Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

almazer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
1
διάβασε και λίγο θα μάθεις πολλά.........
OK παιδιά αυτό κάνω διαβάζω, η ερώτηση μου ήταν απλή, τι παίζει στο εν λόγω μέρος τώρα τελευταία!!!
Aλλωστε γιαυτό ρωτάω γιά να μαθαίνω, αν ξέρω κάτι άλλο πχ γιά κάτι που πιθανόν θα ρωτήσει κάποιος άλλος φίλος, με ευχαρίστηση θα απαντήσω, κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο από εμένα γία ένα συγκεκριμένο θέμα, εγώ πιθανότατα να γνωρίζω κατι περισσότερο γιά ένα άλλο θέμα!!!
Eυχαριστώ τον φίλο Τσέ :rolleyes:

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
αχαχαχαχα πάλιτον κασκαντέρ θα κάνω!!! :o
Διαβάζοντας το τόπικ από το Πάσχα και μετά θα βρεις "τα βιογραφικά" των περισσότερων κοριτσιών. Έχει χυθεί πολλή μελάνη (και όχι μόνο). Έτσι θα αποφασίσεις στα σίγουρα χωρίς να κάνεις τον κασκαντέρ.
Δύο tips από μένα:
-Καλύτερη επίσκεψη μετά τις 18:00
-Πήγαινε με παρέα. Ειδικά αν η παρέα σου ξέρει και τα κορίτσια (θέσεις, ονόματα κτλ) θα βοηθηθείς πολύ στις επιλογές σου.

almazer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Διαβάζοντας το τόπικ από το Πάσχα και μετά θα βρεις "τα βιογραφικά" των περισσότερων κοριτσιών. Έχει χυθεί πολλή μελάνη (και όχι μόνο). Έτσι θα αποφασίσεις στα σίγουρα χωρίς να κάνεις τον κασκαντέρ.
Σε ευχαριστώ γιά την ενημέρωση κ γιά την ευγενική σου απάντηση :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Παρέααααααααααααααα θά κάνουμε κάτι ???????? ότι καί δήποτε  :think:

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γιά πάν ένδεχόμενο τσιμέντο ταχείας πήξεως..... ποτέ δέν  ξέρης  :think:
Si PADRON !

Obbligato!

volcan9+(Medium).jpg

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έφυγες για το κάστρο; :2funny:

... κι'όπως αρέσκεται να αναφέρει ο φίλτατος συν. Skaska : « - Γαμώ τις Πολυεθνικές » !

Αν πάνε όλα καλά , και δεν έχουμε άλλους θανάτους ή τραυματισμούς , θα την κάνω αύριο .

saxakas

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον :
Υπαρχουν αρκετες κοπελες που καθονται στα σκαμπο και στους καναπεδες.
Απο τις 15:00 εως τις 23:00 θεωρω οτι ειναι η καλυτερη ωρα για να πετυχεις τις περισσοτερες κοπελες που εργαζονται εκει.
Αν δεν δωσεις δικαιωμα, ουτε που θα ελθουν να σου μιλησουν.
Δεν ειναι σαν τα αλλα κωλομπαρα που σου ζητανε να τις κερασεις και σου πιανουν κουβεντα.

Στο Αμνεζια, το "δωρακι" της κοπελας ειναι 50 ευρω για υπηρεσιες μισης ωρας περιπου, μεσα στην οποια συμεπριλαμβανεται και το ντους πριν και μετα το sex.

Υπαχει και προγραμμα μιας ωρας με 100 ευρω που συμπεριλαμβανει δυο εκτονωσεις. Αυτο ειναι διαπραγματευσιμο απο κοπελα σε κοπελα.

Επιπλεον κοστος ειναι τα 23 ευρω που πληρωνεις για το δωματιο στο διπλανο ξενοδοχειο.

Δεν εισαι υποχρεωμενος να κερασεις ποτο η οτιδηποτε αλλο την κοπελα.
Μπορεις απλα να την πλησιασεις, ντ την ρωτησεις για τις υπηρεσιες που προσφερει στην τιμη των 50 ευρω (οι οποιες δεν ειναι ιδιες απο κοπελα σε κοπελα) και να πας στο ξενοδοχειο εαν θελεις.
Εαν δεν θελεις, ουτε γατα  ουτε ζημια.
Επισης μπορεις να πας, να πιεις καφε/μπυρα/ποτο χωρις να ανακατυτεις καθολου με τα κοριτσια.
Δεν θα σε ενοχλησει κανεις.

Τα ντεσιμπελ αναβαινουν επικυνδυνα απο τις 20:30 περιπου, ωρα αφιξης του Πουρογεγιε.......

να συμπληρωσω για το hotel μετα τις 12μμ κοστιζει 15€. αν βρεις κοπελα γιατι εκεινη την ωρα εχουν αρχισει ηδη να αποχωρουν ή σταματησει να προσφερουν υπηρεσιες. αλλωστε το μπαρακι κλεινη στις 2

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτό έχει νόημα μόνο αν κοιμηθείς εκεί....αλλά τότε δεν ξερω αν κάνει 15.Δηλαδή,για να κερδίσω 8 ευρώ να κινδυνέψω φεύγοντας,το βρίσκω χαζό....

Αλήθεια υπάρχει κάποια που να μπορείς να την πάρεις όλο το βράδυ? και αν ναι,με τι κόστος?

saxakas

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό έχει νόημα μόνο αν κοιμηθείς εκεί....αλλά τότε δεν ξερω αν κάνει 15.Δηλαδή,για να κερδίσω 8 ευρώ να κινδυνέψω φεύγοντας,το βρίσκω χαζό....

Αλήθεια υπάρχει κάποια που να μπορείς να την πάρεις όλο το βράδυ? και αν ναι,με τι κόστος?

δεν το προτεινω φιλε οχι γιο τον φοβο αλλα αναφερω οτι

αν βρεις κοπελα γιατι εκεινη την ωρα εχουν αρχισει ηδη να αποχωρουν ή σταματησει να προσφερουν υπηρεσιες. αλλωστε το μπαρακι κλεινη στις 2

ισως αξιζει αν εχεις ραντεβου με καποια

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
πέρασα μια φορά εχθές από εκεί - όταν λέμε πέρασμα μιλάμε για είσοδο-έξοδο
πολύ δυνατή μουσική για κουφούς
πήγα γύρω στις 12¨30 και είδα μέσα μόνο 2 κοπέλες και καμιά 10ριά νοματαίους στο μπαρ.
Μπήκα βγήκα
μια και δεν είμαι μύστης αυτού του είδους, πρέπει να μου εξηγήσετε τα basics
μπαίνεις μέσα - κάθεσαι - παραγγέλνεις ποτό
κανεις εσύ νόημα στην κοπέλα να έρθει ή σου έρχεται μόνη της;
κερνάς ποτό; ή κατευθείαν πας στο ζουμί να ανέβετε ξενοδοχείο;
υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί αν έχεις πάρει μόνο 1-2 ποτά;
αν πας πρωί....τι παίζει;
είναι τουλάχιστον πιο χαμηλά η μουσική;
στό θέμα τής μουσικής έχεις δίκηο απόλυτο...
όπως έχω γράψει ποιο πάνω είναι απαραδεκτη κατάσταση..εγώ προσωπικά δέν ξαναπάω εάν δέν χαμηλώσει ο μαλάκας τήν μουσική.
κατά τάλλα ότι σούπαν οι συναγωνιστές  ..έτσι είναι

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, έχει πάει κανείς να παραπονεθεί για το θέμα της μουσικής;
O PADRON

Αν ναι, τι του απάντησαν;
« - ...και σιγά είναι ...»

Υ.Γ. Μην με ενοχλάεις γιά λίγο ! Θέλω να διαβάσω τα ξεράσματα των φασιστακίων γιά τον Στρατηγό (... ο οποίος διετέλεσε και κάποια χρονάκια Υπ.Εθ.Α. επί Κατοχής , αλλά ο μυαλοκομμένος απήντησε : « - Από όλα τα κομμουνιστοφαγικά καλά που έκανε , αυτό βρήκες να του προσάψεις ;;; » ) ! :jerking:
Αμ , καλά έκανα  .  .  .

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Οι συγγραφικές μου ικανότητες είναι πολύ μικρές για να περιγράψω αυτό που είδαν σήμερα τα μάτια μου στο Μέγαρο. :grin:
Τα οποια θα δυσκολευόμουν να πιστέψω εάν δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυς….

Απογευματινός καφές στο μέγαρο με τον PADRON και το κομμούνι /Biker.
Στον διπλανό καναπέ οι Νικολ, Άντρα Κλαούντια.
Σχετική κουβέντα και χαβαλεδακος.

Είσοδος Μανταλινας στο ίδρυμα την οποια ήδη έχει τιμήσει δυακις το κομμούνι με εξεταστικές εντυπώσεις.
Άμεση αποχώρηση Κλαούντια και Άντρας από τον καναπέ.
Μια διαφορετική Μανταλίνα, στέλνει φιλάκια στον κομμουνιστή και μετά από λίγο έρχεται και κάθεται στα πόδια του, αγκαλιάζοντας τον.
Ζεστη τρυφερή, ευγενική πρόσχαρη, μας συστήθηκε και μιλούσε τσικ του τσικ με τον ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ.
Αυτός σοβαρός και ατάραχος την επανέφερε στην τάξη (το έχουν αυτό οι κομουνισταί) και την υπέδειξε να μας αφήσει να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.

Μετά από λίγο δρομολόγιο του κομμουνιού εκ νέου με την Μανταλίνα με άριστες και πάλι εντυπώσεις  (9 στα 10, όπως είπε χαρακτηριστικά) :o
Επιστροφή και συζήτηση με την Νικόλλ η οποια είχε παραμείνει στην συντροφιά μας.
Όπως πάντα το κομούνι άρχισε να μιλάει ακατάπαυστα η Νίκελ να χαμογελάει, να δείχνει ευδιάθετη, χωρίς να καταλαβαίνει γρι τα λεγόμενα του κομμουνιού (Έχει ξανασυμβεί με πολλες αλλοδαπές κοπέλες αυτό) :tooth: :tooth: :tooth:
Αίφνης το κομούνι παίρνει την Νικολ για νέο δρομολογώ, με την συγκατάθεση της Μανταλίνας !!!!! :new_shocked:

Επιστροφή του κομουνιού με επίσης άριστες εντυπώσεις. Λεπτομερές της κλινοπαλης και με τις δυο κορασίδες θα μας αναφέρει αυτός εάν το επιθυμεί.

Όλα αυτά τα αναφέρω μιας και έβγαλα κάποια συμπεράσματα τα οποια θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας :

Σαφώς οι εργαζόμενες στο Αμνέζια είναι ιερόδουλες.
Όμως τις θεωρώ κάτι σαν ξεχωριστή κατηγορία. Οι συνάδελφοι τους που εργάζονται στους οίκους ανοχής και στα studio, πάνε με πολλούς «ανωνύμους» επισκέπτες.
Στο Αμνέζια υπάρχει εύκολη και συνεχής οπτική επαφή, με αποτέλεσμα όσο πιο πολύ γνωρίζεσαι με την κοπέλα τόσες περισσότερες και οι πιθανότητες να περάσεις καλά.
Συμπέρανα πως άμα γνωριστείς καλύτερα με την κοπέλα, καταλάβει ότι δεν την βλέπεις σαν κομμάτι κρέας, της δείξεις ανθρωπινή συμπεριφορα τότε και αυτή σου το ανταποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Δεν θεωρώ  ιδανικότερη την συνέτιση που θα προκύψει από ένα «ξερό» κάλεσμα της κοπέλας στο δωμάτιο.
Δεν υπονοώ να τη κεράσεις ένα σωρό ποτά, αλλά να μιλήσετε λίγο τη πρώτη φορά, να γνωριστείτε, λίγο παραπάνω την δεύτερη και μετά να προκύψει και το δρομολόγιο.
Αυτά με δίδαξαν οι εμπειρίες τόσο του κομουνιού, αλλά και οι δίκες μου με κορίτσια στο Αμνεζια, με τις οποίες είχα κατά κάποιο τρόπο γνωριστεί, πριν τις «ανεβάσω» στο δωμάτιο.

Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Κλείνω, παραφράζοντας την ατάκα που τελειώνω τις κριτικές μου :

«Αυτές είναι οι σκέψεις μου, που σαφώς δεν είναι απαραίτητα και σωστές»………. :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
[size=19pt]Έγραψες τιτανοτεράστιε cheyeen , διά τής κλέουσας πένας σου !!!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Το κομμμμμούνι  σίγουρα  μέ 17 ντάν στό κρεβάτι,  άποφάσισε να κάνει εξάσκηση στό γλείψιμο καί νά έκδικηθεί όλες τις γυναίκες με τόν τρόπο της ίκανοποίησης........
αύτός και κανένας άλλος!!!

Η εύχή μου έγινε πραγματικότητα .... Ξαναμμμμμμμενίαση τρίτου βαθμού.

Συμβουλή πρός ναυτιλομένους τήν έπόμενη φορά νά είσται πιό συγκεκριμένοι
σέ αυτό που εύχεσται..... γιά τό κομ-μούνι !!!!

π.χ. ....εύχομαι νά τού είναι σηκωμένη ή ψωλή ....... (17 ντάν)

Τι φοβήθηκες δηλαδή Padron ???   Shocked! Shocked! μήν σέ ακούσει ό Μεγαλοδύναμος καί το θεωρήσει άμαρτία??? :think:

Χρειαζόταν μιά ψευδαίσθηση τού  αίδοίου  τό τεκνοτσόκαρο (biker) !!!!!!!!!

Πάντως δεν θέλω να πτοήστε, διότι τα άερομεταφερόμενα μόρια μυρωδιάς
τά συλαμβάνη τό κομμμμούνι !!!!!!! (betadin)

Και νά σκεφτείτε πώς ύπερτερεί τό ένστικτο του !!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom