pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Αύτό είναι restaurant ??
Η ρωμαιοκαθολική εκδοχή της αγίας Μπριζόλας
Αύτό είναι restaurant ??
Αύτό είναι restaurant ??
Η ρωμαιοκαθολική εκδοχή της αγίας Μπριζόλας
Ε άμα είναι έτσι, να το γιορτάσουμε εντος του ευαγούς ιδρύματος, με καλαμάκια –μπριτζόλες- κωλούρια και διάφορα τέτοια εδέσματα.
Κερνώντας και ερυθρούς ταύρους τις νεαρές Ρουμάνες που τόσο προτιμούν!
απαιτεί κατανάλωση κρέατος και αποχή των πιστών από κάθε άλλου είδους ασελγή πράξη πέρα του στοματικού έρωτος .
....να κάνουμε ή να μας κάνουν???
Να έχει όμως και κανένα Texas Τ Bone , κανένα Santa Fe Broiled Steak , μια Bisteca Fiorentina , κάτι έτσι να σταθούμε πρώτα .
O παραδοσιακός εορτασμός της Αγίας Μπριζόλας , όπως μας διδάσκει ο μέγας Ιταλός Λαογράφος Pierro di Vafaculo εις το σύγγραμμά του « La giornata da bisteca e di bochinno » Pisa 1967 , σελ 32 -34 , απαιτεί κατανάλωση κρέατος και αποχή των πιστών από κάθε άλλου είδους ασελγή πράξη πέρα του στοματικού έρωτος .
Στήκετε και κρατείτε τας παραδόσεις αχρι θανάτου , ως εδίδασκε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός .
αν το κανονίσετε να με βάλετε + μένα στο group...Μήπως να γίνει τότε ένα τσιμπούσι με τα ανάλογα εδέσματα και στη συνέχεια να απολαύσουμε και μια ομαδική πεολειχία εντος του χώρου με την συνοδεία αναλόγου μουσικής?
Τι λέτε?
ΥΓ. το εστιατόριο (παραδοσιακό μαγειρειό)απέναντι του καταστήματος ,μπορεί νομίζω να μας «ετοιμάσει» τα απαιτούμενα δια την «συνεστίαση!!
Να δεχόμεθα φίλτατε .
Παρέχομεν αντίστοιχον υπηρεσίαν μόνο του Αγίου Βαλεντίνου
ΥΓ. το εστιατόριο (παραδοσιακό μαγειρειό)απέναντι του καταστήματος ,μπορεί νομίζω να μας «ετοιμάσει» τα απαιτούμενα δια την «συνεστίαση!!
Νομίζω ότι το κατάστημα έχει πλήρως εξοπλισμένην κουζίνα
kαί ύπο τούς ήχους τού μαέστρου !!!!!!!
Τότε επιδίδεται εις μινέττον , γονατιστή πάντοτε , μέχρι της πλήρους ικανοποιήσεως του ανδρός .
Δια να μη τραυματίσθή εις το γονυ , ημπορεί να χρησιμοποιήσει το κοκκινο μαξιλαράκι - καρδιά που της είχετε προσφέρει την 14ην Φεβρουαρίου , ώστε να γονατίσει εκεί .
Η εικόνα που περιγράφεις με ενθουσίασε και ήδη μου φαίνεται πολύ μακριά ο Μάρτιος !
Να το κανονίσουμε νωρίτερα!
Όντως, έχει. Εις το ίδιον, σιτίζονται και οι κορασίδες......
Μήπως στη Ρουμανία τη γιορτάζουν νωρίτερα?