You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 716K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ας κανω μια ερωτηση και εγω ως νεος (στην ενοτητα αυτη και στο φορουμ), η μαζωξης των κορασιδων τι ωρα συντελείται στο εντευκτηριον (πχ αν παω μια βολτα γυρω στις 6 απογευματινην θα υπαρχει κοσμος ή θα ειμαι και ο μπαρμαν?).
Και η δευτερην απορία (και να με συγχωρατε αν εχει απαντηθει σε καποια αλλην στιγμη) η χρονική διαρκεια είναι στανταρ ή ητο διαπραγματεύσιμη με την κορασίδα και για ποσες εκτονώσεις μιλάμε στην εν λογω διάρκεια; Να μην πάμε και σαν πρόβατο στην σφαγή!
Και η δευτερην απορία (και να με συγχωρατε αν εχει απαντηθει σε καποια αλλην στιγμη) η χρονική διαρκεια είναι στανταρ ή ητο διαπραγματεύσιμη με την κορασίδα και για ποσες εκτονώσεις μιλάμε στην εν λογω διάρκεια; Να μην πάμε και σαν πρόβατο στην σφαγή!
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Αυτό το [glow=red,2,300]ξεπετομαλακιστίρι[/glow] η Κλαούντια βόσκει ακόμη εκει?
Δυστυχώς ναι. Από τον τρόπο που μασάει τσίκλα και μορφάζει "στέλνει" τα διαπιστευτήρια για μιά...αξέχαστη συνεδρία..
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Ας κανω μια ερωτηση και εγω ως νεος (στην ενοτητα αυτη και στο φορουμ), η μαζωξης των κορασιδων τι ωρα συντελείται στο εντευκτηριον (πχ αν παω μια βολτα γυρω στις 6 απογευματινην θα υπαρχει κοσμος ή θα ειμαι και ο μπαρμαν?).
Μια χαρά θα είσαι...θα έχουν επιστρέψει κι από το μεσημεριανό τους τα κορίτσια.
Το 50άρι αφορά μισή ώρα +-5' με ένα βόλι, αλλά δοκίμασε διαπραγμάτευση..στους χαλεπούς καιρούς ποτέ δε ξέρεις.
Πάει 72,99 το χύσιμο, εως 30 minutes....Ας κανω μια ερωτηση και εγω ως νεος (στην ενοτητα αυτη και στο φορουμ), η μαζωξης των κορασιδων τι ωρα συντελείται στο εντευκτηριον (πχ αν παω μια βολτα γυρω στις 6 απογευματινην θα υπαρχει κοσμος ή θα ειμαι και ο μπαρμαν?).
Είμαι παθών, φίλε μου.....Δυστυχώς ναι. Από τον τρόπο που μασάει τσίκλα και μορφάζει "στέλνει" τα διαπιστευτήρια για μιά...αξέχαστη συνεδρία..
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Είμαι παθών, φίλε μου.....
Κι εγώ με τη Μανταλένα Γι'αυτό σιγουράκια και ΜΟΝΟΝ!!!
Αυτό το ξεπετομαλακιστίρι η Κλαούντια βόσκει ακόμη εκει?
Δυστυχώς ναι. Από τον τρόπο που μασάει τσίκλα και μορφάζει "στέλνει" τα διαπιστευτήρια για μιά...αξέχαστη συνεδρία..
Είμαι παθών, φίλε μου.....
Νομίζω πως γι αυτά πρέπει να λέμε και όχι για καυλο θεωρίες και πουλοφιλολογίες.Κι εγώ με τη Μανταλένα Γι'αυτό σιγουράκια και ΜΟΝΟΝ!!!
Τακούς τζιτζίκο?
Πάει 72,99 το χύσιμο, εως 30 minutes....
Το 72,99 μου αρεσε σαν τα σουπερ μαρκετ εγινε και το !!! Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα για 2 εκτονωσεις θα χρειαστουμε 100 + 23 (για το δωματιο), σωστα;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.453
- Πόντοι
- 25.467
Το 72,99 μου αρεσε σαν τα σουπερ μαρκετ εγινε και το !!! Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα για 2 εκτονωσεις θα χρειαστουμε 100 + 23 (για το δωματιο), σωστα;
Όχι ακριβώς. Συνήθως για την 2η ζητούν 20,00 Ευρώ. ;)
Όχι ακριβώς. Συνήθως για την 2η ζητούν 20,00 Ευρώ. ;)
Ευχαριστω για την διευκρινηση, εισαι αγιος ανθρωπος τελικα!
krokodilakias1
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επισκεψη χθες πηρα τη μανταλενα...πολυ καλη...αλλα ρε μαγκες εχει κανεις πληροφοριες για μια βυζαρου τη μελλισα?????
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
επισκεψη χθες πηρα τη μανταλενα...πολυ καλη...αλλα ρε μαγκες εχει κανεις πληροφοριες για μια βυζαρου τη μελλισα?????
Έτσι κι Έτσι
Δεν είχα ενθουσιαστεί
συναγωνιστες ωσ νεοσ και εγω απο τι καταλαβα το 100αρι δεν το γλυτωνεις 50 η γκομενα 23 το δωματιο και 1-2 ποταΤο 72,99 μου αρεσε σαν τα σουπερ μαρκετ εγινε και το !!! Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα για 2 εκτονωσεις θα χρειαστουμε 100 + 23 (για το δωματιο), σωστα;
σωστα;
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
αυτο το αδαμων τι...εστι?Άγαπητέ μου φίλε ........... Μαρία ΤΕΛΛΛΛΛΛΟΣ !!!!!!!!!
Νυμφεύεται παληκάρι έξ άδάμων !!!!!!!!!
Έτσι κι Έτσι
Δεν είχα ενθουσιαστεί
Για να μην φαμε φολα απο την πρωτη φορα, υπαρχει καποιο στανταρακι (φαγαμε την φολα στο στοιχημα εχτες μην την φαμε και εδω!);
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.453
- Πόντοι
- 25.467
Για να μην φαμε φολα απο την πρωτη φορα, υπαρχει καποιο στανταρακι (φαγαμε την φολα στο στοιχημα εχτες μην την φαμε και εδω!);
Η Ιωάννα. Άν την βρείτε εύκαιρη.
egoeimaire
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν είναι βυζαρου είναι το σουτιέν που φορεί 1-2 νούμερα μικρότερο !
Δεν θα την έλεγα ξεπέτα-σπαστικιά-αρνητική-Κλαούντια……
Πτώμα θα την έλεγα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 108