You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 722K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μπάς καί ήσουν εσύ???Οι προαναφερθέντες γνώριζαν μια χαρά ότι έχει κλείσει το πορνομέγαρο. Απλά η αδυναμία τους να το πιστέψουν τους έχει οδηγήσει στην τρέλα... Ντύνονται, φεύγουν απ' το σπίτι με το αμάξι, πάνε εκεί, παρκάρουν και προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι είναι κλειστά για συγκυριακούς λόγους κι ότι κάποιος θα τους ανοίξει από μέσα... Σαν το θείο μου που είναι κομμουνιστής και μου έλεγε πως ενός συντρόφου του τού σάλεψε το '91 με τις ανατροπές του υπαρκτού σοσιαλισμού και του έλεγε μέχρι και μια δεκαετία μετά πως είναι κόλπο η παλινόρθωση του καπιταλισμού για να καταλάβουν οι λαοί της Ανατολικής Ευρώπης πόσο άσχημος είναι ο καπιταλισμός και πίστευε ότι σύντομα θα επανέλθει ο σοσιαλισμός... Μάλιστα εναπέθετε τις ελπίδες του στον Πούτιν
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Kαι την διελευση απο τη Μαιζωνος θα κοψει η πουτανα η Μερκελ!Τς τς τς τι εγινε ρε πουστη μου .......................................................
Και τη φαντασίωση πάει να κόψει η πουτάνα η Μερκελ?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 5.015
μπάς καί ήσουν εσύ???
Όχι ρε...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 5.015
Κοψτε κάτι ρε παιδιά..Αν διαβάσει ένας εξωγήινος τη λατρεία για το Αμνέζια θα νομίζει ότι ήταν ο παράδεισος..
Μέτριες (το λέω ευγενικά) κοπέλες, το 90% των θαμώνων παρακμιακοί (στην καλύτερη περίπτωση)..
Μέτριες αλλά είχε κι ορισμένες... Να φανταστώ ότι εσύ τοποθετείς τον εαυτό σου στο υπόλοιπο 10%;
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 6.305
Δεν υπήρξα θαμώνας....Μια φορά μπήκα και βγήκα..Απλά αρέσει σε ορισμένους να δραματοποιούν καταστάσεις..Μέτριες αλλά είχε κι ορισμένες... Να φανταστώ ότι εσύ τοποθετείς τον εαυτό σου στο υπόλοιπο 10%;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 5.015
Δεν υπήρξα θαμώνας... Μια φορά μπήκα και βγήκα... Απλά αρέσει σε ορισμένους να δραματοποιούν καταστάσεις...
Κακώς. Ούτε εγώ ήμουν συχνός θαμώνας αλλά όσες φορές είχα πάει μια χαρά είχα περάσει (σε συνδυασμό με το δωμάτιο...). Άσε που και μόνο η περιοχή που ήταν μου ενέπνεε σεβασμό
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Δεν υπήρξα θαμώνας....Μια φορά μπήκα και βγήκα..Απλά αρέσει σε ορισμένους να δραματοποιούν καταστάσεις..
Έχει ενδιαφέρων να καταλάβω, πως κάποιος που "μια φορά μπήκα και βγήκα" κατέγραψε την μετριότητα των κοριτσιών (περίπου 35 στα φόρτε της λειτουργίας) ,καθώς και την παρακμή των "πελατών" !
Αυτό το "αρέσει σε ορισμένους να δραματοποιούν" είναι αυτοχαρακτηρισμός?
Δασκαλε αστους να λενε, οι κακιες τους μενουν !!!Έχει ενδιαφέρων να καταλάβω, πως κάποιος που "μια φορά μπήκα και βγήκα" κατέγραψε την μετριότητα των κοριτσιών (περίπου 35 στα φόρτε της λειτουργίας) ,καθώς και την παρακμή των "πελατών" !
Αυτό το "αρέσει σε ορισμένους να δραματοποιούν" είναι αυτοχαρακτηρισμός?
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Δασκαλε αστους να λενε, οι κακιες τους μενουν !!!
Να βγάλω και εγώ λοιπόν κάμποση κακία ............................................
Εκεί λοιπόν που ήμουν θαμώνας για μια τριετία στα " παρακμιακά περιθώρια" του καναπέ δεξιά τω εισερχομένω ....
Γνωρίστηκα και με άλλους θαμώνες.
Γνώρισα λοιπόν μια παρέα τριών φίλων (ένας γιατρός και δυο μικροβιολόγοι )που εργάζονταν σε κεντρικό νοσοκομείο!
Έναν πουρογιεγιε που διευθύνει γραφείο τελετών!
Έναν αρχιτέκτονα καβλιαρη!
Έναν αξιωματικό του πολεμικού Ναυτικού μητρομανή!
Έναν φιλόλογο παιδοψυχολόγο δόκιμο υδραυλικό!
Έναν νεαρό φοιτητή ερωτιάρη!
Έτερο νεαρό εργαζόμενο γεροντολάγνο!
Έναν φαρμακοποιό ευτραφή!
Έναν εργολάβο ελαιοχρωματιστή Αλβανό!
Έναν αυτοκινητιστή που μου διαφεύγουν οι σπουδές του, αλλά τον κατατάσσω στους αξιόλογους που έχω γνωρίσει!
Έναν συνταξιούχο από Αμερική νοσηλευτή!
Άλλον έναν από Αμερική μαραγκό (70 αλλά γαμάει αβέρτα)!
Ξεχνάω και μερικούς (άτιμο αλτσχαιμερ)!
Όλοι αυτοί έπιναν καφέ και κάναν παιγνίδι για δυο χρόνια με τις "μέτριες" !
Όλους αυτούς με μια ματιά, αν την ξόδεψες, τους χαρακτήρισες παρακμιακους!
Ειλικρινά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, εκεί που πάσχεις, βρες κανα ποιο ειδικό από μένα!
Όμως σκέψου το .............................................
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Πως λέγαν ένα παιδί και δυό κορίτσια.......... :2funnyΓνώρισα λοιπόν μια παρέα τριών φίλων (ένας γιατρός και δυο μικροβιολόγοι )που εργάζονταν σε κεντρικό νοσοκομείο!
Και οι μικροβιολόγοι γιατροί είναι......
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
οχι και μια χαρα, στην μπουκα σε ειχαν καποιες... μαυρο προβατο εισουν....Κακώς. Ούτε εγώ ήμουν συχνός θαμώνας αλλά όσες φορές είχα πάει μια χαρά είχα περάσει (σε συνδυασμό με το δωμάτιο...). Άσε που και μόνο η περιοχή που ήταν μου ενέπνεε σεβασμό
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
οχι και μια χαρα, στην μπουκα σε ειχαν καποιες... μαυρο προβατο εισουν....
Τι λες ρε,έχεις χάσει επεισόδια ................................................
Πήγε στο στούντιο και τα βρήκε με τη Μιχαελα και αγαπήσανε ..............
Μια χαρά!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την βλεπω πολυ συχνα στος τσαρκες μου, οπως και τα αλλα κοριτσια του Μεγαρου και αναπολουμε τις παλιες καλες στιγμες.Τι λες ρε,έχεις χάσει επεισόδια ................................................
Πήγε στο στούντιο και τα βρήκε με τη Μιχαελα και αγαπήσανε ..............
Μια χαρά!
Επ΄ευκαιρια δασκαλε εχεις χαιρετισματα..........
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Την βλεπω πολυ συχνα στος τσαρκες μου, οπως και τα αλλα κοριτσια του Μεγαρου και αναπολουμε τις παλιες καλες στιγμες.
Επ΄ευκαιρια δασκαλε εχεις χαιρετισματα..........
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Έστειλε χαιρετίσματα η Μιχαελα ?
Ε θα τρελαθώ !
Καλά διάβασα και κάτι σχόλια ότι είδε γνωστούς και τους φίλαγε σταυρωτά και τέτοια!
Μεταλλάχτηκε το κορίτσι και άνοιξε!
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
καβλιάριδες και συναγωνιστές εγώ πάντως είχα πάει με 3 κυρίες από τις οποίες με τη μία πέρασα καλά ..... οι άλλες ήταν παλτά με δίπλωμα.....
και δηλαδή δεν πρόκειται να ξανανοίξει ούτε με βύσμα?? τουλάχιστο το x dream ειναι ανοιχτο ή το πηρε κι αυτό η μπάλα....
και δηλαδή δεν πρόκειται να ξανανοίξει ούτε με βύσμα?? τουλάχιστο το x dream ειναι ανοιχτο ή το πηρε κι αυτό η μπάλα....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις