amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
κανεις λαθος σε αυτο σιγουρα, επειδη ειχαμε πιει καφε 2 φορες με τον χπαπαδ τοτε και τα ειχαμε πει καλα και τον ειχα ρωτησει γιατι εισαι τοσο επιθετικος και γιατι τα χεις βαλει με το αμνεζια, μου ειχε πει οτι το αμνεζια ηταν κολαστηριο ψυχων... κοριτσακια μπροστα και απο πισω τα κονομουσαν μπραβοι μπατσοι πολιτικοι... μου χε πει για τον αριστερο ηθοποιο που ασχοληθηκεκαι με την πολιτικη που ερχοταν καμουφλαρισμενος (καπελο-γυαλια-κασκολ)και ανεβαινε κατευθειαν στο δωματιο και τις επαιρνε τρεις τρεις και εδινε χιλιαρικα στην καθεμια για δυο ωρες συντροφιας και χιλιαρικα στον ιδιοκτητη του αμνεζια για την εχεμυθεια και στο διωρο αυτο του επαιρναν μια πιπα γατι δεν μπορουσε παραπανω και μετα αυτος ο ηθοποιος εβγαινε στα καναλια και κατηγορουσε τους μαστροπους και εριχνε ευθυνες στην πολιτεια για την πορνεια.... μου χε πει για νταβατζακο εκει μεσα που φορολογικα φαινοταν μπογιατζης και δεν ηξερε τι ειναι πινελο και τους εκβισμους που εκανε σε πουτανα οτι αν τολμησεις και σταματησεις θα τα πω ολα στην μανα σου (η οποια ηταν καρδιοπαθης)... μου ειχε πει για τον ορκο που ειχαν δωσει πουτανες μεταξυ τους οτι αν μας πουλησει ο νταβατζης μαςκαι μας χωρισει να παμε να τον δωσουμε στους μπατσους και οτι θελει ας γινει μετα μου ειχε πει για τις πουτανες απο εκει μεσα που πουληθηκαν σε αλλους νταβατζηδες και αλλαξαν περιοχη εργασιας, πηγαν θεσσαλονικη, ολα αυτα και αλλα πολλα τα εκαναν να σιχαθει το μαγαζι!! ο χπαπαδ οτι ειχε πει ηταν σωστο!! εγω ειμαι σιγουρος, και πολλες φορες καθομαι και ξαναδιαβαζω τα ποσταρισμα του και προσπαθω να καταλαβω τι ηθελε να πει!Ναι, ο xpapad άρχισε να αποδοκιμάζει το Man Ray ή Amnezia, αφού προηγουμένως είχε καταγαμήσει όλα τα πουτανάκια από 2-3 φορές το καθένα και τα βαρέθηκε.
κανεις λαθος σε αυτο σιγουρα, επειδη ειχαμε πιει καφε 2 φορες με τον χπαπαδ τοτε και τα ειχαμε πει καλα και τον ειχα ρωτησει γιατι εισαι τοσο επιθετικος και γιατι τα χεις βαλει με το αμνεζια, μου ειχε πει οτι το αμνεζια ηταν κολαστηριο ψυχων... κοριτσακια μπροστα και απο πισω τα κονομουσαν μπραβοι μπατσοι πολιτικοι... μου χε πει για τον αριστερο ηθοποιο που ασχοληθηκεκαι με την πολιτικη που ερχοταν καμουφλαρισμενος και ανεβαινε στο δωματιο και τις επαιρνε τρεις τρεις και εδινε χιλιαρικα στην καθεμια για δυο ωρες συντροφιας και στο διωρο αυτο του επαιρναν μια πιπα γατι δεν μπορουσε παραπανω και μετα αυτος ο ηθοποιος εβγαινε στα καναλια και κατηγορουσε τους μαστροπους και εριχνε ευθυνες στην πολιτεια για την πορνεια.... μου χε πει για νταβατζακο εκει μεσα που φορολογικα φαινοταν μπογιατζης και δεν ηξερε τι ειναι πινελο και τους εκβισμους που εκανε σε πουτανα οτι αν τολμησεις και σταματησεις θα τα πω ολα στην μανα σου (η οποια ηταν καρδιοπαθης)... μου ειχε πει για τον ορκο που ειχαν δωσει πουτανες μεταξυ τους οτι αν μας πουλησει ο νταβατζης μαςκαι μας χωρισει να παμε να τον δωσουμε στους μπατσους και οτι θελει ας γινει μετα μου ειχε πει για τις πουτανες απο εκει μεσα που πουληθηκαν σε αλλους νταβατζηδες και αλλαξαν περιοχη εργασιας, πηγαν θεσσαλονικη, ολα αυτα και αλλα πολλα τα εκαναν να σιχαθει το μαγαζι!! ο χπαπαδ οτι ειχε πει ηταν σωστο!! εγω ειμαι σιγουρος, και πολλες φορες καθομαι και ξαναδιαβαζω τα ποσταρισμα του και προσπαθω να καταλαβω τι ηθελε να πει!
........Προσωπικα φιλε δεν αμφισβητω τα οσα αναφερεις σαν εμπειρια δικη σου η του φιλου xpapad.
Ομως δεν καταλαβαινω το συμπερασμα !!
Ο χωρος του πληρωμενου sex δεν ειναι ο "αγγελικος" κηπος με τις τριανταφυλιες και αυτο το ξερουμε ολοι και ισχυει παντου.
Τι το ποιο ειδικο λοιπον συνεβαινε στο man ray/Amnezia, που κατα τη γνωμη σου ( η του xpapad ) εκανε τοσο επιληψιμο το συγκεκριμενο χωρο ??
Τελος παντων, ο χωρος αποτελει πια ιστορια και ισως δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα πια.
να σαι καλα σαββατιατικα...........
....... πετρουλας + ξαπατ = ενα & το αυτο ...... μήν άσχολείσθαι !!
Και αφού τα ήξερε όλα αυτά γιατί δεν έκανε τίποτα ως μπάτσος που ήταν;
Μήπως έπαιρνε μερτικό και όταν του το κόψανε τον έπιασε η ευαισθησία;
Άσε μας ρε φίλε με το ρουφιάνο.
καλημερα Amjik!!yπαρχουν νεα?ΚΑΛΗΜΈΡΑ ....... λατρεμένο μου
........καλημερα Amjik!!yπαρχουν νεα?
...............
....... καλημέρα φίλε μου .... για τό Amnezia ?? ΟΧΙ :S ....
Γιά τήν κόρη Ναυάρχου ?? ουυυυυυυυυυυυυυυυ
αναμενομεν κατοπτευση και αναφορα!.......
.... άκριβώς στό οίκοδομικο τεράγωνο του amnezia στήν γωνία τής πλατείας άνοιξε ένα καινουργιο καφέ πήρε τό μάτι μου μία παλαιά γνώριμη ....... θά γίνη έξερεύνηση στόχου !!
.......αναμενομεν κατοπτευση και αναφορα!
................
...... λόγω τού γείρατος ξεχνάω τό όνομα της.....
Mάλλον θα την θυμήθηκες από τις βυζάρες της... ;).........
..... θυμήθηκα .... ή κορασσσσσίς Λορένα !!
............Mάλλον θα την θυμήθηκες από τις βυζάρες της... ;)
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(αδερφε μη μας το κανεις χειροτερο!!!!
θα σου προτεινα να κατεβαζες την φωτο... εγω προταση κανω,... εσυ κρινεις! (εννοω την φωτο με τις κοπελες)............
......... ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...... Που ειναι τα χρόνια τα καλα.......... Χρόνια ΑΜΝΕΖΙΑ........... Χρονια μαγικα!!!!!!!!!!!!
Ετσι γιά να έρεθίζεται ή φαντασία μας........ Η έξάρτηση της εύτυχίας είναι ένα καί μοναδικό πράγμα γιά τούς ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ....
Τώρα ύπάρχουν κλωνοποιημένοι μαζάνθρωποι πού τριγυρνούν στό πλακόστροτο στενό τών έλπίδων, διαλέγοντας μία κονσερβοποιημένη μερίδα νοήματος σέ μία ζωή πού περισσότερο φαντάζει σάν βάρος παρά σάν δώρο.......
Αύτά τά όλίγα φίλοι μου λατρεμένοι !!!!!!!!!!!