Οι συγγραφικές μου ικανότητες είναι πολύ μικρές για να περιγράψω αυτό που είδαν σήμερα τα μάτια μου στο Μέγαρο.
Τα οποια θα δυσκολευόμουν να πιστέψω εάν δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυς….
Απογευματινός καφές στο μέγαρο με τον PADRON και το κομμούνι /Biker.
Στον διπλανό καναπέ οι Νικολ, Άντρα Κλαούντια.
Σχετική κουβέντα και χαβαλεδακος.
Είσοδος Μανταλινας στο ίδρυμα την οποια ήδη έχει τιμήσει δυακις το κομμούνι με εξεταστικές εντυπώσεις.
Άμεση αποχώρηση Κλαούντια και Άντρας από τον καναπέ.
Μια διαφορετική Μανταλίνα, στέλνει φιλάκια στον κομμουνιστή και μετά από λίγο έρχεται και κάθεται στα πόδια του, αγκαλιάζοντας τον.
Ζεστη τρυφερή, ευγενική πρόσχαρη, μας συστήθηκε και μιλούσε τσικ του τσικ με τον ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ.
Αυτός σοβαρός και ατάραχος την επανέφερε στην τάξη (το έχουν αυτό οι κομουνισταί) και την υπέδειξε να μας αφήσει να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.
Μετά από λίγο δρομολόγιο του κομμουνιού εκ νέου με την Μανταλίνα με άριστες και πάλι εντυπώσεις (9 στα 10, όπως είπε χαρακτηριστικά) :o
Επιστροφή και συζήτηση με την Νικόλλ η οποια είχε παραμείνει στην συντροφιά μας.
Όπως πάντα το κομούνι άρχισε να μιλάει ακατάπαυστα η Νίκελ να χαμογελάει, να δείχνει ευδιάθετη, χωρίς να καταλαβαίνει γρι τα λεγόμενα του κομμουνιού (Έχει ξανασυμβεί με πολλες αλλοδαπές κοπέλες αυτό)
Αίφνης το κομούνι παίρνει την Νικολ για νέο δρομολογώ, με την συγκατάθεση της Μανταλίνας !!!!!
Επιστροφή του κομουνιού με επίσης άριστες εντυπώσεις. Λεπτομερές της κλινοπαλης και με τις δυο κορασίδες θα μας αναφέρει αυτός εάν το επιθυμεί.
Όλα αυτά τα αναφέρω μιας και έβγαλα κάποια συμπεράσματα τα οποια θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας :
Σαφώς οι εργαζόμενες στο Αμνέζια είναι ιερόδουλες.
Όμως τις θεωρώ κάτι σαν ξεχωριστή κατηγορία. Οι συνάδελφοι τους που εργάζονται στους οίκους ανοχής και στα studio, πάνε με πολλούς «ανωνύμους» επισκέπτες.
Στο Αμνέζια υπάρχει εύκολη και συνεχής οπτική επαφή, με αποτέλεσμα όσο πιο πολύ γνωρίζεσαι με την κοπέλα τόσες περισσότερες και οι πιθανότητες να περάσεις καλά.
Συμπέρανα πως άμα γνωριστείς καλύτερα με την κοπέλα, καταλάβει ότι δεν την βλέπεις σαν κομμάτι κρέας, της δείξεις ανθρωπινή συμπεριφορα τότε και αυτή σου το ανταποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Δεν θεωρώ ιδανικότερη την συνέτιση που θα προκύψει από ένα «ξερό» κάλεσμα της κοπέλας στο δωμάτιο.
Δεν υπονοώ να τη κεράσεις ένα σωρό ποτά, αλλά να μιλήσετε λίγο τη πρώτη φορά, να γνωριστείτε, λίγο παραπάνω την δεύτερη και μετά να προκύψει και το δρομολόγιο.
Αυτά με δίδαξαν οι εμπειρίες τόσο του κομουνιού, αλλά και οι δίκες μου με κορίτσια στο Αμνεζια, με τις οποίες είχα κατά κάποιο τρόπο γνωριστεί, πριν τις «ανεβάσω» στο δωμάτιο.
Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Κλείνω, παραφράζοντας την ατάκα που τελειώνω τις κριτικές μου :
«Αυτές είναι οι σκέψεις μου, που σαφώς δεν είναι απαραίτητα και σωστές»……….