orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
AXXXXXXXXXXXXXXXX ΑΛΕΧΑΝΔΡΑ!!!
ειναι αληθεια οτι η αλεξανδρα ειχε παιδι 10 χρονων?AXXXXXXXXXXXXXXXX ΑΛΕΧΑΝΔΡΑ!!!
Για να μη μου στεναχωριεσαι,θα σου παραθεσω SPECIAL PHOTOS απο τα STRIP SHOW του ΑΜΝΕΖΙΑ!!!Αγαπητέ ρωτήσατε τον όπισθεν της Αλεξάνδρας και σας έδωσε την άδεια να δημοσιεύσετε και την δική του φωτογραφία ομού μετά αυτής της "αχ και βάχ" Αλεξάνδρας? Η οποία ειρήσθω εν παρόδω και απο πλείστας όσας αναφοράς πλείστων εν "amnegia αδελφών" ήτο κομοδίνο ολκής.
Αν δω και τη δική μου φίλτατε θα πάθετε "Ντοπερμανίτιδα" Ανίατο νόσο μετά βαρύτατων εγκεφαλικών κακώσεων και μωλώπων. Ελπίζω να γνωρίζετε την ελληνική λέξη από τις ελάχιστες που τελειώνουν σε Ψ. Ο μώλωψ!!!
Για να μη μου στεναχωριεσαι,θα σου παραθεσω SPECIAL PHOTOS απο τα STRIP SHOW του ΑΜΝΕΖΙΑ!!!
Αγαπητέ ρωτήσατε τον όπισθεν της Αλεξάνδρας και σας έδωσε την άδεια να δημοσιεύσετε και την δική του φωτογραφία ομού μετά αυτής της "αχ και βάχ" Αλεξάνδρας? Η οποία ειρήσθω εν παρόδω και απο πλείστας όσας αναφοράς πλείστων εν "amnegia αδελφών" ήτο κομοδίνο ολκής.
Σωστος..............για να πάθεις.... αμνησία...
Ειμαι χρονια με τα Ντοπερμαν............ θα πάθετε "Ντοπερμανίτιδα" Ανίατο νόσο μετά βαρύτατων εγκεφαλικών κακώσεων και μωλώπων...
Ωραιο, αλλα θα προτιμουσα Χρηστο Παζη LIVE στο ΑΜΝΕΖΙΑ!!!Δεν ξεχνάμε και τις αδυναμίες μας..................................................
pentru totdeauna în gândurile mele
Συνάντηση την Παρασκευή με την prima ballarina!