Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
τι εγινε ρε παιδια τις ριξανε τις τιμες η ακομα?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πρώτα θα πέσει η αυλαία .................................................................

Και όχι οι τιμές!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Επειδη σκεφτομαι να επενδυσω αμεσα καποια πορνοχρηματα στα κοριτσια του μεγαρου, ποσο θα μου στοιχησει? (κατι εχω ακουσει και γω για μειωση γι αυτο ρωταω..  :-)

μια απο τα ιδια φιλε μου

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Είπα  κατ΄ εξαίρεση  να  γράψω , είναι  όμως  εδώ ο οξαποδώς  οπότε  καλημέρα σας !

Που πήγε γιατί δε μιλάει?????????????????????????????????????????

Μου θύμωσε?  Κρίμα και έλεγα να τον κεράσω τας κεμπάπ στο Μακεδονία σήμερα!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Επειδη σκεφτομαι να επενδυσω αμεσα καποια πορνοχρηματα στα κοριτσια του μεγαρου, ποσο θα μου στοιχησει? (κατι εχω ακουσει και γω για μειωση γι αυτο ρωταω..  :-)

Φήμες του κιτρίνου τύπου.

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλησπέρα!
Μετά από καιρό που δεν έχω γράψει τίποτα στο site, αποφάσισα να επανέλθω.

Είμαι λάτρης των μασατζίδικων (και ιδιαίτερα κάποιας συγκεκριμένης κορασίδας, που αυτή την εποχή έχει σταματήσει για λίγο να εργάζεται – οι παλιότεροι ξέρουν).
Παρόλα αυτά κάποιες φορές πίνω και ποτάκι στο AMNEZIA.
Από όλο το μαγαζί μου αρέσει περισσότερο η Ρωξάνη.
(Τελευταία έχω δοκιμάσει και τη Τζούλια, αλλά θα γράψω άλλη φορά για αυτήν).

Η Ρωξάνη είναι Ρουμάνα 1.75 ύψος (με τα τακούνια 1.85), νταρντάνα παντού στο σώμα (αλλά με μικρά βυζάκια). Τα κιλά της είναι ωραία μοιρασμένα και κάνουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Συστήνεται στους λάτρεις των μεγαλόσωμων γυναικών (οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν). Έχει ένα πολύ ωραίο πρόσωπο, φανταστικά μάτια και μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί. Πρέπει να είναι 26-27 χρονών περίπου.

Την περασμένη βδομάδα, πίνοντας ποτό με την αδερφή της Ρωξάνης, τη Μόνικα ενημερώθηκα ότι η Ρωξάνη δεν ήρθε για κάποιες μέρες. Παρακάλεσα να την πάρει τηλέφωνο να έρθει. Έτσι και έγινε. Ήρθε με πολύ απλό ντύσιμο και τελείως άβαφτη. Ακόμα και έτσι εγώ την θεωρώ πολύ ωραία γυναίκα.

Στη μάχη τώρα. Η Ρωξάνη είναι πρόθυμη για όλα. Πρώτα μου έδωσε φιλάκια στο σώμα και μετά πίπα υγρή, πολύ καλή. Γενικά η κοπέλα ''σε ταξιδεύει''. Εγώ συνέχισα με γλυφομούνι. Είναι πεντακάθαρη.
Στο σεξ τώρα (πάντα με προφυλακτικό) ζήτησα απλά πράγματα. Ξέρω ότι κάνει και από τον κώλο, αλλά αυτή τη φορά δεν με ενδιέφερε. Προτίμησα την κλασική στάση και δεν χόρταινα να την κοιτάζω στο πρόσωπο. Μετά αλλαγή και αυτή από πάνω, όπου δεν άντεξα για πολύ και σύντομα τελείωσα.
Έφυγα από το ξενοδοχείο σούπερ χαλαρωμένος. Την επόμενη μέρα ήμουν επίσης μια χαρά. Αυτό σημαίνει ότι η κοπέλα έκανε καλά τη δουλειά της (εντάξει είχα πάει και εγώ με πολύ θετική διάθεση, που είναι το βασικότερο).

Κόστος για μισή ώρα 50 ευρώ η κοπέλα και 23 ευρώ το δωμάτιο. Σύνολο 73 ευρώ. Νομίζω τίμια συνδιαλλαγή (όσο αντέξουμε ακόμα να πληρώνουμε αυτά τα ποσά).

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλησπέρα!
Μετά από καιρό που δεν έχω γράψει τίποτα στο site, αποφάσισα να επανέλθω.

Είμαι λάτρης των μασατζίδικων (και ιδιαίτερα κάποιας συγκεκριμένης κορασίδας, που αυτή την εποχή έχει σταματήσει για λίγο να εργάζεται – οι παλιότεροι ξέρουν).
Παρόλα αυτά κάποιες φορές πίνω και ποτάκι στο AMNEZIA.
Από όλο το μαγαζί μου αρέσει περισσότερο η Ρωξάνη.
(Τελευταία έχω δοκιμάσει και τη Τζούλια, αλλά θα γράψω άλλη φορά για αυτήν).

Η Ρωξάνη είναι Ρουμάνα 1.75 ύψος (με τα τακούνια 1.85), νταρντάνα παντού στο σώμα (αλλά με μικρά βυζάκια). Τα κιλά της είναι ωραία μοιρασμένα και κάνουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Συστήνεται στους λάτρεις των μεγαλόσωμων γυναικών (οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν). Έχει ένα πολύ ωραίο πρόσωπο, φανταστικά μάτια και μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί. Πρέπει να είναι 26-27 χρονών περίπου.

Την περασμένη βδομάδα, πίνοντας ποτό με την αδερφή της Ρωξάνης, τη Μόνικα ενημερώθηκα ότι η Ρωξάνη δεν ήρθε για κάποιες μέρες. Παρακάλεσα να την πάρει τηλέφωνο να έρθει. Έτσι και έγινε. Ήρθε με πολύ απλό ντύσιμο και τελείως άβαφτη. Ακόμα και έτσι εγώ την θεωρώ πολύ ωραία γυναίκα.

Στη μάχη τώρα. Η Ρωξάνη είναι πρόθυμη για όλα. Πρώτα μου έδωσε φιλάκια στο σώμα και μετά πίπα υγρή, πολύ καλή. Γενικά η κοπέλα ''σε ταξιδεύει''. Εγώ συνέχισα με γλυφομούνι. Είναι πεντακάθαρη.
Στο σεξ τώρα (πάντα με προφυλακτικό) ζήτησα απλά πράγματα. Ξέρω ότι κάνει και από τον κώλο, αλλά αυτή τη φορά δεν με ενδιέφερε. Προτίμησα την κλασική στάση και δεν χόρταινα να την κοιτάζω στο πρόσωπο. Μετά αλλαγή και αυτή από πάνω, όπου δεν άντεξα για πολύ και σύντομα τελείωσα.
Έφυγα από το ξενοδοχείο σούπερ χαλαρωμένος. Την επόμενη μέρα ήμουν επίσης μια χαρά. Αυτό σημαίνει ότι η κοπέλα έκανε καλά τη δουλειά της (εντάξει είχα πάει και εγώ με πολύ θετική διάθεση, που είναι το βασικότερο).

Κόστος για μισή ώρα 50 ευρώ η κοπέλα και 23 ευρώ το δωμάτιο. Σύνολο 73 ευρώ. Νομίζω τίμια συνδιαλλαγή (όσο αντέξουμε ακόμα να πληρώνουμε αυτά τα ποσά).
για να αντεξεις ρε φιλαρακο τη ρωξανη απο πανω, πρεπει να εισαι ο πυρος δημας.... μην σου προκαλει απορια το οτι δεν αντεξες.... κανεις μας δεν θα τα καταφερνε.....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
για να αντεξεις ρε φιλαρακο τη ρωξανη απο πανω, πρεπει να εισαι ο πυρος δημας.... μην σου προκαλει απορια το οτι δεν αντεξες.... κανεις μας δεν θα τα καταφερνε.....
Μην το λες.

Ολο και καποιος τα εχει καταφερει.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.326
Πόντοι
22.785
λαγαρε .........

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αυτός καλά τη βγάζει .................................................................

Ελιές ,κρεμμύδι και ψωμί τρώμε παρέα στο γιαπί!
Ξέρω κάποιες κορασίδες που τρώνε ελιές και ψωμί χωρίς κρεμμύδι για να μη μυρίζουν........
Και το βράδυ παίρνουν αρχίδια μεροκάματο!
Τελικά μας φέρανε λίγο ποιο πίσω από τότε!
Δεν υπάρχει ούτε γιαπί σήμερα!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
βόλτα με Στρατηλάτη εχθές το απόγευμα στο αγαπημένο Αμνέζεια το οποίο έχει χάσει την αίγλη των προηγούμενων μηνών >:(

τυχαία αντάμωση με Τσεγιέν και Ζινταν68 όπου κάτσαμε όλοι μαζί να απολαύσουμε το καφεδάκι μαςυναμικά κατέφθασε και ο BmwPower :grin:

σε κάποια στιγμή φάνηκε μελαγχρινό αδύνατο κορμί με ωραίο σώμα αλλά αδιάφορο πρόσωπο....ρώτησα τον Τσεγιέν και μου είπε ότι είναι η Μιχαέλα Ρουμάνα αρκετά καλή στο δωμάτιο ;)

συνεχίζοντας να κάνουμε χαβαλέ με την εκλεκτή μας παρέα εμφανίστηκε έταιρο ξανθό μωρό με ωραίο σώμα και καλό προσωπάκι η Ραμόνα κατά τα λεγόμενα του Τσεγιέν :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
περιγραφη Ραμονας? εχω καιρο να παω...

Stories

Νέο!

Stories