωτηματα.... το σημαδι το απεκτησε απο σιδερογροθια οταν προσπαθησαν να της κλεψουν την τσαντα ενα βραδυ που γυρνανε σπιτι, για το 2ο ερωτημα πριν κανα τριμηνο μου ειπε η μιχαελα οτι ειναι στο βουκουρεστι και δουλευει σε μια καφετερια εκει και οτι ειναι καλα και περναει καλα, αυτα....η ιωαννα ηταν ενα κοριτσι που το τιμησα πολλες φορες . ηταν πολυ καλη σε αυτο που εκαν(ε) .χαθηκε και μικαελλα εχω καιρο να την δω .φιλε xpapad το σημαδι πως το απεκτησε ? κ .λαγαρε οταν λετε μια χαρα τι εννοειτε ??
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
θα σου απαντησω και στα 2 ερωτηματα.... το σημαδι το απεκτησε απο σιδερογροθια οταν προσπαθησαν να της κλεψουν την τσαντα ενα βραδυ που γυρνανε σπιτι, για το 2ο ερωτημα πριν κανα τριμηνο μου ειπε η μιχαελα οτι ειναι στο βουκουρεστι και δουλευει σε μια καφετερια εκει και οτι ειναι καλα και περναει καλα, αυτα....
Πόσα ποιά....πόσα γνωρίζεις; Φωτεινός Παντογνώστης! ;)
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
τοτε μια χαρα ειναι . απο οτι ακουω εκει αναβαθμιζονται ενω εδω ....... χεσταθα σου απαντησω και στα 2 ερωτηματα.... το σημαδι το απεκτησε απο σιδερογροθια οταν προσπαθησαν να της κλεψουν την τσαντα ενα βραδυ που γυρνανε σπιτι, για το 2ο ερωτημα πριν κανα τριμηνο μου ειπε η μιχαελα οτι ειναι στο βουκουρεστι και δουλευει σε μια καφετερια εκει και οτι ειναι καλα και περναει καλα, αυτα....
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
γραψε κανα μηνυμα να φυγουμε απο αυτη τη σελιδα του bourdela, ειμαστε στην 666Πόσα ποιά....πόσα γνωρίζεις; Φωτεινός Παντογνώστης! ;)
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
λεγανε οτι το amnezia και ο σκαραβεος ηταν περιπου τα ιδια μαγαζια . καμια σχεση !!!! το amnezia ειχα λιο πολυ κατωτερο μεσο ορο ηλικιας και μπορουσες να περασεις καλα με πολυ λιγοτερα χρηματα .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις