Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 721K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Μετατρεπω για λιγο την οραση μου,για  να κοιταξω γυρω μου ενα ΑΜΝΕΖΙΑ μυστικο,που οι αλλοι δεν βλεπουν...
Σεβαστή η άποψη σου..Προσωπικά το θεωρούσα ένα μαγαζί σε βρωμερή/υποβαθμισμένη περιοχή, με ,στην καλύτερη περίπτωση, τριτοκλασάτες ιερόδουλες και τριτοκλασάτους (στην πλειοψηφία) θαμώνες..Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα..
Όσον αφορά στο Σκαραβαίο έχω αναφερθεί και στο παρελθόν ,τόσο για τη χαμηλή ποιότητα των κοριτσιών όσο και των θαμώνων..Αλλά πλέον ο κανόνας είναι αυτός.Στα περισσότερα μαγαζιά αυτή είναι η εικόνα!

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Το περασμενο καλοκαιρι τετοιο καιρο η Ντενισσα και η Μελισσα τραγουδουσαν ρουμανοτσιγκανικα ασματα σαν αυτο.Αξεχαστες και μοναδικες καλοκαιρινες νυχτες!ΝΥΧΤΕΣ ΑΜΝΕΖΙΑ!!! :dancing:                                                                      
                                                                                                                                         :tits2: :tits: :tits2:     ΑΧ Ντενισσα...ΑΧ Μελισσα...   

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το περασμενο καλοκαιρι τετοιο καιρο η Ντενισσα και η Μελισσα τραγουδουσαν ρουμανοτσιγκανικα ασματα σαν αυτο.Αξεχαστες και μοναδικες καλοκαιρινες νυχτες!ΝΥΧΤΕΣ ΑΜΝΕΖΙΑ!!! :dancing:                                                                      
                                                                                                                                          :tits2: :tits: :tits2:         
Βαλτος εισαι βραδυατικα.  :'(

Αυτα συζηταγαμε πριν λιγο με φιλους που ειχαμε παει για μπυρα.........

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Βαλτος εισαι βραδυατικα.  :'(

Αυτα συζηταγαμε πριν λιγο με φιλους που ειχαμε παει για μπυρα.........
Κατι παραξενο συμβαινει μεσα στο ΑΜΝΕΖΙΑ...Ναι οταν λεμε για το ΑΜΝΕΖΙΑ, θα ξερετε οτι κατι παραξενο συμβαινει και εξω απο αυτο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015
Ο Σκαραβαιος δεν εχει καμια σχεση με το ΑΜΝΕΖΙΑ.Εκανες ποτε καποιο βημα στο ΑΜΝΕΖΙΑ?Το ΑΜΝΕΖΙΑ απλωνεται γυρω σου σαν ενας λαβυρινθος,σαν ενας γριφος που καποτε ξεκινησε και  ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ.Ενα παζλ που αναπαραγεται συνεχεια μεσα στον εαυτο του.Το ΑΜΝΕΖΙΑ μοιαζει να θελει να σου πει κατι,να θελει να περιγραψει κατι με τα αραβουργηματα του.Το ΑΜΝΕΖΙΑ μιλα πολυ παραξενη γλωσσα,που μοναχα φαινομενικα ειναι ακαταληπτη.Περπατας στη Μαιζωνος και νιωθεις ολογυρα σου το ΑΜΝΕΖΙΑ να ζει.Ακους τον υποκωφο χτυπο της τιτανιας καρδιας του,που δεν ειναι ποτε σιωπηλη.Το ΑΜΝΕΖΙΑ μιλα συνεχως,κι εμεις ανταποκρινομαστε σε καθε ηχο του,που ξεκινα απο τον καθενα μας για να γινει το αορατο βουητο που ξαναγυρνα παλι σε μας.Ναι,το ΑΜΝΕΖΙΑ ειναι ενας ζωντανος οργανισμος.Ο Σκαραβαιος ειναι ζωντανος? Εγω νομιζω οχι. 

Φίλε μου εσύ ή πλάκα κάνεις ή για να έχεις στο μυαλό σου τον κόσμο του Amnezia σαν κάτι το τόσο μαγικό πρέπει να μην είχες καμία απολύτως χαρά στη ζωή σου πέρα απ' τις βραδιές που πέρασες στο Amnezia. Φιλικά πάντα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015
Σεβαστή η άποψη σου..Προσωπικά το θεωρούσα ένα μαγαζί σε βρωμερή/υποβαθμισμένη περιοχή, με ,στην καλύτερη περίπτωση, τριτοκλασάτες ιερόδουλες και τριτοκλασάτους (στην πλειοψηφία) θαμώνες..Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα..
Όσον αφορά στο Σκαραβαίο έχω αναφερθεί και στο παρελθόν ,τόσο για τη χαμηλή ποιότητα των κοριτσιών όσο και των θαμώνων..Αλλά πλέον ο κανόνας είναι αυτός.Στα περισσότερα μαγαζιά αυτή είναι η εικόνα!

Αν είναι έτσι πες μας ποιο είναι/ήταν κατά την άποψή σου το πρωτοκλασάτο μαγαζί με τις πρωτοκλασάτες κοπέλες ή ιερόδουλες για πρωτοκλασάτους πελάτες σαν εσένα όπως ΠΡΟΦΑΝΩΣ θεωρείς τον εαυτό σου...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16

τελικα οι ρουμανες καναν θραυση  :2funny:στο αμνεσια καψαν πολλες καρδιες δεν ειχα δοκιμασει καθως ειχα παει μονο μια φορα
με αυτα που διαβαζω ομως θα αδραξω την ευκαιρια να μπλεξω με μια ρουμανα  :tits:βυζομανα οχι επαγγελματια αλλα φοβαμαι μην καω....απ την κωνσταντζα ειναι λετε να εχω την τυχη του τριτου σωματοφυλακα?                                                                                                               

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μετατρεπω για λιγο την οραση μου,για  να κοιταξω γυρω μου ενα ΑΜΝΕΖΙΑ μυστικο,που οι αλλοι δεν βλεπουν...

Ένα πράγμα σαν το Alien δηλαδή...

Με την ευκαιρία, η άποψή μου είναι ότι το όνομα "Amnezia" ήταν ατυχές.

Η αμνησία είναι νόσος, είναι πάθηση, είναι αρρώστια, είναι κακή κατάσταση.

Η λέξη "αμνησία" είναι μια αρνητική λέξη, άλλωστε αρχίζει με το στερητικό γράμμα "α".

Η επωνυμία ενός καταστήματος δε νοείται να είναι μια λέξη που αναφέρεται σε νόσο, ή σε αρνητική έννοια εν πάσει περιπτώσει.

Φανταστείτε ένα κατάστημα να λεγόταν "Γρίπη", ή "Ακολασία", ή "Παράλυση", ή "Δυσκοιλιότητα", ή "Θλάση", ή "Ασωτία", ή "Μαλακία"...

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1

Η λέξη "αμνησία" είναι μια αρνητική λέξη, άλλωστε αρχίζει με το στερητικό γράμμα "α".

Η επωνυμία ενός καταστήματος δε νοείται να είναι μια λέξη που αναφέρεται σε νόσο, ή σε αρνητική έννοια εν πάσει περιπτώσει.

Φανταστείτε ένα κατάστημα να λεγόταν "Γρίπη", ή "Ακολασία", ή "Παράλυση", ή "Δυσκοιλιότητα", ή "Θλάση", ή "Ασωτία", ή "Μαλακία"...

To Ακολασία καλό το βρίσκω και το ασωτία επίσης αφού, εντρυφείς και διαπρέπεις μέχρι της κτήσεως του τίτλου του Πρυτάνεως και στα δύο επαξίως. Αντικατεστησέ τα με Αιμορροιδες και κλανιά αφού αναφέρθηκες σε δυσκοιλιότητα.
Μην ξεχνάς άλλωστε πως έχουμε και έναν δυσκοίλιο,κλανιάρη ενδέχεται και αιμορροιδικό πρωτοκλασάτο εδώ τον κ. Taurus .. Εμείς απλά είμαστε Άσωτοι τριτοκλασάτοι ακόλαστοι μόρτηδες που καταγαμούμε τριτοκλασάτες Ρουμάνες.  

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.883
Πόντοι
22.785
To Ακολασία καλό το βρίσκω και το ασωτία επίσης αφού, εντρυφείς και διαπρέπεις μέχρι της κτήσεως του τίτλου του Πρυτάνεως και στα δύο επαξίως. Αντικατεστησέ τα με Αιμορροιδες και κλανιά αφού αναφέρθηκες σε δυσκοιλιότητα.
Μην ξεχνάς άλλωστε πως έχουμε και έναν δυσκοίλιο,κλανιάρη ενδέχεται και αιμορροιδικό πρωτοκλασάτο εδώ τον κ. Taurus .. Εμείς απλά είμαστε Άσωτοι τριτοκλασάτοι ακόλαστοι μόρτηδες που καταγαμούμε τριτοκλασάτες Ρουμάνες.  

Αθεράπευτα ρομαντικός νεαρός, κατέληξα μετά τό λουκέτο στό amnezia
προβληματισμένος μέ τά πάντα καί τό τίποτα που άναζητάει την ούσία
του άνούσιου μέσα στήν πεπερασμένη άπεραντότητα του άρμονικά
χαοτικού κόσμου πού ζούμε.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
τελικα οι ρωμουνες αξιζουν??

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τελικά ρε παίδες, έμαθε κανείς γιατί έκλεισε αυτό το μαγαζί (εννοώ και το ξενοδοχείο)?

-Δεν έβγαινε οικονομικώς και φαλήρισε?
-Τον πιάσανε για χοντρή παράβαση?
-Τσακώθηκαν οι συναταίροι?

Είμαι περίεργος, γιατί τουλάχιστον το ξενοδοχείο δε δούλευε άσχημα. Ανοιχτά παραμένουν άλλα με πολύ λιγότερη κίνηση.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015
Τελικά ρε παίδες, έμαθε κανείς γιατί έκλεισε αυτό το μαγαζί (εννοώ και το ξενοδοχείο)?

Είμαι περίεργος, γιατί τουλάχιστον το ξενοδοχείο δε δούλευε άσχημα. Ανοιχτά παραμένουν άλλα με πολύ λιγότερη κίνηση.

Μάλλον χάλασε η μοιρασιά με τους μπάτσους ή άλλαξε κανένας διοικητής ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015

Διαφωνώ για το "Ακολασία" και το "Ασωτία", τα βρίσκω θαυμάσια :) Πάντως και το Amnezia δεν το θεωρώ άσχημο αν αναλογιστείς ότι μπαίνοντας εκεί μέσα ξεχνούσες ποιος είσαι και τί κάνεις στη ζωή σου και ασχολιόσουν μόνο με το να μπανίσεις τα πιπίνια και να δεις ποιο θα φορτώσεις για το δωμάτιο :grin:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26

Το ονομα "ΑΜΝΕΖΙΑ" δεν ηταν ατυχες, ουτε η λεξη "αμνησια" ειναι μια αρνητικη λεξη.Ατυχες και αρνητικη ειναι η κοινωνια μας με τους συγχρονους οραματιστες της...

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Αθεράπευτα ρομαντικός νεαρός, κατέληξα μετά τό λουκέτο στό amnezia
προβληματισμένος μέ τά πάντα καί τό τίποτα που άναζητάει την ούσία
του άνούσιου μέσα στήν πεπερασμένη άπεραντότητα του άρμονικά
χαοτικού κόσμου πού ζούμε.
Αχ ρε αγαπησιαρες Ρουμανες :smitten: ζημια που μας κανατε!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Μήπως από την πολλή... ενημέρωση;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom