Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ειδικα οταν κανετε 10 λεπτα να γδυθειτε και να ντυθειτε και δυο κουβεντες που θα αλλαξεις με την κοπελια, παει η μιση ωρα.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και φυσικα πριν να γινουν ολα τα παραπανω θα κερασεις και κανενα ποτακι.... ;)

Ελευθερο πρωκτικο σε μερος που δεν ξερεις αν ελεγχονται οι κοπελες .....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εδω σε δηθεν ελεγχομενα μερη και δεν μπαινουμε ακαποτα  :S

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Να πως αυξηθηκαν τα νοσηματα στην αθηνα .....  :S
Για βαλε λιγο το μυαλο σου στη θεση του, γιατι βγαζεις από την φαντασια σου πράγματα...
Έγραψα εγω ελευθερο πρωκτικό?  :jerking: :jerking:

Όσο για το κερασμα, οταν η κοπελα επαιρνε αυτο που γουσταρε, πχ ενα ρεννμπουλ και το επινε δεν ειχα προβλημα να κερασω.
Μετα ομως που ξεκινησε το συστημα με το κερασμα στο 10ευρω και η κοπελα να πινει ενα τυποποιημενο τσαγακι που το βαφτιζουν ουισκι ή δεν ξερω τί, δεν ξανακέρασα.

Και επισης με κοπελα του αμνεζια εχω κατσει ακριβώς 1 ώρα με τα 73 ευρώ, κανοντας και οι 2 το μπανάκι μας...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για βαλε λιγο το μυαλο σου στη θεση του, γιατι βγαζεις από την φαντασια σου πράγματα...
Έγραψα εγω ελευθερο πρωκτικό?  :jerking: :jerking:
Εγραψες...

Ελευθερο στοματικό και πρωκτικό αντι για πρωκτικο και ελευθερο στοματικο

Στην πρωτη περιπτωση η φραση υποννοει ολα ελευθερα .....
στην δευτερη που σου βαζω εννοει ελευθερο το στοματικο  ;)

Ενταξει δε σε κατηγορησαμε κιολας για κατι..... ΧΑΛΑΡΩΣΕ !!!!!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγραψες...

Ελευθερο στοματικό και πρωκτικό αντι για πρωκτικο και ελευθερο στοματικο

Στην πρωτη περιπτωση η φραση υποννοει ολα ελευθερα .....
στην δευτερη που σου βαζω εννοει ελευθερο το στοματικο  ;)

Ενταξει δε σε κατηγορησαμε κιολας για κατι..... ΧΑΛΑΡΩΣΕ !!!!!!
Φυσικά και με κατηγόρησες...

Η  :jerking: :jerking: :jerking: πάει συννεφο τελικά, αυτά που ονειρεύεται ο καθενας διαβαζει.
Πηγαινε εσυ τωρα και ζητα ελευθερο στοματικο ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ πρωκτικό και πες μας προμότορες αμα σου σου αρνηθουν οι κοπελες στο αμνεζια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Η  :jerking: :jerking: :jerking: πάει συννεφο τελικά, αυτά που ονειρεύεται ο καθενας διαβαζει.
Πηγαινε εσυ τωρα και ζητα ελευθερο στοματικο ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ πρωκτικό και πες μας προμότορες αμα σου σου αρνηθουν οι κοπελες στο αμνεζια.
Α καλααααααααααααα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Σου εξηγησα την διαφορα στην εκφραση και πως διαβαζεται το καθε τι ....

Εσυ πιστευε οτι θες...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097

Η  :jerking: :jerking: :jerking: πάει συννεφο τελικά, αυτά που ονειρεύεται ο καθενας διαβαζει.
ελα ρε ακορουλη ηρεμησε :birdman:δε τρεχει μια παρερμηνευσε ο μητσος τι να κανουμες μη το συνεχιζεται :grin:
την αννα απο το φωκαιας 25 θα τη παρουμε παρτουζα :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ελα ρε ακορουλη ηρεμησε :birdman:δε τρεχει μια παρερμηνευσε ο μητσος τι να κανουμες μη το συνεχιζεται :grin:
την αννα απο το φωκαιας 25 θα τη παρουμε παρτουζα :grin:
Μα ρε μπαρε μιλουσαμε με ενα παλικαρι το βραδυ και του εγραψα τις υπηρεσιες που προσφερουν στο αμνεζια.
Εκεινος γιατι δεν με παρερμηνευσε και καταλαβε αμεσως τι εγραψα?

Αμα εχει ο αλλος κρυφους ποθους και καλά μας την λεει κιολας...

Αμα θες παρτουζα, παμε τυπε αλλά η Αννα ειναι μονο για χυσιμο στην μαπα, στο γαμησι ειναι χοντρουλα για μενα ρε, παμε σε άλλη!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Μα ρε μπαρε μιλουσαμε με ενα παλικαρι το βραδυ και του εγραψα τις υπηρεσιες που προσφερουν στο αμνεζια.
Εκεινος γιατι δεν με παρερμηνευσε και καταλαβε αμεσως τι εγραψα?

Αμα εχει ο αλλος κρυφους ποθους και καλά μας την λεει κιολας...

Αμα θες παρτουζα, παμε τυπε αλλά η Αννα ειναι μονο για χυσιμο στην μαπα, στο γαμησι ειναι χοντρουλα για μενα ρε, παμε σε άλλη!
δλδ μονο για πιπα και χυσιμο ειναι :rolleyes:τα καταπινει κιολας λεει η τσατσα τα παιρνει βαθια βαθια μεσα στο στομα  :2funny: :2funny:μλκ αυτη πρεπει να ειναι κινητο λοιμοδων  :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
δλδ μονο για πιπα και χυσιμο ειναι :rolleyes:τα καταπινει κιολας λεει η τσατσα τα παιρνει βαθια βαθια μεσα στο στομα  :2funny: :2funny:μλκ αυτη πρεπει να ειναι κινητο λοιμοδων  :2funny:
βαρε δεν θα παρεις την μαιρη απο τη φωκαιας παρτουζα  :tooth: :tooth:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
δλδ μονο για πιπα και χυσιμο ειναι :rolleyes:τα καταπινει κιολας λεει η τσατσα τα παιρνει βαθια βαθια μεσα στο στομα  :2funny: :2funny:μλκ αυτη πρεπει να ειναι κινητο λοιμοδων  :2funny:
Τυπε να σε υπολογιζω στην παρτουζα?
Θα σου βρω τα καλυτερα βρωμικα μουνιά για δοκιμή  :zfuck: :zfuck:

υγ Εγω την αννα την ειχα παρει οταν ηταν μυξοπαρθενα ακομη και δεν μου δινε κωλο, ενω η τσατσα το υποσχοταν στις υπηρεσίες  :tickedoff: :tickedoff:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Τυπε να σε υπολογιζω στην παρτουζα?
Θα σου βρω τα καλυτερα βρωμικα μουνιά για δοκιμή  :zfuck: :zfuck:

υγ Εγω την αννα την ειχα παρει οταν ηταν μυξοπαρθενα ακομη και δεν μου δινε κωλο, ενω η τσατσα το υποσχοταν στις υπηρεσίες  :tickedoff: :tickedoff:
ρε μλκ ψιλοκομπλαρο με ξενους μονο μια φορα ειχαμε παει μ'ενα φιλαρακι να στριμωξουμε μια φιλη :grin:αλλα δε μας εκατσε η καριολα η ελλεηνιδα :tickedoff:τωρα τα κανει ολα η μυξοπαρθενα :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρε μλκ ψιλοκομπλαρο με ξενους μονο μια φορα ειχαμε παει μ'ενα φιλαρακι να στριμωξουμε μια φιλη :grin:αλλα δε μας εκατσε η καριολα η ελλεηνιδα :tickedoff:τωρα τα κανει ολα η μυξοπαρθενα :grin:
Θα γνωριστουμε πρωτα ρε  :2funny: :2funny:
Και εγω κομπλαρω για παρτουζα.
Μονο εναν γνωστο τσαρκαδορο εχω προσπαθησει να πεισω να παμε για παρτουζα γιατι ξερω οτι αυτος δεν θα μου παιξει ''πουστιά'' να προσπαθησει να μου τον ακουμπησει  :2funny: :2funny: , αλλά αυτος φοβαται πιο πολυ απο μενα!

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.761
Πόντοι
201
δεν το λεω θεωρητικα τις 3 τελετυταιες φορες οι κοπελες που πηρα καναν ακαποτο,τωρα μην περιμενεις να στο πει η τσατσα?πλακα μου κανεις?δεν εισαι κανας χθεσινος

Μαντεψιές θα κανουμε ρε φίλε ;
Το 50ρικάκι μου δέν το έχω για δοκιμές.
Αν το ξέρω από πριν ότι παίρνει ελεύθερο στοματικό θα πάω στο στούντιο.
Γιαυτό προτιμώ στο Amnezia άν και τον τελευταίο καιρό έχω ξενερώσει .
Κόβεις το κομμάτι και αν το γουστάρεις πας δίπλα και ξέρεις τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Παρεμπιπτόντως ποια είναι η Αννα ρε παιδιά που τα παίρνει όλα ?
που δουλεύει ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Μαντεψιές θα κανουμε ρε φίλε ;
Το 50ρικάκι μου δέν το έχω για δοκιμές.
Αν το ξέρω από πριν ότι παίρνει ελεύθερο στοματικό θα πάω στο στούντιο.
Γιαυτό προτιμώ στο Amnezia.
Κόβεις το κομμάτι και αν το γουστάρεις πας δίπλα και ξέρεις τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Παρεμπιπτόντως ποια είναι η Αννα ρε παιδιά που τα παίρνει όλα ?
που δουλεύει ?

αν λες για αυτη που συζηταω με τον ακορουλη ειναι η ξανθια ευσωμη ομορφουλα απο φωκαιας 25 πανω :grin:

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
(Γιαυτό προτιμώ στο Amnezia άν και τον τελευταίο καιρό έχω ξενερώσει .) Καλησπερα!!! γιατι εχεις Ξενερωσει????

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.761
Πόντοι
201
(Γιαυτό προτιμώ στο Amnezia άν και τον τελευταίο καιρό έχω ξενερώσει .) Καλησπερα!!! γιατι εχεις Ξενερωσει????

Η δέν πηγαινες παλιά ή δέν έχεις πάει τελευταία ,ώστε να καταλάβεις την διαφορά .

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλημερα !! Δεν εχω παει τελευταια λογω σοβαρου τραυματισμου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σε ευχαριστω ! Καποιο νεο??? Εχεις?

Ουδέν νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο......

Είχα πρόσκληση να το επισκεφθώ με πλειάδα εκλεκτών συμπολεμιστών, αλλά προσωπικές υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά από τη μάχιμη υπηρεσία. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom