Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Ναι, ο xpapad άρχισε να αποδοκιμάζει το Man Ray ή Amnezia, αφού προηγουμένως είχε καταγαμήσει όλα τα πουτανάκια από 2-3 φορές το καθένα και τα βαρέθηκε.
κανεις λαθος σε αυτο σιγουρα, επειδη ειχαμε πιει καφε 2 φορες με τον χπαπαδ τοτε και τα ειχαμε πει καλα και τον ειχα ρωτησει γιατι εισαι τοσο επιθετικος και γιατι τα χεις βαλει με το αμνεζια, μου ειχε πει οτι το αμνεζια ηταν κολαστηριο ψυχων... κοριτσακια μπροστα και απο πισω τα κονομουσαν μπραβοι μπατσοι πολιτικοι... μου χε πει για τον αριστερο ηθοποιο που ασχοληθηκεκαι με την πολιτικη που ερχοταν καμουφλαρισμενος (καπελο-γυαλια-κασκολ)και ανεβαινε κατευθειαν στο δωματιο και τις επαιρνε τρεις τρεις και εδινε χιλιαρικα στην καθεμια για δυο ωρες συντροφιας και χιλιαρικα στον ιδιοκτητη του αμνεζια για την εχεμυθεια  και στο διωρο αυτο του επαιρναν μια πιπα γατι δεν μπορουσε παραπανω και μετα αυτος ο ηθοποιος εβγαινε στα καναλια και κατηγορουσε τους μαστροπους και εριχνε ευθυνες στην πολιτεια για την πορνεια.... μου χε πει για νταβατζακο εκει μεσα που φορολογικα φαινοταν μπογιατζης και δεν ηξερε τι ειναι πινελο και τους εκβισμους που εκανε σε πουτανα οτι αν τολμησεις και σταματησεις θα τα πω ολα στην μανα σου (η οποια ηταν καρδιοπαθης)... μου ειχε πει για τον ορκο που ειχαν δωσει πουτανες μεταξυ τους οτι αν μας πουλησει ο νταβατζης μαςκαι μας χωρισει να παμε να τον δωσουμε στους μπατσους και οτι θελει ας γινει μετα  μου ειχε πει για τις πουτανες απο εκει μεσα που πουληθηκαν σε αλλους νταβατζηδες και αλλαξαν περιοχη εργασιας, πηγαν θεσσαλονικη, ολα αυτα και αλλα πολλα τα εκαναν να σιχαθει το μαγαζι!! ο χπαπαδ οτι ειχε πει ηταν σωστο!!  εγω ειμαι σιγουρος, και πολλες φορες καθομαι και ξαναδιαβαζω τα ποσταρισμα του και προσπαθω να καταλαβω τι ηθελε να πει!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
κανεις λαθος σε αυτο σιγουρα, επειδη ειχαμε πιει καφε 2 φορες με τον χπαπαδ τοτε και τα ειχαμε πει καλα και τον ειχα ρωτησει γιατι εισαι τοσο επιθετικος και γιατι τα χεις βαλει με το αμνεζια, μου ειχε πει οτι το αμνεζια ηταν κολαστηριο ψυχων... κοριτσακια μπροστα και απο πισω τα κονομουσαν μπραβοι μπατσοι πολιτικοι... μου χε πει για τον αριστερο ηθοποιο που ασχοληθηκεκαι με την πολιτικη που ερχοταν καμουφλαρισμενος και ανεβαινε στο δωματιο και τις επαιρνε τρεις τρεις και εδινε χιλιαρικα στην καθεμια για δυο ωρες συντροφιας και στο διωρο αυτο του επαιρναν μια πιπα γατι δεν μπορουσε παραπανω και μετα αυτος ο ηθοποιος εβγαινε στα καναλια και κατηγορουσε τους μαστροπους και εριχνε ευθυνες στην πολιτεια για την πορνεια.... μου χε πει για νταβατζακο εκει μεσα που φορολογικα φαινοταν μπογιατζης και δεν ηξερε τι ειναι πινελο και τους εκβισμους που εκανε σε πουτανα οτι αν τολμησεις και σταματησεις θα τα πω ολα στην μανα σου (η οποια ηταν καρδιοπαθης)... μου ειχε πει για τον ορκο που ειχαν δωσει πουτανες μεταξυ τους οτι αν μας πουλησει ο νταβατζης μαςκαι μας χωρισει να παμε να τον δωσουμε στους μπατσους και οτι θελει ας γινει μετα  μου ειχε πει για τις πουτανες απο εκει μεσα που πουληθηκαν σε αλλους νταβατζηδες και αλλαξαν περιοχη εργασιας, πηγαν θεσσαλονικη, ολα αυτα και αλλα πολλα τα εκαναν να σιχαθει το μαγαζι!! ο χπαπαδ οτι ειχε πει ηταν σωστο!!  εγω ειμαι σιγουρος, και πολλες φορες καθομαι και ξαναδιαβαζω τα ποσταρισμα του και προσπαθω να καταλαβω τι ηθελε να πει!

Προσωπικα φιλε δεν αμφισβητω τα οσα αναφερεις σαν εμπειρια δικη σου η του φιλου xpapad.

Ομως δεν καταλαβαινω το συμπερασμα !!

Ο χωρος του πληρωμενου sex δεν ειναι ο "αγγελικος" κηπος με τις τριανταφυλιες και αυτο το ξερουμε ολοι και ισχυει παντου.

Τι το ποιο ειδικο λοιπον συνεβαινε στο man ray/Amnezia, που κατα τη γνωμη σου ( η του xpapad ) εκανε τοσο επιληψιμο το συγκεκριμενο χωρο ??

Τελος παντων, ο χωρος αποτελει πια ιστορια και ισως δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα πια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Προσωπικα φιλε δεν αμφισβητω τα οσα αναφερεις σαν εμπειρια δικη σου η του φιλου xpapad.

Ομως δεν καταλαβαινω το συμπερασμα !!

Ο χωρος του πληρωμενου sex δεν ειναι ο "αγγελικος" κηπος με τις τριανταφυλιες και αυτο το ξερουμε ολοι και ισχυει παντου.

Τι το ποιο ειδικο λοιπον συνεβαινε στο man ray/Amnezia, που κατα τη γνωμη σου ( η του xpapad ) εκανε τοσο επιληψιμο το συγκεκριμενο χωρο ??

Τελος παντων, ο χωρος αποτελει πια ιστορια και ισως δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα πια.
........

....... πετρουλας + ξαπατ = ενα & το αυτο ...... μήν άσχολείσθαι !!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Και αφού τα ήξερε όλα αυτά γιατί δεν έκανε τίποτα ως μπάτσος που ήταν;
Μήπως έπαιρνε μερτικό και όταν του το κόψανε τον έπιασε η ευαισθησία;

Άσε μας ρε φίλε με το ρουφιάνο.
:rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ....... λατρεμένο μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
........

....... καλημέρα φίλε μου .... για τό Amnezia ?? ΟΧΙ  :S ....

Γιά τήν κόρη Ναυάρχου ?? ουυυυυυυυυυυυυυυυ  :wanker: :wanker: :wanker:
.......

.... άκριβώς στό οίκοδομικο τεράγωνο του amnezia στήν γωνία τής πλατείας άνοιξε ένα καινουργιο καφέ πήρε τό μάτι μου μία παλαιά γνώριμη ....... θά γίνη έξερεύνηση στόχου !!

negreponte

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Like
641
Πόντοι
86
.......

.... άκριβώς στό οίκοδομικο τεράγωνο του amnezia στήν γωνία τής πλατείας άνοιξε ένα καινουργιο καφέ πήρε τό μάτι μου μία παλαιά γνώριμη ....... θά γίνη έξερεύνηση στόχου !!
αναμενομεν κατοπτευση και αναφορα!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Mάλλον θα την θυμήθηκες από τις βυζάρες της... ;)
............

......... ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...... Που ειναι τα χρόνια τα καλα.......... Χρόνια ΑΜΝΕΖΙΑ........... Χρονια μαγικα!!!!!!!!!!!!

Ετσι γιά να έρεθίζεται ή φαντασία μας........ Η έξάρτηση της εύτυχίας είναι ένα καί μοναδικό πράγμα γιά τούς ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ....

Τώρα ύπάρχουν κλωνοποιημένοι μαζάνθρωποι πού τριγυρνούν στό πλακόστροτο στενό τών έλπίδων, διαλέγοντας μία κονσερβοποιημένη μερίδα νοήματος σέ μία ζωή πού περισσότερο φαντάζει σάν βάρος παρά σάν δώρο.......

Αύτά τά όλίγα φίλοι μου λατρεμένοι !!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
...........

.......... 1564 ήμέρες θλίψης  :think:

Οσοι δέν γνωρίσανε τον ΝΑΟ......

ΑΠΛΑ ΧΑΣΑΝΕ !!

kolonos07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
269
Πόντοι
281
............

......... ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...... Που ειναι τα χρόνια τα καλα.......... Χρόνια ΑΜΝΕΖΙΑ........... Χρονια μαγικα!!!!!!!!!!!!

Ετσι γιά να έρεθίζεται ή φαντασία μας........ Η έξάρτηση της εύτυχίας είναι ένα καί μοναδικό πράγμα γιά τούς ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ....

Τώρα ύπάρχουν κλωνοποιημένοι μαζάνθρωποι πού τριγυρνούν στό πλακόστροτο στενό τών έλπίδων, διαλέγοντας μία κονσερβοποιημένη μερίδα νοήματος σέ μία ζωή πού περισσότερο φαντάζει σάν βάρος παρά σάν δώρο.......

Αύτά τά όλίγα φίλοι μου λατρεμένοι !!!!!!!!!!!
θα σου προτεινα να κατεβαζες την φωτο... εγω προταση κανω,... εσυ κρινεις! (εννοω την φωτο με τις κοπελες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
ΠΑΛΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !! 2008
σαν συστηματικος θαμωνας αυτου του χωρου θελω να σημειωσω οτι τελευταια διαπιστωνω απο τα γραφομενα οτι υπαρχει φοβος να "χαλασει η πιατσα" και γι αυτο σημειωνω τα κατωθι και σας παρακαλλω να τα λαβετε σοβαρα υπ οψιν
1...ενα καφε η αναψυκτικο κλπ θα πρεπει να κατσετε να το πιειτε.
2...οταν σας γιαλισει καποιο τεμαχιο, καντε του νοημα και θα ερθει να κατσει διπλα σας να τα πειτε.
3...δεν ειναι υποχρεωτικο να την κερασετε κατι. αν για λογους κοινωνικους θελετε να κερασετε συνηθως παραγγελνουν ρεντ μπουλ (5 ευρα) η χυμο πορτοκαλι(6 ευρα).
4....η αμοιβη ειναι στανταρτ 50 ευρω (δεν την εχω παζαρεψει ποτε και δεν ξερω αν γινεται αλλη καλλιτερη τιμη),για μιση ωρα στο δωματιο.
5...ΠΡΟΣΟΧΗ!!!οι υπηρεσιες δεν κοστολογουνται αλλα προσφερονται απο την θεραπενιδα στην προσπαθεια της να "κλεισει"το ντηλ.Αν δεν σας ικανοποιουν οι υπηρεσιες, δεν πειραζει προχωρηστε στην επομενη.(δοξα τω Πανα σιγουρα υπαρχουν μεσα εκει τουλαχιστον 16 τεμαχια!!!
6...μη προσπαθειτε να απολαυσετε υπηρεσιες με προσφορα επι πλεον χρηματων διοτι ποιο πολλα θα πληρωσετε-δεν θα ικανοποιηθειται διοτι θα την βαλετε να κανει κατι με το ζορι αρα θαναι λειψο- και το σημαντικοτερο τις κακομαθαινετε και θα ξεκινησουν την απαιτηση εξτρα αμοιβων και για το αν θα προσφερουν το αριστερο βυζι η το δεξιο η και τα δυο!!!!!
7...αν γινεται τακτικοι τοτε υπαρχει παζαρι για δευτερο μισαωρο και δευτερο "γυρο"αντι 100 στα 70 η 80 ευρα.
8...επισης και το διπλο ταμπλω μπορει να το πετυχετε με 80..

να εχετε στο νου παντα οτι αυτο που ζητατε το προσφερει στα 50 ευρα μια αλλη μετα χαρας,με περισσοτερη πειρα και με απολυτη ικανοποιηση....

ΚΩΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom