Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 721K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Που να είσαι ρε Νικόλ που έτρωγες τα σταφυλάκια .....................................

Α ρε Μανταλινα ποιος να σου στραγγαει τα νερά τώρα?

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Που να είσαι ρε Νικόλ που έτρωγες τα σταφυλάκια .....................................

Α ρε Μανταλινα ποιος να σου στραγγαει τα νερά τώρα?
Στην Ισπανια η Νικολ  :'( .Στην Ρουμανια η Μανταλινα  :'( .

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Τίποτα δεν έμεινε  :'(  :'(  :'(
Υπαρχει ακομα η ταμπελα στη Μαιζωνος!  :'(                                                                                                                                                                                                                                                         
203592_184374061626909_900957_n.jpg

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Και τα πρεζάκια .....................................................................

Να μου θυμίζουν την εξάρτηση και τη στέρηση!

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Και τα πρεζάκια .....................................................................

Να μου θυμίζουν την εξάρτηση και τη στέρηση!
Kαι εχουν μετατρεψει την πορτα του X-DREAM σε τεκε, για Χ-ΟΝΕΙΡΑ.  :(                                                                                                                                                                                                                                                                     
276525_303004976411261_1494190886_n.jpg

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
orgasmo μπορει να εισαι νεο μελος αλλα εχεις φαει και εσυ την καψουρα σου εκει μεσα... αντε να αφιερωσω και εγω ενα τραγουδακι στη μαγδα που ηταν η μεγαλη μου καψουρα....

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
orgasmo μπορει να εισαι νεο μελος αλλα εχεις φαει και εσυ την καψουρα σου εκει μεσα... αντε να αφιερωσω και εγω ενα τραγουδακι στη μαγδα που ηταν η μεγαλη μου καψουρα....
Το αγαπημενο δωματιο της Μαγδας.Το 001...(Το μωβ). Αν περασεις απο τη Μαιζωνος το παραθυρο του 001 ειναι ακομα ανοικτο!  :thumbsup:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
URL]]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μεσα ομως δεν υπαρχει τιποτα.....

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Πολύ κλάψα ρε παλικάρια......

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Το ORIGINAL Aμνησιωτικο κομματι!!!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Το τραγούδι αυτό εκτός από τις δεκάδες φορές που το ακούσαμε με τη συνοδεία της μοναδικής - καταπληκτικής κίνησης του κώλου της Ντενισας,μια φορά το χόρεψε και η Ρεβέκκα με έναν Πάκι που φορούσε τα κλασικά Πακοσανδαλα!
Αξέχαστο σόου! που να βρίσκονται άραγε?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Τέτοια τραγουδάκια, θα παίζει άραγε τώρα στα Κασσάνδρας η Μελισα?
Α ρε να'χαμε τωρα τη Μελισα στο δωματιο με τους καθρεπτες του Χ-DREAM!!!  :smitten:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
X-DREAM-CLASSIK-2004-022.jpg

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Μου λείπει ακόμα και το αυθόρμητο χαμόγελο - χιουμοράκι και των Τζωρτζια - Εντιτα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom