Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 722K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Τς τς τς  τι εγινε ρε πουστη μου .......................................................

Και τη φαντασίωση πάει να κόψει η πουτάνα η Μερκελ?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Οι προαναφερθέντες γνώριζαν μια χαρά ότι έχει κλείσει το πορνομέγαρο. Απλά η αδυναμία τους να το πιστέψουν τους έχει οδηγήσει στην τρέλα... Ντύνονται, φεύγουν απ' το σπίτι με το αμάξι, πάνε εκεί, παρκάρουν και προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι είναι κλειστά για συγκυριακούς λόγους κι ότι κάποιος θα τους ανοίξει από μέσα... Σαν το θείο μου που είναι κομμουνιστής και μου έλεγε πως ενός συντρόφου του τού σάλεψε το '91 με τις ανατροπές του υπαρκτού σοσιαλισμού και του έλεγε μέχρι και μια δεκαετία μετά πως είναι κόλπο η παλινόρθωση του καπιταλισμού για να καταλάβουν οι λαοί της Ανατολικής Ευρώπης πόσο άσχημος είναι ο καπιταλισμός και πίστευε ότι σύντομα θα επανέλθει ο σοσιαλισμός... Μάλιστα εναπέθετε τις ελπίδες του στον Πούτιν :)
μπάς καί ήσουν εσύ???

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Τς τς τς  τι εγινε ρε πουστη μου .......................................................

Και τη φαντασίωση πάει να κόψει η πουτάνα η Μερκελ?
Kαι την διελευση απο τη Μαιζωνος θα κοψει η πουτανα η Μερκελ!  :cussing:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Κοψτε κάτι ρε παιδιά..Αν διαβάσει ένας εξωγήινος τη λατρεία για το Αμνέζια θα νομίζει ότι ήταν ο παράδεισος..
Μέτριες (το λέω ευγενικά) κοπέλες, το 90% των θαμώνων παρακμιακοί (στην καλύτερη περίπτωση)..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.232
Πόντοι
5.015
Κοψτε κάτι ρε παιδιά..Αν διαβάσει ένας εξωγήινος τη λατρεία για το Αμνέζια θα νομίζει ότι ήταν ο παράδεισος..
Μέτριες (το λέω ευγενικά) κοπέλες, το 90% των θαμώνων παρακμιακοί (στην καλύτερη περίπτωση)..

Μέτριες αλλά είχε κι ορισμένες... Να φανταστώ ότι εσύ τοποθετείς τον εαυτό σου στο υπόλοιπο 10%;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Μέτριες αλλά είχε κι ορισμένες... Να φανταστώ ότι εσύ τοποθετείς τον εαυτό σου στο υπόλοιπο 10%;
Δεν υπήρξα θαμώνας....Μια φορά μπήκα και βγήκα..Απλά αρέσει σε ορισμένους να δραματοποιούν καταστάσεις..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.232
Πόντοι
5.015
Δεν υπήρξα θαμώνας... Μια φορά μπήκα και βγήκα... Απλά αρέσει σε ορισμένους να δραματοποιούν καταστάσεις...

Κακώς. Ούτε εγώ ήμουν συχνός θαμώνας αλλά όσες φορές είχα πάει μια χαρά είχα περάσει (σε συνδυασμό με το δωμάτιο...). Άσε που και μόνο η περιοχή που ήταν μου ενέπνεε σεβασμό :)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δεν υπήρξα θαμώνας....Μια φορά μπήκα και βγήκα..Απλά αρέσει σε ορισμένους να δραματοποιούν καταστάσεις..

Έχει ενδιαφέρων να καταλάβω, πως κάποιος που "μια φορά μπήκα και βγήκα" κατέγραψε την μετριότητα των κοριτσιών (περίπου 35 στα φόρτε της λειτουργίας) ,καθώς και την παρακμή των "πελατών" !

Αυτό το "αρέσει σε ορισμένους να δραματοποιούν" είναι αυτοχαρακτηρισμός?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Έχει ενδιαφέρων να καταλάβω, πως κάποιος που "μια φορά μπήκα και βγήκα" κατέγραψε την μετριότητα των κοριτσιών (περίπου 35 στα φόρτε της λειτουργίας) ,καθώς και την παρακμή των "πελατών" !

Αυτό το "αρέσει σε ορισμένους να δραματοποιούν" είναι αυτοχαρακτηρισμός?
Δασκαλε αστους να λενε, οι κακιες τους μενουν !!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.006
Πόντοι
22.785
Ηθικό δίδαγμα......

Θέλουμε........
Μαθήματα ήθους, όρθού λόγου καί άξιοπρέπειας....

Σήκω Έλληνα... κουράγιο Έλληνα... μήν σκύβεις Έλληνα...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δασκαλε αστους να λενε, οι κακιες τους μενουν !!!

Να βγάλω και εγώ λοιπόν κάμποση κακία ............................................

Εκεί λοιπόν που ήμουν θαμώνας για μια τριετία στα " παρακμιακά περιθώρια" του καναπέ δεξιά τω εισερχομένω ....
Γνωρίστηκα και με άλλους θαμώνες.
Γνώρισα λοιπόν μια παρέα τριών φίλων (ένας γιατρός και δυο μικροβιολόγοι )που εργάζονταν σε κεντρικό νοσοκομείο!
Έναν πουρογιεγιε που διευθύνει γραφείο τελετών!
Έναν αρχιτέκτονα καβλιαρη!
Έναν αξιωματικό του πολεμικού Ναυτικού μητρομανή!
Έναν φιλόλογο παιδοψυχολόγο δόκιμο υδραυλικό!
Έναν νεαρό φοιτητή ερωτιάρη!
Έτερο νεαρό εργαζόμενο γεροντολάγνο!
Έναν φαρμακοποιό ευτραφή!
Έναν εργολάβο ελαιοχρωματιστή Αλβανό!
Έναν αυτοκινητιστή που μου διαφεύγουν οι σπουδές του, αλλά τον κατατάσσω στους αξιόλογους που έχω γνωρίσει!
Έναν συνταξιούχο από Αμερική νοσηλευτή!
Άλλον έναν από Αμερική μαραγκό (70 αλλά γαμάει αβέρτα)!
Ξεχνάω και μερικούς (άτιμο αλτσχαιμερ)!

Όλοι αυτοί έπιναν καφέ και κάναν παιγνίδι για δυο χρόνια με τις "μέτριες" !
Όλους αυτούς με μια ματιά, αν την ξόδεψες, τους χαρακτήρισες παρακμιακους!
Ειλικρινά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, εκεί που πάσχεις, βρες κανα ποιο ειδικό από μένα!
Όμως σκέψου το .............................................

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Γνώρισα λοιπόν μια παρέα τριών φίλων (ένας γιατρός και δυο μικροβιολόγοι )που εργάζονταν σε κεντρικό νοσοκομείο!
Πως λέγαν ένα παιδί και δυό κορίτσια.......... :2funny
Και οι μικροβιολόγοι γιατροί είναι......

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Κακώς. Ούτε εγώ ήμουν συχνός θαμώνας αλλά όσες φορές είχα πάει μια χαρά είχα περάσει (σε συνδυασμό με το δωμάτιο...). Άσε που και μόνο η περιοχή που ήταν μου ενέπνεε σεβασμό :)
οχι και μια χαρα, στην μπουκα σε ειχαν καποιες... μαυρο προβατο εισουν.... :zfuck: :zfuck:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
οχι και μια χαρα, στην μπουκα σε ειχαν καποιες... μαυρο προβατο εισουν.... :zfuck: :zfuck:

Τι λες ρε,έχεις χάσει επεισόδια ................................................

Πήγε στο στούντιο και τα βρήκε με τη Μιχαελα και αγαπήσανε ..............
Μια χαρά!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τι λες ρε,έχεις χάσει επεισόδια ................................................

Πήγε στο στούντιο και τα βρήκε με τη Μιχαελα και αγαπήσανε ..............
Μια χαρά!
Την βλεπω πολυ συχνα στος τσαρκες μου, οπως και τα αλλα κοριτσια του Μεγαρου και αναπολουμε τις παλιες καλες στιγμες.

Επ΄ευκαιρια δασκαλε εχεις χαιρετισματα..........

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Την βλεπω πολυ συχνα στος τσαρκες μου, οπως και τα αλλα κοριτσια του Μεγαρου και αναπολουμε τις παλιες καλες στιγμες.

Επ΄ευκαιρια δασκαλε εχεις χαιρετισματα..........

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Έστειλε χαιρετίσματα η Μιχαελα ?

Ε θα τρελαθώ !

Καλά διάβασα και κάτι σχόλια ότι είδε γνωστούς και τους φίλαγε σταυρωτά και τέτοια!

Μεταλλάχτηκε το κορίτσι και άνοιξε!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
καβλιάριδες και συναγωνιστές εγώ πάντως είχα πάει με 3 κυρίες από τις οποίες με τη μία πέρασα καλά ..... οι άλλες ήταν παλτά με δίπλωμα..... :jerking:

και δηλαδή δεν πρόκειται να ξανανοίξει ούτε με βύσμα?? τουλάχιστο το x dream ειναι ανοιχτο ή το πηρε κι αυτό η μπάλα....

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε παιδιά μην κάνεται έτσι. Η Αθήνα είναι γεμάτη με κοπέλες. Χρειάζεται άλλο δικτύωμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom