You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 720K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αψογος, αλλα νομιζω Μονικα ξανθια στο 25
Χρησιμοποίησα την αντιστοίχηση που έχει κάνει ο συναγωνιστής CHEYENNE.
Εγώ προσωπικά να πω την αλήθεια δεν τις εχω μάθει ακόμα όλες τις κυρίες..2 φορές έχω πάει στο ίδρυμα μέχρι τώρα,είμαι νέος λοιπόν..αλλά που θα πάει..θα μάθω.
Αν είναι κάτι λάθος ή αν κάποιος έχει περισσότερες γνώσεις ας το ποσταρει και ευχαρίστως να το ενημερώσω-διορθώσω το σκαρίφημα.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.779
- Πόντοι
- 22.785
Στενωτερη χθεσινοβραδυνη γνωριμια με την Μιχαελα.
Ειναι πραγματικα ανταξια της φημης της.
Γλυκια, υπομονετικη, τρυφερη και ικανη επαγγελματιας.
Το σώμα έξάλλου είναι η Βαστίλη τού νού καί ο τύμβος της ψυχής τού Μαραθώνος.
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι, μετά εξαιρετικής παρέας ;), με face2face γνωριμιά με συναθλητές ...
άνοδος στα ψηλά δώματα μετα της συμπαθούς Ναντίν...
εν συνεχεία, κατόπιν μαντζαρίσματος {ιταλιστί ;)}, με εξαίχουσες προσωπικότητες του αθλήματος, επίσκεψη μεσονύχτια στο φιλόξενο κατάστημα... η Ρεββέκα να δίνει ρεσιτάλ χορευτικών επιδόσεων, {έστω και αν αρχικά ήταν διστακτική στο να ξεδιπλώσει τη χορευτική της δεινότητα}... ήταν η πρώτη μου επιλογή για το χτύπημα του Κυριακάτικου απογεύματος, ωστόσο άλλοι παράγοντες με οδήγησαν σε διαφερετικές επιλογές {οι οποίες αποδείχθηκαν θετικές}....
πάντως η Ρεββέκκα {έτσι, με διπλά σύμφωνα, για έμφαση}, είναι η επόμενη επιλογή μου στη μέλλουσα επίσκεψη στο ίδιο γνωστό μέρος... και αυτό είναι δέσμευση...
άνοδος στα ψηλά δώματα μετα της συμπαθούς Ναντίν...
εν συνεχεία, κατόπιν μαντζαρίσματος {ιταλιστί ;)}, με εξαίχουσες προσωπικότητες του αθλήματος, επίσκεψη μεσονύχτια στο φιλόξενο κατάστημα... η Ρεββέκα να δίνει ρεσιτάλ χορευτικών επιδόσεων, {έστω και αν αρχικά ήταν διστακτική στο να ξεδιπλώσει τη χορευτική της δεινότητα}... ήταν η πρώτη μου επιλογή για το χτύπημα του Κυριακάτικου απογεύματος, ωστόσο άλλοι παράγοντες με οδήγησαν σε διαφερετικές επιλογές {οι οποίες αποδείχθηκαν θετικές}....
πάντως η Ρεββέκκα {έτσι, με διπλά σύμφωνα, για έμφαση}, είναι η επόμενη επιλογή μου στη μέλλουσα επίσκεψη στο ίδιο γνωστό μέρος... και αυτό είναι δέσμευση...
mlw
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν πήγε στράφι το δίωρο που μου πήρε να φτιάξω το αρχικό σκαρίφημα. Άξιοι συναγωνιστές το εμπλούτισαν προς όφελος της ενημέρωσης μας. Βλέπω δε ότι οι συναγωνιστές το μελετούν (38 ανοίγματα ως σήμερα).Χρησιμοποίησα την αντιστοίχηση που έχει κάνει ο συναγωνιστής CHEYENNE.
Εγώ προσωπικά να πω την αλήθεια δεν τις εχω μάθει ακόμα όλες τις κυρίες..2 φορές έχω πάει στο ίδρυμα μέχρι τώρα,είμαι νέος λοιπόν..αλλά που θα πάει..θα μάθω.
Αν είναι κάτι λάθος ή αν κάποιος έχει περισσότερες γνώσεις ας το ποσταρει και ευχαρίστως να το ενημερώσω-διορθώσω το σκαρίφημα.
mlw
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Κάτι σαν και αυτό που γίνεται στο βόλεϋ.σκεψου να μας παρουνε πρεφα και ν' αρχιζουν να αλλαζουν θεσεις...
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
το λεγόμενο "ρολόι"... δε νομίζω να δημιουργήσουν θέμα...Κάτι σαν και αυτό που γίνεται στο βόλεϋ.
έχουν γνώση οι φύλακες....
Οκ ΕυχαριστώΔεν παίζουν εκτός έδρας. Φίλος έκανε νύξη και πήρε αρνητική απάντηση.
Τι έγινε ρε Αγιανα ???????
Ζαλώθηκες το αρνί και πήρες τα βουνά?
Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες. Ήμουν εκτός Αθηνών για προσωπικές μου (όχι πονηρές) υποθέσεις.
Εσείς πάντως, έμαθα ότι οργιάσατε εν τη απουσία μου...... Όταν λείπω βρίσκετε και τα κάνετε βρε???
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Αγαπητε ειμαστε εκτος ελεγχου πλεον......Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες. Ήμουν εκτός Αθηνών για προσωπικές μου (όχι πονηρές) υποθέσεις.
Εσείς πάντως, έμαθα ότι οργιάσατε εν τη απουσία μου...... Όταν λείπω βρίσκετε και τα κάνετε βρε???
Οργιαζουμε ειτε εν τη απουσια, ειτε εν τη παρουσια σου........
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.779
- Πόντοι
- 22.785
Αγαπητε ειμαστε εκτος ελεγχου πλεον......
Οργιαζουμε ειτε εν τη απουσια, ειτε εν τη παρουσια σου........
Κρύβε λόγια θά μάς φάη ζωντανούς , είδη μού έκοψε κομμμμμάτι
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Του πεταω το γαντι padron..........Κρύβε λόγια θά μάς φάη ζωντανούς , είδη μού έκοψε κομμμμμάτι
Κρύβε λόγια θά μάς φάη ζωντανούς , είδη μού έκοψε κομμμμμάτι
Πεινάωωωωωωω! Έρχομαι να δοκιμάσω κοψιδάκι!!! (Κορίτσια, ακούτε?)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Πεινάωωωωωωω! Έρχομαι να δοκιμάσω κοψιδάκι!!! (Κορίτσια, ακούτε?)
Προσεξε εκει που θα πας την Πεμπτη, μην σου κοψουν κανενα κοματι........
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.779
- Πόντοι
- 22.785
Προσεξε εκει που θα πας την Πεμπτη, μην σου κοψουν κανενα κοματι........
Τώρα πού τό λές ... agiana βρές άλλον γιά τήν πέμπτη !!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις