Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τελικά,αυτή που σας έλεγα στην δεξιά πλευρά,την μπαμπάτσικη με τη μυταρόλα,βρήκατε πως την λένε? ο"Ινδιάνος" είχε υποσχεθεί να το διαλευκάνει....

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολουσ και καλη εβδομαδα!!!εκανα τη μαλακ... και δεν ακουσα το ενστικτο μου και δοκημασα την αννα απο τα αριστερα !!!!ομορφη κοπελα αλλα ηταν σαν να  :fuck1: πτωμα! αφου δεν τελειωσ... και την εδειωξα και με ρωτουσε γιατι :headbang: μηδενικη συμμετοχη αεροπιπα μη ετσι ποναω με νευριασε!!μετα απο τα νευρα μου πηγα για μασαζ στη στρ29 με αλινα απιστευτη σκετη καυλα!!!!τι εγινε σταματησε η μαγδα????ευτυχωσ γυρισε η αλεξανδρα αλλα δεν δινει κουλουρι!!!!
μαλλον θα σταματησω το μεγαρο !!!δεν υπαρχουν ποια καλεσ υπηρεσιεσ >:(

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τελικά,αυτή που σας έλεγα στην δεξιά πλευρά,την μπαμπάτσικη με τη μυταρόλα,βρήκατε πως την λένε? ο"Ινδιάνος" είχε υποσχεθεί να το διαλευκάνει....
Σοφια ειναι το ονομα της, φιλτατε.........

Ο Ινδιανος κραταει τις υποσχεσεις του.

;) ;) ;) ;) ;) ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλησπερα σε ολουσ και καλη εβδομαδα!!!εκανα τη μαλακ... και δεν ακουσα το ενστικτο μου και δοκημασα την αννα απο τα αριστερα !!!!ομορφη κοπελα αλλα ηταν σαν να  :fuck1: πτωμα! αφου δεν τελειωσ... και την εδειωξα και με ρωτουσε γιατι :headbang: μηδενικη συμμετοχη αεροπιπα μη ετσι ποναω με νευριασε!!μετα απο τα νευρα μου πηγα για μασαζ στη στρ29 με αλινα απιστευτη σκετη καυλα!!!!τι εγινε σταματησε η μαγδα????ευτυχωσ γυρισε η αλεξανδρα αλλα δεν δινει κουλουρι!!!!
μαλλον θα σταματησω το μεγαρο !!!δεν υπαρχουν ποια καλεσ υπηρεσιεσ >:(
Προφανως αναφερεσαι στην Αννα που απαρτιζει την τριαδα μαζι με την Στεφανια και την Αλεξα, και οχι την μελαχρινη στρουμπουλη με τα ισια μακρυα μαλλιά που καθεται μπροστά απο τον Λεο.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σοφία ε? μάλιστα...ευχαριστώ πολύ.Υπάρχει καμμία αναφορά υπηρεσιών? είναι γελαστή κοπέλλα και αυτό μου αρέσει....
Ρε παιδιά,η Ντέλια τι ωραιο κοριτσι που ειναι.....κριμα που ακουω κακές κριτικές...και ελεγα να δοκιμασω...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Παπάρια  μέντολες
Famous Grouse  στο 10λεπτο  και  δρόμο .

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε παιδιά,η Ντέλια τι ωραιο κοριτσι που ειναι.....κριμα που ακουω κακές κριτικές...και ελεγα να δοκιμασω...
θα συμφωνησω απολυτα.

Εμπειροι συναγωνιστες ομως, δεν εκφραζονται με τα καλυτερα για τις υπηρεσιες της.
Πραγματικα κριμα, γιατι και εμενα τουλαχιστον, εμφανησιακα μου αρεσει πολυ.

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η τετραδα εγινε εξαδα!!!η μια ειναι καπωσ ψηλη μελαχρινη ισιο μαλλι μεχρι τουσ ωμουσ 19χρ μακρια ομορφα ποδια και πρωσοπο στηθοσ σχεδον ανυπαρκτο δεν μιλαει ελληνικα η αλεξα ειναι ο μεταφραστησ!!η αλλη απλα δεν βλεπεται καστανη ψηλη χοντρη και ατσουμπαλη!!τελικα τη μαρια την μελαχρινη την καινουργια απο την τετραδα εχουμε πρεπορταζ???? :sunglasses:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η τετραδα εγινε εξαδα!!!η μια ειναι καπωσ ψηλη μελαχρινη ισιο μαλλι μεχρι τουσ ωμουσ 19χρ μακρια ομορφα ποδια και πρωσοπο στηθοσ σχεδον ανυπαρκτο δεν μιλαει ελληνικα η αλεξα ειναι ο μεταφραστησ!!η αλλη απλα δεν βλεπεται καστανη ψηλη χοντρη και ατσουμπαλη!!τελικα τη μαρια την μελαχρινη την καινουργια απο την τετραδα εχουμε πρεπορταζ???? :sunglasses:
Τις ειδα σημερα και τις δυο που αναφερεις και θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.
Οντως η ψηλη αλαχροινη ειναι εντυπωσιακη η οποια σε ενα δρομολογιο που χρονομετρηθηε, ο χρονος της ηταν χαμηλος......
Για την αλλη οπως τα ειπες.

Για την Μαρια ακομα καμια πληροφορια,εν αναμονη.

Και σημερα οι θαμωνες λιγοτεροι απο τα κοριτσια τα οποια ηταν σε απαρτια στην δεξια πλευρα, εκτος απο Μαγδα, Αντρα. Απο τα αριστερα Ρεββεκα, Ναντιν και η ξανθια Αννα. Απουσια και για την νεοφερμενη Σοφια και Ραλουκα επισης.

Καποιες ξαπλωμενες στους καναπεδες, βαριοντουσαν και να ανπνευσουν.

Δυσκολοι καιροί.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Θα πάει κανένας Μέγαρο σήμερα ?